حتما برایتان پیش آمده که وقتی به دنبال یک سایت بسیار خاص هستید و عبارت مورد نظرتان را جستوجو میکنید،با هزاران صفحه و نتیجه روبرو میشوید. اما برای اینکه نتیجهمان دقیقتر باشد چه میتوان کرد؟
معمولا یافتن نتایج از طریق یک لیست متنی خستهکننده کار سادهای نیست. خوشبختانه اسکریپتهایی نوشته شدهاند که فرآیند جستوجو را تا حدی برای کاربران آسانتر میکنند.
یکی از نمونههای این اسکریپتها Faviconize Google است که آیکن کوچکی را در کنار هر نتیجه جستوجو اضافه میکند و در صورتیکه تعدادی سایت قابل اعتماد دارید، به آنها سریعتر دسترسی خواهید داشت.
همچنین درصورتیکه سیستم صفحهبندی گوگل شما را آزار میدهد و برای هر بار دیدن نتایج بیشتر از فشردن دکمه Next و یا انتخاب یکی از صفحهها خسته شدهاید، استفاده از اسکریپت Autopagerize را به شما توصیه میکنیم. کار این ابزار این است که فرآیند اسکرول صفحهها را نامحدود میکند و محدود به سرویس جستوجوی خاصی هم نیست.
برای استفاده از این اسکریپت ابتدا افزونه Greasemonkey را از آدرس greasespot.net دریافت کنید. از طریق آدرس autopagerize.net اسکریپت را دریافت کنید.
استفاده از گوگلکش در بسیاری از مواقع که وبسایت خاصی برای همیشه پاک شده و یا در حین جستوجو در دسترس نیست، کارایی زیادی دارد. برای مشاهده نسخه قبلی و کششده یک آدرس، ماوس را روی علامت فلش ظاهر شده در کنار لینک ببرید تا گزینههای توسعهیافته جستجو بهنمایش در آیند.
در این بخش برروی لینک Cached کلیک کنید تا نسخه قدیمی سایت را ببینید. درصورتیکه وارد صفحه شوید و بخواهید لینکهای دیگر آن را مرور کنید، به احتمال زیاد با پیام خطای ۴۰۴ مواجه خواهید شد. برای رفع این اشکال هم راهحلی وجود دارد و آن استفاده از Cache Comeback استفاده کنید.
سیستم نوین و یکپارچه جستوجوی گوگل با سرویس اجتماعیاش موجب میشود تا با استفاده از اطلاعات شما، نتایج شخصیشدهای برایتان لیست شوند. بدین ترتیب، برخی از نتایج احتمالا موافق با آنچه در پیاش هستید نباشند. برای غیرفعالکردن این امکان، از طریق آیکن شبیه به چرخدنده در بالا و سمت راست به بخش Settings بروید و گزینه Search Settings را بزنید.
در بخش Personal results گزینه Do not use personal results را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که Personal results تنها زمانی نشان داده میشود که با حساب کاربری گوگل خود وارد موتور جستوجو شده باشید.
یکی از روشهای افزایش سرعت جستوجو، استفاده از امکانات بالقوه نوار آدرس مرورگر است. در فایرفاکس و کروم تنها کافی است واژه دلخواه را در نوار آدرس وارد و Enter را بزنید. برای مدیریت بهتر جستوجو در نوار آدرس (کروم) روی آن راستکلیک کرده Edit Search Engines را بزنید. علامت + را بزنید. نام، کلمه کلیدی و آدرس دلخواه را وارد کنید. بنابراین درصورتیکه حرف B را برای بخش Keyword انتخاب کرده باشید، با وارد کردن آن در نوار آدرس و فشردن کلید Space میتوانید جستوجو در سایت دلخواه را سریعتر انجام دهید.
پایان فعالیت ویندوز XP که شرکت مایکروسافت تلاش میکند آن را به انجام برساند، فقط مربوط به بازنشسته شدن این سیستمعامل نمیشود بلکه در کنار آن مرورگر اینترنتی مایکروسافت هم به کار خود پایان میدهد.
همکاران سیستم و به نقل از وب سایت zdnet، همان طور که شرکت مایکروسافت مرورگر اینترنتی IE6 را برای سیستمعامل ویندوز XP عرضه کرده بود و بسیاری از کاربران سازمانی آن را به عنوان یک استاندارد واحد پذیرفتند، IE۸ نیز به عنوان یک مرورگر ارتقا یافته برای سیستمعامل ویندوز ۷ ارایه شد و بسیاری از کاربران تجاری و سازمانی آن را به عنوان یک نسخه جدید از ویندوز پذیرفتند.
همان طور که سازمانها فعالیتهای خود را مبتنی بر سیستمعامل ویندوز XP ساماندهی کردند، بسیاری از این مراکز هم ابزارها و نرمافزارهای مورد نیاز خود را مبتنی بر سیستمعامل ویندوز ۷ و مرورگر اینترنتی IE۸ در اختیار گرفتند.
اما باید توجه داشت که نتیجه این فرآیند چه خواهد شد. اگرچه مایکروسافت مرورگر IE را به عنوان بخشی از سیستمعامل ویندوز عرضه میکند، اما میتوان این ابزار را به عنوان یک نرمافزار مستقل در نظر گرفت.
شرکت مایکروسافت نسخههای جدید مرورگر اینترنتی خود را با نامهای IE۹، IE۱۰ و بهتازگی IE۱۱ عرضه کرد که تمامی آنها با قابلیت اجرا روی ویندوز ۷ به دست کاربران رسیدند. همچنین باید توجه داشت که تمامی سازمانها نمیخواهند و قادر نیستند فعالیتهای خود را به نسخههای جدیدتر IE انتقال دهند.
زیرا شرکتها به طور غالب فعالیتهای خود را مبتنی بر سیستمعامل ویندوز ۷ و مرورگر IE۸ استانداردسازی کردهاند.
این شرایط بهخصوص برای مایکروسافت و مشتریان آن مشکل آفرین بوده است. زیرا شرکت مایکروسافت نرمافزارها و خدمات جدیدی روانه بازار میکند که از نسخههای قدیمی مرورگر IE پشتیبانی نمیکنند.
به عنوان مثال، مجموعه نرمافزاری Office ۲۰۱۳ و Office ۳۶۵ توانایی پشتیبانی از مرورگر اینترنتی IE۸ را ندارند.
اما مایکروسافت در نظر دارد این مشکل را برای سازمانها حل کند و این طور که منابع آگاه گزارش دادهاند، راهحل این شرکت بزرگ نرمافزاری EMIE نام دارد.
راهکار Enterprise Mode for IE (EMIE) که هماکنون به صورت داخلی در شرکت مایکروسافت مورد استفاده قرار میگیرد، قابلیت جدیدی برای مرورگر اینترنتی IE11 محسوب میشود.
این طور که منابع آگاه گزارش دادهاند، راهکار EMIE به کسبوکارها امکان میدهد تا مشخص کنند که کدام یک از سایتهای اینترنتی قرار است با امکان سازگاری روی مرورگر IE۸ اجرا شوند و کدام یک از سایتها هم به این قابلیت نیاز ندارند.
کاربرانی که برای مشاهده محتوای سایتهای اینترنتی ویژه یا ابزارهای داخلی مجبور به استفاده از IE۸ هستند و میبایست از قابلیتهای IE۱۱ روی سیستمعامل ویندوز ۷ بهره ببرند، میتوانند از این راهکار جدید استفاده کنند.
موسسه کهکشان نور برای نخستین بار در ایران اقدام به برگزاری دورههای kali linux کرد.
به از روابط عمومی کهکشان، Kali linux نسخهای از لینوکس محسوب میشود که حاوی تعداد زیادی ابزارهای تست نفوذ است و نزد متخصصان امنیتی و کسانی که تستهای نفوذ انجام میدهند از محبوبیت ویژهای برخوردار است.
کهکشان نور برای اولین بار در کشور در حال برگزاری دورههای تست نفوذ Kali linux است.
این کلاسها بر مبنای سناریوهای عملی اداره میشود.
کنش و واکنش دانشجویان نقش عمدهای در این دوره دارد تا دانشجویان با روشها و طرق مختلف مراحل عملی تست نفوذ را بیاموزند.
در اثنای کلاس نیز دانشجویان با چالشها و سوالاتی روبرو میشوند که باید برای جلسه آینده راهکار یا پاسخی مناسب برای آن بیابند.
مجموعه این فعالیتها نیز نیازمند صرف زمان طولانی برای آماده سازی لابراتوار است که توسط تیم فنی مستقر در مرکز آموزشهای تخصصی فناوری اطلاعات کهکشان نور انجام میشود.
تیم فنی خدمات خود را قبل، بعد و در حین برگزاری کلاس به دانشجویان ارائه میکند.
اولین دوره برگزاری کلاس Kali linux توسط دکتر علی عباس نژاد متخصص امنیت سیستمهای اطلاعاتی، تدریس میشود و گروهی از متخصصان و کارشناسان سازمان فناوری اطلاعات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نیز دانشجویان اولین دوره برگزاری این دوره پیشرفته امنیتی را تشکیل میدهند.
Kali linux توسط Offensive Security ایجاد شده است و نسل بعدی توزیع Back track است و در واقع تولدی دوباره برای آن به شمار میرود.
Back track مبتنی بر نسخه اوبونتو است در حالیکه Kali linux مبتنی بر آخرین نسخه Debian است.
مجموعه آموزشی کهکشان نور از تمامی افراد و سازمانهای علاقهمند به دورههای امنیت اطلاعات نظیر Kali linux برای حضور در کلاسها دعوت به عمل میآورد.
سال جدید برای کسبوکارهای حوزه تکنولوژی سال جالبی خواهد بود، چرا که «زمینساختهای بشقابی» عرصه تکنولوژی به یکباره در حال تغییرند و مسیر این صنعت را دگرگون میکنند.
در این زمینه، کارشناسان مختلف در سراسر دنیا موضوع های مختلفی برای سال ۲۰۱۴ معرفی کردهاند:
دوران افول «بعد از PCها»
از نظر لری دیگنان، سردبیر سایت ZDNET، مهمترین موضوع سال ۲۰۱۴ سرنوشت ویندوز ۱. ۸ خواهد بود.
سوال مهمی که در اینجا مطرح میشود این است که آیا ابزارهای مجهز به ویندوز به صورت انبوه خریداری میشوند؟ اگر نه، در آینده چه بر سر حق امتیازهای شرکت مایکروسافت مانند آفیس خواهد آمد؟
وقتی غولهای بزرگ تکنولوژی در اوایل همین سال جدید گزارش عملکرد خود را منتشر کنند، خواهیم فهمید که این دگرگونی چگونه رخ خواهد داد.
دلایلی برای توجیهپذیری این نگرانی در مورد ویندوز وجود دارد:
• کرومبوکها (کامپیوترهای شخصی با سیستم عامل کروم OS) به خوبی فروش رفتهاند.
• امتیاز مکینتاش برای اپل ثابت مانده است.
• ما در دوران افول PC به سر میبریم.
• شما فرصت خوبی خواهید داشت که شاهد تنوعسازی گزینههای سیستم عامل از سوی سازندگان PC باشید. حتی ممکن است شاهد باشید PCها با سیستم عامل اندروید کار کنند.
سال جدید، راهی طولانی را به سوی تعیین تناسب سیستمهای ویندوز پیش رو خواهد داشت.
در این زمینه، به چند رویکرد با ارزش دیگر اشاره میکنیم:
• استفاده از چاپگرهای سه بعدی (در زنجیره عرضه) متداول خواهد شد. در سال جدید، چاپگرهای سه بعدی نیازهای بیشتری از مصرفکننده را پوشش خواهد داد. در حقیقت، در سال ۲۰۱۴ انقلاب واقعی در زمینه زنجیره عرضه رخ خواهد داد و چاپگرهای سه بعدی این زنجیره را تقویت خواهند کرد.
• دادههای بزرگ همچنان تولید میشوند. ممکن است روند تولید دادههای بزرگ مثل سال ۲۰۱۲ به نظر برسد، اما نیاز بنگاهها به تولید بیشتر در سال ۲۰۱۴ پابرجا است. امروزه هر شرکتی میداند که دادهها دارایی اصلی آنها محسوب میشوند.
• شرکتهای نرمافزاری رویکرد خود را هر چه بیشتر به سوی خدمات ابری تغییر خواهند داد. تحول Adobe از صدور مجوز و پشتیبانی نرمافزاری به سرویس Creative Cloud نشانه این امر است. این اقدام از سوی هر شرکت نرمافزاری دیگری کپی خواهد شد. سال جدید برای فعالان عرصه تکنولوژی که صرفا میخواهند محصولات و خدمات قدیمی خود را با برچسب خدمات ابری دوباره برندسازی کنند، بحرانی نسبی به همراه خواهد داشت.
افزایش رد پای چین، جدال بازیگران محلی با رهبران جهانی
ایلین یو، معتقد است در بحبوحه جنون خریدهای اینترنتی که در نیمه دوم سال ۲۰۱۳ جهان را فراگرفت، Bitcoin (نوعی پول دیجیتال و سیستم پرداخت اشتراکی است که به شکل نرمافزار متن باز در سال ۲۰۰۹ معرفی شده است) به بزرگترین پایگاه تجاری دنیا تبدیل شد و بنابراین انتظار میرود چین همچنان آمریکا را در تبدیل به بزرگترین بازار تجارت الکترونیک دنیا در سال ۲۰۱۴ هم پشت سر بگذارد.
چین همچنان پیشرفت رو به رشد خود را در سال جدید ادامه میدهد که شرکتهای محلی مانند Huawei ،Xiaomi و علیبابا در این میان پیشتاز خواهند بود. بازار چین به عنوان نیروی محرکه اقتصادی آسیا پتانسیل رشد زیادی را نشان میدهد که باعث شد شرکتهایی مثل اپل و سامسونگ در سال ۲۰۱۳ کمتر به دلیل مشکلات کیفی محصولات و اصلاح آنها مجبور به عذرخواهی عمومی شوند.
در همین راستا شرکت Huawei به دنبال توسعه در اروپا است؛ جایی که سرمایهگذاری ۲ میلیارد دلاری در آن داشته تا بعد از رسوایی جاسوسیهای دولت آمریکا و کمرنگ شدن حضور این کشور در اروپا، رد پای خود را در این منطقه توسعه دهد.
همچنین درست است که شرکت تولیدکننده گوشیهای هوشمند Xiaomi از تازهکاران بازار است و در آوریل ۲۰۱۰ شروع به کار کرده، اما ارزش سرمایه این شرکت در حال حاضر ۱۰ میلیارد دلار است و برنامههایی برای توسعه جهانی دارد. قرار است Xiaomi دفتری را در سنگاپور به عنوان کانون فعالیتهای خود در آسیا تاسیس کند و انتظار میرود فروش این شرکت از تعداد ۷/۱۹ میلیون گوشی در سال ۲۰۱۲ با افزایش دو برابری به ۱۵ میلیون گوشی در سال ۲۰۱۳ رسیده باشد.
جالب است بدانیم که رهبران جهانی بازار مانند سیسکو سیستمز، اپل و سامسونگ در حال برنامهریزی هستند تا نفوذ چینیها را در سال ۲۰۱۴ خنثی کنند.
در هر صورت، چین با چالشهای کلیدی روبهرو است. این کشور منتقدانی جدی دارد که نسبت به توانایی آن برای نوآوری بدون کپی کردن اظهار تردید میکنند.
سال ۲۰۱۴ عاقبت سال جهش دادههای بزرگ نیز خواهد بود. همچنین پتانسیلهای بهرهبرداری نشده زیادی در «اینترنت چیزها» (مرحله بعدی انقلاب دیجیتال که در واقع عصر اتصال همه ابزارها به شبکه است) و ارتباطات «ماشین به ماشین» (M2M) (اصطلاحی کلی برای توصیف تکنولوژیهایی که امکان ارتباط باسیم یا بیسیم بین سیستمها را با ابزارهای دیگر از همان نوع فراهم میکند) وجود دارد. اگر پیشبینیها در مورد رواج تکنولوژی ابزارهای پوشیدنی (لباسها یا وسایلی مانند عینک و ساعت که ابزارهای الکترونیکی پیشرفته به آنها متصل است) عملی شود، نیاز به اینکه دادههای بزرگ و M۲M سرویسهای مختلف را با هم تلفیق کنند و اطلاعاتی را فراهم کنند که کسبوکارها برای شناخت نیاز مشتریان خود از آنها استفاده میکنند، بیشتر میشود.
تکه تکه شدن تکنولوژی موبایل
کریس داکت اعتقاد دارد اگر ویندوز فون (مجموعهای از سیستمهای عامل که شرکت مایکروسافت برای گوشیهای هوشمند تولید میکند) همچنان سهم بازار را به دست آورد، تولیدکنندگان اپلیکیشن مجبورند کم کم توجه خود را به آن جلب کنند.
قابل ذکر است که کامپیوترهای Steam Machine شرکت والو با غلبه بر کامپیوترهای شخصی به زودی صنعت بازیهای کامپیوتری را دگرگون خواهند کرد.
فراگیری ناگزیر ابزارهای پوشیدنی
استیو رنگر معتقد است امروز تقریبا همه گوشی هوشمند دارند و به همین دلیل قیمت تبلتها در حال کاهش است و بزرگترین شرکتهای تکنولوژی دنیا در تلاشند کشف کنند که چه محصول تازهای میتوانند تولید کنند که همچنان در عرصه سودآوری پیشتاز باشند. در این شرایط، در سال ۲۰۱۴ تلاشها برای ساخت تکنولوژیهای پوشیدنی جدیدتر احیا میشود و وسایلی مانند عینک، ساعت و غیره به ابزارهای مطلوبتر و مفیدتری برای مصرفکننده تبدیل خواهند شد.
آن دسته از ابزارهای پوشیدنی که تاکنون شاهد تولید آنها بودهایم جذابیت داشتهاند، اما بدون اشکال هم نبوده و به دلیل قابلیتهای محدود، طراحیهای بد و عمر پایین باتری دچار نقص بودهاند. به هر حال، در سال جدید، شاهد ورژنهای جدیدی از این ابزارها و شاید ظهور محصولی از سوی اپل به نام iWatch باشیم. اگر قرار باشد کسی در تولید ساعتهای هوشمند به موفقیت برسد (ممکن است خیلی شرکتها آن را امتحان کرده و شکست خورده باشند) و موتور عصر جدید تکنولوژیهای پوشیدنی را روشن کند، احتمالا شرکت اپل خواهد بود.
تحولات در مخابرات
جو بست میگوید سال ۲۰۱۳ مملو از نامهای بزرگی بود که به خرید و فروش شرکتهای مخابراتی دست زدند. شرکتهای E-Plus در آلمان، Virgin Media در انگلستان و O2 در جمهوری چک، جزو شرکتهایی بودند که سال گذشته مالکین جدیدی پیدا کردند.
نشانهها حاکی از آن است که این روند ادامه خواهد داشت: شرکتهای EE در انگلستان و KPN در هلند، در سال جدید مالکان جدیدی خواهند یافت و همتایان بزرگ آنها مانند وودافون و AT&T اعلام کردهاند که به دنبال مالکیتهای جدید در اروپا هستند.
اگر ۲۰۱۳ پایان کسبوکار دستگاههای تلفن نوکیا بود، سال ۲۰۱۴ شاهد بلوغ رو به رشد نسل جدید موبایلها در اروپا خواهد بود.
ظهور رایانش ضمنی
نظر جیسون هاینر این است که تکنولوژیهای مورد استفاده توسط شما بیش از آنکه حتی تصور کنید، از شما شناخت دارند. در برخی موارد، این تکنولوژیها حتی اطلاعاتی کاملتر از خودتان در مورد شما دارند که این مساله باعث هراس برخی افراد میشود و عکسالعملها نسبت به آن در سال ۲۰۱۴ بیشتر خواهد بود.
در هر حال، رایانش ضمنی به طور غیرمنتظرهای میتواند مفید و کارآمد باشد و در سال جدید افراد بیشتری را درگیر خواهد کرد.
ایده کلی که در مورد رایانش ضمنی وجود دارد این است که ابزارهای تکنولوژیک شما با استفاده از دادههایی که در مورد خدمات دیجیتال مختلف، موقعیت شما و تاریخچه استفاده از این ابزارها وجود دارد، مثلث دادهای از شما میسازد. سپس، اطلاعات مناسب شما را درست زمانی که به آن احتیاج دارید یا گاهی حتی قبل از اینکه بدانید به آن نیاز دارید، بکار میبرد. در واقع، این ابزارها نیازهای شما را پیشبینی میکنند.
نرمافزار Google Now (دستیار شخصی هوشمندی که شرکت گوگل آن را تولید کرده و در اپلیکیشن موبایل جستوجو گوگل برای سیستم عاملهای اندروید و iOS موجود است. Google Now از یک زبان طبیعی برای پاسخ دادن به سوالات، ارائه پیشنها و انجام اقدامات با انتقال درخواستها به مجموعهای از خدمات وب استفاده میکند) در سال ۲۰۱۳ پرچمدار رایانش ضمنی بود.
جیسون معتقد است در میان اپلیکیشنهایی که مصرفکننده مستقیما درگیر آن میشود، رایانش ضمنی اولین اپلیکیشنی است که قدرت دادههای بزرگ را در مقیاسی وسیع به ما نشان میدهد.
اتحادیه بینالمللی مخابرات (ITU) نسبت به آسیبپذیریهای جدی در فنآوری تلفن همراه هشدار داد که حداقل ۵۰۰ میلیون دستگاه تلفن همراه را در معرض حملات از راه دور هکرها قرار میدهد.
این آسیب پذیریها که توسط یک شرکت آلمانی کشف شده، به هکرها امکان میدهند از راه دور کنترل کامل تلفن همراه را به دست گرفته و همچنین برخی از سیم کارتهای تلفن همراه را همنوع سازی یا کلون کنند.
شرکت "سکیورتی ریسرچ لبز" اعلام کرده که هکرها می توانند از سیم کارتهای هک شده برای ارتکاب جرایم مالی یا دست زدن به جاسوسی الکترونیکی استفاده کنند. این شرکت قرار است آسیبپذیریهای مذکور را در کنفرانس هکینگ "بلک هت" که ۳۱ ژوئیه در لاس وگاس آغاز به کار میکند، تشریح کند.
اتحادیه جهانی مخابرات که این تحقیق را مورد بازبینی قرار داده است آن را بسیار قابل توجه توصیف کرده است. حمدون توره، دبیر کل ITU به رویترز اظهار کرد: این سازمان رگولاتورهای مخابراتی و سایر سازمانهای دولتی در حدود ۲۰۰ کشور را نسبت به این تهدید مطلع خواهد کرد و همچنین با صدها شرکت تلفن همراه و کارشناسان صنعت و دانشگاهیان در این مورد تماس خواهد گرفت.
انجمن GSMA که نماینده حدود ۸۰۰ اپراتور تلفن همراه در جهان است نیز این تحقیق را بازبینی کرده و به گفته سخنگوی آن، این انجمن با بررسی پیامدهای تهدید مذکور، دستورالعملی را برای اپراتورهای تلفن همراه و فروشندگان سیم کارت فراهم میکند.
همچنین نیکول اسمیت، سخنگوی جمالتو ان.وی که بزرگترین سازنده سیم کارتهای تلفن همراه در جهان است، اظهار کرد که شرکتش از پاسخ GSMA پشتیبانی کرده است.
کارستن نول، مدیر این تحقیقات که جزییات این آسیبپذیریها را در کنفرانس "بلک هت" اعلام خواهد کرد، اظهار کرد که هکینگ تنها بر سیمکارتهایی موثر واقع خواهد بود که از یک فنآوری رمزنگاری قدیمی معروف به DES استفاده میکنند.
بر اساس برآورد محافظهکارانه وی، حداقل ۵۰۰ میلیون تلفن نسبت به این حمله آسیب پذیر هستند و این رقم در صورتی که محققان دیگر این آسیب پذیریها را بررسی کرده و راههای دیگری برای بهره برداری از همین آسیبپذیریها پیدا کنند، ممکن است افزایش پیدا کند.
بر اساس برآورد ITU، حدود ۶ میلیارد دستگاه تلفن همراه در سراسر جهان مورد استفاده هستند و این سازمان مصمم است با صنعت تلفن همراه برای پیدا کردن راهی به منظور حمایت از دستگاههای آسیب پذیر در برابر این حمله همکاری کند.
زمانی که هکر یک سیم کارت را کپی کند، می تواند از آن برای انجام تماس و ارسال پیامک استفاده کرده و خود را به عنوان صاحب تلفن جا بزند. البته روش حملهای که به تازگی شناسایی شده تنها امکان دسترسی به دادههای ذخیره شده بر روی سیم کارت را فراهم می کند.
به این ترتیب برنامههای پرداخت موبایل که دادههایشان را خارج از سیم کارت نگهداری میکنند، نسبت به این شیوه هکینگ ویژه آسیب پذیر نیستند با این همه کارشناسان هشدار دادهاند حتی هنگامی که دادهها در خارج از یک سیم کارت ذخیره میشوند احتمال دارد در معرض آسیب پذیریهای مختلف دیگر قرار گرفته و به خطر بیافتند.
صنعت تلفن همراه چندین دهه برای تعریف استانداردهای شناسایی و امنیت برای سیم کارتها به منظور حفاظت از دادهها برای سیستمهای پرداخت موبایل و شمارههای کارت اعتباری صرف کرده است. سیم کارتها همچنین قادر به اجرای برنامهها نیز هستند.
شرکت "سکیوریتی ریسرچ لبز" اپراتورهای تلفن همراه را در بسیاری از کشورهایی که تلفنها آسیب هستند یافته اما حاضر به اعلام نام این اپراتورها نشده است. کاربران تلفن همراه در آفریقا ممکن است جزو آسیب پذیرترین مشترکان تلفن همراه باشند زیرا دادههای سیستمهای پرداخت موبایل مورد استفاده آنها بر روی سیم کارتهایشان ذخیره میشوند.
براساس این گزارش، همه نوع تلفن شامل آیفون اپل، گوشیهایی که با نرم افزار اندروید گوگل کار میکنند و تلفنهای هوشمند بلکبری نسبت به این روش هکینگ آسیب پذیر هستند.
کارشناسان مرکز Protect Your Bubble بر اساس آخرین بررسیهای خود لیست بدترین، اشتباهترین و خطرناکترین کارهایی که در طول روز با گوشی هوشمند خود انجام میدهیم را منتشر کردهاند.
به گزارش ایتنا از فارس به نقل از ونچر بیت، همه کاربران به خوبی میدانند که تلفن همراه امروزه به چمدان کوچک و قابل حمل هویت دیجیتالی شما تبدیل شده است که مهمترین و محرمانهترین اطلاعات را در خود نگه میدارد.
با توجه به اینکه گوشیهای هوشمند با تمام توانمندیهای خود قابل هک شدن هستند، بسیاری از ما کارهای امنیتی برای جلوگیری از هرگونه مشکل در این زمینه را انجام نمیدهیم.
به هر حال، کارشناسان مرکز Protect Your Bubble بر اساس آخرین بررسیهای خود لیست بدترین و خطرناکترین کارهایی که در طول روز با گوشی خود انجام میدهیم را به قرار زیر منتشر کردهاند.
۱- عدم انتخاب رمز عبور برای گوشی هوشمند: آمارها نشان میدهد که ۶۲ درصد صاحبان گوشی هوشمند برای این دستگاه هیچ گونه رمز عبوری در نظر نمیگیرند. همچنین گفته میشود که صاحبان این دستگاه ۳۳ درصد بیش از دیگران با سرقت اطلاعات شخصی مواجه میشوند.
۲- سیستم خودکار ورود به حسابهای بانکی و سایتهای مالی: بر اساس آمار موجود ۳۲ درصد صاحبان گوشی هوشمند رمز عبور خود را در حافظه دستگاه ذخیره میکنند تا به صورت خودکار وارد سایتها و حسابهای مالی شوند.
۳- تهیه تصاویر شخصی، ذخیره آن در گوشی و ارسال آنها به دیگران: بر اساس آمار موجود ۲۰ درصد نوجوانان با گوشی هوشمند از خود عکسهای شخصی میگیرند و آنها را از طریق پیامک یا سایتهای آنلاین با دوستان خود به اشتراک میگذارند.
البته ماجرا به اینجا ختم نمیشود؛ زیرا ۱۷ درصد افرادی که این عکسها را دریافت میکنند آنها را به دست دیگران میرسانند.
۴- کلیک کردن روی لینکهای موجود در ایمیلهای ناخواسته: طبق آمار منتشر شده از سوی مرکز Protect Your Bubble، حدود ۴ درصد سرقتهای اطلاعاتی از طریق پستهای الکترونیکی دروغین حاوی لینکهای مخرب صورت میگیرد. به طور کلی روزانه ۱۵۶ میلیون پست الکترونیکی با هدف سرقت اطلاعاتی در سراسر جهان ارسال میشود.
۵- انتشار آنلاین تصاویر حین سفر و تعطیلات: بیش از ۷۵ درصد سارقان و مجرمان دستگیر شده اعلام کردهاند که همکاران آنها با استفاده از شبکههای اجتماعی به اهداف خود دسترسی پیدا میکنند.
۶- انتشار آنلاین تصاویر بدون خاموش کردن ابزار نشاندهنده موقعیت جغرافیایی: روزانه بیش از ۵۰۰ میلیون عکس در شبکههای اجتماعی منتشر میشود.
۷- اشتراک اطلاعات شخصی با کلاهبردارانی که خود را کارمند بانک جا میزنند: اطلاعات مرکز Protect Your Bubble نشان داد ۲۷ درصد سرقت اطلاعات از طریق تماسهای تلفنی و کلاهبرداری از حسابهای بانکی صورت میگیرد.
۸- عدم استفاده از قاب محافظ گوشی: طبق آمار موجود ۲۵ درصد صاحبان گوشیهای هوشمند از قاب محافظ این دستگاه استفاده نمیکنند.
۹- اتصال به شبکههای بیسیم ناامن اینترنتی: بررسیها نشان میدهد که ۵۲ درصد کاربران از طریق گوشی هوشمند خود به شبکههای بیسیم ناامن متصل میشوند.
۱۰- بیمه نکردن گوشی هوشمند: مرکز Protect Your Bubble در بررسیهای خود به این نتیجه رسیده است که ۶۰ درصد کاربران به هنگام خرید گوشی جدید هیچ برنامهای برای استفاده از خدمات بیمه گوشی هوشمند ندارند.
آمار فروش سه ماه پایانی تلفنهای همراه سال ۲۰۱۳ در کشور آمریکا اعلام شد.
بر این اساس، دو سیستم عامل آندروید و iOS در رقابتی تنگاتنگ، بیش از ۹۰ درصد بازار این کشور را در اختیاردارند.
در این آمار در صدر جدول، سیستم عامل iOS از شرکت اپل قرار داشت که ۴۸ درصد از کل فروش سیستمهای عامل موبایل در ایالاتمتحده را به خود اختصاص داده بود.
در جایگاه دوم سیستمعامل محبوب اندروید با دو درصد کمتر از رقیب خود یعنی با ۴۶ درصد کل فروش قرار گرفته است.
در رتبه سوم نیز ویندوزفون با اختلافی بسیار فاحش جای دارد.
اما نکته مهم در این آمار اینجاست که سیستم عاملِ پیش از این محبوبِ بلکبری حتی به ۳ درصد از کل فروش بازار نیز دست نیافته است!
موضوع وقتی بغرنج میشود که بدانیم نظرسنجیهای متعدد نشان از عدم اعتماد مردم این کشور به سیستم عامل بلکبری دارد.
این امر میتواند موجب شود که در طول چند سال آینده بلکبری تنها به یک نام نوستالژیک بدل گردد.
شایانذکر است که بازار ایالات متحده یکی از مهمترین بازارهای موبایل در معادلات جهانی محسوب میشود.
حتما برایتان پیش آمده که وقتی به دنبال یک سایت بسیار خاص هستید و عبارت مورد نظرتان را جستوجو میکنید،با هزاران صفحه و نتیجه روبرو میشوید. اما برای اینکه نتیجهمان دقیقتر باشد چه میتوان کرد؟
معمولا یافتن نتایج از طریق یک لیست متنی خستهکننده کار سادهای نیست. خوشبختانه اسکریپتهایی نوشته شدهاند که فرآیند جستوجو را تا حدی برای کاربران آسانتر میکنند.
یکی از نمونههای این اسکریپتها Faviconize Google است که آیکن کوچکی را در کنار هر نتیجه جستوجو اضافه میکند و در صورتیکه تعدادی سایت قابل اعتماد دارید، به آنها سریعتر دسترسی خواهید داشت.
همچنین درصورتیکه سیستم صفحهبندی گوگل شما را آزار میدهد و برای هر بار دیدن نتایج بیشتر از فشردن دکمه Next و یا انتخاب یکی از صفحهها خسته شدهاید، استفاده از اسکریپت Autopagerize را به شما توصیه میکنیم. کار این ابزار این است که فرآیند اسکرول صفحهها را نامحدود میکند و محدود به سرویس جستوجوی خاصی هم نیست.
برای استفاده از این اسکریپت ابتدا افزونه Greasemonkey را از آدرس greasespot.net دریافت کنید. از طریق آدرس autopagerize.net اسکریپت را دریافت کنید.
استفاده از گوگلکش در بسیاری از مواقع که وبسایت خاصی برای همیشه پاک شده و یا در حین جستوجو در دسترس نیست، کارایی زیادی دارد. برای مشاهده نسخه قبلی و کششده یک آدرس، ماوس را روی علامت فلش ظاهر شده در کنار لینک ببرید تا گزینههای توسعهیافته جستجو بهنمایش در آیند.
در این بخش برروی لینک Cached کلیک کنید تا نسخه قدیمی سایت را ببینید. درصورتیکه وارد صفحه شوید و بخواهید لینکهای دیگر آن را مرور کنید، به احتمال زیاد با پیام خطای ۴۰۴ مواجه خواهید شد. برای رفع این اشکال هم راهحلی وجود دارد و آن استفاده از Cache Comeback استفاده کنید.
سیستم نوین و یکپارچه جستوجوی گوگل با سرویس اجتماعیاش موجب میشود تا با استفاده از اطلاعات شما، نتایج شخصیشدهای برایتان لیست شوند. بدین ترتیب، برخی از نتایج احتمالا موافق با آنچه در پیاش هستید نباشند. برای غیرفعالکردن این امکان، از طریق آیکن شبیه به چرخدنده در بالا و سمت راست به بخش Settings بروید و گزینه Search Settings را بزنید.
در بخش Personal results گزینه Do not use personal results را انتخاب کنید. توجه داشته باشید که Personal results تنها زمانی نشان داده میشود که با حساب کاربری گوگل خود وارد موتور جستوجو شده باشید.
یکی از روشهای افزایش سرعت جستوجو، استفاده از امکانات بالقوه نوار آدرس مرورگر است. در فایرفاکس و کروم تنها کافی است واژه دلخواه را در نوار آدرس وارد و Enter را بزنید. برای مدیریت بهتر جستوجو در نوار آدرس (کروم) روی آن راستکلیک کرده Edit Search Engines را بزنید. علامت + را بزنید. نام، کلمه کلیدی و آدرس دلخواه را وارد کنید. بنابراین درصورتیکه حرف B را برای بخش Keyword انتخاب کرده باشید، با وارد کردن آن در نوار آدرس و فشردن کلید Space میتوانید جستوجو در سایت دلخواه را سریعتر انجام دهید.
فارغ از تمهیدات امنیتی که کاربران به کار میبندند، هرزنامهها ممکن است به هر حساب کاربری ایمیلی وارد شوند.
اما اسپمرها یا همان ارسال کنندههای این هرزنامهها چگونه به آدرس ایمیل کاربران دسترسی پیدا میکنند و آیا میتوان روشهایی برای مخفی کردن آدرس ایمیلمان از دید اسپمرها داشته باشیم؟
متاسفانه اقدامات زیادی برای جلوگیری از دسترسی این افراد به آدرس ایمیل نمیتوان انجام داد اما با استفاده از چند نکته ساده میتوان احتمال دسترسی آنها به آدرس ایمیل را کاهش داد.
افشای منابع اطلاعاتی مرتبط با حسابها
یکی از آسانترین روشهای دسترسی اسپمرها به این آدرس ایمیلها و نهایتا جمعآوری اطلاعات، افشای منابع اطلاعاتی مرتبط با این حسابهاست.
این افشای گذرواژهها معمولا هرچند وقت یکبار و در سرویسهای مختلف به وقوع میپیوندد. ساختارها و شرکتهای بزرگی مانند Adobe,LinkedIn,eHarmony,Gawker,Last.fm,Yahoo!,Snapchat و حتی Sony، همگی در طی سالهای گذشته مورد نفوذ واقع شدهاند.
این افشای اطلاعات معمولا به عنوان مشکلات امنیتی بزرگ شناخته میشوند زیرا معمولا اطلاعاتی مانند نامها و گذرواژهها را به دیگران نشان میدهند اما بعضا ایمیلها را نیز به دیگران نشان میدهند.
اسپمرها معمولا همواره به دنبال دانلود این منابع اطلاعاتی هستند
تا میلیونها آدرس ایمیل را به آسانی به لیست ایمیلهای خود بیفزایند.
به طور کلی اسپمرها همواره دوست دارند مطمئنا شوند، ایمیل آدرسهای مورد حمله، فعال هستند، بنابراین، این منابع اطلاعاتی برای آنها بهترین خوراک به شمار میآیند.
این یکی از اصلیترین روشهایی است که اسپمرها آدرسهای ایمیل را پیدا میکنند. مطمئنا برای جلوگیری از وقوع چنین رخدادی، کار چندانی از دست شما برنمیآید.
کاربران سرویسهای مختلف با مراجعه به سایتی مانند https://haveibeenpwned.com میتوانند اطمینان حاصل کنند که آیا اطلاعات حساب کاربری آنها افشا شده یا خیر.
میتوانید با عدم استفاده از آن گذرواژه افشا شده، از وقوع چندباره افشای اطلاعات خود جلوگیری کنید.
کلیک کردن بر روی لینکها و یا بارگذاری تصاویر در هرزنامهها
اگر هرزنامهای را دریافت کردید، باید از کلیک بر روی لینکهای موجود در آن هرزنامه خودداری کنید. اگر لینکی با مضمون “Unsubscribe” در ایمیل دریافتی از یک شرکت معتبر مشاهده کردید، میتوانید با خیال راحت بر روی آن کلیک کنید تا ایمیلهای اینچنینی دیگر برای شما ارسال نشوند.
بدین ترتیب، نام شما از لیست آن شرکت حذف شده و بعد از این شاهد حضور ایمیلهای تبلیغاتی در صندوق ورودی خود نخواهید بود اما اگر چنین لینکی و یا لینکی با مضمون “Buy Now” در هرزنامهها مشاهده کردید، به احتمال زیاد این لینکها آلوده بوده و مطمئنا اسپمرها با کلیک کردن شما بر روی این لینکها، شما را از لیست خود حذف نخواهند کرد، آنها کلیک کردن شما را ثبت کرده و از این طریق، سیستم آنها به تشخیص فعال بودن آدرس ایمیل شما خواهد پرداخت.این مطلب برای بارگذاری تصاویر موجود در
هرزنامهها نیز صادق است. هیچگاه بر روی گزینه “Load Images” کلیک نکنید. با کلیک کردن بر روی این گزینه، اسپمرها متوجه خواهند شد که شما ایمیل آنها را بازکردهاید.
حتی با بهرهگیری از یک باگ رهگیری، این افراد میتوانند از بارگذاری این تصویر اطمینان حاصل کنند. این یکی از دلایلی است که اکثر ارائه دهندگان خدمات ایمیل، به طور خودکار به بارگذاری تصاویر نمیپردازند.
جستجوی وب برای یافتن آدرسهای در قالب متن
اسپمرها به طور سنتی با جستجو در وب، به دنبال یافتن آدرسهای ایمیل هستند. این عمل دقیقا همانند آنچیزی است که گوگل انجام میدهد و به دنبال یافتن ایمیل آدرسهای موجود در وب سایتهاست.
به عنوان مثال ممکن است کاربری یک اظهار نظر با مضمون ” به من در آدرس Jon@example.com” ایمیل بزنید.
اسپمرها این آدرس را نیز به لیست هرزنامههای ارسالی خود اضافه میکنند. به همین دلیل، برخی از سایتها، آدرسهای جعلی در اظهارنظرهای کاربران نمایش میدهند اما با کلیک بر روی آنها شما میتوانید به آدرس اصلی دست یابید. این روش با توجه به افشای روز افزون اطلاعات کاربران، اکنون کمتر مورد پسند اسپمرهاست.اسپمرها ممکن است از طریق سرک کشیدن به مکانهای دیگر نیز به آدرسهای ایمیل دسترسی پیدا کنند. به عنوان مثال با مشاهده اطلاعات مرتبط به دامنه ها (Whois Records for a domain)، این رکوردها یک آدرس ایمیل را نشان میدهند که در واقع مرتبط با شخص یا سازمانی است که این دامنه را برای خود ثبت کرده است.
خرید لیستی از آدرسهای ایمیل
بعضا افرادی به تهیه لیستی از آدرسهای ایمیل میپردازند و این لیستها را با قیمتی پایین در اختیار اسپمرها قرار میدهند. متاسفانه در این روش هم شما هیچ اقدامی نمیتوانید انجام دهید.
شرکت مایکروسافت اعلام کرده است کار انتقال کاربران هات میل به خدمات ایمیلی جدید خود یعنی اوت لوک (outlook) را به پایان رسانده است.
همکاران سیستم به نقل از وب سایت eweek، شرکت مایکروسافت در وبلاگ رسمی خود اعلام کرده است تمامی اطلاعات و دادههای کاربران هات.میل را به محیط اوت لوک منتقل کرده است.
انتقال کاربران هات میل به اوت لوک باعث شده است ایمیل جدید مایکروسافت در حال حاضر بیش از ۴۰۰ میلیون کاربر داشته باشد.
بر اساس این گزارش، شرکت مایکروسافت که از تابستان سال گذشته کار انتقال دادهها و اطلاعات کاربران هات میل به اوت لوک را آغاز کرده بود، در عرض ۶ هفته این دادهها و اطلاعات را جابهجا کرده است. مایکروسافت حجم کل این دادهها را ۱۵۰ پتابایت (هر پتابایت ۱۰۲۴ ترابایت) اعلام کرده است.
مایکروسافت اعلام کرده است پس از اتمام کار انتقال این دادهها انرژی خود را صرف نوآوریهای بیشتر در این زمینه خواهد کرد. یکی از نوآوریهایی که مایکروسافت قول آن را به کاربران اوت لوک داده است، قابلیت SMTP Send نامیده میشود که از هم اکنون در دسترس آنها قرار دارد.
این قابلیت به کاربران اجازه میدهد تا در محیط اوت لوک از طریق سایر حسابهای کاربری خود ایمیل بفرستند. به عبارت دیگر کاربران از طریق اوت لوک میتوانند با نامهای کاربری مختلف ایمیل بفرستند، بدون آنکه گیرنده ایمیل بتواند نام و مشخصات واقعی فرستنده را مشاهده کند.
مایکروسافت ادعا کرده این قابلیت میتواند حریم خصوصی و گمنامی کاربران را افزایش دهد.
این شرکت همچنین اعلام کرده است بزودی ایمیل اوت لوک را با خدمات پردازش ابری اسکای درایو خود نیز یکپارچه خواهد کرد. مایکروسافت چند روز قبل نیز قابلیت تماسهای تصویری را به اوت لوک افزوده بود.
شركت مایكروسافت طی چند هفته اخیر هدف حملات سایبری گروه هكر ارتش الكترونیك سوریه قرار گرفته است.
وبلاگ های مایكروسافت، فیدهای شبكه اجتماعی این شركت و حساب كاربری پست الكترونیكی كارمندان آن نیز هدف حمله این گروه قرار گرفته است. البته هدف این حملات هم چنان ناشناخته است.
مدیر گروه Trustworthy Computing مایكروسافت در وبلاگی نوشت: به نظر می رسد كه برخی از اسناد مهم و حساس این شركت به سرقت رفته است.
علاوه بر این در پست دیگری، یك متخصص امنیت با نام Graham Cluley نوشت: اسناد به سرقت رفته می تواند شامل اطلاعات درخواست هایی باشد كه مایكروسافت از دولت ها درباره كاربران خاص دریافت كرده است.
Cluley افزود: اما بار دیگر این سوال مطرح می شود كه آیا سازمان های بزرگ اقدامات امنیتی لازم در خصوص حفاظت اطلاعات حساس را به كار می برند.
براساس گزارش منتشر شده از جدیدترین آسیبپذیری جاوا، این بار نرمافزارهای مخرب مبتنی بر جاوا سیستم عاملهای ویندوز، مک، لینوکس و OS را هدف حمله قرار دادهاند.
حملاتی که با کمک آسیبپذیریهای بیش از اندازه جاوا انجام میشود اتفاق تازهای نیست و تاکنون نفوذگران چندین باتنت در سراسر جهان به راه انداختهاند و با کمک یکی از این آسیبپذیریهای متعدد، حملاتی را تدارک دیدهاند.
روابط عمومی شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده رسمی و انحصاری شرکت پاندا سکیوریتی در ایران، اگرچه طی سالها سیستم عامل ویندوز هدف محبوبی برای نفوذگران بوده است و آسیبپذیریهای آن فرصت خوبی را برای حمله به این سیستم عامل در اختیار هکرها قرار داده است اما این اصلاً به این معنی نیست که سایر سیستم عاملها از هرگونه خطری مصون هستند. بلکه برعکس با افزایش محبوبیت سیستمعاملهای دیگر نزد کاربران و همچنین افزایش استفاده از گوشیهای هوشمند و تبلتها، نرم افزارهای مخرب به تهدیدی جدی برای این سیستم عاملها تبدیل شدهاند. بطوریکه این بار تیر ترکش آسیبپذیریهای جاوا، تنها دامان ویندوز را نگرفته است و سایر سیستم عاملها نیز از آن بینصیب نبودهاند.
محققان امنیتی اعلام کردهاند، اطلاعات به دست آمده از باتنتی که به تازگی کشف شده است، نشان میدهد این باتنت که با عنوان Backdoor.Java.Agent.a. شناسایی میشود قادر است هر نوع سیستمعاملی را که نرمافزار جاوا بر روی آن نصب است را آلوده کند.
این باتنت از یک آسیبپذیری شناخته شده در نرم افزار جاوا تحت عنوان CVE-۲۰۱۳-۲۴۶۵ سوءاستفاده میکند که این آسیبپذیری در بعضی از نسخههای جاوا برطرف شده و در بعضی دیگر همچنان به قوت خود باقی است. علاوه بر این طراحی این باتنت به گونهای است که قادر است حملات از کاراندازی سرویس (DDoS) را نیز بر روی سیستم کاربران انجام دهد.
در اولین مرتبه از راهاندازی این نرمافزار مخرب، نرمافزار خود را در یک پوشه بر روی یکی از درایوهای کاربر کپی میکند تا بتواند در هر بار بالا آمدن سیستمعامل کار تخریبی خود را شروع کند.
در نهایت نیز از طریق پروتکل IRC و با یک شناسه منحصر به فرد با سرور فرماندهی و کنترل خود ارتباط برقرار میکند.
با توجه به اثرات تخریبی بالای این بدافزار، به کلیه کاربران توصیه می شود برای ایمن ماندن در برابر این آسیبپذیری باید هر چه سریعتر نسبت به نصب اصلاحیههای جاوا و بهروز رسانی نرمافزار جاوای خود به آخرین نسخه اقدام کرده و همیشه و در همه حال از یک آنتیویروس قوی و بهروز بر روی سیستم خود استفاده کنند.
این طور که مایکروسافت میگوید، بالاخره زمان بازنشستگی سیستمعامل محبوب ویندوز XP فرا رسیده است و شرکت مایکروسافت قصد دارد فقط تا تاریخ ۸ آپریل از آن پشتیبانی کند.
رایورز اگرچه انتقال فعالیتهای رایانهای کاربران از ویندوز XP به سیستمهای عامل ویندوز ۷ یا ویندوز ۸ آنها را چندان دچار مشکل نمیکند، اما مایکروسافت میگوید که هنوز ۲۹ درصد از رایانههای شخصی در جهان مبتنی بر این سیستمعامل قدیمی کار میکنند.
این آمار نشان میدهد که کاربران همچنان تمایل دارند از این سیستمعامل استفاده کنند، اما پایان پشتیبانی امنیتی مایکروسافت از آن میتواند مشکلاتی را به همراه داشته باشد.
با این وجود باید توجه داشت که مشکل اصلی مربوط به بخش دیگری میشود.
کارشناسان میگویند مهمترین منبع نگرانی در جریان پایان پشتیبانی امنیتی مایکروسافت از سیستمعامل ویندوز XP مربوط به دستگاههای خودپرداز(ATM) میشود.
این طور که خبرگزاری بلومبرگ اعلام کرده است، هماکنون بیش از ۹۵ درصد دستگاههای خودپرداز در آمریکا مبتنی بر این سیستمعامل فعالیت میکنند و تنها ۱۵ درصد سیستم سختافزاری آنها قابلیت ارتقا به نسخههای جدیدتر سیستمعامل مایکروسافت را دارند.
باید توجه داشت که مایکروسافت پیش از این قصد داشت در سال ۲۰۱۰ میلادی به پشتیبانی امنیتی خود از ویندوز XP پایان دهد و تنها دلیلی که این شرکت تصمیم به ادامه پشتیبانیها گرفت، مشکلات مربوط به دستگاهها خودپرداز بود.
در حالی که ارتقا سیستمعامل به ویندوز ۷ و ۸ یکی از گزینههای پیشروی همه کاربران محسوب میشود، اما باید توجه داشت که همه رایانهها از نظر سختافزاری این توانایی را ندارند.
علاوه بر این اعلام شده است که ۶ درصد شرکتها و سازمانهای بزرگ همچنان مبتنی بر سیستمعامل ویندوز XP فعالیت میکنند و بودجه آنها امکان خریداری سختافزارهای جدید برای استفاده از نسخههای بهروز شده سیستمعامل مایکروسافت را نمیدهد.
برچسبها: ویندوز XP دستگاههای ATM را به دردسر میاندازد,
شرکت گوگل با انتشار بیانیهای تایید کرد که مرکز تولید گوشیهای هوشمند موتورولا موسوم به Motorola Mobility به بزرگترین تولیدکننده رایانههای شخصی در جهان یعنی شرکت چینی لنوو فروخته است.
شرکت گوگل روی سایت اینترنتی خود اعلام کرد که راضی شده است با دریافت ۲.۹۱ میلیارد دلار شرکت موتورولا را به لنوو بفروشد.
قرار است طی این واگذاری ۶۶۰ میلیون دلار به صورت نقد به گوگل پرداخت شود، ۷۵۰ میلیون دلار سهام شرکت لنوو در اختیار گوگل قرار بگیرد و ۱.۵ میلیارد دلار باقیمانده هم طی دوره زمانی سه سال به گوگل پرداخت شود.
شرکت چینی لنوو در این اقدام برند موتورولا به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان تلفنهمراه در جهان را از آن خود کرد و علاوه بر آن موفق شد بیش از ۲ هزار حق امتیاز موتورولا را نیز در اختیار بگیرد.
در این واگذاری امتیاز تولید گوشیهای هوشمند Moto G و Moto X نیز به لنوو واگذار شد و گوگل اعلام کرد که بخش اعظم حق امتیازها و داراییهای موتورولا را نیز به آنها میدهد.
شرکت لنوو این روزها بر بازار گوشیهای هوشمند چین تمرکز دارد و هنوز نتوانسته است در دیگر کشورهای جهان حرفی برای گفتن داشته باشد.
این در حالی بود که گوگل در شرکت موتورولا طی چند سال گذشته ضرر داده است.
لازم به ذکر است که گوگل مرکز تولید گوشیهای هوشمند موتورولا را سال ۲۰۱۲ میلادی با پرداخت ۱۲.۵ میلیارد دلار خریداری کرد تا به کمک حق امتیازهای آن بتواند رقابت گستردهتری مقابل اپل انجام دهد.
برچسبها: گوگل شرکت موتورولا را 3 میلیارد دلار به لنوو فروخت,
همزمان با نمایشگاه کامپیومکس، شرکت نامداران ارتباطات همراه جدیدترین هدست اداری جبرا را رونمایی کرد.
این محصول، هدست باسیم مدل Jabra UC VOICE 250، است که به تازگی هم به بازارهای بینالمللی عرضه شده و با برخورداری از درگاه اتصال USB ضمن مناسب بودن جهت مراکز تماس، قابلیت استفاده در ارتباطات یکپارچه UC را داشته و همچنین برای کار کردن با نرمافزارهای موجود از جمله Microsoft Office Communicator و Microsoft Lync بهینهسازی شده است.
مرتضی رحمانی، قائم مقام اجرایی شرکت نامداران در گفتوگو با ایتنا ضمن معرفی ویژگیهای این محصول، راحتی استفاده برای کاربران مراکز تماس در ایران را مزیت اصلی این مدل دانست.
به گفته رحمانی، این محصول که روی یک گوش کاربر قرار میگیرد، کاربرد آسانتری نسبت به محصولات مدل هدبند، خصوصاً برای کاربران خانم دارد و اپراتور بدون هیچ مشکلی به راحتی میتواند پخش کننده هدست را که به صورت ژلهای است، در داخل گوش خود قرار دهد.
همانگونه که از ظاهر این محصول مشخص است، میکروفن این هدست کمی بلندتر از نمونه های دیگر است و مزیت آن انتقال بهتر صدا است.
به گفته رحمانی میکروفن این هدست قابلیت کاهش موثر سر و صدای محیط را داشته و برای افزایش وضوح تماس و محافظت از شنوایی از تکنولوژی Peak Stop استفاده مینماید.
گفتنی است جبرا یک برند دانمارکی بوده و شرکت نامداران ارتباطات همراه نماینده انحصاری محصولات جبرا در ایران میباشد.
درباره جبرا
شرکت دانمارکی GNNETCOM با بیش از ۱۳۰ سال سابقه به عنوان بزرگترین تولید کننده هدست در جهان شناخته میشود.
این شرکت از سال ۲۰۰۷ میلادی با ادغام با Jabra گامی فراتر بر داشته و دامنه فعالیت خود را از محصولات بیسیم ارتباطی به محصولات چند رسانه (مالتی مدیا) نیز گسترش داده است.
محصولات جبرا در دو طیف هدستهای اداری و هدستهای موبایلی تولید میشوند. هدستهای اداری باسیم با قابلیت اتصال به انواع تلفنهای رومیزی و نرمافزاری بیشتر در مراکز تماس یا (Contact Center) کاربرد دارند و هدستهای اداری بیسیم عموماً برای کاربرانی مفید است که ضمن داشتن جابجایی زیاد در محل کار، نمیخواهند تماسهای خود را از دست بدهند.
گفتنی است محصولات جدید جبرا، ضمن پشتیبانی سیستم ارتباطات یکپارچه(UC) ، امکان اتصال چندین نوع ارتباط از جمله تلفن ثابت، تلفن موبایل و تلفنهای اینترنتی را از طریق تنها یک هدست و به صورت بیسیم به کاربر میدهد.
درباره شرکت نامداران
شرکت نامداران ارتباطات همراه با هدف انتقال سریع آخرین دستاوردهای صنعت تلفن همراه و قرار دادن این محصولات در اختیار ایرانیان از سال ۸۶ ، توجه خاصی نیز به تکنولوژی لوازم جانبی تلفن همراه مبذول داشته که در این بخش انواع هدستهای بلوتوث از جایگاه ویژهای برخوردارند و شرکت نامداران ارتباطات بزرگترین توزیع کننده هدست و هدفون در ایران بشمار میآید و کلیه محصولات آن از یک سال گارانتی تعویض برخوردارند.
برچسبها: راحتی بیشتر کاربران,
محققان بریتانیایی بر اساس آخرین فعالیت خود موفق شدند سریعترین شبکه اینترنتی جهان را راهاندازی کنند تا بر اساس آن امکان اتصال به اینترنت با سرعت ۱.۴ تِرابیت در ثانیه فراهم شود.
رایورز سرعت این شبکه اینترنتی بهقدری زیاد است که کاربران در آن میتوانند ۴۴ فیلم سینمایی فشرده نشده با کیفیت HD را تنها ظرف یک ثانیه بارگذاری کنند.
این شبکه اینترنتی هماکنون در حالت آزمایشی مورد استفاده قرار گرفته است و برای آن از "زیرساخت شبکههای منعطف"(Flexgrid) استفاده شده است تا شکاف میان کانالهای انتقال داده در طول شبکه به حداقل برسد.
این کانالها معمولا با توان ۵۰ گیگاهرتز فعالیت میکنند.
با افزایش چگالی در کانالها و کاهش فاصله میان آنها میزان توان شبکه برای انتقال داده تا ۴۲.۵ درصد افزایش یافته است که کارشناسان بریتانیایی ادعا میکنند این اتفاق را میتوان در شبکههای استاندارد امروزی نیز دنبال کرد.
این آزمایش در فیبر نوری ۴۱۰ کیلومتری بین برج مخابراتی BT Tower لندن و مجموعه تحقیقاتی Adastral Park در شهر سوفولک انجام شد.
شایان ذکر است که این اقدام را دو شرکت مخابراتی BT و Alcatel-Lucent با همکاری یکدیگر انجام دادند.
برچسبها: بارگذاری ۴۴ فیلم سینمایی HD در یک ثانیه ممکن شد,
آن دسته از کاربرانی که خاطره خوبی از نرمافزار موسیقی Winamp خوشحال باشند؛ زیرا برخلاف خبری که شرکت AOL ماه گذشته منتشر کرده بود این ابزار محبوب همچنان به حیات خود ادامه میدهد.
به گزارش ایتنا، شرکت AOL در ماه نوامبر از سال گذشته به صورت رسمی اعلام کرد که Winamp و Shoutcast را بازنشسته میکند و هیچ گونه قصدی برای پشتیبانی از آنها ندارد.
اما هماکنون اعلام شده است که یک شرکت نرمافزاری واقع در بروکسل مذاکرات خود را با AOL انجام داده است تا با خرید دو نرمافزار یاد شده، سیستم پخش موسیقی Winamp و ابزار اینترنتی Shoutcast با بیش از ۵۰ هزار موج رادیویی را زنده نگه دارد.
تصمیم AOL برای خاتمه دادن به فعالیتهای دو نرمافزار محبوب Winamp و Shoutcast به دنبال انتصاب "تیم آرمسترانگ"(Tim Armstrong) اتخاذ شد که به این نتیجه رسیده بود AOL باید روی فعالیتهای اصلی خود تمرکز کند.
در اواخر ماه نوامبر طرفداران این دو نرمافزار اخبار خوبی دریافت کردند.
در آن زمان اعلام شد که مایکروسافت قصد همکاری با AOL را دارد تا این دو نرمافزار را خریداری کند.
کارشناسان در آن زمان اعلام کرده بودند که مایکروسافت علاقه زیادی دارد ایستگاههای رادیویی Shoutcast را به سرویس موسیقی کنسول بازی Xbox اضافه کند.
اما این سناریو درست از آب در نیامد و سرانجام یک شرکت بلژیکی موسوم به Radionomy توانست هفته گذشته با AOL به توافق برسد و در نهایت امتیاز دو نرمافزار یاد شده را بهدست آورد.
شرکت Radionomy هماکنون ابزارهای موسیقی و رادیویی خود را در همه فروشگاههای اینترنتی عرضه میکند و هماکنون قصد دارد از دهها میلیون نسخه نصب شده از نرمافزار Winamp روی دستگاههای اندرویدی پشتیبانی کند.
برچسبها: Winamp زنده میماند,
مؤسسه اطلاعات کاربردی لایپزیک، که استاندارد مخصوص به فرمت JPEG را تعریف میکند، نسخه جدیدی از فرمت تصویری JPEG را عرضه کرده است که نسخه ۹.۱ این فرمت تصویری نام گرفته و نسبت به نسلهای پیشین قابلیتهای جدیدی دارد.
به نقل از دیجیتال ترندز، هرچند JPEG یکی از پرکاربردترین و محبوبترین فرمتهای تصویری مورد استفاده است و در بسیاری از ابزارهای دیجیتال همچون دوربینهای دیجیتال، تلفنهایهوشمند و حتی در اینترنت نیز مورد استفاده قرار میگیرد، اما این فرمت در بین افرادی که تمایل به ویرایش تصاویر دارند، چندان مقبول واقع نشده است و علت آن عدم انعطافپذیری زیاد این فرمت تصویری است.
بسیاری ار عکاسان با استفاده از فرمت RAW تصاویر خود را ثبت میکنند و ویرایشکنندگان تصویر نیز فرمت TIFF را مورد استفاده قرار میدهند که بهدلیل عدم اعمال برخی تغییرات در اثر فشردهسازی، همچون تصاویر JPEG، انعطافپذیری خود را از دست نمیدهند. در مقابل فرمتهای TIFF و RAW نیز سایز بزرگی دارد و همچون JPEG که در اثر فشردهسازی حجم کمتری دارد، عمل نمیکنند.
در نسخه جدید این فرمت، بهبودهایی برای افزایش انعطافپذیری تصویر انجام شده که کاهش کیفیت تصویر در زمان فشردهسازی را که در اثر عواملی همچون نویز اتفاق میافتد، بیاثر خواهد کرد.
نسخه جدید نسبت به نسلهای پیشین قابلیتهای جدیدی دارد که از جمله آن میتوان به پشتیبانی از عمق رنگ ۱۲ بیتی، قابلیتهای مقیاس پذیری، پشتیبانی از HDR و امکانات جدیدی از فشردهسازی اشاره کرد.
ویژگیهای جدید شامل بهینهسازی الگوی فشردهسازی (Arithmetic Coding)، توابع مقیاسپذیری چندمنظوره (Smart Scale) و همچنین گزینههایی برای کاهش حذف جزئیات در فشردهسازی اشاره کرد.
این گروه در بیانیهی خبری خود، پشتیبانی از HDR و همچنین واقعیت مجازی را در نسخهی بعدی وعده دادهاند.
همچنین براساس ادعای این مؤسسه، تصاویر با فرمت جدید JPEG، توانایی پخش تصاویر را با طیف رنگ وسیعتری در زمان پرینت یا نمایش در صفحاتنمایش عریض دارند.
مطمئنا با استفاده از تصاویر با فرمت JPEG که علیرغم سایز کمتر، جزئیات تصویر را نیز در زمان فشردهسازی از دست نمیدهند، میتوان با سایر فرمتهای موجود همچون RAW و TIFF خداحافظی کرد.
از هر ۱۰ مرورگر مورد استفاده برای وبگردی، ۸ مورد آنها در برابر حملات هکرها آسیبپذیر است.
بسیاری از کاربران اینترنتی نسبت به اصول اولیه تامین امنیت وبگردیهای خود غافل و بیاعتنا بوده و همین موضوع آنها را به شکارهای سهلالوصولی برای مهاجمان اینترنتی تبدیل کرده است.
این در حالی است که چندی پیش گزارش رسمی دولت انگلیس از هزینههای سرسام آوری که جرایم سایبری بر اقتصاد تحمیل میکند، خبر داده بود.
بر اساس تخمینهای صورت گرفته، حملات اینترنتی هر سال ۱/۳ میلیارد پوند به اقتصاد انگلیس خسارت میزند.
در این پژوهش، کاربران اینترنتی بر اساس نوع مرورگر مورد استفاده خود به کاربران کروم، فایرفاکس، اینترنت اکسپلورر، اپرا، سافاری و غیره تقسیم شدند.
فقط رایانه ۲۵ درصد وبگردها دارای باگهای ترمیم نشده بوده است. این موضوع به فعال بودن گزینه بهروزرسانی خودکار در این سیستمها مربوط میشود.
بر اساس این گزارش نرمافزارهای افزودنی به مرورگرها که از آن با عنوان Add-on یاد میشود، فاقد ویژگی بهروزرسانی خودکار بوده و کاربران را در معرض تهدیدات امنیتی قرار میدهد.
Add-on که طبق مصوبه فرهنگستان زبان و ادب فارسی به «برافزا» ترجمه میشود، به نرمافزارهایی اطلاق میگردد که قابلیتها و امکانات جدیدی به یک نرمافزار دیگر (مانند مرورگرهای وب) میافزایند.
این یافتهها در کنفرانس سالانه RSA که یکی از معتبرترین رویدادهای امنیت اطلاعات به شمار میرود، مطرح شده است.
برچسبها: دام گسترده هکرها برای کاربران اینترنتی,
پشت رایانه خود مینشینید و میخواهید در دنیای بزرگ اینترنت گشتی بزنید؛ در حین گشت و گذار ممکن است در بعضی از موارد به در بسته بخورید و با خطاهایی از جانب سایت یا مرورگر مواجه شوید که ممکن است مفهوم برخی از آنها را متوجه نشوید.
خطاهای مجوز SSL و یا آنهایی که با گواهیهای امنیتی سروکار دارند، حاکی از وجود ایراداتی در رمزگذاری HTTPS است.
بنابراین تنها هنگامی با اینگونه خطا مواجه میشوید که سایت مورد نظر مثل سرویسهای ایمیل و یا بانکی دارای پروتکل HTTPS باشد.
وبسایتهایی که از سیستم رمزگذاری HTTPS استفاده میکنند، باید برای مشروعیت عملکردشان گواهینامههای خاصی را ارائه کنند.
برای نمونه، سایتی مثل گوگل یک گواهی امنیتی دارد که توسط مقامات امنیتی قابل اعتماد صادر و به این شرکت داده شده است.
در واقع این مقام امنیتی قابل اعتماد با ارائه گواهی امنیتیاش تایید میکند که شرکت گوگل صاحب واقعی دامنه Google.com بوده و به تعهداتش پایبند است. زمانی که توسط پروتکل HTTPS وارد سایتی مثل گوگل میشوید، این شرکت گواهینامه خود را برای مرورگر میفرستد؛ سپس مرورگر شروع به تجزیه و تحلیل مجوز مورد نظر کرده تا مطلع شود که آیا گواهینامه ارائهشده توسط سایت از یک مقام امنیتی معتبر صادر شده است یا خیر. در واقع مرورگر باید به شما این اطمینان را بدهد که در حال اتصال به سایت رسمی گوگل هستید.
زمانی که با یک پیام خطای مربوط به گواهینامه مواجه میشوید، مساله از این قرار است که به وبسایت رسمی مشروع متصل نشدهاید. پس بهتر است در این مواقع حواستان را بیشار جمع کنید.
برای مثال، درصورتیکه در یک شبکه وایفای عمومی به وبسایت بانک مورد نظر وارد شدید و این پیام خطا را دیدید، احتمال این را بدهید که فردی با شبیهسازی سایت بانکی و نظارت بر وبگردی شما در تلاش است تا اطلاعات بانکیتان را بهدست آورد.
اما حالت دیگری نیز وجود دارد. در این مواقع احتمالا سایت مورد نظر شما بهتازگی موفق به بهروزرسانی گواهینامه رسمی خود نشده است. به هرحال در این زمینه دیگر ریسکهای مربوطه به گردن خودتان است.
هشدارهای فیشینگ و بدافزارها
مرورگرها در مواقعی هشدارهای مبنی بر فیشینگ (یا همان وبسایت جعلی) و وجود بدافزارها را به کاربر نشان میدهند. فارغ از اینکه که کاربر کروم، فایرفاکس و یا اکسپلورر باشید، مرورگرها بهطور منظم لیستی از وبسایتهایی که احتمالا مخرب هستند بهروز میکنند.
بنابراین در صورتی که قصد اتصال به سایتهای موجود در این لیست را داشته باشید با پیام خطای Reported Web Forgery مواجه میشوید.
درواقع وبسایتهایی در این لیست قرار میگیرند که حاوی برنامههای مخرب بوده و یا احتمالا قصد دارند خود را جای سایت رسمی دیگری جا بزنند و بهاصطلاح فیشینگ کنند.
در برخی موارد ممکن است از رسمیبودن سایت مطمئن باشید و با این حال، آدرس آن بهطور موقت در لیست مرورگر جا خوش کرده باشد. در چنین شرایطی در صورت داشتن اطمینان کامل میتوانید روی لینک Ignore this warning کلیک کنید تا به سایت منتقل شوید. اگر به سایت مورد نظر اطمینان ندارید وارد آن نشوید.
خطای ۴۰۴
یکی از شایعترین پیام خطای مرورگرها پیام ۴۰۴ Not Found به شمار میآید که به معنای وارد کردن آدرس صفحهای است که در دنیای وب وجود خارجی ندارد. در این شرایط یا صفحه از روی وب برداشته شده و یا اینکه شما آدرس آن را درست تایپ نکردهاید.
این نوع از پیامهای خطا توسط سرور راهدور وب به مرورگر شما ارسال میشوند. در صورت مواجهه با این پیام خطا، درستی آدرس تایپ شده را بررسی کنید.
اگر آدرس درست وارد شده و شما قبلا موفق به دیدن سایت شدهاید، احتمالا آن را از روی وب برداشتهاند. در چنین شرایطی میتوانید از سرویس cache گوگل استفاده کرده و بار دیگر به نسخه پیشین سایت دسترسی پیدا کنید.
اشکالات مربوط به سرور
پیام خطای Server not found در فایرفاکس و Google Chrome could not find در کروم بیانگر آن هستند که مرورگر شما توانایی یافتن سایت مورد نظر را ندارد. در این شرایط یا آدرس را درست تایپ نکردهاید و یا قصد اتصال به سایتی را دارید که در وب وجود ندارد.
ممکن است سرور DNS سیستم با مشکل مواجه شده و یا تنظیمات فایروال، پراکسی و... به هم ریخته باشند. برای تنظیمات DNS عبارت Network and Sharing Center را در منوی شروع جستوجو کرده و در صفحهباز شده به بخش Change adapter settings بروید.
برروی Local Area Connection راستکلیک و Properties را انتخاب کنید. روی گزینه Internet Protocol Version ۴ TCP/IPv۴ کلیک کرده و آیپی مربوط به DNS را چک کنید.
اتصال بی اتصال
پیام خطای Unable to connect در فایرفاکس و Google Chrome could not connect to در کروم بسیار مشابه پیام Server not found مربوط به سرور هستند، اما معانی متفاوتی دارند.
درصورتیکه با این پیام خطا مواجه شدید، بدان معنی است که مرورگر شما با DNS مشکلی ندارد و وبسایتی با این آدرس در دنیای وب هست. با همه اینها مرورگر پاسخی از طرف وبسایت مورد نظر دریافت نمیکند. در چنین شرایطی احتمالا سایت هدف دارای مشکلی خاص بوده و یا برای مدتی از دسترس خارج شده است.
برای آنکه متوجه شوید سایت از دسترس خارج شده یا نه میتوانید به سایت downforeveryoneorjustme.com بروید و آدرس مورد نظرتان را آنجا وارد کنید. دلیل دیگر ارائه این پیام همچون مشکل پیشین میتواند تنظیمات مربوط به فایروال، پراکسی و یا دیگر پیکربندیهای شبکهای باشد.
برچسبها: از شر خطاهای مرورگر خود خلاص شوید,
معمولا هنگامی که تعداد افزونهها و پلاگینهای مرورگری افزایش مییابند و یا تاریخچه مرور صفحهها به حد زیادی میرسد، با کاهش سرعت بارگذاری وبسایتها مواجه میشویم.
مرورگر فایرفاکس هم از این قاعده مستثنا نیست و در برخی از مواقع علاوه بر کاهش سرعت عملکردش، به کلی متوقف میشود. از آنجایی که این مرورگر امروزه به یکی از محبوبترینها تبدیل شده و کاربران زیادی از آن استفاده میکنند، به نحوه افزایش سرعت در آن میپردازیم.
اگر از آن دسته افرادی هستید که هر از گاهی افزونه جدیدی به این مرورگر میافزایید و یا صفحههای زیادی را هر روزه مشاهده میکنید، به شما توصیه میکنیم با گامهای زیر همراه شوید و تجربه بهتری از کار با فایرفاکس به دست آورید.
پلاگینها ابزارهایی هستند که محتوای وب از جمله فلش، سیلورلایت، جاوا و آفیس را مدیریت میکنند و معمولا تعداد زیادی از آنها نصب شده و بلااستفادهاند. توجه داشته باشید که پلاگینهای فایرفاکس قابلیت نصب و یا حذف ندارند و تنها میتوانید آنها را غیرفعال کنید.
برای غیرفعال کردن پلاگینهای فایرفاکسی، برروی دکمه اصلی مرورگر کلیک کنید و به بخش Add-ons بروید تا تبی با همین عنوان باز شود.
برروی زبانه Plugins در سمت چپ کلیک کنید. برای هر عنوان پلاگین غیرکاربردی دکمه Disable را بزنید. در صورت نیاز به فعالسازی پلاگین میتوانید از همین مسیر اقدام کرده و اینبار از دکمه Enable استفاده کنید. هر بار که یک پلاگین را غیرفعال میکنید، عنوان آن در لیست صفحه Plugins به انتهای لیست میرود.
افزونههای فایرفاکس ابزارهایی هستند که بهمنظور به کارگیری قابلیتهای اضافی متعدد به کار گرفته میشوند. از جمله این قابلیتها میتوان به مسدود کردن تبلیغات، دانلود ویدئوهای آنلاین، یکپارچگی با شبکههای اجتماعی، افزایش قابلیتهای مرورگر و... اشاره کرد. هرچه قدر تعداد این افزونهها بیشتر باشند، سرعت کار پایین میآید. مجددا به بخش Add-ons بروید و اینبار از لیست سمت چپ گزینه Extensions را انتخاب کنید.
دوباره به دنبال مواردی بگردید که قصد غیرفعال کردنشان را دارید. دکمه Disable را برای هر کدام بزنید. درصورتی که لینک Restart now را مشاهده کردید، برروی آن کلیک کنید و در غیراینصورت فایرفاکس را یکبار ببندید و مجددا آن را اجرا کنید.
توجه داشته باشید که گزینه Option برای افزونههای غیرفعال شده به رنگ خاکستری در آمده و قابل استفاده نیست.
همانطور که مشاهده میکنید، در بخش اکستنشنها گزینه Remove امکان حذف کامل آنها را در اختیار شما قرار میدهد. اما در صورت نیاز برای حذف یک پلاگین باید به طریق دستی عمل کنید: در نوار آدرس about:config را تایپ کنید. دکمه I’ll be careful, I promise را بزنید و بهدنبال عبارت plugin.expose_full_path باشید. روی مدخلی با همین نام دابل کلیک کرده و مقدار آن را به true تغییر دهید. about:plugins را در نوار آدرس وارد کنید و کلید Enter را بزنید.
هر یک از گزینههای موجود در این بخش دارای یک نام فایل هستند که مسیر آن مشخص شده است. از طریق ویندوز اکسپلورر به مسیری بروید که پلاگین در آنجا قرار دارد. نام فایل موجود در مسیر گفته شده را تغییر دهید. مثلا npswf۳۲ را به Xnpswf۳۲ تبدیل کنید.
در لیست صفحه about:config روی گزینه plugin.expose_full_path دابلکلیک کنید و مقدار پیش فرض را به false تغییر دهید. اکنون پلاگین شما از مرورگر حذف شده است.
شاید دولت تدبیر و امید بتواند گره اینترنت ایران را باز کند و کاربران بتوانند بدون دغدغه از کیفیت و سرعت اینترنت بهره ببرند.
یک کارشناس معتقد است: اگرچه وضعیت مناسبی از لحاظ رتبه اینترنت در دنیا نداریم اما باید امیدوار بود تا شاید دولت جدید بتواند وضعیت را بهبود بخشد.
محسن قدک ساززاده به خصوصی شدن شرکت مخابرات اشاره و اظهار کرد: از زمانی که شرکت مخابرات خصوصی شده مشکلاتی برای سایر شرکتهای خصوصی که اینترنت را به کاربران ارائه میکنند بوجود آمده است.
وی افزود: به عنوان مثال به بعضی از دوستان در شهرستانها خطوط انتقال تعلق نمیگیرد. این موضوع باید از سمت رگولاتوری برطرف شود بدین معنا که برروی پروانه صادر شده برای شرکت مخابرات اصلاحاتی صورت بگیرد. اگر چنین اصلاحاتی اعمال شود، شرکت مخابرات و سایر شرکتهای خصوصی در یک سطح قرار میگیرند و رقابتی عادلانه بوجود میآید.
این کارشناس به لزوم ارائه اینترنت توسط شرکت مخابرات اشاره کرد و گفت: از طرفی نباید مخابرات را از اینکه به کاربران سرویس ارائه میکنند منع کرد چرا که در بسیاری از نقاط دوردست شرکتهای خصوصی نمیتوانند ورود پیدا کنند و این تنها مخابرات است که در این مناطق سرویس اینترنت میدهد.
قدکساززاده در مورد وضعیت پهنای باند در کشور معتقد است: دولت جدید وعدههایی را در زمینه توسعه پهنای باند در کشور داده که اگر این وعدهها عملی شود نیاز کشور در زمینه پهنای باند برطرف خواهد شد. به علاوه باید بتوانیم خود را به سند چشم انداز نیز نزدیک کنیم چراکه تا این سند زمان کمی باقی مانده و باید در منطقه دوم شویم. البته اگر شرکتهای خصوصی توانایی ورود پهنای باند به کشور را داشتند رقابتی بین آنها ایجاد میشد و این موضوع در قیمت سرویسها تاثیر میگذاشت.
وی در رابطه با بحث کمفروشی اظهار کرد: در مورد مبحث کمفروشی باید گفت که متاسفانه بعضی از ارائه کنندهها در زمانهایی تعداد افراد را برای یک سرویس مشخص افزایش میدهند و این موضوع باعث میشود سرعت اینترنت برای بعضی از کاربران کند شود. با وضعیت فعلی پهنای باند بهتر است به سمت فروش حجمی سرویسها برویم چراکه این روش بهتر جواب میدهد.
او درباره تناسب بین قیمت و کیفیت اینترنت در کشور مطرح کرد: خدمات بعضی از دوستان معتقدند که قیمتها در حال حاضر مناسب است اما بحث اصلی اینجاست که کاربران به اندازه هزینه که میپردازند خدمات دریافت نمیکنند. اگر بحث ورود پهنای باند به کشور توسط شرکتهای خصوصی محقق شود میتوان با ثابت نگه داشتن قیمتها کیفیت سرویسهای مربوطه را افزایش داد.
شرکت اپل در سه ماهه دوم سال جاری نیز توانست جایگاه خود را به عنوان بزرگترین فروشنده تبلت جهان حفظ کند.
آمارهای منتشره از سوی شرکت مطالعاتی HIS iSuppli نشان میدهد که در سه ماهه دوم سال جاری میلادی شرکت اپل در مقایسه با دیگر شرکتها در بازار تبلت جهان وضعیت بهتری داشته است و از هر ۱۰ تبلت فروخته شده در جهان، هفت تبلت از نوع آیپد و متعلق به این شرکت بوده است.
شرکت اپل چند هفته پیش از آغاز ماه آوریل تبلت جدید خود را رونمایی و به بازارهای جهانی روانه کرد و همین امر به افزایش فروش این شرکت در سه ماهه دوم سال جاری میلادی کمک زیادي کرد و در همین راستا ارزش سهام اپل افزایش چشمگیری یافته و باعث شد تا این شرکت به با ارزشترین برند جهان تبدیل شود.
سهم اپل از بازار تبلت جهان در سه ماهه دوم امسال به ۶۹.۶ درصد رسید و این در حالی بود که این سهم در سه ماهه نخست سال جاری برابر با ۵۸ درصد بود.
در ادامه پنج بازیگر اصلی بازار تبلت جهان را در سه ماهه دوم سال جاری معرفی میکنیم:
اپل با تبلت آیپد، فروش ۱۷ میلیون دستگاهی و سهم ۶۹.۶ درصدی
سامسونگ با تبلت گالاکسی، فروش ۲.۳ میلیون دستگاهی و سهم ۹.۲ درصدی
آمازون با تبلت کیندل فایر، فروش یک میلیون دستگاهی و سهم ۴.۲ درصدی
ایسوس با تبلت ترنسفورمر، فروش ۶۸۸ هزار دستگاهی و سهم ۲.۸ درصدی
بارنز اند نوبل با تبلت نوک تبلت، فروش ۴۵۹ هزار دستگاهی و سهم ۱.۹ درصدی
کارشناسان بازاریابی و تحلیل بازار تبلت در سال آتی رقم فروش ۶۰ تا ۷۰ میلیون تبلت را برای سامسونگ و ۸۰ تا ۹۰ میلیون دستگاه فروش برای اپل را با تخمین زدن میزان نیاز بازار و تقاضای مشتریان پیشبینی کردهاند.
بر اساس تحقیقات مراکز تحقیقات فروش تایوان اگر سامسونگ تبلت ۱۲.۲ اینچی خود را عرضه کند میتواند بازار جدیدی از آن خود کند.
همچنین اپل هم با ارائه نسخه ۱۲.۹ اینچی خود از این قافله عقب نمیماند و این دو محصول میتوانند فروش این دو شرکت را دچار تحول مثبت و قابلتوجهی کنند.
سامسونگ احتمالاً بیشترین فروش خود را از تبلت گلکسی لایت خواهد داشت بهطوری که این محصول فروش ۴۰ میلیونی فعلی این شرکت را در سال آینده به ۶۰ تا ۷۰ میلیون خواهد رسید.
اپل هم با محصولات ۷.۹ و ۹.۷ اینچی خود میتواند معادلات را به سود خود تغییر دهد و آمار فروش این شرکت به ظرفیت ۸۰ تا ۹۰ میلیون دستگاه در سال ۲۰۱۴ افزایش خواهد یافت.
برچسبها: اپل و سامسونگ در سال پیش رو بیش از ۱۴۰ میلیون تبلت خواهند فروخت,
شرکت اپل قصد دارد برای محافظت هر چه بهتر از نمایشگر گوشیهای هوشمند، تبلتها و لپتاپهای تولید خود، از یاقوت استفاده کند.
رایورز به نقل از پایگاه خبری اسکای نیوز، در پتنتی که اپل به تازگی ثبت کرده، شیوههای مختلفی برای استفاده از شیشههای آغشته به یاقوت در دستگاههای الکترونیکی ارائه شده است.
استفاده از این نوع شیشههای بسیار مقاوم، در لنز دوربینهای تلفنهای هوشمند مانند آیفون ۵ و نیز پوشش کامل نمایشگرها توسط این ماده از آن جمله است.
در حال حاضر اپل برای محافظت از صفحه نمایشگرهای خود، از شیشه گوریلا (Gorilla Glass) که توسط شرکت آمریکایی کورنینگ (Corning) ساخته میشود، بهره میگیرد.
این شیشه از جنس آلومینوسیلیکات قلیایی است و در برابر شکنندگی و خراش مقاومت قابل قبولی دارد.
اپل سال گذشته قراردادی به ارزش ۵۷۸ میلیون دلار با شرکت GT Advanced Technologies برای ساخت نمایشگرهای یاقوتی در ایالت آریزونا منعقد کرده است.
گفتنی است شیشههای آغشته به یاقوت در برابر خراشیدگی بسیار مقاوم هستند.
مطالعات صورت گرفته نشان میدهد شیشههای یاقوتی نسبت به تمام شیشههایی که در حال حاضر در صفحه نمایش دستگاههای الکترونیکی کاربرد دارد، سه برابر مقاومتر است.
برچسبها: اپل گوشیهایی از جنس یاقوت میسازد,
مسئولان تصمیمگیر فیلترینگ میگویند گاهی صفحات غیرمجرمانه به دلیل مشکلات فنی فیلتر میشوند و وزارت ارتباطات باید این مشکل را حل کند. برخی نیز میگویند در خصوص عدم پیادهسازی فیلترینگ هوشمند تعمدی وجود دارد. اما وزارت ارتباطات اصلاح روش را سخت میداند.
این روزها موضوع فیلترینگ هوشمند بیش از پیش مطرح میشود.
موضوعی که از چند سال پیش، نامش بر سر زبانها افتاد و آنطور که شنیده شده گروههای مختلفی روی آن کار کردهاند. اما این تلاشها هنوز نتیجهای نداشتهاست.
اکنون با از سر گیری فعالیتهای شورای عالی فضای مجازی که سیاستگذاری، تصمیمگیری و هماهنگی در کل فضای مجازی را بر عهدهدارد، موضوع فیلترینگ هوشمند وارد مرحله جدیدی شده است.
این شورا پیادهسازی نظام جامع پالایش فضای اینترنتی کشور را در دستور کار دارد. به گفته دبیر این شورا، طبق این نظام، سیاستها تبدیل به دستورالعملهای اجرایی قابل پیادهسازی روی تجهیزات فنی میشود.
محمد حسن انتظاری میگوید: در مورد تجهیزات فنی در حال حاضر برخی دانشگاهها و شرکتها در حال کار روی فیلترینگ هوشمند هستند. مزیت این نوع فیلترینگ این است که به جای یک آدرس کاملا فیلتر شود، بخشی از صفحات فیلتر میشود.
اما اکنون که هنوز موضوع فیلترینگ هوشمند به مرحله اجرایی نرسیده است، اظهارات تازهای درباره علل بینتیجه ماندن این موضوع مطرح میشود.
همچنان دبیر کمیته تعیین مصادیق محتوای مجرمانه (فیلترینگ) میگوید: اگر گاهی مشاهده میشود که به تبع فیلتر مصادیق مجرمانه برخی از صفحاتی که مجرمانه نیستند فیلتر شدهاند، به دلیل مشکلات فنی فیلترینگ است که وزارت ارتباطات با توجه به وظیفه ذاتی خود و در اجرای مصوبات کارگروه باید نسبت به رفع این مشکلات اقدام کند.
عبدالصمد خرمآبادی ادامه میدهد: به عنوان مثال برخی از سایتهای بزرگ دارای چند میلیارد صفحه است که ممکن است میلیونها صفحه از آن حاوی تصاویر و مطالب غیراخلاقی باشند. وزارت ارتباطات که مجری تصمیمات کارگروه است باید امکانات فنی و نرمافزارهای لازم را برای تفکیک محتوای مفید از غیرمفید تهیه کند و در اختیار کارگروه قرار دهد تا به جای فیلتر دامنه اصلی سایت صرفاً صفحات مجرمانه آن فیلتر شوند.
این دیدگاه انتقادی نسبت به عملکرد وزارت ارتباطات در حوزه فیلترینگ غیر هوشمند، به اینجا ختم نمیشود، تا جایی که دبیر سابق شورای عالی فضای مجازی و عضو فعلی این شورا، در اظهار نظری تاکید کرده است: تعمدی در خصوص عدم پیادهسازی فیلترینگ هوشمند در کشور از سوی برخی افراد وجود دارد. توان فنی برای تولید فیلترینگ هوشمند در کشور وجود دارد و اگر هم بخواهند میتوانند فیلترینگ را خریداری و نصب کنند اما تعمدی در کار بوده که تاکنون چنین نشده است.
در سوی دیگر این انتقادات، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که متولی اجرای فیلترینگ در کشور است، میگوید: هماکنون از نظر فنی امکان تفکیک صفحات مناسب و نامناسب بر اساس محتوا در سایتهای اینترنتی وجود ندارد که گروهی در حال انجام این کار برای اجرای فنی آن هستند.
واعظی اجرای فیلترینگ هوشمند را نیازمند الزامات نرمافزاری و سختافزاری میداند و یادآور میشود که کار مشکلی است.
در شرایط جدید که طرح انتقادات به نوع اعمال فیلترینگ در کشور، علنی شده است، انتظار تغییر و اصلاح روش فیلترینگ از وزارت ارتباطات ایجاد شده است.
اکنون مخاطبان و کاربران شنیدهاند که روش اعمال فیلترینگ در کشور دچار اشکالات اجرایی است که راهحل آن اجرای فیلترینگ هوشمند است و وظیفه ایجاد امکانات فیلترینگ هوشمند نیز به عهده وزارت ارتباطات است.
بنابراین زمانی که سپری میشود و اقدامات وزارت ارتباطات در این زمینه بیش از پیش در مرکز توجه قرار گرفته است.
برچسبها: انگشت اتهام فیلترینگ ناکارآمد به سمت وزارت ارتباطات/ تعمد یا مشکل فنی,
شرکت مایکروسافت با آخرین نسخه از سیستمعامل خود موسوم به ویندوز ۸ مشکل دارد. برخی کاربران آن را دوست دارند، تعداد کمی آن را میپسندند و تعداد زیادی از کاربران تمایلی به استفاده از آن ندارند.
همکارن سیستم و به نقل از وب سایت techradar، شرکت HP هماکنون به آرامی حرکت رو بهعقب را آغاز کرده است تا ویندوز ۸ را در فرآیند تولید محصولات خود کنار بگذارد.
با این اوصاف، آیا زمان آن فرا رسیده است که مایکروسافت به شکست خود اعتراف کند و یک حرکت رو بهعقب انجام دهد؟
شرکت HP از این هفته فروش رایانههای شخصی خود مبتنی بر سیستمعامل ویندوز ۷ را آغاز کرد. دستکم در کشور آمریکا ویندوز ۷ هماکنون به عنوان یک سیستمعامل استاندارد و از پیش نصب شده روی رایانههای رومیزی و لپتاپها بهجای ویندوز ۸ عرضه میشود.
شرکت HP نیز اعلام کرد، ویندوز ۷ که هم اکنون ۵ سال از عمر آن میگذرد بار دیگر مورد توجه کاربران قرار گرفته است.
سیستمعامل ویندوز ۸ شرایط پایداری در بازار جهانی دارد و وضعیت آن نسبتا خوب است. این محصول مشکلات کوچکی دارد که احتمالا تاکنون با آنها برخورد کردهاید، اما مشکل اصلی این سیستمعامل مربوط به رابط کاربری آن میشود.
شرکت مایکروسافت هماکنون در حال بهروزرسانی ویندوز ۸ است تا امکان استفاده از آن را روی تبلتها و رایانههای شخصی مجهز به نمایشگر لمسی آسان کند.
به گفته کارشناسان، رابط کاربری Metro مخصوص ویندوز ۸ برای رایانههای لوحی بسیار مفید است. این رابط کاربری کار را برای استفاده در رایانههای لوحی و نمایشگرهای لمسی آسان میکند و به راحتی میتوان از طریق بخشهای مختلف که شبیه کاشی طراحی شدهاند به تمامی امکانات دسترسی داشت.
شرکت مایکروسافت تاکنون کوشیده است به روشهای مختلف کاربران را ترغیب به استفاده از ویندوز ۸ کند.
با این وجود مراکز توسعهدهنده نرمافزاری از آخرین نسخه سیستمعامل مایکروسافت احساس رضایت نمیکنند و فروشندگان رایانههای شخصی هم اعلام کردند که کاربران این سیستمعامل را تحمل میکنند و به آن علاقهای ندارند.
به گفته کارشناسان، هماکنون وقت آن فرا رسیده است که مدیران شرکت مایکروسافت متوجه شوند کاربران جهانی تمایل به استفاده از سیستمعاملی شبیه رایانههای شخصی همیشگی دارند تا اینکه مجبور شوند از پلتفورمی با طراحی UX استفاده کنند.
برچسبها: مایکروسافت پذیرفت؛ ویندوزیها ویندوز ۸ را دوست ندارند,
شركت اپل iTunes نسخه ۱۱.۱.۴ را منتشر كرد. در نسخه جدید چندین به روز رسانی امنیتی و چند بهبود امنیتی اعمال شده است. تمامی آسیب پذیری ها تنها iTunes نسخه ویندوز را تحت تاثیر قرار می دهد.
در مجموع ۲۵ آسیب پذیری برطرف شده است كه یكی از آن ها هر دو كلاینت های ویندوز و مكینتاش را تحت تاثیر قرار داده و مابقی آسیب پذیری ها تنها كلاینت های ویندوز را تحت تاثیر قرار می دهد.
یكی از این آسیب پذیری ها می تواند از طریق یك فایل فیلم مخرب منجر به اجرای كد از راه دور شود. ۱۶ آسیب پذیری مربوط به خطاهای مدیریت حافظه در WebKit می باشند و ۷ آسیب پذیری باقی مانده مشكلات قدیمی در كتابخانه های libxml و libxslt می باشند. ۶ آسیب پذیری در سال ۲۰۱۲ و یك آسیب پذیری در سال ۲۰۱۱ گزارش شده است.
برچسبها: اصلاح چندین آسیب پذیری در iTunes,
شرکت یاهو بار دیگر مورد حملات شدید هکرها قرار گرفت و طی آن شناسه کاربری و رمز عبور میلیونها مشترک آن به سرقت رفت.
در آخرین حمله هکرها شناسه کاربری و رمز عبور ۲۷۳ میلیون مشترک پست الکترونیکی یاهو به سرقت رفت تا بار دیگر ضعف امنیتی این شرکت برای همه کاربران جهانی نمایان شود.
یاهو روز جمعه در وبلاگ رسمی خود نوشت: «ما به تازگی از همکاریهای مشترکی مطلع شدیم که سوءاستفادهگران اینترنتی طی آن سعی کردند به اطلاعات حسابهای کاربری سرویس Yahoo Mail دسترسی پیدا کنند.»
در ادامه این مطلب گفته شد: «به محض کشف این حمله اینترنتی جدید اقدامات لازم برای محافظت از کاربران خود را آغاز کردیم و از تمامی آنها خواستیم رمز عبور خود را در حسابهای کاربری آسیب دیده تغییر دهند.»
شرکت یاهو که پس از Gmail گوگل دومین سرویس محبوب پست الکترونیکی را در جهان ارایه میدهد، به طور دقیق اعلام نکرد که در این حمله چه تعداد از حسابهای کاربری آسیب دیدهاند.
لازم به ذکر است که یاهو فقط در کشور آمریکا ۸۱ میلیون حساب کاربری برای سرویس پست الکترونیکی خود دارد.
این شرکت اینترنتی بزرگ توضیح داد که با اقدامات اولیه خود لیست حسابهای کاربری سرقت شده را به کمک شرکتهای توسعه دهنده نرمافزاری آماده کرده است.
خبرگزاری بلومبرگ در تازهترین گزارش خود نوشت که "ماریسا مایر"(Marissa Mayer) مدیر عامل شرکت یاهو به واسطه تغییراتی که در طراحی و نحوه ارایه سرویسهای خود ارایه کرده، بسیار مورد انتقاد کاربران قرار گرفته است.
مدیرعامل شرکت یاهو در دسامبر گذشته از تمامی مشترکان خود به واسطه مشکلات امنیتی پیش آمده عذرخواهی کرد و باید گفت که این بار مشکل بزرگتری برای این شرکت بهوجود آمده است.
برچسبها: پسورد ایمیلهای یاهو دوباره سرقت شد,
این روزها تصور بسیاری از خریداران که توانایی پرداخت هزینه زیاد برای خرید تلفن همراه را دارند این است که با پشتیبانی عالی اپل از محصولاتش خرید آیفون بهترین گزینه خواهد بود؛ اما اینطور نیست و در واقع اپل با ترفندهایی هوشمندانه شما را مجبور به خرید آیفونهای جدید خواهد کرد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، خبر عدم عرضه آپدیت اندروید ۴.۴ برای گلکسی نکسوس بسیاری از کاربران را علیه کمپانی گوگل خشمگین ساخت. در حالی که آیفون ۴ سه سال پیش نیزiOS ۷ جدید اپل را دریافت کرده بود.
تا اینجا فقط ظاهر ماجرا روشن است و با کمی بررسی روشن است که ios۷ تلهای هوشمندانه برای مدلهای قبلی آیفون محسوب میشود.
کاربران آیفون ۴ با آیپد ۲ با دریافت ios۷ متوجه شدهاند که دیوایسشان نسبت به iOS ۶ کندتر عمل میکند و دیگر از روان بودن و سرعت بالا داشتن مثال زدنی اپل خبری نیست.
داستان به همینجا هم ختم نمیشود؛ حتی این به روزرسانی موجب افت عمر شارژ باتری دستگاه خواهد شد و از آنجا که هر باتری تعداد دفعات شارژ محدودی دارد، استهلاک این چند سال استفاده هم اوضاع را نسبت به آیفونهای جدید بدتر خواهد کرد.
از طرفی امکان تعویض باتری به وسیله خود کاربر چندان آسان نبوده و با توجه به بالا بودن هزینه لوازم جانبی این شرکت در ایران مسلما کاربران مجبور به پرداخت هزینههای گزافی خواهند شد که از جنبه اقتصادی به صرفشان نیست.
گوگل هنگام آپدیت اندروید تمامی قابلیتهای جدید آخرین نسخه را برای همه دستگاهها به طور یکسان فراهم میسازد در صورتی که ماجرا در آپدیتهای iOS متفاوت است.
به طور مثال یکی از قابلیتهای جدید اپلیکیشن دوربین آیفون ۵ اس، افکتهای جالب هنگام عکاسی است؛ اما اگر یک آیفون ۴ یا حتی ۴S داشته باشید، این افکتها را دریافت نخواهید کرد.
به فرض حتی اگر امکانات جدید iOS ۷ مانند Control Center و مالتی تسکینگ جدید توجه شما را جلب کرد و گوشیتان را به iOS ۷ آپدیت کردید، اگر از ظاهر برنامهها و کندی سرعت دستگاهتان رنج ببرید، باید بسوزید و بسازید و هیچ راه برگشتی ندارید.
این دیگر باشماست که کدام سیستم عامل و کدام شرکت را انتخاب میکنید و شاید اپل با تمام این تفاسیر باز هم در صدر لیست خریداران قرار بگیرد و جایگاهش را حفظ کند.
برچسبها: با خرید آیفون هم راحت نمیشوید!,
محصولی با نام Blackphone با هدف تبدیل گوشیهای موبایل به یک ابزار امن ساخته شده است که میتواند نگرانیهای افراد مختلف در استفاده از تلفن همراه خود را رفع کند.
به گزارش ایتنا این تلفن هراه هوشمند تحت نظارت یک گروه سوییسی که تخصص آنها مباحث امنیتی است در حال توسعه بوده و به زودی به بازار عرضه میشود.
این شرکت RGP نام دارد و برای ایجاد محیطی امن سیستم عامل اندروید را برگزیده است و با اعمال تغییراتی در این سیستم عامل بسخه ویژهای از آن را با نام PrivatOS به وجود آورده است.
این سیستم عامل به آخرین پروتکلهای امنیتی مجهز بوده و به خوبی میتواند امنیت کاربر خود را تامین کند.
در این پروژه نامهای بزرگی مانند خاویر آگوئرا، موسس GeekPhone، فیل زیمرمن و مایک یانگ میباشد که هر یک در شرکتهای متعددی از نظر امنیتی توانستهاند نامی در خور اعتنا برای خود کسب کنند.
مشخصات سختافزاری این دستگاه هنوز به صورت کامل اعلام نشده است ولی بنا به ادعای سازندگان آن هدف از ساخت پروژه، تحقق رویای یک همراه هوشمند و نیرومند با ساختاری فوقالعاده امن است و به همین دلیل نیز میتوان انتظار عرضه سختافزار بسیار نیرومندی را بر روی این تلفن همراه داشت.
برچسبها: موبایل امنیتی به زودی عرضه خواهد شد,
صد سال از زمان ساخت اولین «جدول کلمات متقاطع» میگذرد.
به نقل از رایورز این موضوع از دید گوگل دور نمانده و این شرکت مبتکر آمریکایی با تغییر لوگوی صفحه اول خود، نسبت به آن واکنش نشان داده است.
جدول کلمات متقاطع - که با نام جدول معمایی نیز خوانده میشود - نوعی سرگرمی علمی است که در آن، کلمات به شکل حرف به حرف قرار میگیرد.
این کلمات به وسیله خانههای سیاه، از هم جدا میشوند.
کسی که جدول را حل میکند، در واقع باید خانههای خالی را با حروف درست پر نماید.
یک روزنامهنگار انگلیسی به نام آرتور واین (Arthur Wynne) جدول کلمات متقاطع را ابداع کرد.
وی در ۲۱ دسامبر سال ۱۹۱۳ اولین جدول را در روزنامه New York World منتشر نمود.
واین در سال ۱۹۴۵ به سن ۷۴ سالگی در فلوریدای آمریکا درگذشت.
برچسبها: واکنش گوگل به صدساله شدن سرگرمی «جدول»,
معاون وزیر ارتباطات سرانه پهنای باند اینترنت ایران را یک کیلوبیت بر ثانیه از میزان ۱۰۰ ترابیت ظرفیت پهنای باند دنیا عنوان کرد و گفت: این در حالی است که سرانه کشور ترکیه در این حوزه ۵۰ کیلوبیت و کشور قطر ۱۰۰ کیلوبیت برآورد می شود. با این وضعیت چگونه انتظار داریم تا پایان برنامه رتبه دوم منطقه را هم به دست بیاوریم.
نصرالله جهانگرد در مراسم گردهمایی فعالان صنف فناوری اطلاعات کشور که توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران برگزار شد با تاکید بر سهم فناوری اطلاعات در افزایش تولید ناخالص داخلی کشورها و لزوم اجرای برنامه های توسعه ای برای افزایش این سهم در کشور اظهار داشت: روند تحولات در حوزه صنعت، خدمات و کشاورزی از بکارگیری و کاربری فناوری اطلاعات در اصلاح این بخش ها حکایت دارد به نحوی که با اصلاح نظام صنعت، خدمات و کشاورزی و بکارگیری فناوری اطلاعات در این بخش ها، شاهد افزایش بهره وری و درآمد خواهیم بود.
ظرفیت پهنای باند در دنیا ۱۰۰ ترابیت؛ در ایران ۱۰۰ گیگابیت
وی با تاکید بر لزوم تغییر پارادایم در برنامه ریزی توسعه ملی گفت:در این میان افزایش سرعت دسترسی به اینترنت یکی از مقولاتی است که باید به آن توجه شود.
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه میزان پهنای باند اینترنت برای سرعت دسترسی در دنیا بیش از ۱۰۰ ترابیت است که ما با حدود ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه ظرفیت یک صدم دنیا را داریم.
سرانه ۵۰ برابری ترکیه نسبت به ایران در پهنای باند اینترنت جهان
جهانگرد با اشاره به سرانه یک کیلوبیتی ایران از پهنای باند اینترنت جهان افزود: این در حالی است که سرانه کشور ترکیه در این زمینه ۵۰ کیلوبیت و قطر ۱۰۰ کیلوبیت است و با این وجود انتظار داریم تا پایان برنامه رتبه دوم منطقه را هم به دست بیاوریم. باید گفت که در این بخش خیلی عقب هستیم.
حجم کل اطلاعات دنیا بر روی اینترنت، ۴ زتابایت
رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور حجم کل اطلاعات بر روی اینترنت در دنیا را ۴ زتا بایت (۱۰۲۴ اکزابایت) عنوان کرد که تا دو سال آینده این حجم دو برابر می شود و افزود: در حوزه فناوری اطلاعات یک دلار سرمایه گذاری ۱۰ دلار برگشت سرمایه دارد و بررسی ها نشان می دهد که سرمایه گذاری در صنعت فناوری اطلاعات ۱۵ برابر برگشت سرمایه خواهد داشت.
سقف سرعت اینترنت در دنیا ۲۰ مگابیت؛ در ایران ۱۲۸ کیلوبیت
وی با انتقاد از وضعیت نامطلوب کشور در حوزه دسترسی به اینترنت گفت: در دنیا کف دسترسی به اینترنت ۲ مگابیت برثانیه و سقف سرعت اینترنت ۲۰ مگابیت در ثانیه است و ما هنوز صحبت ۲مگابیت را می کنیم.
ظرفیت پهنای باند اینترنت ایران به ۵ ترابیت می رسد
دبیر شورایعالی فناوری اطلاعات کشور ظرفیت موجود پهنای باند اینترنت را ۱۰۰ گیگابیت عنوان کرد که تا پایان سال به ۱۵۰ گیگابیت می رسد و گفت: نیازمند ۵ ترابیت ظرفیت در پهنای باند اینترنت بین الملل و ۴۲ ترابیت پهنای باند در زیرساخت داخلی کشور هستیم که ۱۸ میلیارد دلار سرمایه گذاری تا پایان برنامه پنجم دارد.
۱۰ درصد GDP کشور از آن فناوری اطلاعات می شود
وی افزود: با اصلاح سیاستها و رسیدن به این ارقام، تا ۳ سال آینده به حدود ۱۰ درصد از GDP کشور دست خواهیم یافت.
۳۴ ترابیت اطلاعات از کانال سوئز عبور می کند
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سهم فناوری اطلاعات در دنیا را ۲۷۰۰ میلیارد یورو برشمرد و با اشاره به ویژگیهای استراتژیک ایران که می تواند در ترانزیت اطلاعات و افزایش سهم خود در این بخش موثر واقع شود گفت: کانال سوئز ۳۴ ترابیت اطلاعات را از شرق به غرب دنیا عبور می دهد و ارزش اینترنتی این کانال از ارزش ترافیک آبی آن بیشتر است؛ این در حالی است که کشور ما نیز به دلیل موقعیت استراتژیک خود می تواند در انتقال ترافیک اینترنت دنیا سهم بسزایی داشته باشد و درآمد زایی ایجاد کند. براین اساس در سال آینده حرکت بزرگی در این حوزه انجام می شود.
انتظار پرش لگاریتمی داریم
وی با بیان اینکه ایران باید از مزیت این ترانزیت به خوبی استفاده کند خاطرنشان کرد: در این زمینه انتظار پرش لگاریتمی داریم.
کمیته فاوای دولت منحل شد
جهانگرد با اشاره به مصوبه دولت در آبان ماه مبنی بر فعالیت تمامی شوراهای قانونی در کشور گفت: در این راستا شورایعالی فناوری اطلاعات فعال و کمیته فاوا منحل شد. هم اکنون شورایعالی فناوری اطلاعات با مجموعه شورایعالی فضای مجازی کشور که وظیفه سیاستگذاری این بخش را به عهده دارد برنامه های اجرایی را تدوین کرده و به تصویب دولت می رسانند.
برنامه های دستگاههای اجرایی به تصویب شورایعالی فناوری اطلاعات می رسد
جهانگرد اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال تمامی برنامه های دستگاههای اجرایی به تصویب شورایعالی فناوری اطلاعات برسد و در بودجه سال آینده برنامه این بخش دستگاهها دیده شود.
برچسبها: انتقاد صریح جهانگرد از وضعیت اینترنت ایران: سرانه سرعت ما یک کیلوبیت است؛ ترکیه ۵۰ برابر و قطر ۱۰۰ برابر ما,
سرپرست پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: فردی که با ایجاد صفحهای به نام یکی از همکاران خود در ویچت، اقدام به انتشار تصاویر خصوصی و توهین به وی کرده بود، توسط کارآگاهان پلیس فتای اصفهان، شناسایی و دستگیر شد.
منطقه اصفهان، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی توضیح داد: در پی شکایت دختری جوان مبنی بر اینکه صفحهای جعلی به نام وی در ویچت، طراحی و عکس وی همراه با مطالبی خلاف واقع و توهین آمیز در دسترس عموم قرار گرفته است موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس فتا قرار گرفت.
وی افزود: با توجه به اینکه این عمل مجرمانه باعث هتک حیثیت و آبروریزی برای فرد شاکی شده بود، تحقیقات ویژهای در این زمینه انجام شد که با اقدامات تخصصی کارشناسان این پلیس مشخص شد که این صفحه توسط همکار شاکی که به تازگی از محل کار خود اخراج شده، طراحی شده است.
این مقام مسئول گفت: با شناسایی فرد متخلف، مأموران پلیس فتا طی هماهنگی با مقام قضایی وی را در عملیاتی غافلگیرانه در منزل خود دستگیر کردند.
مرتضوی با بیان اینکه انگیزه متهم از این کار انتقام جویی از شاکی بوده است، ادامه داد: این فرد در اعترافات خود عنوان کرد در شرکتی که مشغول به کار بوده مرتکب چندین مورد تخلف شده بود که همکار او موضوع را متوجه شده و به مسئولان شرکت گزارش میدهد و همین امر باعث اخراج او از شرکت میشود و او نیز به همین دلیل برای انتقام جویی، عکس شاکی را تهیه و در ویچت، صفحهای با نام و مشخصات وی، ایجاد و برای او مطالب خلاف واقع را به منظور هتک حیثیت او درج میکند.
وی با بیان اینکه با اعترافات صریح متهم و شکایات شاکی، وی به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد، خاطرنشان کرد: پلیس فتا آماده هرگونه گزارش از تخلفات و جرایم ارتکابی در محیط ویچت است و از شهروندان میخواهد در صورت برخورد با چنین مواردی موضوع را با این پلیس درمیان گذارند.
برچسبها: انتقامگیری با انتشار تصاویر خصوصی در ویچت,
معرفی استانهای آلوده به بدافزار و ارائه آمار آنها بحثی بود که از چند سال پیش به رویهای مرسوم تبدیل شد اما اکنون بیش از پنج ماه است که اطلاعات مربوط به این بخش منتشر نمیشود.
از سال ۱۳۸۹ رویه مرسوم بدین شکل بود که هر ماه آماری از میزان آلودگی استانهای مختلف کشور به بدافزارها منتشر میشده اما پس از تغییر دولت و روی کار آمدن مدیران جدید در وزارت ارتباطات اکنون بیش از پنج ماه است که آمارهای مربوط به این بخش به روز نشده است.
اگرچه تاکنون از سوی مسوولان رسمی توضیحی در این زمینه منتشر نشده اما صحبتهای غیر رسمی گویای آن است که انتشار این آمارها در رسانههای کثیرالانتشار کشور باعث بروز برخی واکنشها شده و برخی استانها که از آنها به عنوان یکی از استانهای آلوده در این حوزه نام برده شده نسبت به این مساله موضع گیریهای متعددی داشتهاند.
مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانهای (ماهر) هر ماه پس از جمع آوری و تحلیل داده از شبکه هانی نت ملی، گزارشی مبنی بر میزان گستره آلودگی به بدافزار در استانهای کشور ارائه میکرد که بیانگر تعداد آدرسهای اینترنتی آلوده شناسایی شده در هر استان بوده و گستره آلودگی در هر ماه را مشخص میکرد.
آخرین آمار ارائه شده از سوی مرکز ماهر مربوط به مردادماه سال جاری میشود و از شهریورماه تا کنون آماری در این زمینه منتشر نشده است.
در آخرین دوره آمارهای منتشر شده از سوی این مرکز به ترتیب استانهای یزد، تهران و قزوین رتبههای اول تا سوم آلودگی اینترنتی را به خود اختصاص داده بودند.
برچسبها: خودداری از معرفی شهرهای آلوده اینترنتی,
انتشار گزارشهایی مبنی بر استفاده بازرسان آلمانی از نرمافزاری جهت شنود و تحقیقات آنلاین، با واکنش تند سیاستمداران این کشور روبرو شد.
مقامات حفاظت از دادههای اطلاعاتی، خواهان رسیدگی فوری به این موضوع شدند.
از دويچهوله، زابینه لویتهویزر شنارنبرگر، وزیر دادگستری آلمان، با توجه به اتهامات مطرحشده مبنی بر استفاده مقامات دولتی از نرمافزارهایی برای نظارت رایانهای در آلمان، اعلام کرد که باید این مسئله با شفافیت کامل روشن شود.
وی افزود، اگر چنین کاری صورت گرفته باشد، با قوانین منطبق نبوده است.
روزنامه آلمانی «فرانکفورتر آلگماینه» از قول باشگاه کامپیوتری CCC گزارش داد که رخنهگران(هکرهای) این باشگاه موفق شدهاند به نرمافزاری دولتی دست یابند که مقامات امنیتی از آن برای نظارت رایانهای استفاده میکنند.
به گفته این باشگاه کامپیوتری، نرمافزار یاد شده که گونهای «اسب تروا»ی رایانهای است، از سوی محافل تحقیقاتی و بازرسان آلمانی برای شنود مکالمات تلفنی اینترنتی به کار میرود. این باشگاه همچنین خاطرنشان ساخت که اگر چه کار این نرمافزار ظاهرا برای شنود مکالمات تلفنی است، ولی همچنین میتواند به میکروفن، دوربین و صفحهکلید (کیبورد) کامپیوتر نیز دست یابد.
گفتنی است که دادگاه قانون اساسی آلمان، در حکمی که در سال ۲۰۰۸ صادر کرد، برای چنین اشکال تحقیقاتی آنلاین، مرزهای تنگی را تعیین کرده بود.
از سناریویی علمی ـ تخیلی تا واقعیت
اکنون هکرهای باشگاه کامپیوتری یاد شده اعلام کردهاند که این نرمافزار میتواند برای «شنودی گسترده» و نیز دستکاری نتایج تحقیقات مورد استفاده قرار گیرد.
به گفته آنان، برنامهریز این نرمافزار، از دوستداران سری فیلمهای علمی ـ تخیلی «جنگ ستارهها» بوده است، چرا که نام روبات معروفی را که در این فیلم ظاهری شبیه انسان دارد، به عنوان شناسه عبور(Password) برگزیده است.
ولی اکنون موضوع دیگر از حالت علمی ـ تخیلی خارج شده و صورت واقعیت به خود گرفته است.
به گفته کارشناسان کامپیوتری باشگاه یادشده، این نرمافزار آشکارا مرزهای قانونی تحقیقات آنلاین را که توسط دادگاه قانون اساسی آلمان ترسیم شده خدشهدار میسازد.
باشگاه کامپیوتری یاد شده در آلمان اعلام کرد که این نرمافزار از سوی مقامات دولتی آلمان برای تحقیقات کیفری مورد استفاده قرار میگیرد.
در پی آن، شرکت کامپیوتری «اف. سکیور» نیز که کارشناس ضدویروسهای کامپیوتری است اعلام کرد که دلایلی برای تردید در این اظهارات باشگاه کامپیوتری CCC وجود ندارد.
در پی آن، پتر شار، مسئول کل حفاظت از دادههای اطلاعاتی در آلمان روز دوشنبه گفت، بخشی از مقامات امنیتی در «حوزههایی خاکستری» فعالیت میکنند که در مرز قانون و فراتر از آن است.
وی گفت، این امر مجاز نیست که برای رمزگشایی ارتباطات اینترنتی، دری هم بر روی بازرسی آنلاینی کل کامپیوتر گشوده شود.
روز جمعه (۷ اکتبر/۱۵ مهر) پیش از افشاگریهای باشگاه کامپیوتری یادشده، یک سخنگوی وزارت کشور آلمان در برابر پرسشی اعلام کرد که مقامات دولتی از برنامههایی برای نظارت و تحقیقات کامپیوتری استفاده میکنند، ولی این تحقیقات همگی در چارچوبی است که قوانین اداره کل آگاهی آلمان و قوانین ایالتی تصریح کردهاند.
وی افزود که نخست یک قاضی باید مجوز چنین اقداماتی را صادر کند.
وزیر دادگستری آلمان روز دوشنبه تاکید کرد که دولت وظیفه دارد حوزه مربوط به حریم خصوصی شهروندان و شخصیت آنان را بهتر محافظت کند.
وی افزود، اگر معلوم شود که در این زمینه بر خلاف قوانین رفتار شده است، باید راههایی مناسب برای جلوگیری از آن یافت شود.
واکنش سیاستمداران و احزاب
گرهارد باوم، سیاستمدار لیبرال آلمانی که خود زمانی وزیر کشور آلمان بود نیز خواهان رسیدگی به این موضوع شد.
وی از پارلمان آلمان خواست که بررسی این مسئله را در دستور کار خود قرار دهد.
به گفته باوم، تردیدی وجود ندارد که این مسئله انجام گرفته است و باشگاه کامپیوتری CCC ظاهرا مدارک روشنی در اختیار گذاشته است.
این سیاستمدار آلمانی گفت «اکنون باید دانست، چه کسی این کار را کرده است، کدام پلیس یا مقام امنیتی و در چه مواردی؟»
میشائیل هارتمن، معاون سخنگوی سیاست داخلی حزب سوسیال دمکرات آلمان نیز در مجلس این کشور گفت، چنین اقداماتی باید با احکام دادگاه قانون اساسی آلمان در این زمینه منطبق باشد.
وی افزود، قانون حکم میکند که صرفا برای پیشگیری از جرایم سنگین از روشهای نظارت و تحقیقات رایانهای استفاده شود، ولی «اسب تروا»ی اینترنتی که چنین مرزهایی را درمینوردد و هرگونه جاسوسی دلخواه را ممکن میسازد، هرگز نباید مورد استفاده قرار گیرد.
ولفگانگ هوفمن ریم، قاضی پیشین دادگاه قانون اساسی آلمان نیز در این رابطه اظهاراتی انتقادی داشت.
وی گفت، مادامی که دولت از سیستمهای فناوری اطلاعاتی استفاده میکند، باید از ریسکهای مربوط به سوءاستفاده از این روشها جلوگیری کند.
حزب «دزدان دریایی» آلمان نیز که اخیرا در انتخابات برلین موفقیت چشمگیری داشت، از اقدامات مقامات امنیتی آلمان انتقاد کرد. این حزب در بیانیهای اعلام کرد که دولت باید از شهروندان خود محافظت کند، نه اینکه با ناشیگری یا دیگر ریسکهای امنیتی آنان را در معرض خطر قرار دهد.
برچسبها: جدال درپي لورفتن «اسب تروا» رایانهای در آلمان,
سازمان امنیت ملی آمریکا برای بهبود شرایط جاسوسی اطلاعات دولت آمریکا قصد دارد با استفاده از سیستم جدیدی حتی کامپیوترهایی که به اینترنت متصل نیستند را نیز مورد حملات جاسوسی اطلاعات قرار دهد.
نخستین بار این اطلاعات از طریق روزنامه نیویورک تایمز به سطح رسانهای رسید.
بر اساس این اطلاعات، سازمان امنیت ملی ایالات متحده از سال ۲۰۰۸ در تلاش بوده است تا با ارسال امواج رادیویی برای شنود کامپیوترهای آفلاین نیز اقدام کند.
به این ترتیب تخمین زده میشود تا نرمافزارهای جاسوسی تا به حال بدون اطلاع کاربران بر روی بیش از یکصدهزار سیستم نصب شده باشد و با ارسال امواج ویژهای از روی کامپیوترهای مختلف حتی وقتی به اینترنت وصل نیستند نیز اطلاعات را استخراج نماید.
این روند از سازمانهای دولتی و ادارات ایالات متحده آغاز شد و بعد از آن به صورت مخفیانه در کشورهای دیگر نیز اعمال شد تا دولت آمریکا به وسعت شبکه حاسوسی اطلاعات خود بیفزاید.
فشارهای رسانهای بر روی دولت آمریکا روز به روز افزایش مییابد ولی ظاهرا فرایند عدم رعایت حریف شخصی همچنان ادامه خواهد داشت و سازمان امنیت ملی آمریکا زا هیچ تلاشی برای نفوذ به شخصیترین لایههای زندگی انسانها در سراسر جهان دریغ نخواهد داشت.
برچسبها: آمریکا جاسوسی اطلاعات را وارد مرحله جدیدی میکند,
در سال گذشته مهاجمان ناشناس توانسته اند چندین بار ترافیك اینترنتی متعلق به شركت های مالی، ارائه دهندگان VoIP و شركت های دولتی را با موفقیت ارتباط ربایی نمایند.
شركت نظارت بر اینترنت Renesys اعلام كرد كه این قبیل ارتباط ربایی ها در حداقل ۶۰ روز در سال ۲۰۱۳ اتفاق افتاده است.
روز گذشته این شركت اعلام كرد كه در مجموع حدود ۱۵۰۰ بلوك IP منحصر به فرد از ۱۵۰ شهر در سراسر جهان رهگیری و بازرسی شده است و احتمالا این IP ها در حوادثی مورد سوء استفاده قرار گرفته اند.
به عنوان مثال در ماه فوریه ترافیك آنلاین در برخی از شركت های خدمات مالی، ارئه دهندگان خدمات شبكه و سازمان های دولتی در ایالات متحده امریكا، كره جنوبی، آلمان، جمهوری چك و ایران به سمت یك ارائه دهنده خدمات اینترنت در بلاروس هدایت شده است.
به طور مشابه در ماه های می و جولای، ترافیك اینترنت یك ارائه دهنده بزرگ خدمات شبكه ایی در امریكا ارتباط ربایی شده و از طریق آدرس IP متعلق به یك ISP ایسلندی مسیریابی شده است.
در اینگونه موارد و موارد دیگر، رهگیری ترافیك از طریق حملات "Man-in-the-Middle" صورت می گیرد و زمانی كه ترافیك بین دو نقطه در جریان است، این ترافیك در میان راه ابتدا به مكان دیگری مسیریابی می شود و سپس به مسیر اصلی خود باز می گردد. این چنین تغییر مسیر به مهاجمان اجازه می دهد تا به طور پنهانی ترافیك را بازرسی كرده و تغییر دهند.
Madory گفت: مسیریاب های BGP كه ترافیك را بین سیستم های مستقل بر روی اینترنت هدایت می كنند، می توانند توسط هكرها مورد سوء استفاده قرار بگیرند و از این طریق آدرس IP مقصد را جعل نموده و ترافیك را به سمت دیگری هدایت نمایند. نمی توان به طور قطع نتیجه گیری كرد كه این فعالیت یك كار خرابكارانه است زیرا این قبیل هدایت های اشتباه می تواند به دلیل خطای انسانی اتفاق بیفتد. البته در بسیاری از موارد هدایت های اشتباه غیرعمدی به سرعت برطرف می شوند.
Madory اظهار داشت كه احتمالا شخصی كه به مسیریاب های BGP دسترسی داشته است، مسیرهای جعلی را به ISP ها یا قربانیان اضافه كرده است. به نظر می رسد كه مهاجمان راهی را پیدا كرده اند كه برای آنكه شناسایی نشوند تنها بخش كوچكی از ترافیك را تغییر مسیر می دهند.
برچسبها: افزایش تغییر مسیر خرابكارانه در اینترنت,
آخرین گزارش منتشر شده توسط Akamai در خصوص وضعیت اینترنت در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۳ نشان می دهد كه تعداد حملات انكار سرویس توزیع شده كمی كاهش یافته است اما در مقابل متوسط پهنای باند افزایش قابل توجهی داشته است.
این گزارش به طور منظم ترافیك های مخرب را بر روی شبكه ردگیری می كند. برای چندین سه ماهه متوالی، اندونزی به عنوان مبداء بیشترین حجم ترافیك حمله بوده است اما در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۳، چین به عنوان مبداء بیشترین حجم ترافیك حمله شناخته شده است.
تغییرات دیگری كه در این گزارش مشاهده می شود مربوط به پورت های برتر هدف حملات می باشد. پورت ۴۴۵ برای بار دیگر با ۲۳ درصد در صدر جدول قرار گرفت. در این سه ماهه شاهد كاهش حملات بر روی پورت های ۸۰ و ۴۴۳ بودیم.
در مجموع، حملات انكار سرویس توزیع شده در این سه ماهه از ۳۱۸ حمله به ۲۸۱ حمله رسیده است و شاهد كاهش این حملات بودیم و این اولین بار است كه Akamai كاهش حملات انكار سرویس توزیع شده را گزارش می دهد.
با این وجود هم چنان روند كلی حملات شیب تندی دارد و در نه ماه اول سال ۲۰۱۳ حملات بیشتری نسبت به سال ۲۰۱۲ مشاهده شده است.
برچسبها: كاهش حملات انكار سرویس توزیع شده,