تاريخ : شنبه 12 بهمن 1392 | 13:1 | نویسنده : sara
 
 
 
 کمپانی‌ها آنقدر هوشمندانه عمل می‌کنند تا شما را به محصولات جدیدشان نیازمند کنند!
با خرید آیفون هم راحت نمی‌شوید!



این روزها تصور بسیاری از خریداران که توانایی پرداخت هزینه زیاد برای خرید تلفن همراه را دارند این است که با پشتیبانی عالی اپل از محصولاتش خرید آیفون بهترین گزینه خواهد بود؛ اما این‌طور نیست و در واقع اپل با ترفندهایی هوشمندانه شما را مجبور به خرید آیفون‌های جدید خواهد کرد.


به گزارش ایتنا از ایسنا،  خبر عدم عرضه آپدیت اندروید ۴.۴ برای گلکسی نکسوس بسیاری از کاربران را علیه کمپانی گوگل خشمگین ساخت. در حالی که آیفون ۴ سه سال پیش نیزiOS ۷ جدید اپل را دریافت کرده بود.
تا اینجا فقط ظاهر ماجرا روشن است و با کمی بررسی روشن است که ios۷ تله‌ای هوشمندانه برای مدلهای قبلی آیفون محسوب می‌شود.

کاربران آیفون ۴ با آی‌پد ۲ با دریافت ios۷ متوجه شده‌اند که دیوایسشان نسبت به iOS ۶ کندتر عمل می‌کند و دیگر از روان بودن و سرعت بالا داشتن مثال زدنی اپل خبری نیست.

داستان به همین‌جا هم ختم نمی‌شود؛ حتی این به روزرسانی موجب افت عمر شارژ باتری دستگاه خواهد شد و از آن‌جا که هر باتری تعداد دفعات شارژ محدودی دارد، استهلاک این چند سال استفاده هم اوضاع را نسبت به آیفون‌های جدید بدتر خواهد کرد.

از طرفی امکان تعویض باتری به وسیله خود کاربر چندان آسان نبوده و با توجه به بالا بودن هزینه لوازم جانبی این شرکت در ایران مسلما کاربران مجبور به پرداخت هزینه‌های گزافی خواهند شد که از جنبه اقتصادی به صرفشان نیست.

گوگل هنگام آپدیت اندروید تمامی قابلیت‌های جدید آخرین نسخه را برای همه دستگاه‌ها به طور یکسان فراهم می‌سازد در صورتی که ماجرا در آپدیت‌های iOS متفاوت است.

به طور مثال یکی از قابلیت‌های جدید اپلیکیشن دوربین آیفون ۵ اس، افکت‌های جالب هنگام عکاسی است؛ اما اگر یک آیفون ۴ یا حتی ۴S داشته باشید، این افکت‌ها را دریافت نخواهید کرد.

به فرض حتی اگر امکانات جدید iOS ۷ مانند Control Center و مالتی‌ تسکینگ جدید توجه شما را جلب کرد و گوشی‌تان را به iOS ۷ آپدیت کردید، اگر از ظاهر برنامه‌ها و کندی سرعت دستگاهتان رنج ببرید، باید بسوزید و بسازید و هیچ راه برگشتی ندارید.

این دیگر باشماست که کدام سیستم عامل و کدام شرکت را انتخاب می‌کنید و شاید اپل با تمام این تفاسیر باز هم در صدر لیست خریداران قرار بگیرد و جایگاهش را حفظ کند.


برچسب‌ها: با خرید آیفون هم راحت نمی‌شوید!,

تاريخ : شنبه 12 بهمن 1392 | 12:58 | نویسنده : sara

 

موبایل امنیتی به زودی عرضه خواهد شد



محصولی با نام Blackphone با هدف تبدیل گوشی‌های موبایل به یک ابزار امن ساخته شده است که می‌تواند نگرانی‌های افراد مختلف در استفاده از تلفن همراه خود را رفع کند.


به گزارش ایتنا این تلفن هراه هوشمند تحت نظارت یک گروه سوییسی که تخصص آنها مباحث امنیتی است در حال توسعه بوده و به زودی به بازار عرضه می‌شود.

این شرکت RGP نام دارد و برای ایجاد محیطی امن سیستم عامل اندروید را برگزیده است و با اعمال تغییراتی در این سیستم عامل بسخه ویژه‌ای از آن را با نام PrivatOS به وجود آورده است.
این سیستم عامل به آخرین پروتکل‌های امنیتی مجهز بوده و به خوبی می‌تواند امنیت کاربر خود را تامین کند.

در این پروژه نام‌های بزرگی مانند خاویر آگوئرا، موسس GeekPhone، فیل زیمرمن و مایک یانگ می‌باشد که هر یک در شرکت‌های متعددی از نظر امنیتی توانسته‌‌اند نامی در خور اعتنا برای خود کسب کنند.
 
مشخصات سخت‌افزاری این دستگاه هنوز به صورت کامل اعلام نشده است ولی بنا به ادعای سازندگان آن هدف از ساخت پروژه، تحقق رویای یک همراه هوشمند و نیرومند با ساختاری فوق‌العاده امن است و به همین دلیل نیز می‌توان انتظار عرضه سخت‌افزار بسیار نیرومندی را بر روی این تلفن همراه داشت.
 


برچسب‌ها: موبایل امنیتی به زودی عرضه خواهد شد,

تاريخ : پنج شنبه 10 بهمن 1392 | 13:22 | نویسنده : sara
 
واکنش گوگل به صدساله شدن سرگرمی «جدول»


صد سال از زمان ساخت اولین «جدول کلمات متقاطع» می‌گذرد.


 به نقل از رایورز این موضوع از دید گوگل دور نمانده و این شرکت مبتکر آمریکایی با تغییر لوگوی صفحه اول خود، نسبت به آن واکنش نشان داده است.

جدول کلمات متقاطع - که با نام جدول معمایی نیز خوانده می‌شود - نوعی سرگرمی علمی است که در آن، کلمات به شکل حرف به حرف قرار می‌گیرد.

این کلمات به وسیله خانه‌های سیاه، از هم جدا می‌شوند.

کسی که جدول را حل می‌کند، در واقع باید خانه‌های خالی را با حروف درست پر نماید.

یک روزنامه‌نگار انگلیسی به نام آرتور واین (Arthur Wynne) جدول کلمات متقاطع را ابداع کرد.

وی در ۲۱ دسامبر سال ۱۹۱۳ اولین جدول را در روزنامه New York World منتشر نمود.

واین در سال ۱۹۴۵ به سن ۷۴ سالگی در فلوریدای آمریکا درگذشت.

برچسب‌ها: واکنش گوگل به صدساله شدن سرگرمی «جدول»,

 
 

 
 پایین‌ترین سقف اینترنت در دنیا، 2مگابیت است اما اغلب کاربران ایرانی رویای اینترنت 2مگابیتی را می‌بینند!
سرانه سرعت ما یک کیلوبیت است؛ ترکیه ۵۰ برابر و قطر ۱۰۰ برابر ما



معاون وزیر ارتباطات سرانه پهنای باند اینترنت ایران را یک کیلوبیت بر ثانیه از میزان ۱۰۰ ترابیت ظرفیت پهنای باند دنیا عنوان کرد و گفت: این در حالی است که سرانه کشور ترکیه در این حوزه ۵۰ کیلوبیت و کشور قطر ۱۰۰ کیلوبیت برآورد می شود. با این وضعیت چگونه انتظار داریم تا پایان برنامه رتبه دوم منطقه را هم به دست بیاوریم.

 نصرالله جهانگرد در مراسم گردهمایی فعالان صنف فناوری اطلاعات کشور که توسط سازمان نظام صنفی رایانه ای استان تهران برگزار شد با تاکید بر سهم فناوری اطلاعات در افزایش تولید ناخالص داخلی کشورها و لزوم اجرای برنامه های توسعه ای برای افزایش این سهم در کشور اظهار داشت: روند تحولات در حوزه صنعت، خدمات و کشاورزی از بکارگیری و کاربری فناوری اطلاعات در اصلاح این بخش ها حکایت دارد به نحوی که با اصلاح نظام صنعت، خدمات و کشاورزی و بکارگیری فناوری اطلاعات در این بخش ها، شاهد افزایش بهره وری و درآمد خواهیم بود.

ظرفیت پهنای باند در دنیا ۱۰۰ ترابیت؛ در ایران ۱۰۰ گیگابیت
وی با تاکید بر لزوم تغییر پارادایم در برنامه ریزی توسعه ملی گفت:در این میان افزایش سرعت دسترسی به اینترنت یکی از مقولاتی است که باید به آن توجه شود.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه میزان پهنای باند اینترنت برای سرعت دسترسی در دنیا بیش از ۱۰۰ ترابیت است که ما با حدود ۱۰۰ گیگابیت بر ثانیه ظرفیت یک صدم دنیا را داریم.

سرانه ۵۰ برابری ترکیه نسبت به ایران در پهنای باند اینترنت جهان
جهانگرد با اشاره به سرانه یک کیلوبیتی ایران از پهنای باند اینترنت جهان افزود: این در حالی است که سرانه کشور ترکیه در این زمینه ۵۰ کیلوبیت و قطر ۱۰۰ کیلوبیت است و با این وجود انتظار داریم تا پایان برنامه رتبه دوم منطقه را هم به دست بیاوریم. باید گفت که در این بخش خیلی عقب هستیم.

حجم کل اطلاعات دنیا بر روی اینترنت، ۴ زتابایت
رئیس سازمان فناوری اطلاعات کشور حجم کل اطلاعات بر روی اینترنت در دنیا را ۴ زتا بایت (۱۰۲۴ اکزابایت) عنوان کرد که تا دو سال آینده این حجم دو برابر می شود و افزود: در حوزه فناوری اطلاعات یک دلار سرمایه گذاری ۱۰ دلار برگشت سرمایه دارد و بررسی ها نشان می دهد که سرمایه گذاری در صنعت فناوری اطلاعات ۱۵ برابر برگشت سرمایه خواهد داشت.

سقف سرعت اینترنت در دنیا ۲۰ مگابیت؛ در ایران ۱۲۸ کیلوبیت
وی با انتقاد از وضعیت نامطلوب کشور در حوزه دسترسی به اینترنت گفت: در دنیا کف دسترسی به اینترنت ۲ مگابیت برثانیه و سقف سرعت اینترنت ۲۰ مگابیت در ثانیه است و ما هنوز صحبت ۲مگابیت را می کنیم.

ظرفیت پهنای باند اینترنت ایران به ۵ ترابیت می رسد
دبیر شورایعالی فناوری اطلاعات کشور ظرفیت موجود پهنای باند اینترنت را ۱۰۰ گیگابیت عنوان کرد که تا پایان سال به ۱۵۰ گیگابیت می رسد و گفت: نیازمند ۵ ترابیت ظرفیت در پهنای باند اینترنت بین الملل و ۴۲ ترابیت پهنای باند در زیرساخت داخلی کشور هستیم که ۱۸ میلیارد دلار سرمایه گذاری تا پایان برنامه پنجم دارد.

۱۰ درصد GDP کشور از آن فناوری اطلاعات می شود
وی افزود: با اصلاح سیاستها و رسیدن به این ارقام، تا ۳ سال آینده به حدود ۱۰ درصد از GDP کشور دست خواهیم یافت.

۳۴ ترابیت اطلاعات از کانال سوئز عبور می کند
معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات سهم فناوری اطلاعات در دنیا را ۲۷۰۰ میلیارد یورو برشمرد و با اشاره به ویژگیهای استراتژیک ایران که می تواند در ترانزیت اطلاعات و افزایش سهم خود در این بخش موثر واقع شود گفت: کانال سوئز ۳۴ ترابیت اطلاعات را از شرق به غرب دنیا عبور می دهد و ارزش اینترنتی این کانال از ارزش ترافیک آبی آن بیشتر است؛ این در حالی است که کشور ما نیز به دلیل موقعیت استراتژیک خود می تواند در انتقال ترافیک اینترنت دنیا سهم بسزایی داشته باشد و درآمد زایی ایجاد کند. براین اساس در سال آینده حرکت بزرگی در این حوزه انجام می شود.

انتظار پرش لگاریتمی داریم
وی با بیان اینکه ایران باید از مزیت این ترانزیت به خوبی استفاده کند خاطرنشان کرد: در این زمینه انتظار پرش لگاریتمی داریم.

کمیته فاوای دولت منحل شد
جهانگرد با اشاره به مصوبه دولت در آبان ماه مبنی بر فعالیت تمامی شوراهای قانونی در کشور گفت: در این راستا شورایعالی فناوری اطلاعات فعال و کمیته فاوا منحل شد. هم اکنون شورایعالی فناوری اطلاعات با مجموعه شورایعالی فضای مجازی کشور که وظیفه سیاستگذاری این بخش را به عهده دارد برنامه های اجرایی را تدوین کرده و به تصویب دولت می رسانند.

برنامه های دستگاههای اجرایی به تصویب شورایعالی فناوری اطلاعات می رسد

جهانگرد اظهار امیدواری کرد که تا پایان سال تمامی برنامه های دستگاههای اجرایی به تصویب شورایعالی فناوری اطلاعات برسد و در بودجه سال آینده برنامه این بخش دستگاهها دیده شود.


برچسب‌ها: انتقاد صریح جهانگرد از وضعیت اینترنت ایران: سرانه سرعت ما یک کیلوبیت است؛ ترکیه ۵۰ برابر و قطر ۱۰۰ برابر ما,

تاريخ : پنج شنبه 10 بهمن 1392 | 13:11 | نویسنده : sara
 
 
 
متهم با ایجاد صفحه جعلی، اقدام به انتشار عکس‌های خصوصی همکارش کرده بود.
انتقام‌گیری با انتشار تصاویر خصوصی در وی‌چت


سرپرست پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات فرماندهی انتظامی استان اصفهان گفت: فردی که با ایجاد صفحه‌ای به نام یکی از همکاران خود در وی‌چت، اقدام به انتشار تصاویر خصوصی و توهین به وی کرده بود، توسط کارآگاهان پلیس فتای اصفهان، شناسایی و دستگیر شد.

 منطقه اصفهان، سرهنگ سید مصطفی مرتضوی توضیح داد: در پی شکایت دختری جوان مبنی بر اینکه صفحه‌ای جعلی به نام وی در وی‌چت، طراحی و عکس وی همراه با مطالبی خلاف واقع و توهین آمیز در دسترس عموم قرار گرفته است موضوع در دستور کار کارآگاهان پلیس فتا قرار گرفت.

وی افزود: با توجه به اینکه این عمل مجرمانه باعث هتک حیثیت و آبروریزی برای فرد شاکی شده بود، تحقیقات ویژه‌ای در این زمینه انجام شد که با اقدامات تخصصی کارشناسان این پلیس مشخص شد که این صفحه توسط همکار شاکی که به تازگی از محل کار خود اخراج شده، طراحی شده است.

این مقام مسئول گفت: با شناسایی فرد متخلف، مأموران پلیس فتا طی هماهنگی با مقام قضایی وی را در عملیاتی غافلگیرانه در منزل خود دستگیر کردند.

مرتضوی با بیان اینکه انگیزه متهم از این کار انتقام جویی از شاکی بوده است، ادامه داد: این فرد در اعترافات خود عنوان کرد در شرکتی که مشغول به کار بوده مرتکب چندین مورد تخلف شده بود که همکار او موضوع را متوجه شده و به مسئولان شرکت گزارش می‌دهد و همین امر باعث اخراج او از شرکت می‌شود و او نیز به همین دلیل برای انتقام جویی، عکس شاکی را تهیه و در وی‌چت، صفحه‌ای با نام و مشخصات وی، ایجاد و برای او مطالب خلاف واقع را به منظور هتک حیثیت او درج می‌کند.

وی با بیان اینکه با اعترافات صریح متهم و شکایات شاکی، وی به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی تحویل داده شد، خاطرنشان کرد: پلیس فتا آماده هرگونه گزارش از تخلفات و جرایم ارتکابی در محیط وی‌چت است و از شهروندان می‌خواهد در صورت برخورد با چنین مواردی موضوع را با این پلیس درمیان گذارند.

برچسب‌ها: انتقام‌گیری با انتشار تصاویر خصوصی در وی‌چت,

تاريخ : پنج شنبه 10 بهمن 1392 | 13:10 | نویسنده : sara

 چندماهی است که مدیران از ارائه آمار استان‌های آلوده اینترنتی خودداری می‌کنند.
خودداری از معرفی شهرهای آلوده اینترنتی


معرفی استانهای آلوده به بدافزار و ارائه آمار آنها بحثی بود که از چند سال پیش به رویه‌ای مرسوم تبدیل شد اما اکنون بیش از پنج ماه است که اطلاعات مربوط به این بخش منتشر نمی‌شود.


 از سال ۱۳۸۹ رویه مرسوم بدین شکل بود که هر ماه آماری از میزان آلودگی استانهای مختلف کشور به بدافزارها منتشر می‌شده اما پس از تغییر دولت و روی کار آمدن مدیران جدید در وزارت ارتباطات اکنون بیش از پنج ماه است که آمارهای مربوط به این بخش به روز نشده است.

اگرچه تاکنون از سوی مسوولان رسمی توضیحی در این زمینه منتشر نشده اما صحبتهای غیر رسمی گویای آن است که انتشار این آمارها در رسانه‌های کثیرالانتشار کشور باعث بروز برخی واکنش‌ها شده و برخی استانها که از آنها به عنوان یکی از استانهای آلوده در این حوزه نام برده شده نسبت به این مساله موضع گیریهای متعددی داشته‌اند.

مرکز مدیریت امداد و هماهنگی عملیات رخدادهای رایانه‌ای (ماهر) هر ماه پس از جمع آوری و تحلیل داده‌ از شبکه‌ هانی نت ملی، گزارشی مبنی بر میزان گستره آلودگی به بدافزار در استانهای کشور ارائه می‌کرد که بیانگر تعداد آدرسهای اینترنتی آلوده شناسایی شده در هر استان بوده و گستره آلودگی در هر ماه را مشخص می‌کرد.

آخرین آمار ارائه شده از سوی مرکز ماهر مربوط به مردادماه سال جاری می‌شود و از شهریورماه تا کنون آماری در این زمینه منتشر نشده است.

در آخرین دوره آمارهای منتشر شده از سوی این مرکز به ترتیب استانهای یزد، تهران و قزوین رتبه‌های اول تا سوم آلودگی اینترنتی را به خود اختصاص داده بودند.

برچسب‌ها: خودداری از معرفی شهرهای آلوده اینترنتی,

تاريخ : پنج شنبه 10 بهمن 1392 | 13:6 | نویسنده : sara
 
 
 
 روزنامه آلمانی «فرانکفورتر آلگماینه» از قول باشگاه کامپیوتری CCC گزارش داد که رخنه‌گران(هکرهای) این باشگاه موفق شده‌اند به نرم‌افزاری دولتی دست یابند که مقامات امنیتی از آن برای نظارت رایانه‌ای استفاده می‌کنند.
جدال درپي لورفتن «اسب تروا» رایانه‌ای در آلمان

انتشار گزارش‌هایی مبنی بر استفاده بازرسان آلمانی از نرم‌افزاری جهت شنود و تحقیقات آنلاین، با واکنش تند سیاستمداران این کشور روبرو شد.
مقامات حفاظت از داده‌های اطلاعاتی، خواهان رسیدگی فوری به این موضوع شدند.
از دويچه‌وله، زابینه لویت‌هویزر شنارنبرگر، وزیر دادگستری آلمان، با توجه به اتهامات مطرح‌شده مبنی بر استفاده مقامات دولتی از نرم‌افزارهایی برای نظارت رایانه‌ای در آلمان، اعلام کرد که باید این مسئله با شفافیت کامل روشن شود.
وی افزود، اگر چنین کاری صورت گرفته باشد، با قوانین منطبق نبوده است.

روزنامه آلمانی «فرانکفورتر آلگماینه» از قول باشگاه کامپیوتری CCC گزارش داد که رخنه‌گران(هکرهای) این باشگاه موفق شده‌اند به نرم‌افزاری دولتی دست یابند که مقامات امنیتی از آن برای نظارت رایانه‌ای استفاده می‌کنند.
به گفته این باشگاه کامپیوتری، نرم‌افزار یاد شده که گونه‌ای «اسب تروا»ی رایانه‌ای است، از سوی محافل تحقیقاتی و بازرسان آلمانی برای شنود مکالمات تلفنی اینترنتی به کار می‌رود. این باشگاه همچنین خاطرنشان ساخت که اگر چه کار این نرم‌افزار ظاهرا برای شنود مکالمات تلفنی است، ولی همچنین می‌تواند به میکروفن، دوربین و صفحه‌کلید (کیبورد) کامپیوتر نیز دست یابد.

گفتنی است که دادگاه قانون اساسی آلمان، در حکمی که در سال ۲۰۰۸ صادر کرد، برای چنین اشکال تحقیقاتی آنلاین، مرزهای تنگی را تعیین کرده بود.

از سناریویی علمی ـ تخیلی تا واقعیت
اکنون هکرهای باشگاه کامپیوتری یاد شده اعلام کرده‌اند که این نرم‌افزار می‌تواند برای «شنودی گسترده» و نیز دستکاری نتایج تحقیقات مورد استفاده قرار گیرد.
به گفته آنان، برنامه‌ریز این نرم‌افزار، از دوستداران سری فیلم‌های علمی ـ تخیلی «جنگ ستاره‌ها» بوده است، چرا که نام روبات معروفی را که در این فیلم ظاهری شبیه انسان دارد، به عنوان شناسه عبور(Password) برگزیده است.

ولی اکنون موضوع دیگر از حالت علمی ـ تخیلی خارج شده و صورت واقعیت به خود گرفته است.
به گفته کارشناسان کامپیوتری باشگاه یادشده، این نرم‌افزار آشکارا مرزهای قانونی تحقیقات آنلاین را که توسط دادگاه قانون اساسی آلمان ترسیم شده خدشه‌دار می‌سازد.
باشگاه کامپیوتری یاد شده در آلمان اعلام کرد که این نرم‌افزار از سوی مقامات دولتی آلمان برای تحقیقات کیفری مورد استفاده قرار می‌گیرد.
در پی آن، شرکت کامپیوتری «اف. سکیور» نیز که کارشناس ضدویروس‌های کامپیوتری است اعلام کرد که دلایلی برای تردید در این اظهارات باشگاه کامپیوتری CCC وجود ندارد.

در پی آن، پتر شار، مسئول کل حفاظت از داده‌های اطلاعاتی در آلمان روز دوشنبه گفت، بخشی از مقامات امنیتی در «حوزه‌هایی خاکستری» فعالیت می‌کنند که در مرز قانون و فراتر از آن است.
وی گفت، این امر مجاز نیست که برای رمزگشایی ارتباطات اینترنتی، دری هم بر روی بازرسی آنلاینی کل کامپیوتر گشوده شود.

روز جمعه (۷ اکتبر/۱۵ مهر) پیش از افشاگری‌های باشگاه کامپیوتری یادشده، یک سخنگوی وزارت کشور آلمان در برابر پرسشی اعلام کرد که مقامات دولتی از برنامه‌هایی برای نظارت و تحقیقات کامپیوتری استفاده می‌کنند، ولی این تحقیقات همگی در چارچوبی است که قوانین اداره کل آگاهی آلمان و قوانین ایالتی تصریح کرده‌اند.
وی افزود که نخست یک قاضی باید مجوز چنین اقداماتی را صادر کند.

وزیر دادگستری آلمان روز دوشنبه تاکید کرد که دولت وظیفه دارد حوزه مربوط به حریم خصوصی شهروندان و شخصیت آنان را بهتر محافظت کند.
وی افزود، اگر معلوم شود که در این زمینه بر خلاف قوانین رفتار شده است، باید راه‌هایی مناسب برای جلوگیری از آن یافت شود.

واکنش سیاستمداران و احزاب
گرهارد باوم، سیاستمدار لیبرال آلمانی که خود زمانی وزیر کشور آلمان بود نیز خواهان رسیدگی به این موضوع شد.
وی از پارلمان آلمان خواست که بررسی این مسئله را در دستور کار خود قرار دهد.
به گفته باوم، تردیدی وجود ندارد که این مسئله انجام گرفته است و باشگاه کامپیوتری CCC ظاهرا مدارک روشنی در اختیار گذاشته است.
این سیاستمدار آلمانی گفت «اکنون باید دانست، چه کسی این کار را کرده است، کدام پلیس یا مقام امنیتی و در چه مواردی؟»

میشائیل هارتمن، معاون سخنگوی سیاست داخلی حزب سوسیال دمکرات آلمان نیز در مجلس این کشور گفت، چنین اقداماتی باید با احکام دادگاه قانون اساسی آلمان در این زمینه منطبق باشد.
وی افزود، قانون حکم می‌کند که صرفا برای پیشگیری از جرایم سنگین از روش‌های نظارت و تحقیقات رایانه‌ای استفاده شود، ولی «اسب تروا»ی اینترنتی که چنین مرزهایی را درمی‌نوردد و هرگونه جاسوسی دلخواه را ممکن می‌سازد، هرگز نباید مورد استفاده قرار گیرد.

ولفگانگ هوفمن ریم، قاضی پیشین دادگاه قانون اساسی آلمان نیز در این رابطه اظهاراتی انتقادی داشت.
وی گفت، مادامی که دولت از سیستم‌های فناوری اطلاعاتی استفاده می‌کند، باید از ریسک‌های مربوط به سوء‌استفاده از این روش‌ها جلوگیری کند.

حزب «دزدان دریایی» آلمان نیز که اخیرا در انتخابات برلین موفقیت چشمگیری داشت، از اقدامات مقامات امنیتی آلمان انتقاد کرد. این حزب در بیانیه‌ای اعلام کرد که دولت باید از شهروندان خود محافظت کند، نه اینکه با ناشی‌گری یا دیگر ریسک‌های امنیتی آنان را در معرض خطر قرار دهد.


برچسب‌ها: جدال درپي لورفتن «اسب تروا» رایانه‌ای در آلمان,

تاريخ : پنج شنبه 10 بهمن 1392 | 13:5 | نویسنده : sara
 
آمریکا جاسوسی اطلاعات را وارد مرحله جدیدی می‌کند



سازمان امنیت ملی آمریکا برای بهبود شرایط جاسوسی اطلاعات دولت آمریکا قصد دارد با استفاده از سیستم جدیدی حتی کامپیوترهایی که به اینترنت متصل نیستند را نیز مورد حملات جاسوسی اطلاعات قرار دهد.

نخستین بار این اطلاعات از طریق روزنامه نیویورک تایمز به سطح رسانه‌ای رسید.
 بر اساس این اطلاعات، سازمان امنیت ملی ایالات متحده از سال ۲۰۰۸ در تلاش بوده است تا با ارسال امواج رادیویی برای شنود کامپیوترهای آفلاین نیز اقدام کند.

به این ترتیب تخمین زده می‌شود تا نرم‌افزارهای جاسوسی تا به حال بدون اطلاع کاربران بر روی بیش از یکصدهزار سیستم نصب شده باشد و با ارسال امواج ویژه‌ای از روی کامپیوترهای مختلف حتی وقتی به اینترنت وصل نیستند نیز اطلاعات را استخراج نماید.

این روند از سازمان‌های دولتی و ادارات ایالات متحده آغاز شد و بعد از آن به صورت مخفیانه در کشورهای دیگر نیز اعمال شد تا دولت آمریکا به وسعت شبکه حاسوسی اطلاعات خود بیفزاید.

فشارهای رسانه‌ای بر روی دولت آمریکا روز به روز افزایش می‌یابد ولی ظاهرا فرایند عدم رعایت حریف شخصی همچنان ادامه خواهد داشت و سازمان امنیت ملی آمریکا زا هیچ تلاشی برای نفوذ به شخصی‌ترین لایه‌های زندگی انسان‌ها در سراسر جهان دریغ نخواهد داشت.


برچسب‌ها: آمریکا جاسوسی اطلاعات را وارد مرحله جدیدی می‌کند,

تاريخ : پنج شنبه 10 بهمن 1392 | 12:59 | نویسنده : sara
 
 
 
 

 
 مهاجمان ناشناس توانسته اند چندین بار ترافیك اینترنتی متعلق به شركت های مالی، ارائه دهندگان VoIP و شركت های دولتی را با موفقیت ارتباط ربایی نمایند.
افزایش تغییر مسیر خرابكارانه در اینترنت



در سال گذشته مهاجمان ناشناس توانسته اند چندین بار ترافیك اینترنتی متعلق به شركت های مالی، ارائه دهندگان VoIP و شركت های دولتی را با موفقیت ارتباط ربایی نمایند.


شركت نظارت بر اینترنت Renesys اعلام كرد كه این قبیل ارتباط ربایی ها در حداقل ۶۰ روز در سال ۲۰۱۳ اتفاق افتاده است.

روز گذشته این شركت اعلام كرد كه در مجموع حدود ۱۵۰۰ بلوك IP منحصر به فرد از ۱۵۰ شهر در سراسر جهان رهگیری و بازرسی شده است و احتمالا این IP ها در حوادثی مورد سوء استفاده قرار گرفته اند.

به عنوان مثال در ماه فوریه ترافیك آنلاین در برخی از شركت های خدمات مالی، ارئه دهندگان خدمات شبكه و سازمان های دولتی در ایالات متحده امریكا، كره جنوبی، آلمان، جمهوری چك و ایران به سمت یك ارائه دهنده خدمات اینترنت در بلاروس هدایت شده است.

به طور مشابه در ماه های می و جولای، ترافیك اینترنت یك ارائه دهنده بزرگ خدمات شبكه ایی در امریكا ارتباط ربایی شده و از طریق آدرس IP متعلق به یك ISP ایسلندی مسیریابی شده است.

در اینگونه موارد و موارد دیگر، رهگیری ترافیك از طریق حملات "Man-in-the-Middle" صورت می گیرد و زمانی كه ترافیك بین دو نقطه در جریان است، این ترافیك در میان راه ابتدا به مكان دیگری مسیریابی می شود و سپس به مسیر اصلی خود باز می گردد. این چنین تغییر مسیر به مهاجمان اجازه می دهد تا به طور پنهانی ترافیك را بازرسی كرده و تغییر دهند.
Madory گفت: مسیریاب های BGP كه ترافیك را بین سیستم های مستقل بر روی اینترنت هدایت می كنند، می توانند توسط هكرها مورد سوء استفاده قرار بگیرند و از این طریق آدرس IP مقصد را جعل نموده و ترافیك را به سمت دیگری هدایت نمایند. نمی توان به طور قطع نتیجه گیری كرد كه این فعالیت یك كار خرابكارانه است زیرا این قبیل هدایت های اشتباه می تواند به دلیل خطای انسانی اتفاق بیفتد. البته در بسیاری از موارد هدایت های اشتباه غیرعمدی به سرعت برطرف می شوند.
Madory اظهار داشت كه احتمالا شخصی كه به مسیریاب های BGP دسترسی داشته است، مسیرهای جعلی را به ISP ها یا قربانیان اضافه كرده است. به نظر می رسد كه مهاجمان راهی را پیدا كرده اند كه برای آنكه شناسایی نشوند تنها بخش كوچكی از ترافیك را تغییر مسیر می دهند.


برچسب‌ها: افزایش تغییر مسیر خرابكارانه در اینترنت,

تاريخ : پنج شنبه 10 بهمن 1392 | 12:57 | نویسنده : sara
 
 
 
حملات انكار سرویس توزیع شده در سه ماهه سوم سال 2013 از 318 حمله به 281 حمله رسیده است.
كاهش حملات انكار سرویس توزیع شده


آخرین گزارش منتشر شده توسط Akamai در خصوص وضعیت اینترنت در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۳ نشان می دهد كه تعداد حملات انكار سرویس توزیع شده كمی كاهش یافته است اما در مقابل متوسط پهنای باند افزایش قابل توجهی داشته است.


 این گزارش به طور منظم ترافیك های مخرب را بر روی شبكه ردگیری می كند. برای چندین سه ماهه متوالی، اندونزی به عنوان مبداء بیشترین حجم ترافیك حمله بوده است اما در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۳، چین به عنوان مبداء بیشترین حجم ترافیك حمله شناخته شده است.

تغییرات دیگری كه در این گزارش مشاهده می شود مربوط به پورت های برتر هدف حملات می باشد. پورت ۴۴۵ برای بار دیگر با ۲۳ درصد در صدر جدول قرار گرفت. در این سه ماهه شاهد كاهش حملات بر روی پورت های ۸۰ و ۴۴۳ بودیم.

در مجموع، حملات انكار سرویس توزیع شده در این سه ماهه از ۳۱۸ حمله به ۲۸۱ حمله رسیده است و شاهد كاهش این حملات بودیم و این اولین بار است كه Akamai كاهش حملات انكار سرویس توزیع شده را گزارش می دهد.

با این وجود هم چنان روند كلی حملات شیب تندی دارد و در نه ماه اول سال ۲۰۱۳ حملات بیشتری نسبت به سال ۲۰۱۲ مشاهده شده است.

برچسب‌ها: كاهش حملات انكار سرویس توزیع شده,

تاريخ : یک شنبه 6 بهمن 1392 | 14:31 | نویسنده : sara

 با چند کلیک ساده قسمت‌های اساسی ویندوز خود را فارسی کنید...

 با استفاده از اين روش خودتان مي‌توانيد بدون نياز به اطلاعات پيچيده رايانه‌اي و نرم‌افزار خاصي و تنها از طريق رجيستري ويندوز، قسمت‌هاي اساسي ويندوز را فارسي کنيد. اين روش روي تمامي نسخه‌هاي ويندوز قابل اجراست.

براي اين کار از منوي Start وارد Run شويد و در آن عبارت regedit را وارد کنيد و Enter بزنيد تا ويرايشگر رجيستري باز شود.

در ادامه به آدرس زير برويد: HKEY_USERS/S-۱-۵-۲۱-۵۱۵۹۶۷۸۹۹-۱۴۵۴۴۷۱۱۶۵-۸۳۹۵۲۲۱۱۵-۱۰۰۳/Software/Microsoft/Windows/ShellNoRoam/MUICache

حالا در قسمت ديگر رجيستري، مي‌توانيد تمامي اطلاعات زبان را مشاهده کنيد. کافي است برروي هر کدام از آنها دوبار کليک کنيد و در پنجره جديد و قسمت Value Data به‌جاي نام انگليسي آن، نام فارسي مورد نظر خودتان را بنويسيد.

نهايتأ OK را بزنيد تا تغييرات اعمال شود.


برچسب‌ها: چگونه ويندوز سيستم خود را فارسي کنيم؟,

تاريخ : یک شنبه 6 بهمن 1392 | 14:30 | نویسنده : sara
 
 
 
ویندوزفون نسبت به سایر رقبایش فروش بیشتری در ایتالیا داشته است.
ویندوز فون در ایتالیا و آمریکا محبوب‌تر از iOS



ویندوز فون همچنان حضور بسیار پررنگی در کشور ایتالیا دارد و طی ماه نوامبر از سال جاری میلادی ۱۵.۶ درصد از تمام گوشی‌های هوشمندی که در این کشور به فروش رسیدند مجهز به سیستم‌عامل ویندوز فون مایکروسافت بوده‌اند.


 به نقل از جی‌اس‌ام آرنا، شرکت تحقیقاتی Kantar این روزها تمرکز بیشتری بر فعالیت‌های مایکروسافت دارد و بر اساس آخرین بررسی‌های خود وضعیت سیستم‌عامل موبایلی این شرکت را طی ماه نوامبر در بازار جهانی مورد مطالعه قرار داده است.

این مرکز اعلام کرد که ویندوز فون همچنان حضور بسیار پررنگی در کشور ایتالیا دارد و طی ماه نوامبر از سال جاری میلادی ۱۵.۶ درصد از تمام گوشی‌های هوشمندی که در این کشور به فروش رسیدند مجهز به سیستم‌عامل ویندوز فون مایکروسافت بوده‌اند.

با این رقم ویندوز فون از iOS اپل فروش بالاتری داشته است. زیرا در نوامبر ۲۰۱۳ از بین تمام گوشی های هوشمندی که در ایتالیا فروخته شدند تنها ۱۰.۶ درصد شامل سیستم‌عامل iOS می‌شدند که این رقم نشان داد ویندوز فون مایکروسافت از iOS اپل محبوب‌تر است.

گوشی‌های هوشمند آیفون ۵S و ۵C باعث شدند که اوضاع سیستم‌عامل iOS نسبت به قبل بهتر شود.
بر این اساس پیش‌بینی می‌شود که در تعطیلات پایان سال جاری میلادی به خاطر حضور آیفون‌های جدید فروش دیگر پلتفورم‌های موبایلی کمتر شود.

علاوه بر ایتالیا، ویندوز فون مایکروسافت در دیگر کشورها به‌خصوص آمریکا و آلمان بازار خوبی دارد و بر محبوبیت آن افزوده شده است.
البته باید توجه داشت که در نوامبر امسال میزان محبوبیت آن در بریتانیا و چین اندکی کاهش یافته است.

همان طور که از قبل هم پیش‌بینی می‌شد، اندروید همچنان محبوبیت بازار جهانی سیستم‌های عامل موبایلی را در دست دارد و فقط در آمریکا و ژاپن است که iOS سهم بیشتری نسبت به اندروید را در اختیار گرفته است.


برچسب‌ها: ویندوز فون در ایتالیا و آمریکا محبوب‌تر از iOS,

تاريخ : یک شنبه 6 بهمن 1392 | 14:26 | نویسنده : sara
 

با این حساب می‌توان از حالا اندروید را در حال ورود به قلمرویی دانست که پیش از این متعلق به ویندوز بود.

اینتل اندروید را به سیستم عامل اصلی خود تبدیل می‌کند



اگر تا پیش از این کوچک‌ترین شکی درباره قصد شرکت اینتل برای تبدیل سیستم عامل اندروید به محوری‌ترین سیستم عامل جهان وجود داشت، در هفته‌های اخیر با گفته‌های مدیران این شرکت، تردیدها در حال از بین رفتن است.
به نظر می‌رسد که اینتل قصد دارد تا از اندروید، ویندوزی نوین بسازد و همان کاری که سال‌ها پیش در حمایت از سیستم عامل ویندوز انجام داد را با سیستم عامل گوگل تکرار کند.


به گزارش ایتنا در نشست سرمایه‌گذاران این غول صنعت پردازنده، کرک اسکواژن به عنوان مدیر مشتریان در بخش کامپیوترهای خانگی اینتل در این باره گفت: «در حقیقت در طول یک دهه اخیر ۱۰۰% تمرکز ما در بخش مشتریان بر روی مایکروسافت گذاشته شده بود و هم اکنون شروع به دیدن بازاری نوین کرده‌ایم: در خواست بالا برای اندروید.»

وی افزود: «بسیاری از اپلیکیشن‌های اندروید برای تلفن‌ها نوشته شده‌اند و در حقیقت درصد بسیار زیادی از آنها اصلا برای مدل LandScape طراحی نشده‌اند و نمی‌توانند در مقیاس صفحه نمایش‌های عریض بگنجند، خواه این بستر یک نوت‌بوک باشد و خواه یک کامپیوتر All In One. بنابراین ابتدا باید یک سری کارها در این زمینه انجام شود، ابتدا باید اندروید را به سطح ۶۴ بیت برسانیم. پس از این مرحله باید اجازه دهیم که این سیستم عامل از پردازنده‌های اتم تمام مسیر تا استفاده از خانواده Core را طی کند. ما تصمیم به تحقق این موضوع داریم تا یک تجربه بزرگ‌ را در راه رسیدن به نمایشگر‌های عریض و در مقیاس بزرگ به وجود بیاوریم و امکان چند پنجره (Multi Windowing) را هم مهیا کنیم.»

به‌این‌ترتیب با قطعیت حمایت غول صنعت ساخت پردازنده می‌توان آینده اندروید را روشن‌تر از پیش دانست به نحوی که اسکواژن دراین‌باره می‌گوید: «استراتژی ما بسیار ساده است، ما تنها از نیازهای بازار پشتیبانی خواهیم نمود.»

با این حساب می‌توان از حالا اندروید را در حال ورود به قلمرویی دانست که پیش از این متعلق به ویندوز بود.
 

 


برچسب‌ها: اینتل اندروید را به سیستم عامل اصلی خود تبدیل می‌کند,

تاريخ : یک شنبه 6 بهمن 1392 | 14:23 | نویسنده : sara
 

 
شرکت اینتل یک کامپیوتر بسیار کوچک را با نام ادیسون روانه بازار خواهد نمود که ابعاد این کامپیوتر برابر با یک کارت SD است.
عرضه کوچک‌ترین کامپیوتر تاریخ توسط اینتل + تصاویر




شرکت اینتل یک کامپیوتر بسیار کوچک را با نام "ادیسون" روانه بازار خواهد نمود که ابعاد این کامپیوتر برابر با یک کارت SD است.



ادیسون در میانه سال ۲۰۱۵ میلادی عرضه خواهد شد.


 


 این کامپیوتر امکاناتی مانند اتصال به اینترنت و اسکن برای ویروس را در ابعادی به اندازه یک کارت میکرو SD برای خریداران خود مهیا خواهد نمود.
همچنین این سیستم از وای فای و بلوتوث‌های دارای استاندارد مصرف پایین پشتیبانی می‌کند.

یکی از محصولات عرضه شده بر پایه ادیسون سیستم Mimo خواهد بود که یک دستگاه کنترل علایم حیاتی نوزاد است و مواردی مانند دمای بدن نوزاد و ضربان قلب او را مرتب به والدین انتقال خواهد داد.
همچنین با اتصال به صورت راه دور به دستگاه گرم کننده به محض بیدار شدن بچه برای او شیر گرم خواهد کرد.



یکی دیگر از ابزارهای ویژه هوشمند ساخته شده بر پایه ادیوسن کاسه ای است که به کمک آن می‌توانید با روشی جدید گجت‌های خود را شارژ کنید، به این ترتیب که با قرار دادن گجت خود درون کاسه به صورت خودکار ادیسون اقدام به شارژ این دستگاه خواهد نمود.
 


برچسب‌ها: عرضه کوچک‌ترین کامپیوتر تاریخ توسط اینتل + تصاویر,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 14:49 | نویسنده : sara
 
 

 متاسفانه در حال حاضر گوگل هیچ اقدام اساسی و خاصی به منظور رفع حفره‌های امنیتی کشف شده در فاصله بین انتشار دو نسخه اندروید نمی‌کند.

گوگل باید از مایکروسافت یاد بگیرد



سطح امنیتی اندروید در سال ۲۰۱۳ با سطح امنیت ویندوز در سال‌های بین ۱۹۹۰ تا ۲۰۰۰ برابری می‌کند.
این گفته متخصصان امنیتی است. نظر شما چیست؟


 روابط عمومی شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده رسمی و انحصاری شرکت پاندا سکیوریتی در ایران، این متخصصان معتقدند مایکروسافت از همان اوایل انتشار و آغاز به کار ویندوز ۹۸ یک روش حرفه‌ای و مناسب را برای تامین امنیت ویندوز پیش گرفته و با انتشار هفتگی اصلاحیه‌های امنیتی گام بلندی در تامین امنیت ویندوز برداشته است.

شاید وقت آن رسیده که گوگل هم به دنبال برتری از مایکروسافت به فکر ارائه اصلاحیه‌های امنیتی و تعمیر حفره‌های امنیتی اندروید بیفتد.
اما متاسفانه در حال حاضر گوگل هیچ اقدام اساسی و خاصی به منظور رفع حفره‌های امنیتی کشف شده در فاصله بین انتشار دو نسخه اندروید نمی‌کند.
به عنوان مثال حفره امنیتی Bluebox که به سرعت فراگیر و کشف شد، سه روز بعد توسط گوگل اعلام و اصلاحیه مربط به این نقطه ضعف تنها برای تعداد محدودی گوشی موبایل منتشر و برای هیچ نوع تبلتی منتشر نشد.

این متخصصان معتقدند در شرایطی که در هر دقیقه یک تهدید جدید متولد می‌شود، چنین عملکردی به هیچ عنوان قابل قبول و پذیرش نیست.

افزون بر این هکرها علاوه بر سودجویی از فروشگاه‌های برنامه‌های اندروید به دنبال راههای زیرکانه‌تری برای نفوذ به گوشی های موبایل، نیز هستند.
از این رو به نظر می‌رسد گوگل نیازمند یک روش امنیتی کوتاه مدت است تا بتواند در مدت زمان کوتاهی کلیه نسخه‌های اندروید را پوشش دهد. چرا که اگر چه گوگل به صورت پراکنده اقدامات خاصی را برای بهبود امنیت اندروید انجام داده است اما این اقدامات بیشتر در نسخه ۴.۱ این سیستم عامل جمع شده است. در حالی که تنها ۳۸ درصد از کاربران اندروید از این نسخه استفاده می‌کنند و نزدیک به ۶۰ درصد آنها نسخه‌های قدیمی‌تر آن را دارند.

امنیت یک نبرد بی‌پایان است
منتقدان گوگل معتقدند پاسخ هر سه‌شنبه مایکروسافت به مشکلات محصول خود نشان دهنده این نکته است که صرف نظر از اینکه کدام یک از این اصلاحیه‌ها در سیستم کاربران نصب و اجرا می‌شود، مایکروسافت امنیت کاربران را جدی گرفته و از آنها محافظت می‌کند.
گوگل نیز دقیقاً نیازمند دستیابی به چنین رویکردی است و باید انتشار وصله‌های امنیتی خود را حداقل از نسخه ۲.۱ که ۵/۱ درصد از بازار را در دست دارد تا نسخه ۴.۱ شروع کند. در غیر این صورت باید منتظر بود و دید که اندروید زیر انبوهی از حملات هکری دفن شود.
 


برچسب‌ها: گوگل باید از مایکروسافت یاد بگیرد,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 13:53 | نویسنده : sara
 
 

شرکت چینی هواوی در سال گذشته میلادی با رشدی بسیار بالا رد عرضه تلفن‌های همراه هوشمند خود موفق به ثبت رکورد جدیدی برای خود گردید.

سود بالای هواوی در عرضه تلفن‌های همراه هوشمند



شرکت چینی هواوی در سال گذشته میلادی با رشدی بسیار بالا در عرضه تلفن‌های همراه هوشمند خود موفق به ثبت رکورد جدیدی برای خود گردید.
با توجه به رشد چشمگیر بازار صنایع دیجیتال در کشور چین و سرعت بالای صادرات فناوری‌های دیجیتال از این کشور شرکت هواوی نیز با رشدی چشمگیر در این بخش روبرو شده است و برای نخستین بار در تاریخ خود سود بخش تلفن‌های همراه هوشمند را بالاتر از سود بخش ویژه خدمات مخابراتی ثبت کرده است.

در سال ۲۰۱۳ میلادی شرکت هواوی سود عملیاتی بسیار بالایی داشت که به نسبت سال ۲۰۱۲ ۴۳ درصد رشد نشان می‌دهد و از ۱۴ میلیارد یوآن به رقمی نزدیک به ۲۰ میلیارد یوان رسیده است.
به این ترتیب پیش‌بینی می‌شود که در بازه زمانی ۶ ساله این شرکت بتواند به سود خالص ۲۳۸ میلیارد یوان دست یابد.


برچسب‌ها: سود بالای هواوی در عرضه تلفن‌های همراه هوشمند,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 13:19 | نویسنده : sara
 
 شرکت مایکروسافت قصد دارد تا با عرضه یک پچ جدید مشکل پیش آمده در ویندوز XP را برطرف نماید.
مایکروسافت مشکل SVCHOST را در ویندوز XP رفع خواهد کرد



شرکت مایکروسافت قصد دارد تا با عرضه یک پچ جدید مشکل پیش آمده در ویندوز XP را برطرف نماید.

 شمارشان سیستم این مشکل در هنگام به‌روزرسانی سرویس پک ۳ این ویندوز رخ داده و موجب ممنوعیت دسترسی کاربر به سیستم برای چند ساعت خواهد شد.
علت وقوع این رخداد نیز اشکال در سیستم SVChost در سیستم عامل است.
به این ترتیب شرکت مایکروسافت اعلام کرده است تا با عرضه یک پچ ویژه این مشکل را به احتمال فراوان رفع خواهد کرد.
 

پچ مورد نظر قرار است بر روی سیستم اجرایی ویندوز XP چند تغییر عمده به وجود بیاورد ولی هنوز از میزان صحت آن در رفع ایراد SVChost اطمینان حاصل نشده است.

این بسته در ماه جاری میلادی در اختیار دارندگان این سیستم عامل قرار خواهد گرفت و در صورت عدم رفع ایراد ممکن است در فاصله زمانی اندک پچ جدیدی به مشتریان این شرکت امریکایی عرضه شود.


برچسب‌ها: مایکروسافت مشکل SVCHOST را در ویندوز XP رفع خواهد کرد,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 13:17 | نویسنده : sara
 
 در این اقدام بزرگ بیش از 20 میلیون پوشه اطلاعات از جمله اطلاعات کارت‌های اعتباری، نام، شماره‌های امنیتی اجتماعی و ... اشاره کرد.
نیمی از مردم کره جنوبی هک شدند



در یکی از بزرگ‌ترین سرقت‌های تاریخ،‌ اطلاعات مربوط به کارت‌های اعتباری نیمی از ساکنان کشور کره جنوبی دزدیده و در فاصله زمانی کوتاه به شرکت‌های تبلیغاتی فروخته شد.

 این اطلاعات شخصی توسط یک پیمانکار رایانه‌ای که برای "دفتر اعتبارات کره" کار می‌کرد و وظیفه تولید رتبه‌بندی‌های اعتباری را برعهده داشت، سرقت شد.

گفته می‌شود که در این سرقت بزرگ بیش از ۲۰ میلیون پوشه اطلاعاتی بارگذاری شد که از جمله آنها می‌توان به اطلاعات کارت‌های اعتباری، نام، شماره‌های امنیتی اجتماعی و ... اشاره کرد.

بررسی‌های انجام شده نشان داد که این پیمانکار از طریق لینک‌های امنیتی میان "دفتر اعتبارات کره" و سه بانک اصلی این کشور به جزییات کارت‌های اعتباری دسترسی داشته است.

شایان ذکر است که وسعت این سرقت بزرگ در مرحله نخست اعلام نشد. اما پس از دستگیری این پیمانکار و مدیران چندین شرکت بازاریابی، دولت کره اعلام کرد که با مشکل یاد شده مواجه شده است.

سه بانک بزرگ کره جنوبی که طی این اقدام اطلاعات‌شان سرقت شد از مردم عذرخواهی کردند و توضیح دادند که با تلاش شبانه‌روزی در حال باز گرداندن اطلاعات مردم هستند.
 


برچسب‌ها: نیمی از مردم کره جنوبی هک شدند,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 13:11 | نویسنده : sara

 
 شرکت ارتباطات سیار نیز برای فعال‌سازی سرویس GPRS خود ابتدا این سوال را از شما می‌پرسد که آیا می‌خواهید سرویس خود را بر اساس WAP و با GPRS داشته باشید که مشترکان می‌توانند با مراجعه به سایت این شرکت ارسال پیام کوتاه با متن عدد" ۱ " به شماره ۸۰۸۸ اقدام کنند.


اپراتور اول تلفن همراه،‌ اینترنت همراه خود را با عنوان GPRS و WAP ارائه می‌کند.

با استفاده ازپروتکل برنامه‌های کاربردی بی‌سیم (Wireless Application Protocol) می‌توان از اکثر قابلیت‌ها و پروتکل‌های ارتباطی شبکه جهانی اینترنت نظیر ایمیل، مرور وب، UDP، IP، XML و WML بهره برد.

در تعاریف این پروتکل آمده است که WAP برای نمایش صفحات وب از زبان نشانه‌گذاری بی‌سیم (Wireless Markup Language: WML) استفاده می‌کند.
این زبان با زبان نشانه‌گذاری دستگاه‌ها قابل حمل (Handheld Device Markup Language: HDML) و زبان نشانه‌گذاری امتدادپذیر (XML) نیز سازگاری کامل دارد.

شرکت ارتباطات سیار نیز برای فعال‌سازی سرویس GPRS خود ابتدا این سوال را از شما می‌پرسد که آیا می‌خواهید سرویس خود را بر اساس WAP و با GPRS داشته باشید که مشترکان می‌توانند با مراجعه به سایت این شرکت ارسال پیام کوتاه با متن عدد" ۱ " به شماره ۸۰۸۸ اقدام کنند.

تفاوت WML با HTML که معروف‌ترین زبان نشانه‌گذاری است در فرازبانی بودن WML است. به این ترتیب با تعریف برچسب‌ (Tag) می‌توان طراحی و گسترش مطالب را آسان‌تر کرد.

سرویس WAP با سرویس‌های دیگر موبایل نیز سازگاری دارد: *سرویس پیام کوتاه (SMS) *سرویس (CSD (High-Speed Circuit-Switched Data *سرویس GPRS *سرویس (USSD (Unstructured Supplementary Services Data 

گفته شده است تفاوت WAP با GPRS یا ۳G در سرعت و قابلیت‌ آن است و این سرویس در مقایسه با ADSL و ۳G سرعت بسیار ناچیزی دارد که البته مطالب WML فاقد عکس و مطالب گرافیکی بسیار سنگین هستند و به همین دلیل کاربران WAP با مشکل سرعت روبرو نسیتند.

نحوه فعالسازی GPRS همراه اول
پس از مراجعه به سایت و درخواست ثبت‌نام، باید ارسال نوع و مدل گوشی یا شماره سریال گوشی (IMEI) از طریق پیام کوتاه به شماره ۸۰۰۸ انتخاب شود.
همچنین با وارد کردن کد دستوری # ۰۶ # *، سریال گوشی ۱۵رقمی (IMEI) روی صفحه نمایشگر درج می‌شود، سپس شماره سریال ۱۵ رقمی گوشی (IMEI) را ازطریق پیام کوتاه به شماره ۸۰۰۸ ارسال کنید.

تنظیمات دستی نیز از طریق وارد کردن نقطه دسترسی همراه اول در منوی مربوطه در گوشی تلفن همراه نیز در سایت درج شده است. درصورتی که گوشی مشترک، این سرویس را پشتیبانی کند، ایشان می‌توانند به یکی از دو روش زیر به اینترنت متصل شوند. محاسبه هزینه کارکرد این سرویس بر مبنای کیلو بایت اطلاعات ارسالی و دریافتی است که به طول زمان استفاده مرتبط نیست.

مشترکین می‌توانند برای آگاهی از فعال بودن سرویس اینترنت ( (GPRS پیام کوتاه با متن عدد "۰" را به شماره ۸۰۸۸ ارسال کنند و جهت آگاهی از مناطق تحت پوشش اینترنت ( GPRS) می‌توانند به سایت همراه اول WWW.MCI.IR))، خدمات مشترکین، GPRS مراجعه کنند.

 در صورت یکطرفه شدن سیم کارت (بعلت بدهی،...) سرویس اینترنت نیز قابل استفاده نیست و با تغییرنام تلفن همراه، سرویس GPRS قطع میشود و مشترک جدید برای استفاده از سرویس مذکور باید مجدداً آن را فعال کند.

همراه اول اعلام کرده است: بعضی از مدل‌های گوشی تلفن همراه ، امکاناتی مانند اعلام موقعیت جغرافیائی (GPS) و یا اعلام وضعیت هواشناسی بصورت اتوماتیک از بستر اینترنت همراه اول (GPRS) استفاده می‌کنند که در صورت عدم نیاز، مشترک باید منوهای مذکور در گوشی تلفن همراه خود را غیرفعال کند.
 

 
 شرکت ارتباطات سیار نیز برای فعال‌سازی سرویس GPRS خود ابتدا این سوال را از شما می‌پرسد که آیا می‌خواهید سرویس خود را بر اساس WAP و با GPRS داشته باشید که مشترکان می‌توانند با مراجعه به سایت این شرکت ارسال پیام کوتاه با متن عدد" ۱ " به شماره ۸۰۸۸ اقدام کنند.



اپراتور اول تلفن همراه،‌ اینترنت همراه خود را با عنوان GPRS و WAP ارائه می‌کند.

با استفاده ازپروتکل برنامه‌های کاربردی بی‌سیم (Wireless Application Protocol) می‌توان از اکثر قابلیت‌ها و پروتکل‌های ارتباطی شبکه جهانی اینترنت نظیر ایمیل، مرور وب، UDP، IP، XML و WML بهره برد.

در تعاریف این پروتکل آمده است که WAP برای نمایش صفحات وب از زبان نشانه‌گذاری بی‌سیم (Wireless Markup Language: WML) استفاده می‌کند.
این زبان با زبان نشانه‌گذاری دستگاه‌ها قابل حمل (Handheld Device Markup Language: HDML) و زبان نشانه‌گذاری امتدادپذیر (XML) نیز سازگاری کامل دارد.

شرکت ارتباطات سیار نیز برای فعال‌سازی سرویس GPRS خود ابتدا این سوال را از شما می‌پرسد که آیا می‌خواهید سرویس خود را بر اساس WAP و با GPRS داشته باشید که مشترکان می‌توانند با مراجعه به سایت این شرکت ارسال پیام کوتاه با متن عدد" ۱ " به شماره ۸۰۸۸ اقدام کنند.

تفاوت WML با HTML که معروف‌ترین زبان نشانه‌گذاری است در فرازبانی بودن WML است. به این ترتیب با تعریف برچسب‌ (Tag) می‌توان طراحی و گسترش مطالب را آسان‌تر کرد.

سرویس WAP با سرویس‌های دیگر موبایل نیز سازگاری دارد: *سرویس پیام کوتاه (SMS) *سرویس (CSD (High-Speed Circuit-Switched Data *سرویس GPRS *سرویس (USSD (Unstructured Supplementary Services Data 

گفته شده است تفاوت WAP با GPRS یا ۳G در سرعت و قابلیت‌ آن است و این سرویس در مقایسه با ADSL و ۳G سرعت بسیار ناچیزی دارد که البته مطالب WML فاقد عکس و مطالب گرافیکی بسیار سنگین هستند و به همین دلیل کاربران WAP با مشکل سرعت روبرو نسیتند.

نحوه فعالسازی GPRS همراه اول
پس از مراجعه به سایت و درخواست ثبت‌نام، باید ارسال نوع و مدل گوشی یا شماره سریال گوشی (IMEI) از طریق پیام کوتاه به شماره ۸۰۰۸ انتخاب شود.
همچنین با وارد کردن کد دستوری # ۰۶ # *، سریال گوشی ۱۵رقمی (IMEI) روی صفحه نمایشگر درج می‌شود، سپس شماره سریال ۱۵ رقمی گوشی (IMEI) را ازطریق پیام کوتاه به شماره ۸۰۰۸ ارسال کنید.

تنظیمات دستی نیز از طریق وارد کردن نقطه دسترسی همراه اول در منوی مربوطه در گوشی تلفن همراه نیز در سایت درج شده است. درصورتی که گوشی مشترک، این سرویس را پشتیبانی کند، ایشان می‌توانند به یکی از دو روش زیر به اینترنت متصل شوند. محاسبه هزینه کارکرد این سرویس بر مبنای کیلو بایت اطلاعات ارسالی و دریافتی است که به طول زمان استفاده مرتبط نیست.

مشترکین می‌توانند برای آگاهی از فعال بودن سرویس اینترنت ( (GPRS پیام کوتاه با متن عدد "۰" را به شماره ۸۰۸۸ ارسال کنند و جهت آگاهی از مناطق تحت پوشش اینترنت ( GPRS) می‌توانند به سایت همراه اول WWW.MCI.IR))، خدمات مشترکین، GPRS مراجعه کنند.

در صورت یکطرفه شدن سیم کارت (بعلت بدهی،...) سرویس اینترنت نیز قابل استفاده نیست و با تغییرنام تلفن همراه، سرویس GPRS قطع میشود و مشترک جدید برای استفاده از سرویس مذکور باید مجدداً آن را فعال کند.

همراه اول اعلام کرده است: بعضی از مدل‌های گوشی تلفن همراه ، امکاناتی مانند اعلام موقعیت جغرافیائی (GPS) و یا اعلام وضعیت هواشناسی بصورت اتوماتیک از بستر اینترنت همراه اول (GPRS) استفاده می‌کنند که در صورت عدم نیاز، مشترک باید منوهای مذکور در گوشی تلفن همراه خود را غیرفعال کند.


برچسب‌ها: تفاوت WAP و GPRS چیست؟,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 13:10 | نویسنده : sara
 
 عضو سازمان نظام صنفی: پهنای باند باید در انحصار دولت بماند.
پهنای باند اینترنت باید دولتی باشد



یک عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌یی استان تهران در رابطه با ورود پهنای باند به کشور توسط شرکت ارتباطات زیرساخت معتقد است: این فعالیت باید توسط خود شرکت زیرساخت که یک نهاد حاکمیتی است انجام شود و خصوصی‌سازی آن صحیح نیست.

اظهار کرد: باید ورود پهنای باند به کشور توسط خود شرکت ارتباطات زیرساخت صورت بگیرد. ممکن است عده‌ای معتقد باشند که ورود بخش خصوصی به این عرصه باعث ایجاد فضایی رقابتی و کاهش قیمت‌ها خواهد شد اما باید این موضوع را مدنظر قرار داد که نظارت برروی چنین امری چندان ساده نیست. پس بهتر است روال را به همین صورت ادامه دهیم چرا که چند دستگی کار نظارت روی اپراتورهای واردکننده را سخت می‌کند.

این کارشناس مسائل اینترنتی در مورد مشکلاتی که شرکت مخابرات برای سایر شرکت‌های خصوصی بوجود آورده است گفت: این شرکت مشکلات بسیاری را به خصوص در شهرستان‌ها و خطوط انتقال برای شرکت‌های خصوصی ایجاد کرده است. باید پروانه مخابرات را اصلاح کرد تا بین همه شرکت‌های خصوصی یک فضای عادلانه را ایجاد کنیم.

یوسفی‌زاده فروش اینترنت بصورت حجمی را راه حلی برای جلوگیری از کم‌فروشی اینترنت دانست و مطرح کرد: می‌توان گفت فروش پهنای‌باند بصورت حجمی از مبحثی به نام کم‌فروشی اینترنتی جلوگیری می‌کند چراکه کاربر به همان اندازه که حجم می‌خرد از آن استفاده می‌کند. البته صحبتی که وزیر ارتباطات در مورد ضریب اشتراک اینترنت در ایران داشتند نیز صحت دارد چراکه بعضی از شرکت‌ها بوسیله سرویس حجمی ضریب اشتراک بین کاربرانشان را افزایش می‌دهند.

او در پایان به کیفیت اینترنت در کشور اشاره کرد و گفت: در رابطه با کیفیت سرویس‌های اینترنتی هرکسی که سرویسی را تهیه می‌کند باید تامین کنندگان آن را ارزیابی کرده و براساس ویژگی‌های مثبت آن اپراتور را انتخاب کند.


برچسب‌ها: پهنای باند اینترنت باید دولتی باشد,


 یک فروشنده: اجاره‌های بسیار بالایی که در علاءالدین وجود دارد باعث می‌شود که فروشندگان به راه‌های مختلف متوسل شوند تا بتوانند اجاره واحدهای خود را دربیاورند.
بازار آشفته کلاهبرداری در پاساژ موبایل علاءالدین تهران



خرید گوشی جدید تلفن همراه و یا تعمیر آن و بحث ضمانت‌نامه موضوعی است که می‌توان گفت تمام افراد جامعه به نوعی با آن درگیرند با این وجود اعتماد کردن در این حوزه‌ها کاری سخت و دشوار است.

شاید تقریبا تمام مشترکان تلفن همراه هر یک به نوعی با بحث خرابی و مشکل تلفن خود مواجه شده باشند و حتی اگر این اتفاق هم برای آنها نیفتاده باشد حداقل هنگام خرید گوشی با این سوال مواجه بوده‌اند که آیا پرداختن ۴۰ یا ۵۰ هزار تومان برای ضمانت دستگاه فایده‌ای هم خواهد داشت؟
کم بودن تعداد نمایندگی‌های برندها، زمان‌بر بودن مراجعه به آنها از سویی و از سوی دیگر لیست مواردی که هر یک می‌توانند ابطال کننده ضمانت‌نامه به شمار روند موجب می‌شوند که در موارد متعدد افراد از خرید گوشی با ضمانت‌ خودداری کنند که همین مساله موجب می‌شود پس از خرید گوشی تلفن همراه در مواردی که برای آن مشکلی ایجاد می‌شود فرد نداند که می‌تواند به کدام تعمیرکار اعتماد کند.

در این زمینه تعمیرگاه‌های تلفن همراه نیز مانند فروشگاه‌های آنها زیر نظر دو گروه مجزا قرار دارند که همین مساله در موارد متعدد موجب می‌شود راه گریزی برای افراد متخلف وجود داشته باشد و اوضاع برای کاربران دشوارتر شود.
گذری هرچند کوتاه به بازارهای معروف فروش موبایل پایتخت به وضوح گویای آن است که در این حوزه واقعا نمی‌توان به راحتی به فروشندگان و تعمیرکاران اعتماد کرد؛ موضوعی که حتی خود فروشندگان هم نسبت به آن اخطار می‌دهند و زمانی که شما برای قیمت گرفتن از آنها وارد واحدشان می‌شوید، بابت گران فروشی یا اصل نبودن گوشی‌های همکارانشان به شما هشدار می‌دهند.

در چنین شرایطی این موضوع واقعا جای سوال دارد که فردی که با هزینه‌هایی به نسبت بالا یا اصلا با هر هزینه ای وارد این بازار می‌شود در صورت بروز مشکل به کدام مرجع می‌تواند مراجعه کند.
در این زمینه مدتی است اتحادیه تجهیزات مخابراتی به راه‌اندازی شورایی اقدام کرده که در آن چند عضو اتحادیه که از متخصصان تلفن همراه هستند در کنار نمایندگانی از اکثر برندهای معروف گوشی موبایل از سامسونگ و سونی گرفته تا نوکیا به بررسی شکایات مردمی بپردازند.
برای تهیه این گزارش یکی از روزهای دوشنبه‌ که این شورا تشکیل می‌شود به اتحادیه مربوطه رفتیم تا گزارشی از روند برگزاری این شورا داشته باشیم تا مشخص شود بیشتر در چه مواردی می توان به این شورا مراجعه کرد.

گوشی برند معروف و عدم آنتن‌دهی در برخی محله‌ها
اولین فردی که برای رسیدگی به مشکل خود به این شورا مراجعه کرده آقای جوانی است که گوشی هوشمندی با قیمتی حدود یک میلیون تومان را از یکی از معروف‌ترین برندهای تلفن همراه تهیه کرده اما علیرغم سالم بودن، در محله‌ای که این فرد ساکن است آنتن گوشی محو شده و برقراری دریافت تماس با آن غیرممکن می‌شود.
پس از اعلام موضوع در شورا، اغلب کارشناسان به این نتیجه می‌رسند که این نقص به شرکت‌ فروشنده مربوط می‌شود و لازم است این شرکت ظرف مدت دو هفته مشکل مربوطه را برطرف کرده و یا یک گوشی نو به کاربر ارائه کند. همچنین در این شورا مقرر شد که در صورت عدم حل مشکل با تعویض گوشی، مبلغی که فرد برای خرید گوشی پرداخت کرده به او بازگردانده شود.

از علاءالدین خرید نکنید
مورد دوم مربوط به خانمی می‌شود که چندی پیش یک گوشی هوشمند را از پاساژ علاءالدین خرید کرده اما پس از خروج از این پاساژ در خیابان جمهوری متوجه شده است که قیمت گوشی که خریده ۲۰۰ هزار تومان کمتر از آنچه پرداخته است.
این خانم که نسبت به این موضوع به شدت گله‌مند است درخواست نظارت بیشتر و سرکشی به این واحدها را دارد. در نهایت هم شورا فروشنده مربوطه را ملزم به پرداخت مبلغی که به طور اضافه دریافت کرده می‌کند و در همان شورا این مبلغ از فروشنده دریافت و به خریدار بازگردانده می‌شود.

اما درباره نظارت به واحدهای فروشنده باز همان بحث قدیمی دوگانگی موجود در بازار موبایل پیش می‌آید که بخشی از فعالان این صنعت زیر نظر اتحادیه لوازم صوتی تصویری مشغول فعالیت هستند و گروهی دیگر زیر نظر اتحادیه تجهیزات مخابراتی و در نهایت این دوگانگی راه فراری اساسی برای فعالان این بازار باز می‌کند.

یکی از مراجعان دیگری که به این شورا مراجعه کرده آقای میانسالی است که تبلتی را از علاءالدین برای فرزندش تهیه کرده اما پس از چهار ماه دستگاه خریداری شده با مشکل مواجه می‌شود. به پیشنهاد فروشنده قرار می‌شود تبلت مورد نظر تعمیر و گارانتی یکساله نیز به خریدار واگذار شود.
اما نکته جالب و مهمی که در این میان به آن اشاره می‌شود آن‌که حتی به گفته خود اعضای شورا، شاید حدود ۹۰ درصد شکایات این شورا به فروشندگان علاءالدین مربوط می‌شود.

گارانتی معتبر فراموش نشود
یکی دیگر از افرادی که برای حل مشکل خود به این شورا مراجعه کرده فردی است که گوشی هوشمند خود را که حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان بابت آن هزینه کرده به منظور تعمیر مشکلی که در باطری آن وجود داشته به نمایندگی مربوطه می‌برد و پس از دریافت گوشی مدتی به دلیل سفر از آن استفاده نمی‌کند اما پس از دو هفته و بازگشت از سفر در اولین روز استفاده با شکستگی LCD مواجه می‌شود که به عقیده او مشکل به دلیل عدم تعمیر مناسب رخ داده اما کارشناسان حاضر در شورا پس از بررسیهای متعدد به این نتیجه می‌رسند که احتمالا گوشی مورد نظر هنگامی که در اختیار کاربر قرار داشته ضربه دیده است.
با این وجود در شورا از شرکت مربوطه خواسته می‌شود که تعمیرات را با لحاظ نهایت تخفیف انجام دهند و شرکت فروشنده نیز موضوع را قبول می‌کند اما به نظر می رسد خریدار همچنان نسبت به این موضوع گله دارد.

اما از دیگر مواردی که در این شورا به کرات می توان با مشکلات مربوط به آن برخورد کرد بحث ضمانتنامه است. چرا که بسیاری از افراد برای بررسی موضوع خود به این شورا مراجعه می‌کنند اما شرط اصلی بررسی اختلافات دارا بودن ضمانتنامه معتبر است.
نکته دیگر آن که در این زمینه در موارد متعدد مشاهده می‌شود که فروشندگان گارانتی‌هایی که اصل نیستند را به خریداران خود ارائه می‌کنند مشتریان از همه جا بی‌خبر پولی به ضمانتنامه پرداخت می کنند اما ضمانت دریافتی فاقد اعتبار لازم به شمار می رود.

با وجود ناشناخته بودن این شورا برای بسیاری از کاربران، شاید هر هفته حدود ۱۵ تا ۳۰ پرونده مورد بررسی قرار می‌گیرد اما بحثی که در این میان مطرح است آن که پیگیری موضوعات در این شورا و رسیدگی به تخلفات واحدهای فروشنده چه نتایجی را برای آنها در بر خواهد داشت؟
در این زمینه اعضای این شورا بر این نکته تاکید دارند که هر واحدی که سه امتیاز منفی کسب کند حکم پلمپ آن صادر خواهد شد. به همین دلیل لازم است که فروشندگان توجه داشته باشند که شکایت‌های آن‌ها به سه مورد نرسد.

علاوه بر بحث‌هایی که مربوط به دو حوزه مختلف فعال در بخش موبایل می‌شود موضوع دیگر بحث آن است که در ۹۰ درصد موارد این فروشگاه‌ها هستند که مقصر شناخته می‌شوند حتی دایره این تخلفات چنان بالاست که این گونه گفته می‌شود زمانی در سال‌های ۸۴ برخی از نمایندگی‌ها برای آن که گوشی‌ها از ضمانت خارج شوند به آن‌ها زاج می‌زدند چرا که به این نتیجه رسیده بودند وقتی به گوشی زاج زده شود حالت آن مانند گوشی آب خورده و همین موضوع باعث می‌شود از گارانتی خارج شود و شرکت مسوولیتی در قبال آن نداشته باشد به همین دلیل طی سال‌های گذشته خیلی از شرکتها ضمانتنامه معتبر ارائه نمی‌کردند و یا خدمات پس از فروش مناسبی نداشتند در این سال‌ها بسته شدند اما اکنون همچنان بازار آشفته موبایل شرایطی دارد که در آن اعتماد بسیار سخت است.

عکس‌العمل برندهای موبایل در برابر نارضایتی کاربران
همچنین در این شورا شاید در اکثر موارد شکایتها به چند برند خاص مربوط باشد چرا که بسیاری از برندها و به ویژه برندهای تولیدکننده داخلی ترجیح می دهند پیش از رسیدن بحث به این مرجع مشکل را حل کرده و حتی با ارائه گوشی‌ها نو به خریداران، آنها را از شکایت منصرف کنند اما برخی برندها که به نظر می رسد اعتماد بیشتری به تولیدات خود دارند اغلب پای محصولات خود ایستاده و در این دادگاه حاضر می‌شوند و به بحث درباره موضوعات مطرح شده پرداخته و به شدت از تولیدات خود دفاع می‌کنند.

اما حرف‌هایی که در حاشیه این جلسات شنیده می‌شود گاه جذابیت بیشتری دارد؛ حرف‌هایی که مربوط به کلاهبرداری‌های بازار موبایل می‌شود.
در این زمینه یکی از فروشندگان که به دلیل شکایت خریدارش در این شورا حاضر شده است می گوید اجاره‌های بالا موضوعی است که ما را مجبور می‌کند گاه برخلاف میل به شکل متفاوتی عمل کنیم.
می‌گوید ما هم دوست نداریم به این شکل درآمدزایی کنیم اما گاهی شرایط به گونه‌ای است که راه دیگری نمی‌ماند. به عنوان مثال حتی شده که همکاران ما یک گوشی ۱۲۰ هزار تومانی را با کمی تجهیزات جانبی و افزودن رنگ و لعاب تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تومان هم بفروشند در بسیاری از موارد هم جنس قلابی و قاچاق را به اسم نمونه اصل فروخته‌اند و پول چندین برابری از خریدار دریافت کرده‌اند.
یکی دیگر از راه‌ها هم آن است که یک جنس را با ضمانتنامه متفرقه و غیرمعتبر و به خریدار ارائه کنیم.


چرا هزینه تعمیر با ضمانتنامه بالاتر است؟
اما در این میان صحبت‌هایی هم درباره عدم علاقه‌مندی مردم به گوشی‌های بدون گارانتی است چرا که در اکثر موارد افراد بر این نکته تاکید دارند که حتی تعمیر گوشی زمانی که به نمایندگی‌های مجاز آن مراجعه می‌شود به مراتب پرهزینه‌تر از تعمیرگاه‌های معمولی است که دلیل این موضوع این گونه عنوان می‌شود که معمولا در شرکت‌هایی که مربوط به نمایندگی‌ برندها می‌شود قطعات اصلی و اورجینال استفاده می‌شود و وقتی شما تلفن همراه خود را برای تعمیر به تعمیرگاه‌های متفرقه می‌سپارید در موارد متعدد ممکن است آنها از قطعات چینی و یا قطعاتی با کیفیت پایین استفاده کنند.

بحث دیگری که در حاشیه این شورا شنیده می‌شود بحث آیفون‌های تقلبی اپل است که گویا نمونه‌های آن در بازار فراوان است البته گفته می‌شود اکنون مدتی است تا حدی میزان این نمونه ها در بازار کاهش پیدا کرده است.

یکی از فروشندگان پاساژ علاءالدین که به دلیل شکایت به این شورا مراجعه کرده درباره این که مردم چگونه می توانند هنگام خرید گوشی نسبت به اصل و مرغوب بودن آن اطمینان حاصل کنند می گوید در بسیاری از موارد خرید گوشی مانند یک هندوانه در بسته است.

او در عین حال می گوید: اکنون اجاره‌های سنگینی که وجود دارد باعث می‌شود بسیاری از ما در موارد متعدد مجبور به تقلب شویم. اما در فضایی خارج از علاءالدین ممکن است به دلیل پایین بودن این موضوع این تقلب‌ها به مراتب کمتر صورت گیرد به عنوان مثال در شهرک اکباتان که از سال‌ها پیش فروشگاه‌ها بسیار زیادی در زمینه موبایل درآن فعالیت دارند شاید سالی یکبار هم تقلب نشود اما در علاءالدین ...

هزینه‌های بالا به بهانه نصب نرم‌افزار
یکی دیگر از فروشندگان علاءالدین هم درباره نصب نرم‌افزار صحبت می کند و با بیان این‌که هزینه نصب نرم‌افزار نهایتا ۲۰ هزار تومان است می گوید: شاید خیلی بی‌انصافی نباشد اگر بگوییم در علاءالدین کاسب خوب وجود ندارد؛ اکنون در برخی مجتمع‌ها مانند بازار موبایل اوضاع به گونه‌ای است که حراست سخت‌گیری بسیار دارد و اگر فردی اقدام به گران فروشی یا فروش جنس تقلبی کند به هیچ عنوان اجاره مغازه او تمدید نمی‌شود اما در علاءالدین شاید اگر مغازه‌دار آشنایی سراغ نداشته باشید در هر صورت خرید گوشی نوعی ریسک باشد.

همچنین این فروشنده بحث برچسب برروی گوشی‌ها اشاره می‌کند می‌گوید: گاه برای نصب یک برچسب همکاران ما در علاءالدین مبالغ هنگفتی را از افراد طلب می‌کنند به عنوان مثال برخی دستگاه‌های موبایل هستند که ضد ضربه‌اند و ممکن است خریدار این موضوع را نداند به همین دلیل زمانی که مشتری به یک واحد مراجعه می‌کند، فرد به خریدار می گوید ما دو نوع برچسب داریم که یک برچسب عادی است و قیمتی حدود ۱۰ هزار تومان دارد اما برچسب دیگر برچسبی است که از مواد ضد ضربه استفاده شده است؛ به عنوان مثال ممکن است به یکی از گوشیهای ضد ضربه چندی بار برروی ویترین خود بکوبد و بگوید بر روی این گوشی از این برچسبها استفاده شده و به همین ترتیب در بسیاری موارد به خصوص وقتی خریدار از آگاهی برخوردار نبوده حتی برای چنین برچسب‌هایی تا ۴۰۰ هزار تومان هم پول گرفته شده است.

این فروشنده در عین حال می گوید: اکنون اجاره‌های بسیار بالایی که در علاءالدین وجود دارد باعث می‌شود که فروشندگان به راه‌های مختلف متوسل شوند تا بتوانند اجاره واحدهای خود را دربیاورند در این میان هیچ کس هم جرات نمی‌کند واحد خود را خالی کند و تحویل دهد چرا که اگر کسی چنین تصمیمی بگیرد؛ مالک علاءالدین از این تصمیم بسیار خوشحال می‌شود چراکه می تواند بلافاصله آن واحد را به قیمتی بیشتر اجاره دهد این در صورتی است که تمام فروشنده‌های این پاساژ منتظرند تا ارگان‌های دولتی در این زمینه اقدام کنند و وضعیت این پاساژ را سرو سامان دهند.


برچسب‌ها: بازار آشفته کلاهبرداری در پاساژ موبایل علاءالدین تهران,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 13:3 | نویسنده : sara
 
 

اگر نگران امنیت اطلاعات خود هستید از شبکه Wi-Fi کاملا امن برای اتصال به اینترنت استفاده کنید. نصب یک آنتی ویروس خوب و مطمئن و البته همیشه بروز را هم فراموش نکنید.



Wi-Fi مجانی در اماکن عمومی مثل هتل‌ها، فرودگاه‌ها، فروشگاه‌ها، ترمینال‌ها و... برای انجام کارهای مهم و خیلی سریع مورد استفاده قرار می‌گیرد اما استفاده از این امکانات اگرچه کار کاربران را راه می‌اندازد اما باید دید به خطراتش می‌ارزد یا نه؟


 از روابط عمومی شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده رسمی و انحصاری شرکت پاندا سکیوریتی در ایران، محققان امنیتی شرکت پاندا سکیوریتی در تحقیقاتی گسترده به بررسی میزان خطرات استفاده از Wi-Fi مجانی در امکان عمومی پرداخته است.
در این تحقیق عنوان شده است در هر ارتباط اینترنتی تمام آنچه ارسال و یا دریافت می‌شود، کدگذاری می‌شوند، اما باز هم خیلی فایده ندارد و Wi-Fi‌های عمومی و البته مجانی، امن نیستند.

Wi-Fi بگوییم یا جاسوس
شبکه Wi-Fi مجانی یعنی باز بودن برای کل کاربران و این دقیقا به این معنی است که کاربران متصل به شبکه می‌توانند ارتباطات یکدیگر را کنترل کنند.

شاید این سوال برای شما پیش بیاید که پس در خانه خودمان هم که چند نفر به طور همزمان از شبکه Wi-Fi استفاده می‌کنند، هم امنیت نداریم؟
در پاسخ بابد به این نکته اشاره کنیم زمانی که شما و اعضای خانواده تان در حال استفاده از Wi-Fi مشترک خود هستید به دلیل امکان رمزگذاری داده ها کسی از اعضای خانواده تان نمی تواند متوجه رفت و آمد شما در فضا مجازی شود اما در اماکن عمومی که اینترنت به صورت مجانی در اختیار شما قرار داده شده است، شما هیچ کلمه عبوری برای اتصال به مودم وارد نمی‌کنید و این دقیقا یعنی اینکه هیچ رمزگذاری وجود ندارد و سایر کاربران متصل کنجکاو نیز می‌توانند بفهمند شما به چه وب سایت‌هایی سر زده اید.

راه حل
اگر به هر حال مجبور هستید برای انجام یک کار فوری و ضروری به اینترنت متصل شوید و قصد دارید از Wi-Fi اماکن عمومی استفاده کنید، محققان امنیتی آزمایشگاه پاندا سکیوریتی به شما توصیه می‌کنند از پروتکل HTTPS کمک بگیرید تا نتوانند رد شما را در دنیای مجازی بزنند.
در این مسیر اما همیشه مراقب حفره‌ها و آسیب پذیری‌های امنیتی و البته هکرهای همیشه در صحنه هم باشید. آنها به راحتی می‌توانند در زمان جستجوی شما برای اتصال به Wi-Fi قبل از شما به دستگاه متصل شده و بین شما و مودم و در بین مسیر، اطلاعات مهم و حساس را مثل رمزهای بانکی بربایند و قبل از آنکه به خودتان بجنبید، حساب شما را خالی کنند.

از این رو محققان امنیتی آزمایشگاه پاندا سکیوریتی به کلیه کاربران توصیه می‌کند، اگر نگران امنیت اطلاعات خود هستید از شبکه Wi-Fi کاملا امن برای اتصال به اینترنت استفاده کنید. نصب یک آنتی ویروس خوب و مطمئن و البته همیشه بروز را هم فراموش نکنید.


برچسب‌ها: از Wi-Fi مجانی استفاده کنیم یا نه؟,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 13:0 | نویسنده : sara

 آنقد خبر را جع‌به جاسوسی‌ها شنیده‌ایم که دیگر به گوگل کروم هم نمی‌شود اعتماد کرد!
آیا گوگل کروم از شما جاسوسی می کند؟



کارشناسان امنیت رایانه کشف کرده اند هکرها می توانند از نرم افزار و ظرفیت تشخیص صدای مرورگر گوگل کروم برای حمله به حریم شخصی کاربران استفاده کنند.
، این متخصصان می گویند اگرچه این امر را سپتامبر گذشته به شرکت گوگل اطلاع داده اند اما این شرکت هنوز این مشکل را برطرف نکرده است.

کارشناسان می گویند پس از اعلام مشکل، گوگل به آنها اعلام کرده است مهندسان شان در حال حل مشکل هستند و طی دو هفته از گزارش این مشکل، یک بخش برای حل این مساله آماده شده، اما تا به امروز حل مساله اجرایی نشده است.

بیشتر وب سایت هایی کاربر نرم افزار های تشخیص صدا، از سرورهای امن HTTPS نیز استفاده می کنند یعنی گوگل کروم نیازی ندارد تا هر بار برای اجرای نرم افزار حساس به صدا از کاربر اینترنت اجازه بگیرد.

در حالی که این امر به کاربران اینترنت کمک می کند با سایت هایی که از تشخیص صدا استفاده می کنند آسان تر ارتباط برقرار کنند، اما این امر در این نمونه به آن معناست که این پتانسیل برای مجرمان اینترنتی نیز وجود دارد تا به اطلاعات مورد نیاز برای حمله به حریم شخصی افراد دست یابند.

این برنامه نویسان هشدار می دهند که اگرچه گفته می شود HTTPS یک سرور امن است اما یک برنامه نویس خرابکار و هکر می تواند با طراحی یک پنجره پاپ آپ امکان شنود مکالمات یافته و حتی مکالمات کاربران گوگل کروم را ضبط کنند. این کار برای هکرها حتی پس از آنکه یک وب سایت تشخیص صدای خاص بسته شده باشد امکان پذیر خواهد بود.

اگرچه این خطر شناسایی شده است اما هیچ کس نمی داند یک هکر چقدر می تواند از این نقص سوء استفاده کرده و چه میزان می تواند شنود کند چرا که افراد کمی با مرورگرهای اینترنتی خود صحبت می کنند مگر آنکه عمدا از وب سایت های تشخیص صدا استفاده کند.

این در حالی است که خطر شنود از گفتگوهای کاربران چت ویدیویی و بازیهای آن لاین نیز وجود دارد.

کارشناسان می گویند افرادی که در مورد ناامنی این مرورگر نگرانند می توانند به جای استفاده از نسخه HTTPS ، از نسخه HTTP یک وب سایت که از تشخیص صدا استفاده می کند بهره مند شوند.

این در حالی است که کارشناسان می گویند کاربران هر بار که می خواهند از این ویژگی تشخیص صدا استفاده کنند باید شاهد کسب اجازه باشند.


برچسب‌ها: آیا گوگل کروم از شما جاسوسی می کند؟,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 12:59 | نویسنده : sara
 
 
 
 آخرین ساعات روز جمعه شرکت مایکروسافت دریافت که سرویس جهانی Azure آن مبتنی بر فضای پردازش ابری به دلیل برخی حملات امنیتی غیرفعال شده است و کاربران امکان دسترسی به این شبکه را ندارند.
تلاش مایکروسافت برای حل مشکلات ناشی از حملات هکرها



در حالی که هفته کاری در آمریکا روز جمعه به پایان می‌رسد و همه شرکت‌ها و کارمندان تعطیل می‌شوند، کارشناسان مایکروسافت روزهای پایانی این هفته را در محل کار خود گذراندند تا بتوانند هر چه سریع‌تر اثرات ناشی از حملات هکرها را از بین ببرند. 

 آخرین ساعات روز جمعه شرکت مایکروسافت دریافت که سرویس جهانی Azure آن مبتنی بر فضای پردازش ابری به دلیل برخی حملات امنیتی غیرفعال شده است و کاربران امکان دسترسی به این شبکه را ندارند. 

در همین موقع شرکت مایکروسافت دریافت که بدافزارها به سیستم‌ داخلی رایانه‌های این شرکت هم نفوذ کرده‌اند تا پس از اپل، فیس‌بوک و توئیتر مایکروسافت هم به لیست بزرگترین شرکت‌های هک شده اضافه شود. 

تمام مشکلاتی که مربوط به سرویس Azure مایکروسافت می‌شد، به دلیل از کار افتادن سیستم SSL آن بود و این شرکت روی سایت اینترنتی خود توضیح داد که به زودی مشکل را برطرف می‌کند.
این سرویس سرانجام در شنبه صبح به حالت اول خود بازگشت. 

در کنار این اختلال شرکت مایکروسافت سیل عظیم بدافزارها در شبکه داخلی خود را کشف کرد و دریافت که به‌خصوص در بخش تولید نرم‌افزارهای ویژه سیستم‌عامل Mac این بدافزارها به صورت گسترده نفوذ کرده‌اند.

این بدافزارها از طریق حفره امنیتی زبان برنامه‌نویسی Java که توسط شرکت اوراکل پشتیبانی می‌شود گسترش یافتند. 

لازم به ذکر است که طی یک ماه گذشته حملات مشابهی به شرکت‌های توئیتر، فیس‌بوک و اپل انجام شد.


برچسب‌ها: تلاش مایکروسافت برای حل مشکلات ناشی از حملات هکرها,

تاريخ : شنبه 5 بهمن 1392 | 12:56 | نویسنده : sara
 
 
کارشناسان موفق به کشف بوت‌نت جدیدی شده‌اند که برای لوازم خانگی متصل به اینترنت ساخته شده است و آنها را آلوده می‌کند.
یخچال‌ها هم هک شدند



تا امروز انواع سیستم‌های پردازشی از رایانه‌های رومیزی گرفته تا گوشی‌های هوشمند مورد حملات اینترنتی قرار گرفته‌اند.
اما کارشناسان امنیتی می‌گویند که یخچال‌های امروزی هم هک می‌شوند.

 شمارشان سیستم  کارشناسان امنیتی طی هفته جاری موفق به کشف بوت‌نت جدیدی شده‌اند که برای لوازم خانگی متصل به اینترنت ساخته شده است و آنها را آلوده می‌کند.

تاکنون بیش از ۷۵۰ هزار ایمیل آلوده به این بوت‌نت منتشر شده است.
کارشناسان می‌گویند که بسیاری از آنها توانسته‌اند کنترل لوازم خانگی هوشمند را در دست بگیرند.

گروه امنیتی Proofpoint که دفتر مرکزی آنها در ایالت کالیفرنیای آمریکا واقع شده است، به دنبال کشف این بوت‌نت جدید توضیح داد که حمله یاد شده با هدف ورود به طرح "اینترنت برای همه‌چیز" دنبال می‌شود و طی آن ابزارها و لوازم خانگی هوشمند آسیب می‌بینند.

مرکز Proofpoint توضیح داد که هکرها در اقدام جدید موفق شده‌اند کنترل و مدیریت شبکه‌های خانگی را در دست بگیرند، به سیستم‌های چندرسانه‌ای خانگی با قابلیت اتصال به اینترنت حمله کنند و بوت‌نت خود را به داخل تلویزیون‌ها و یخچال‌ها انتقال دهند.

این بوت‌نت برای پلتفورم‌های نصب شده روی تلویزیون‌ها و یخچال‌های اینترنتی ساخته شده است و امکان ورود هرزنامه‌ها به داخل آن را فراهم می‌کند.

لازم به ذکر است کارشناسان امنیتی پیش از این در مورد احتمال بروز حملات امنیتی به ابزارهای خانگی هشدار داده بودند.
اما این نخستین باری است که یک بوت‌نت با این هدف شناسایی می‌شود..


برچسب‌ها: یخچال‌ها هم هک شدند,

تاريخ : پنج شنبه 3 بهمن 1392 | 13:35 | نویسنده : sara
دولت آمریکا در گوشی همه کاربران جاسوسی می‌کند


آژانس امنیت ملی آمریکا(NSA) قادر است بدون اطلاع کاربران وارد گوشی‌های هوشمند آیفون، بلک‌بری و اندروید شود و روی بیشتر گوشی‌های هوشمند امروزی که در بازار جهانی فروخته می‌شوند، به اطلاعات شخصی کاربران دسترسی پیدا کند.
شمارشان سیستم روزنامه آلمانی Der Spiegel با انتشار گزارشی توضیح داد که سازمان امنیت ملی آمریکا امکان دسترسی به لیست شماره‌ تلفن‌ها، تماس‌های برقرار شده، پیامک‌های ارسال و دریافتی و همچنین موقعیت جغرافیایی کاربران را دارد.

در اسناد منتشر شده از سوی این سازمان اعلام نشده است که NSA به صورت گسترده و جمعی گوشی‌های کاربران را مورد بررسی قرار می‌دهد و بر این اساس می‌توان گفت که این تکنیک برای بررسی تک‌تک گوشی‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روزنامه Der Spiegel گزارش خود را مبتنی بر اسناد فوق محرمانه سازمان امنیت ملی آمریکا منتشر کرده است.
گزارش این روزنامه چند روز پیش از تصمیمات نهایی وزارت دادگستری آمریکا در این زمینه منتشر شده است.
این وزارتخانه قصد دارد صدها صفحه از اطلاعات مربوط به فعالیت‌های دولت آمریکا در این زمینه منتشر کند.

روزنامه Der Spiegel ادعا می‌کند که به اسناد فوق محرمانه داخلی سازمان NSA دسترسی پیدا کرده است و بر اساس این اسناد مشخص شده که ستاد ارتباطات دولت بریتانیا(GCHQ) نیز در این زمینه اقداماتی را انجام داده است.
 


برچسب‌ها: دولت آمریکا در گوشی همه کاربران جاسوسی می‌کند ,

تاريخ : پنج شنبه 3 بهمن 1392 | 13:29 | نویسنده : sara

آژانس امنیت ملی آمریکا 50 هزار شبکه رایانه‌ای در سراسر جهان را هک و آن‌ها را به بدافزار جاسوسی خود آلوده کرده است.

آژانس امنیت ملی آمریکا 50 هزار شبکه را هک و آلوده کرد



"آژانس امنیت ملی آمریکا"(NSA) طی سال گذشته بیش از ۵۰ هزار شبکه رایانه‌ای را هک کرد تا از این طریق بتواند این شبکه‌ها را به نوعی بدافزار آلوده کرده و از آن‌ها جاسوسی کند.
شمارشان سیستم، این طور که "ادوارد اسنودن"(Edward Snowden) از کارمندان اسبق این سازمان اطلاعات جدیدی را منتشر کرده است، آژانس امنیت ملی آمریکا سال گذشته بیش از ۵۰ هزار شبکه رایانه‌ای در سراسر جهان را هک کرده است تا بتواند بدافزار مخصوص خود را به آن‌ها وارد کند و اطلاعات مورد نظرش را از این طریق به‌دست آورد.

اسنودن در این اقدام یک فایل PowerPoint مربوط به سال ۲۰۱۲ میلادی منتشر کرده که اطلاعات آن توسط روزنامه هلندی NRC Handelsblad منتشر شده است.

این اسناد یک نقشه جهانی را نشان می‌دهند که در آن بیش از ۵۰ هزار شبکه رایانه‌ای در سراسر جهان نمایان شده است و توضیح می‌دهد که NSA چگونه این شبکه‌ها را به بدافزار خود آلوده کرده است.

به گفته کارشناسان، آژانس امنیت ملی آمریکا یک گروه حرفه‌ای از هکرها را در اختیار گرفته است که فعالیت‌های جاسوسی خود را به کمک آن‌ها دنبال می‌کند.

این گروه پروژه جدید خود برای هک کردن شبکه‌ها را با نام "بهره‌برداری از شبکه‌های کامپیوتری"(CNE) دنبال می‌‌کند و از جمله مراکزی که در این اقدام مورد حمله قرار گرفته است می‌توان به شبکه شرکت مخابراتی بلژیک موسوم به Belgacom اشاره کرد.

البته پیش از این گفته شده بود که این حمله را "دفتر مرکزی ارتباطات دولت بریتانیا" که آژانس اطلاعاتی این کشور محسوب می‌شود، به عنوان یکی از حامیان اصلی سازمان NSA انجام داده است.

کارشناسان امنیتی می‌گویند، زمانی که این شبکه‌ها هک می‌شدند و بدافزار یاد شده در آن‌ها منتشر می‌شد، هکرها می‌توانستند از راه دور کنترل کامل شبکه را در اختیار بگیرند تا تنها با فشردن یک دکمه همه اطلاعات آن به مرکز NSA منتقل شود.


برچسب‌ها: آژانس امنیت ملی آمریکا 50 هزار شبکه را هک و آلوده کرد ,

تاريخ : پنج شنبه 3 بهمن 1392 | 13:25 | نویسنده : sara

هکر روس بی بی سی را هک کرد




مقامات انگلیسی تایید کردند که وب سرور ftp.bbc.co.uk که برای نقل و انتقال فایل های حجیم ویدئویی و صوتی مورد استفاده کارکنان قرار می گیرد، توسط هکر روس مورد سوء استفاده قرار گرفته است.
، ظاهرا این اتفاق روز ۲۵ دسامبر رخ داده است.

البته گفته نشده که آیا سایر سرورها و زیرساخت های اینترنتی و شبکه ای بی بی سی مورد دستبرد اطلاعاتی قرار گرفته است یا نه؟

گروه امنیتی Hold Security LLC که فوروم های هکری را مانیتور می کند با آگاهی از یک تبلیغ فروش کریسمسی که توسط هکر روی اف تی پی لود شده بود، این موضوع را کشف می کند.


برچسب‌ها: هکر روس بی بی سی را هک کرد,

تاريخ : پنج شنبه 3 بهمن 1392 | 13:20 | نویسنده : sara
 
 

دلیل اصلی این امر را می‌توان در تلاش گوگل برای ایجاد محبوبیت بالا برای شبکه اجتماعی نه چندان محبوبش دانست.

عملکرد گوگل پلاس بر علیه جی میل



شرکت گوگل در اقدامی عجیب سامانه مدیریت پست الکترونیکی را به شبکه اجتماعی گوگل پلاس افزود تا کاربران این شبکه بتوانند بدون داشتن اکانت ای میل اقدام به فرستادن پست الکترونیکی کنند.


 از رایورز این اقدام گوگل برای بسیاری از منتقدان و کارشناسان صنعت جای تعجب داشته است.

البته دلیل اصلی این امر را می‌توان در تلاش گوگل برای ایجاد محبوبیت بالا برای شبکه اجتماعی نه چندان محبوبش دانست ولی این امر با تضعیف یکی از مهم‌ترین ابزارهای گوگل صورت گرفته است و مسلما نتیجه آن تنها بر روی کاربران جدید موثر خواهد بود.

 

 


گوگل در باره این موضوع اینچنین توضیح داده است که با همخوان سازی گوگل پلاس با جی میل افرادی عضو در این شبکه احتماعی می‌توانند حتی بدون داشتن آدرس ای میل شما و حتی هنگامی که هیچ آشنایی خاصی با شما ندارند برایتان ایمیل ارسال کنند.و کاربران جی میل نیز این امکانات را با سیستمی جدید در تنظیمات مشاهده خواهند نمود ولی امکان مسدود کردن آن را نخواهند داشت.

البته بنا به گفته مسئولان این پروژه در حال حاضر شاهد عملیاتی شدن آن نخواهیم بود.


برچسب‌ها: عملکرد گوگل پلاس بر علیه جی میل,

 

مدیرعامل شرکت نمایشگاه های بین المللی استان فارس در حاشیه آیین افتتاح این نمایشگاه ها در جمع خبرنگاران گفت: در این دو نمایشگاه بیش از 90 شرکت در قالب 160 غرفه در فضایی بالغ بر شش هزار متر مربع در سه سالن حافظ، سرو و نرگس در محل شرکت نمایشگاه های بین المللی فارس دایر شده است.

عبدالناصر اسکندری اظهار داشت: در این نمایشگاه، شرکتها و مارک های شاخص بسیاری در زمینه رایانه و ارتباطات حضور دارند.

وی بیان کرد: حضور بانک های دولتی و خصوصی در قالب بانکداری الکترونیکی، دفاتر پیشخوان دولت و دایره رسیدگی به جرایم رایانه ای از ویژگی های این نمایشگاه است.


برچسب‌ها: دوازدهمین نمایشگاه بین المللی کامپیوتر، الکترونیک و ماشین های اداری در شیراز گشایش یافت,

تاريخ : پنج شنبه 3 بهمن 1392 | 13:5 | نویسنده : sara

نرم‌افزار مخرب Android.HeHe موجب می‌شود که پیام‌های اندرویدی‌ها و تماس‌هایشان به سرقت رود.
  محققان امنیتی آزمایشگاه چشم آتشین (FireEye) شش نوع از نرم‌افزارهای مخرب جدید را با عنوان Android.HeHe کشف کرده‌اند که قادر هستند پیام‌ها را سرقت و تماس‌های تلفنی را متوقف سازند.
این نرم‌افزارهای مخرب به عنوان یک به روز رسانی امنیتی برای سیستم عامل آندروید توزیع شده‌اند. هنگامیکه این تروجان دستگاهی را آلوده می‌کند با سرور دستور و کنترل (C & C) و نظارت بر پیام‌های کوتاه دریافتی در ارتباط است.
محتوای دیگری نظیر اطلاعات تلفن از جمله IMEI، IMSI (شناسه بین‌المللی مشترک موبایل)، شماره تلفن، نسخه سیستم عامل و مدل تلفن نیز از این طریق قابل انتقال به سرور دستور و کنترل هستند.
همچنین این تروجان طبق گزارش سایبربان بررسی می‌کند که آیا کد IMSI تهی است به طوریکه می‌تواند تعیین کند آیا در شبیه‌ساز یا در دستگاه واقعی اجرا می‌شود یا خیر (شبیه ساز کد IMSI ندارد).
سرور دستور و کنترل (C & C) به دستگاه با لیستی از شماره تلفن‌ها پاسخ می‌دهد. در صورتیکه دستگاه آلوده پیام‌های کوتاه یا تماس تلفنی از یکی از این شماره‌ها را دریافت کند، این تروجان پیام یا تماس را قطع می‌کند.
پیام‌های متنی از هر کدام از این شماره‌ها در سرور مهاجم اسیر، ذخیره و هرگونه تماس تلفنی نیز رد می‌شود.


برچسب‌ها: "هِه‌هِه" پیام‌های اندرویدی را می‌دزدد,

تاريخ : پنج شنبه 3 بهمن 1392 | 13:3 | نویسنده : sara

روزنامه گاردین گزارش داده که آژانس‌های جاسوسی به منظور کسب اطلاعات شخصی افراد روزانه حدود 200 میلیون پیامک را رصد می‌کند

بر اساس اطلاعاتی که توسط روزنامه گاردین منتشر شده، پیامک‌هایی که توسط آژانس‌های جاسوسی مورد بررسی قرار می‌گیرد، موقعیت افراد، شبکه‌های ارتباطاتی و جزییات کارت‌های اعتباری آنها را مشخص می‌کند.
این اطلاعات که توسط روزنامه گاردین منتشر شده بر اساس اسنادی است که اداورد اسنودن فاش کرده است.
بر اساس گزارش گاردین، برنامه جاسوسی پیامکی آژانس امنیت ملی آمریکا " Dishfire " نام دارد و با برنامه "GCHQ" در آژانس امنیت ملی انگلیس در یک‌راستا قرار دارد.
گزارش‌ها حاکی است که این برنامه سال گذشته روزانه حدود 194 میلیون پیامک را جمع آوری کرده است.


برچسب‌ها: شنود 200 میلیون پیامک در روز ,

تاريخ : پنج شنبه 3 بهمن 1392 | 13:1 | نویسنده : sara

 
 

شرکت ارتباطات زیرساخت اعلام کرد ماهانه درحدود ۸۰ میلیون دقیقه ترافیک تلفنی از ایران به خارج ارسال و در حدود ۱۲۰ میلیون دقیقه ترافیک از خارج ایران وارد کشور می شود.
به گزارش روابط عمومی شرکت ارتباطات زیرساخت، حسین معدنی پور مدیرکل کنترل و هماهنگی مدیریت شبکه و مهندسی عملیات سوئیچ این شرکت با اعلام این خبر افزود: ارتباط بین‌الملل ایران با تمامی کشورهای دنیا به غیر از رژیم اشغالگر قدس شامل 233 مقصد بین‌المللی و با استفاده از پیش شماره دو صفر برقرار می‌شود.
وی افزود: تمامی ارتباطات مخابراتی از طریق 70 شرکت بین‌‌المللی (کَریِر) TDM و VoIP بین‌المللی برقرار می‌شود.
او خاطر نشان کرد: 16 شرکت از این 70 کریر صرفا ترانزیت ترافیک را انجام می‌دهند و مابقی اپراتورها ترافیک مستقیم کشورهای خود را حمل می‌کنند.
معدنی پور افزود: ماهانه درحدود 80 میلیون دقیقه(معادل 152 سال) ترافیک تلفنی از ایران به خارج ارسال، در حدود 120 میلیون دقیقه(معادل 228 سال) ترافیک نیز از خارج ایران وارد کشور و مجموعا به طور متوسط 200 میلیون دقیقه ترافیک بین‌الملل در ماه از مسیرهای مجاز کشور که همان درگاه‌های بین‌الملل شرکت ارتباطات زیرساخت است، مبادله می‌شود.
مدیرکل کنترل و هماهنگی مدیریت شبکه زیرساخت تصریح کرد: پر ترافیک‌ترین کشورها در تبادل ارتباطات تلفنی با کشور، کشورهای همسایه شامل افغانستان، عراق، امارات، ارمنستان، پاکستان، عربستان، ترکیه و آذربایجان است و در خارج از منطقه نیز کشورهای آمریکا، کانادا، انگلیس و آلمان دارای بیشرین ترافیک با کشورمان هستند.
وی در ادامه توضیح داد: همچنین حدود 15 درصد ترافیک صادره بین‌الملل به خارج از ایران نیز با پیش شماره‌هایی به غیر از دو صفر (عمدتا 020) و از طریق بستر زیرساخت ارسال می‌‌شود.
او عنوان کرد : 55 درصد ارتباطات مخابرات بین‌الملل از طریق سیستم‌های مداری و 45 درصد دیگر از طریق سیستم‌‌های بسته‌ای (VoIP) برقرار می‌شود.
معدنی پور در پایان گفت : شرکت ارتباطات زیرساخت، درگاه‌های ارتباطات تلفنی بین‌الملل کشور را در چندین مسیر و به گونه‌‌‌ای توزیع و توسعه داده است که در نهایت ترافیک تلفنی کشورمان را با کیفیتی مناسب و مطلوب برای هموطنان برقرار کند تا در نهایت ارتباطی پایدار، راحت و با کیفیت مطلوبی را در ارتباطات بین‌المللی خود تجربه کنند.


برچسب‌ها: ایرانی‌ها ماهانه معادل ۳۸۰ سال مکالمه خارجی دارند,

 
 
 
 پس از موفقیتواگذاری اینترنت حجمی در استان البرز، از دهه فجر در تهران نیز این واگذاری آغاز خواهد شد.
چرا کاربران ADSL خود را پس می‌دهند؟/واگذاری اینترنت حجمی از دهه فجر



معاون شرکت مخابرات استان تهران اعلام کرد: از ابتدای سال جاری حدود ۵۲۰ هزار پورت ADSL واگذار شده که تا ۲۵ دیماه امسال از میان خطوط ADSL که کاربران از مخابرات گرفته‌اند ۲۷۰ هزار خط لغو اشتراک شده است.


  محمدرضا بیدخام اظهار کرد: ما در حوزه واگذاری اینترنت و قیمت آن ملزم به اجرای مصوبات سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی هستیم. ضریب اشتراک ما طبق مصوبه ۱۵۲ سازمان تنظیم مقررات ارتباطات باید یک به هشت باشد که این موضوع در بسیاری از نقاط کشور اعمال شده اما در حال حاضر در برخی نقاط هم ضریب اشتراک یک به ۱۰ است.

وی درباره واگذاری اینترنت نامحدود مخابرات به کاربران هم گفت: در حال حاضر در تهران واگذاری اینترنت مخابرات به شکل نامحدود است اما در دستور کار است که تا پایان امسال واگذاری اینترنت به شکل حجمی شود.

معاون بازاریابی شرکت مخابرات استان تهران همچنین یادآور شد: در حال حاضر در استان البرز واگذاری اینترنت به صورت آزمایشی به شکل حجمی اتفاق می‌افتد که این آزمایش موفق بوده و قرار است در تهران هم از دهه فجر اینترنت مخابرات به شکل حجمی به کاربران واگذار شود.

بیدخام در ارتباط با دلیل بالا بودن حذف اینترنت مخابرات از سوی کاربران هم عنوان کرد: رقم‌هایی که ذکر شد در شرکت‌های PAP هم معمولا به همین شکل است و در کل بخش عمده‌ای از مشترکان به این دلیل اشتراک اینترنت خود را لغو می‌کنند که تصمیم به استفاده از وایمکس می گیرند.

معاون بازاریابی شرکت مخابرات استان تهران ‌ در ادامه دیگر دلایل تخلیه خطوط ADSL توسط کاربران را عدم نیاز، کیفیت و بحث پهنای باند ناکافی دانست و یادآور شد: بسیاری از کاربران ممکن است ترجیح دهند از وایمکس استفاده کنند. همچنین هرچه مسافت منازل از واحدهای مخابراتی بیشتر شود ممکن است کیفیت اینترنت آنها هم تا حدی دستخوش تغییر شود علاوه بر این نوع کابل و بستر انتقال هم در کیفیت اینترنتی که کاربر دریافت می‌کند تاثیری بسزا دارد.

بیدخام در بخش دیگری از صحبت‌های خود در پاسخ به سوالی مبنی بر علت عدم واگذاری ADSL در برخی مناطق گفت: امکان ندارد که در تهران منطقه‌ای باشد که بگوید ظرفیت واگذاری اینترنت به کاربران را ندارد اما ممکن است در برخی موارد محدود به دلیل مباحث فنی و مشکلاتی که در این زمینه ممکن است ایجاد شود یکی از مراکز امکان واگذاری اینترنت به کاربران را نداشته باشد.

وی همچنین عنوان کرد: در حال حاضر مناطق دو و هشت تهران جزو مناطقی هستند که در حوزه تلفن ثابت و اینترنت بیشترین میزان اشتراک را دارند.


برچسب‌ها: چرا کاربران ADSL خود را پس می‌دهند؟/واگذاری اینترنت حجمی از دهه فجر,

 
در عصر فناوری، ایران رتبه 100 در میان کشورهای دنیا در شاخصه‌های دولت الکترونیک را دارد.
وضعیت ایران در رتبه بندی دولت الکترونیک/ 10 کشوری که دیجیتالی شدند



ارزیابیهای انجام گرفته از شاخص دولت الکترونیک در میان ۱۹۰ کشور دنیا حاکی از آن است که ایران با کسب ۴ هزار و ۸۷۶ امتیاز در رتبه ۱۰۰ جهان قرار دارد و کشور کره جنوبی مکان اول این رده بندی را با امتیار ۹ هزار و ۴۸۳ امتیاز به خود اختصاص داده است.

 آمارهای ارائه شده از وضعیت کشورهایی که به شاخص های دولت الکترونیک دست یافته اند از رتبه ۱۰۰ کشورمان در میان ۱۹۰ کشور دنیا حکایت دارد و این در حالی است که ۱۰ کشور برتر دنیا در این شاخص را کره جنوبی، هلند، انگلستان، دانمارک، آمریکا، فرانسه، سوئد، نروژ، فنلاند و سنگاپور تشکیل می دهند.

مقایسه شاخص دولت الکترونیک ایران با جهان
هزاره سوم یا همان عصر فناوری اطلاعات با مفاهیمی چون اشتراک اطلاعات، تبدیل فضای حقیقی به فضای مجازی و خروج آگاهانه از دنیای واقعی و ورود به دنیای مجازی همراه است.

از این رو مفهومی مانند دولت الکترونیک نیز در طول نیمه دوم دهه ۱۹۹۰ توسط بخش خصوصی کشور آمریکا شکل گرفت و با گذشت بیش از یک دهه تقریبا این موضوع برای همه کشورهای عضو سازمان ملل متحد مورد پذیرش قرار گرفت؛ در همین حال دولت الکترونیک توسط بانک جهانی نیز به عنوان ابزاری برای بهبود فرآیندهای کسب و کار و ارائه خدمات به بخش دولتی و اشخاص تعریف شد.

هم اکنون بسیاری از کشورها در سراسر جهان، به خوبی از مزایای دولت الکترونیک آگاه هستند و از ابزار دولت الکترونیک برای بهبود ارائه خدمات به شهروندان استفاده می کنند؛ براین اساس ارائه خدمات عمومی با کیفیت، راحتی دسترسی به خدمات عمومی، کاهش هزینه ها، کاهش شکاف دیجیتالی و مشارکت فعال شهروندان در سرمایه گذاری دولت از جمله مزایای دولت الکترونیک محسوب می شود.

در این میان براساس ارزیابی های انجام گرفته از شاخص های دولت الکترونیکی تا پایان سال ۲۰۱۲، ایران در میان ۱۹۰ کشور عضو سازمان ملل، با کسب ۴ هزار و ۸۷۶ امتیاز براساس براساس شاخص EGDI (توسعه دولت الکترونیک) رتبه ۱۰۰ جهان و دهم خاورمیانه را دارد.
در همین حال براساس شاخص EIU (شاخص آمادگی الکترونیک) کشورمان در میان ۷۰ کشور رتبه ۶۹ و در خاورمیانه رتبه پنجم را به خود اختصاص داده است.

در این شاخص کشور کره جنوبی با امتیاز ۹ هزار و ۴۸۳ در رتبه اول قرار دارد و کشور سنگاپور از آسیا نیز رتبه دهم این جدول رده بندی را به خود اختصاص داده است و به نوعی می توان گفت این کشورها در دیجیتالی شدن به بلوغ کامل دست یافته اند.

بلوغ دولت الکترونیک در ایران
موقعیت کنونی دولت الکترونیک در ایران از مرحله همانندسازی دولت الکترونیک در کشورمان حکایت دارد به نحوی که در این مرحله فرآیندها مطابق آنچه که در دنیای فیزیکی صورت می گیرد الکترونیکی می شود؛ این درحالی است که بهبود و مهندسی مجدد فرآیند و سپس الکترونیکی کردن آنها، گام های بعدی محسوب می شوند که ایران را به مرحله بلوغ دولت الکترونیک نزدیک می کند.

براین اساس یکپارچگی اطلاعات و سامانه های توزیع شده و به بیانی دیگر ارائه خدمات یکپارچه از ویژگیهای دولت الکترونیکی محسوب می شود که این موضوع هنوز در ایران تحقق نیافته است.

این درحالی است که براساس چشم انداز دولت الکترونیک در ایران در افق ۵ ساله برنامه پنجم توسعه کشور، توانمندسازی دستگاههای اجرایی برای عرضه موثر خدمات الکترونیکی دولتی به روشی امن، یکپارچه و آسان و از طریق کانال های الکترونیکی چندگانه تکلیف شده است.


برچسب‌ها: وضعیت ایران در رتبه بندی دولت الکترونیک/ 10 کشوری که دیجیتالی شدند,

تاريخ : چهار شنبه 2 بهمن 1392 | 16:11 | نویسنده : sara
 
 

 
 شرکت سونی در نمایشگاه CES سال ۲۰۱۴ اقدام به رونمایی از یک تبلت فوق‌العاده سبکم با نمایشگر ۱۳ اینچی نموده است که وزن آن کمتر از ۴۵۰ گرم است.
تبلت ۱۳ اینچی فوق سبک سونی + تصاویر



شرکت سونی در نمایشگاه CES سال ۲۰۱۴ اقدام به رونمایی از یک تبلت فوق‌العاده سبکم با نمایشگر ۱۳ اینچی نموده است که وزن آن کمتر از ۴۵۰ گرم است
 این تبلت با سیستم ورودی قلم همخوانی داشته و Sony Digital Paper DPT-S۱ نام دارد.


این تبلت در نوع خود بزرگ‌ترین تبلت رده محسوب می‌شود و برای قیاس وزن آن کافیست بدانید که تبلت کیندل فایر ۹.۸ اینچی شرکت آمازون به میزان ۱۷۰ گرم از این دستگاه سنگین‌تر است. ابعاد این تبلت ۳۱ در ۲۴ سانتی‌متر بوده و ضخامت ان نیز برابر با ۷ میلی‌متر می‌باشد.


نمایشگر این تبلت رزولوشن ۱۶۰۰ در ۱۲۰۰ پیکسل را مخاطب خود عرضه می‌کند و می‌توان به کمک این تبلت تا ۱۶ لایه مختلف رنگ خاکستری را مشاهده نمود.
این تبلت که می‌توان آن را نوعی از E-reader به حساب آورد دارای ۴ گیگابایت حافظه داخلی است که می توان این میزان را با کمک کارت‌های میکرو SD ارتقا داد.


این تبلت در طول سال جاری در بازار آمریکا عرضه خواهد شد و قیمت آن هنوز توسط شرکت سونی اعلام نشده است.


برچسب‌ها: تبلت ۱۳ اینچی فوق سبک سونی + تصاویر,

تاريخ : چهار شنبه 2 بهمن 1392 | 16:9 | نویسنده : sara
 
 
 شرکت 3D Babies گفته: «محصول جدید ما می‌تواند یک ارثیه ارزشمند برای خانواده باشد و تا همیشه در خانواده باقی بماند.»
ساخت عروسک واقعی از نوزاد متولد نشده به کمک چاپگر سه‌بعدی



یک شرکت آمریکایی به مادران باردار قول داده است که پیش از تولد نوزاد، عروسک سه‌بعدی و واقعی از فرزند خود را در اختیار بگیرند.

این شرکت که دفتر مرکزی آن در ایالت کالیفرنیا واقع شده است 3D Babies نام دارد و از دستگاه‌های سونوگرافی سه‌بعدی و چهاربعدی استفاده می‌کند تا با طراحی مدل سه‌بعدی جنین، بتواند به کمک چاپگرهای سه‌بعدی عروسک واقعی آن را پیش از تولد تولید کند.

این عروسک‌ها در سه اندازه ۲۰، ۱۰ و ۵ سانتی‌متری ساخته می‌شوند که به‌ترتیب ۶۰۰، ۴۰۰ و ۲۰۰ دلار قیمت دارند.

پیش از ساخت این عروسک‌ها دو مدل کلی از جنین در اختیار والدین قرار می‌گیرد که می‌توانند یکی از آنها را انتخاب کنند که در یکی از این مدل‌ها جنسیت فرزند مشخص می‌شود.

آنها همچنین می‌توانند پیش از ساخت مدل نهایی عروسک سه رنگ روشن، متوسط یا تیره را برای پوست نوزاد خود انتخاب کنند.

شرکت 3D Babies در این خصوص توضیح داد: «هدف نهایی ما از این کار آوردن لبخند به لب‌های والدین، پدربزرگ و مادربزرگ‌ها و دیگر اعضای خانواده است تا از این طریق بتوانند پیش از تولد عضو جدید خانواده عروسک واقعی آن را در اختیار داشته باشند.»

این شرکت در ادامه گفت: «محصول جدید ما می‌تواند یک ارثیه ارزشمند برای خانواده باشد و تا همیشه در خانواده باقی بماند.»

البته باید توجه داشت این نخستین باری نیست که دستاوردهای چاپگر سه‌بعدی برای خانواده‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

در نوامبر ۲۰۱۲ یک شرکت ژاپنی مدل‌های سه‌بعدی از جنین‌های متولد نشده را با توجه شکل ظاهری مادر تولید و در اختیار آنها قرار می‌داد.


برچسب‌ها: ساخت عروسک واقعی از نوزاد متولد نشده به کمک چاپگر سه‌بعدی,

تاريخ : چهار شنبه 2 بهمن 1392 | 16:7 | نویسنده : sara
 
 
 

 
تبلت IdeaTab S5000 به صورت پیش‌فرض با نرم‌افزارهای سفارشی کاربر برای به اشتراک‌گذاری عکس، فیلم، اسناد و نرم‌افزارهای محافظ و پشتیبان گیری به بازار عرضه می‌شود.
تبلت S5000 IdeaTab لنوو با گارانتی آوات



شرکت آوات جدیدترین تبلت ۷ اینچی آندروییدی Lenovo را با نام IdeaTab S5000 با قابلیت مکالمه تلفنی به بازار فرستاد.

 این تبلت ۷ اینچی که برای اولین بار در نمایشگاه IFA 2013 معرفی شد و جزو برندگان جایزه محصولات برتر در نمایشگاه CES 2014 بوده است با ضخامت ۷.۹ میلی متر باریک ترین تبلت ۷ اینچی بازار به حساب می‌آید.
همچنین S5000 که با گارانتی آوات روانه بازار ایران شده، تنها ۲۴۶ گرم وزن دارد و تقریبا ۲۰ درصد سبک‌تر از تبلت‌های ۷ اینچی در بازار است.

صفحه نمایش این تبلت با روشنایی ۳۵۰ nit از نوع HD و رزولوشن ۸۰۰*۱۲۸۰ دارای زاویه دید گسترده‌ای است.

همچنین این مدل از تبلت‌های IdeaTab لنوو دارای دوربین ۱.۶ مگاپیکسلی در جلو و دوربین ۵ مگاپیگسلی در پشت است.
دوربین S۵۰۰۰ می‌تواند کدهای QR را از فاصله زیادی شناسایی و همچنین عکس‌ها و فیلم‌های باکیفیتی ثبت کند.

تبلت S۵۰۰۰ لنوو که مبتنی بر آندرویید جیلی بین به بازار عرضه می‌شود، دارای پردازنده ۴ هسته‌ای ۱.۲ گیگاهرتزی Media Tek و یک گیگابایت رم و ۱۶ گیگابایت حافظه داخلی است.

تبلت جدید Lenovo دارای پورت USB on the go است و با باتری ۳۴۵۰ میلی آمپری می‌تواند تا ۸ ساعت با وای-فای و تا ۶ ساعت بدون وقفه فیلم HD پخش کند.

گفتنی است تبلت IdeaTab S5000 به صورت پیش‌فرض با نرم‌افزارهای سفارشی کاربر برای به اشتراک‌گذاری عکس، فیلم، اسناد و نرم‌افزارهای محافظ و پشتیبان گیری به بازار عرضه می‌شود.


برچسب‌ها: تبلت S5000 IdeaTab لنوو با گارانتی آوات,

تاريخ : چهار شنبه 2 بهمن 1392 | 16:6 | نویسنده : sara
 
"بیل گیتس" گفت با فناوری‌های نوین تا سال 2035 شاهد آن خواهیم بود که فقر در بسیاری از کشورها ریشه‌کن شود.
بیل گیتس: فناوری تا سال ۲۰۳۵ فقر را ریشه‌کن می‌کند



فناوری این روزها در انواع مختلف به دست کاربران می‌رسد و از نسل جدید گوشی‌های هوشمند گرفته تا استفاده لنزهای تولید شده با چاپگرهای سه‌بعدی برای درمان انواع بیماری‌ها وارد بازار می‌شود تا نیازهای مختلف کاربران برآورده شود.


"بیل گیتس"(Bill Gates) موسس و مدیرعامل اسبق شرکت مایکروسافت توضیح داد که به واسطه این نوآوری‌ها، تا سال ۲۰۳۵ شاهد آن خواهیم بود که فقر در بسیاری از کشورها ریشه‌کن می‌شود.

او در گزارش سالانه خود مربوط به "بنیاد خیریه بیل و ملیندا گیتس" با خوش‌بینی تمام توضیح داد که نوآوری‌های فناورانه این روزها در کشورهای ثروتمند مورد استفاده قرار می‌گیرد و در عین حال یک بستر مناسب برای کشورهای فقیر ایجاد کرده است.

به گفته او، شرکت‌های فقیر می‌توانند تا سال ۲۰۳۵ میلادی به واسطه نوآوری‌ها و فناوری‌های جدید از فقر رهایی یابند و شرایط بهتری پیدا کنند.

گیتس ضمن توضیح عواملی که هم‌اکنون باعث ایجاد فقر در کشورهای مختلف جهان شدند اظهار داشت که «از سال ۲۰۳۵ به بعد هیچ کشور فقیر در جهان وجود نخواهد داشت.»

او گفت: «با استفاده از فناوری‌های نوین کشورها می‌توانند از همسایه‌های ثروتمند خود بیاموزند و مزایای نوآوری را در جریان بهداشت، درمان، واکسیناسیون، کشاورزی و تحولات دیجیتالی به کار بندند. در این راستا سرمایه‌گذاری روی نیروی کاری آموزش دیده شده بهتر پاسخ می‌دهد.»

او اظهار داشت که در آینده نزدیک حدود ۹۰ درصد کشورها بیش از سرمایه‌گذاری‌های خود درآمد کسب می‌کنند که از جمله آنها در عصر حاضر می‌توان به هند اشاره کرد.


برچسب‌ها: بیل گیتس: فناوری تا سال ۲۰۳۵ فقر را ریشه‌کن می‌کند,

تاريخ : چهار شنبه 2 بهمن 1392 | 16:3 | نویسنده : sara
 
 

 
فیشینگ نوعی سرقت هویت است که از طریق شبکه‌های رایانه‌ای انجام می‌شود.
هکرهای صیاد



در مقالات پیشین، حملات مهندسی اجتماعی و خطرات پیش روی افراد را بررسی نموده و پس از آن یکی از چالش برانگیزترین دردسرهای دنیای دیجیتال را به نام سرقت هویت، مرور نمودیم.
برخی مطالب ارائه‌شده، با توجه به ویژگی‌های مهندسی اجتماعی، به سرقت هویت اشاره می‌نمود که نمونه‌هایی نیز جهت درک بهتر موضوع بیان شد.

همچنین از برخی حملات مهم برای سرقت هویت نام بردیم که یکی از مهم‌ترین آن‌ها فیشینگ یا سرقت‌برخط می‌باشد. از این حمله برای ربایش هویت قربانیان به کمک شبکه‌های رایانه‌ای استفاده می‌شود.

در این شماره قصد داریم اطلاعاتی را درباره این حمله پرهزینه با شما به اشتراک بگذاریم که عموما به قصد دسترسی به شناسه‌ها و رمزهای عبور افراد طراحی شده است.

در واقع سرقت‌برخط یک تهدید اینترنتی است که در آن مهاجم با روش‌هایی کاربر را متقاعد می‌کند تا اطلاعات شخصی و مهم خود را در اختیار او قرار دهد.

این اطلاعات می‌تواند هویت فردی، یعنی مشخصات قربانی و یا هویت بازرگانی او همچون شماره حساب بانکی و رمز عبور آن باشد که به کمک آن سارقِ هویت، امکان سوءاستفاده از آن را پیدا می‌کند.

اما به طور کلی هر اطلاعات ارزشمندی که استفاده غیرقانونی از آن منافعی برای هکرها و کلاه‌برداران به دنبال بیاورد را شامل می‌شود.

نکته‌ای که باید در اینجا مورد توجه قرار گیرد، این حقیقت است که رفتار و برنامه‌ریزی مهاجم به گونه‌ای اجرا می‌شود که کاربر از دادن اطلاعات مهم خود به فردی که قصد استفاده غیرقانونی از آن‌ها را دارد، مطلع نمی‌شود.

بلکه تصور او در تمام مراحلِ حمله آن است که اطلاعات مهمِ شخصی و یا حساب‌های بانکی‌اش در اختیار افراد یا سازمان‌های قانونی مانند یک بانک یا شرکت بیمه قرار می‌گیرد.
بنابراین اطمینان دارد که هیچ‌گونه سوءاستفاده‌ای از آن‌ها نخواهد شد.

از این رو سارق خود را زیر پوشش افراد یا شرکت‌های قانونی پنهان نموده و به روش‌هایی همچون ایجاد وب سایتی مشابه شرکت واقعی و کشاندن کاربران به آن و یا با ارسال تعداد بسیار زیادی ایمیل‌ و هرزنامه کاربر را وادار به واردکردن اطلاعات مطلوب می‌نماید.

شدت اثر این حمله گاه به حدی است که کاربر تا مدت‌ها از وقوع و عواقب آن بی‌خبر مانده و دچار مشکلات بسیاری می‌گردد. به همین دلیل قربانی حمله ممکن است دچار خسارت هنگفتی، همچون خالی شدن حساب بانکی‌اش ‌گردد.

دلایل موفقیت یک سرقت‌برخط
همان‌طور که پیش از این اشاره شد، سرقت‌برخط یک تهدید امنیتی است که مهاجم به کمک آن سعی در فریب کاربر به روش‌های گوناگون دارد تا وی را مجاب به ارائه اطلاعاتی نماید که بهره‌برداری غیرقانونی توسط مهاجم را امکان‌پذیر نماید.

این حملات به روش‌های مختلفی انجام می‌شود که برخی از مهم‌ترین آن‌ها را در شماره‌های بعدی شرح خواهیم داد. اما مهم‌تر از این گوناگونی روش‌ها و انواع حملات مرتبط با آن، دلایلی که سبب موفقیت مهاجم می‌گردند، مورد توجه‌اند. در حقیقت یکی از نخستین گام‌های رویارویی با هر حمله‌ای شناخت نقاط ضعفی است که منجر به اجرای موفقیت‌آمیز آن حمله‌ می‌گردد.

فقدان دانش کافی
نه تنها در این حمله بلکه در بسیاری از حملات، یکی از مهم‌ترین عواملی که زمینه‌ساز رخداد یک حمله موفق می‌گردد، دانش ناکافی کاربران در مواجه با این حملات و یا پیش‌گیری از آن است.

فقدان دانش مناسب کاربر از رایانه، اینترنت و کاربری صحیح آن آرزوی هر مهاجمی برای رخنه در رایانه و یا اطلاعات مهم آن است و می‌تواند درستی انجام یک حمله موفق را برای سارق اطلاعات هویتی شما تضمین نماید.

اما این مساله تنها به حیطه کارکرد سیستم‌های رایانه‌ای منتهی نمی‌شود، بلکه مساله مهم‌تر و حیاتی‌تر موضوع امنیت در سیستم‌های رایانه است که در اغلب موارد توجه بسیار کمی به آن می‌شود و غالبا الویت بالایی نزد کاربران ندارد.

از این رو به طور کلی دانش کاربران در زمینه امنیت سیستم‌های رایانه‌ای در اغلب موارد بسیار کم و ناچیز است.

فریب ظاهر
همه وب سایت‌ها دارای نشانی‌هایی جهت دسترسی کاربران به آن‌ها هستند. از این رو سارقِ هویت از این موضوع بهره‌برداری نموده و ترفند زیر را بکار می‌گیرد.

او ابتدا یک سایت مانند یک فروشگاه اینترنتی را به عنوان سایت هدف انتخاب نموده و دامنه‌ای را با نامی نزدیک به نام آن سایت خریداری و ثبت می‌کند. به نحوی که دامنه خریداری شده تنها در یک یا دو کاراکتر با دامنه‌ سایت اصلی تفاوت داشته و تا حد امکان مشابه آن انتخاب شده باشد.

دلیل این موضوع کاملا روشن است. چرا که معمولا کاربران توجه زیادی به این تفاوت‌ها نمی‌کنند و در واقع دچار نوعی خطای دید خواهند شد. اما این به تنهایی کافی نیست و باید صفحه سایتِ شبیه‌سازی شده نیز مشابه سایت اصلی طراحی شود که این موضوع نیز حتی در صورت وجود اندک تفاوت‌هایی باز از چشم کاربران به دور خواهد ماند.

بنابراین کاربر با اطمینان از معتبر بودن سایت، اطلاعات هویتی خود را وارد نموده و بدون آنکه آگاه باشد، در دامی که برای او پهن شده است قرار می‌گیرد.

این اطلاعات به دست آمده توسط سارق می‌تواند به طور مستقیم مورد استفاده قرارگرفته و یا برای استفاده‌های بعدی طبقه‌بندی شود. این موضوع پیش از این در مقاله "سرقت هویت – به نام من، به کام تو" بررسی گردید.

مهاجم می‌تواند از فریب مشاهدات کاربر بهره دیگری نیز ببرد. به طور نمونه می‌تواند از یک تصویر برای پیوند به سایت جعلی خود استفاده کند و در نتیجه کاربر را گمراه نماید و یا تصاویری را در صفحه وب سایت خود قرار دهد که مشابه پنجره‌های مرورگر کاربر باشند.

به این ترتیب کاربر گمان می‌کند در حال تعامل با بخشی از مرورگر اینترنتی خود است. در روشی مشابه، سارق می‌تواند در هنگام تعامل کاربر با سایت اصلی، صفحه‌ای را بر روی آن بازنماید که در واقع به سایت جعلی سارق پیوند خورده است.

به این ترتیب، کاربر به دلیل شباهت‌های بسیار زیاد این دو صفحه تصور می‌کند، این صفحه جدید نیز بخشی از همان سایت اصلی است و در واقع هر دو متعلق به یک منبع هستند.

به همین ترتیب سارق می‌تواند با تقلید نوع زبان، گفتار و هر ویژگی دیگری که در سایت اصلی بکار رفته است، این اطمینان کاذب را در کاربرِ به دام افتاده، بیشتر نماید.

بی‌توجهی به هشدارهای امنیتی
یکی دیگر از مواردی که زمینه‌ساز وقوع یک حمله سرقت‌برخط و موفقیت آن است، بی‌حوصلگی و یا عدم توجه کاربران به هشدارهای امنیتی است.

متاسفانه در اکثر موارد کاربران دقت و توجه کافی برای خواندن متن پیام‌های هشداری که به آن‌ها داده می‌شود را به کار نمی‌برند و این به نوبه خود این امکان را به سارق می‌دهد تا حمله‌ خود را عملی سازد.

بنابراین در نبود هشدارهای امنیتی، استفاده از یک تصویر پیوند خورده به سایت جعلی که مشکل امنیتی آن برای کاربران قابل‌تشخیص نباشد، آسان‌تر خواهد بود.

فرآیند سرقت‌برخط
اما پس از ذکر مواردی پیرامون سرقت‌برخط و علت‌های وقوع موفقیت‌آمیز آن، اکنون نوبت آن است تا فرآیند سرقت‌برخط را در سه مرحله ساده بصورت زیر دسته‌بندی و ارائه نماییم.

مرحله اول: ثبت یک دامنه جعلی
مهاجم در آغاز فرآیند سرقت‌برخط نیازمند آن است تا یک آدرس اینترنتی‌، مشابه با سایت شرکت یا سازمان رسمی و واقعی را برای خود تهیه و ثبت نماید.

گرچه الزامی به شباهت اسمی بین سایت اصلی و سایت جعلی وجود ندارد، اما این کار در ایجاد خطای چشمی برای کاربران نقش به سزایی را ایفا می‌کند.

به این موضوع در سطرهای بالایی پرداخته شد. اما آنچه بهر صورت در مرحله اول قطعی و ضروری است، ثبت یک دامنه برای سایت جعلی، جهت سرقت‌برخط، توسط سارق هویت است.

مرحله دوم: ایجاد یک سایت جعلی با ظاهری مشابهه سایت اصلی
این موضوع نیز از منظر دیگری پیش از این بررسی گردید. در این مرحله سارق برای فریب کاربران، صفحه پیش روی سایت خود را مشابه صفحه متناظر سایت اصلی طراحی می‌کند.

بدین ترتیب از خطای چشمی بوجود آمده در کاربر برای حصول نتیجه در فرآیند سرقت‌برخط خود، بهترین بهره را می برد. این طراحی یکسان و مشابه، تنها به صفحه اصلی سایت محدود نمی‌گردد و تا حد امکان فرم‌های ورود اطلاعات، صفحات داخلی و پیوندها را نیز پوشش می دهد.

دقت در پیاده‌سازی، ریزه‌کاری‌ها و حتی انتخاب فونت‌های مشابه سایت اصلی می‌تواند در فریب کاربران موثر بوده تا کاربر دچار کوچکترین شک و تردیدی نگردند.

مرحله سوم: فرستادن ایمیل به تعداد زیادی از کاربران
پس از انجام مراحل یک و دو، سارق باید قربانیان خود را به طریقی به سمت این سایت جعلی جذب نماید.

مرسوم‌ترین روش برای این کار استفاده از ارسال تعداد زیادی ایمیل برای میلیون‌ها آدرس پست الکترونیکی در سراسر جهان است. البته روش‌های دیگری هم برای این کار وجود دارد.

مثل قرار دادن بنر تبلیغاتی یا پیوندهای جعلی در صفحات سایت‌های دیگر که کاربر را به سایت فراهم شده برای سرقت‌برخط هدایت کنند. در نهایت زمانی که کاربر به سایت سرقت‌برخط هدایت شد، سارق می‌تواند به طریقی وی را وادار به واردکردن اطلاعات حیاتی در محل‌های موردنظر خود نماید.

بطور مثال با ظاهرسازی خوب و مناسب سایت، سبب شود تا کاربر با اعتماد به اینکه وارد سایت یک شرکت یا سازمان معتبر و رسمی شده است، اطلاعات خود را ارائه کند. در این صورت سارق می‌تواند این اطلاعات را برای استفاده‌های بعدی گردآوری و دسته بندی نماید.




برچسب‌ها: هکرهای صیاد,

صفحه قبل 1 ... 25 26 27 28 29 ... 41 صفحه بعد