تاريخ : چهار شنبه 21 اسفند 1392 | 15:25 | نویسنده : sara
 
 

در آخرین نسخه از سیستم عامل مكینتاش 12 مشكل جدی برطرف شده است.

اصلاح 41 آسیب پذیری در Apple iOS 7.1



روز گذشته iOS ۷.۱ منتشر شد. در این نسخه از سیستم عامل اپل ۴۱ آسیب پذیری برطرف شده است.


موتور مرورگر Webkit كه توسط مرورگر سافاری استفاده می شود دارای ۱۹ آسیب پذیری بود كه نه آسیب پذیری توسط گروه امنیتی گوگل كروم به شركت اپل گزارش شده است.

تمامی ۱۹ آسیب پذیری می تواند توسط مهاجم راه دور مورد سوء استفاده قرار بگیرد تا كنترل دستگاه كاربر را در اختیار بگیرد.
استفاده همزمان از این آسیب پذیری ها به همراه سوء استفاده از آُسیب پذیری افزایش سطح دسترسی باعث می شود تا مهاجم كنترل مدیریتی سیستم را بدست آورد.

یك آسیب پذیری جالب و خاص در dyld (OS X's dynamic linker/loader) وجود دارد. دستورات جا به جایی متن در كتابخانه پویا ممكن است توسط dyld بدون ارزیابی امضای كد بارگذاری شود.
به طور معمول دور زدن امضای كد یك مشكل بسیار قابل توجه به حساب می آید. جالب تر آن است كه اپل "evad۳rs" را به این آسیب پذیری نسبت می دهد.

برای اپل بسیار عادی است كه آسیب پذیری هایی را برطرف نماید كه مدت طولانی است كه افشاء شده اند.
چندین آسیب پذیری Webkit چند ماه است كه گزارش شده است اما آسیب پذیری CVE-۲۰۱۲-۲۰۸۸ در ماه ژوئن سال ۲۰۱۲ گزارش شده بود. شركت اپل این آسیب پذیری را در ماه مارس ۲۰۱۳ در سیستم عامل خود اصلاح كرد.


برچسب‌ها: اصلاح 41 آسیب پذیری در Apple iOS 7, 1,

تاريخ : چهار شنبه 21 اسفند 1392 | 14:13 | نویسنده : sara
 
 

 تماس تصویری رایتل و حاشیه‌هایش، یکی از بحث‌برانگیزترین مسائل سال 92 بود که هنوز هم جنجال‌هایی برای ادامه فعالیتش وجود دارد.

تماس تصویری رایتل برقرار نشد


وزارت ارتباطات اعلام کرده بود مشکل قطع تماس تصویری رایتل با تمهیداتی از جمله تعیین گروه‌های مخاطب مشخص و کدهای تصویری حل شده اما دبیر شورای عالی فضای مجازی می‌گوید این کار منوط به تصویب پیوست فرهنگی رایتل در شوراست.



 وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات اعلام کرده بود با هماهنگی با شورای عالی فضای مجازی مشکل تماس تصویری رایتل حل شده و قرار است این سرویس برای گروه‌های معین و با کدهای تصویری مشخص برقرار شود.

محمدحسن انتظاری در گفت‌وگو با خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس در خصوص این وعده، گفت: گروهی در رابطه با پیوست فرهنگی مشغول کار هستند که پیوست فرهنگی باید در کمیسیون محتوای شورای عالی فضای مجازی به تصویب برسد و صحبت‌های قبلی عنوان شده در خصوص حل شدن این موضوع درست نیست.

دبیر شورای عالی فضای مجازی در پاسخ به این سؤال که آیا تدوین پیوست فرهنگی مختص رایتل است یا به تمام سرویس‌دهنده‌های ارتباطی و فناوری اطلاعات تأمین داده خواهد شد، گفت: ‌قاعدتا پیوست فرهنگی باید به صورت کلی و برای تمام سرویس‌دهنده‌ها تدوین شود و این کار حتما باید انجام شود اما فعلا به صورت موردی برای رایتل به دلیل نیاز به صورت سریع‌تر و با اولویت بیشتر تدوین خواهد شد.

وی تصریح کرد: کلیات پیوست فرهنگی پس از تصویب توسط شورای عالی فضای مجازی به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ابلاغ خواهد شد و رگولاتوری این الزامات را به اپراتور ابلاغ می‌‌کند.

انتظاری در خصوص پیش‌بینی زمانی برای تدوین پیوست فرهنگی و برقراری مجدد تماس تصویری رایتل اظهار امیدواری کرد که تا پیش از پایان سال تماس تصویری اپراتور سوم برقرار شود.

برچسب‌ها: تماس تصویری رایتل برقرار نشد,

تاريخ : چهار شنبه 21 اسفند 1392 | 14:12 | نویسنده : sara
 

 
 سونی و پاناسونیک از ساخت دیسک‌های نوری جدیدی خبر داده‌اند که بین 300 گیگابایت تا یک ترابایت اطلاعات را در خود ذخیره می‌کنند.
نسل جدید دیسک‌های نوری با ظرفیت یک ترابایت در راه است



دو شرکت سونی و پاناسونیک به منظور افزایش ظرفیت دیسک‌های نوری فناوری مشترکی ارایه کرده‌اند که امکان ذخیره‌سازی اطلاعات روی این دیسک‌ها را تا یک ترابایت افزایش می‌دهد.


به گزارش ایتنا، این دو شرکت ژاپنی از فرمت جدیدی با نام Archival Disc رونمایی کرده‌اند که امکان ذخیره اطلاعات روی یک دیسک نوری را بین ۳۰۰ گیگابایت تا یک ترابایت فراهم می‌کند.

این شرکت‌ها می‌کوشند محصول جدید خود را مبتنی بر فناوری غیر هارددیسک تولید کنند تا دمای هوا و رطوبت هیچ تاثیر روی اطلاعات نگذارد.

همچنین اعلام شده است که فرمت جدید ذخیره‌ساز اطلاعات به صورت کاملا سازگار با فناوری‌های قبلی ساخته شده است و کاربر برای استفاده از این دیسک‌ها در دستگاه‌های قدیمی مشکلی ندارد.

شرکت‌های سونی و پاناسونیک برای ساخت این دیسک‌های نوری پرظرفیت همکاری‌های خود را در ژوئیه گذشته آغاز کردند و پیش‌بینی شده است که نخستین دیسک ۳۰۰ گیگابایتی آنها تابستان سال ۲۰۱۵ وارد بازار شود.

قرار است که فرآیند افزایش حافظه این دیسک‌ها ادامه یابد تا در نهایت کاربران بتوانند روی یک دیسک نوری معمولی بیش از یک ترابایت اطلاعات را ذخیره کنند.


برچسب‌ها: نسل جدید دیسک‌های نوری با ظرفیت یک ترابایت در راه است,

تاريخ : چهار شنبه 21 اسفند 1392 | 14:9 | نویسنده : sara
 
 

 گوشی‌های هوشمند Nokia X مبتنی بر سیستم‌عامل اندروید نیامده هک شدند تا امکان دسترسی آن‌ها به فروشگاه اینترنتی Google Play فراهم شود.

گوشی اندرویدی نوکیا نیامده هک شد



شرکت نوکیا چندی پیش سری گوشی‌های هوشمند Nokia X را مبتنی بر نسخه‌ای ویژه‌ای از سیستم‌عامل اندروید معرفی کرد و توضیح داد امکان اتصال این گوشی‌ها به فروشگاه اینترنتی Google Play Store و استفاده از ابزارهای آن موجود نیست.

 اما این گوشی‌های هوشمند جدید نیامده هک شدند تا امکان استفاده آنها از فروشگاه اینترنتی Google Play هم فراهم شود.

یکی از اعضای مرکز XDA با انتشار فایل ویدیویی نشان داد گوشی هوشمند Nokia X ابزار Google Now Launcher را اجرا می‌کند.

در این فایل ویدیویی توضیح داده شد که هر یک از کاربران خانگی چطور می‌توانند با ایجاد برخی تغییرات در بخش تنظیمات گوشی، امکان اجرای ابزارها و خدمات گوگل را روی سری گوشی‌های Nokia X فراهم کنند.

به گفته مرکز XDA، کاربران می‌توانند با روت کردن گوشی هوشمند خود امکان اجرای ابزارهای گوگل را فراهم آورند که البته این اقدام گوشی را از گارانتی و خدمات پس از فروش خارج می‌کند.

اگر این اتفاق صحت داشته باشد، با این هک جدید بسیاری از طرفداران گوشی‌های نوکیا و همچنین گوشی‌های اندرویدی خوشحال خواهند شد و سراغ این محصولات خواهند رفت.

لازم به ذکر است که از زمان عرضه نخستین محصول در سری گوشی‌های هوشمند Lumia نوکیا بسیاری از کاربران امیدوار بودند که این شرکت فنلاندی به‌جای عرضه محصولات مبتنی بر ویندوزفون، گوشی‌هایی را مجهز به دو سیستم‌عامل روانه بازار کند.

این تصور با تولید نخستین گوشی‌های اندرویدی در شرکت نوکیا این قوت گرفته است و پیش‌بینی می‌شود که اواخر امسال نخستین گوشی هوشمند نوکیا با دو سیستم‌عامل وارد بازار شود.


برچسب‌ها: گوشی اندرویدی نوکیا نیامده هک شد,

تاريخ : چهار شنبه 21 اسفند 1392 | 14:7 | نویسنده : sara
 گوگل نخستین گوشی جهان با قابلیت جدا شدن همه قطعات از یکدیگر را با قیمت ۵۰ دلار در اوایل سال ۲۰۱۵ میلادی عرضه کند.
گوشی پازلی گوگل با قیمت ۵۰ دلار عرضه می‌شود + تصاویر


گوشی هوشمند ویژه گوگل با قابلیت جدا شدن تمامی قطعات که با نام Project Ara شناخته می‌شود، اوایل سال ۲۰۱۵ وارد بازار جهانی خواهد شد.

شرکت گوگل در حال تکمیل نخستین گوشی هوشمند جهان با قابلیت جدا شدن همه قطعات از یکدیگر است و این روزها می‌کوشد گوشی یاد شده را با قیمت ۵۰ دلار در اوایل سال ۲۰۱۵ میلادی عرضه کند.

این شرکت بزرگ اینترنتی که پیش از این پروژه خود را در شرکت موتورولا دنبال می‌کرد، پس از واگذاری موتورولا به شرکت لنوو همچنان طرح Project Ara را در اختیار دارد.

قیمت ارزان ۵۰ دلار برای مدل ویژه‌ای از این گوشی هوشمند در نظر گرفته شده است که قابلیت‌های پایه‌ای دارد و امکان پشتیبانی از شبکه Wi-Fi را نیز فراهم می‌‌کند.


هر بخش دیگری که کاربران بخواهند به گوشی اضافه کنند هزینه اضافی را شامل می‌شود و بر این اساس می‌توان گفت که از این گوشی در زمان ورود به بازار مدل‌های مختلف موجود خواهد بود.

گروه "پروژه‌ها و فناوری‌های پیشرفته" وابسته به شرکت گوگل به روزنامه تایم توضیح داد که Project Ara در سه اندازه مختلف وارد بازار می‌شود و از گوشی هوشمند جیبی گرفته تا فبلت کامل و پیشرفته را تحت پوشش قرار می‌دهد.

این گروه توضیح داده است که با وجود جدا شدن همه قطعات از یکدیگر و ارتقا آنها بدون نیاز به هرگونه تخصص،‌ تغییر اندازه گوشی‌ها ممکن نمی‌باشد.

پیش‌بینی شده است Project Ara بر پایه استخوان‌بندی و سیستم داخلی ویژه‌ای عرضه شود که داخل شرکت گوگل به تولید رسیده است.
با این اتفاق گوگل می‌تواند کنترل پلتفرم اصلی گوشی را در اختیار بگیرد.


گفته می‌شود که مدل مفهومی ساخته شده از Project Ara بدنه ۹.۷ میلیمتری دارد که البته قرار است برای مدل نهایی از باتری پرتوان‌تر و پرقدرت‌تر استفاده شود.
همچنین، قرار است که مدل نهایی با ضخامت کمتر از ۱۰ میلیمتر وارد بازار شود.

گوشی هوشمند Project Ara با سلیقه و نیاز همه کاربران سازگار می‌شود و بر این اساس، شرکت گوگل امکان پشتیبانی از چاپگرهای سه‌بعدی را هم برای آن در نظر گرفته است.

شرکت گوگل که این روزها تمرکز زیادی بر بازار جهانی دستگاه‌های موبایلی دارد، در آینده نزدیک Project Ara را به صورت رسمی معرفی می‌کند.


برچسب‌ها: گوشی پازلی گوگل با قیمت ۵۰ دلار عرضه می‌شود + تصاویر,

تاريخ : چهار شنبه 21 اسفند 1392 | 14:5 | نویسنده : sara
 
 
 
ایتنا- این مشكل به پیروان تایید نشده اجازه می دهد تا به توییت های مخفی ده ها هزار نفر از كاربران توییتر دسترسی یابند.
برطرف شدن مشكلی نادر در توییتر



یك مشكل نادر در توییتر برطرف شده است. این مشكل به پیروان تایید نشده اجازه می دهد تا به توییت های مخفی ده ها هزار نفر از كاربران توییتر دسترسی یابند.


شركت microblogging در پستی نوشت: ۹۳۷۸۸ حساب كاربری حفاظت شده از طریق پیام های متنی قابل مشاهده بوده است. انجمن كلاه سفید به كشف و تشخیص این مشكل كمك كرد.

توییتر اعلام كرد كه تمامی پیگیری های تایید نشده را حذف كرده است و هم چنین به منظور جلوگیری از وقوع اشكالات مشابه در آینده برخی اقدامات اضافی را اعمال كرده است.

توییتر نیز اعلام كرد كسانی كه تحت تاثیر این مشكل قرار گرفتند از طریق پست الكترونیكی آن ها را مطلع ساختیم و از آن ها عذرخواهی كردیم.

هفته گذشته توییتر با خطای دیگری مواجه شده بود كه در نتیجه آن تعدادی پیام تغییر رمز عبور برای بسیاری از كاربران ارسال شد.


برچسب‌ها: برطرف شدن مشكلی نادر در توییتر,

تاريخ : چهار شنبه 21 اسفند 1392 | 13:31 | نویسنده : sara

شركت امنیتی Sucuri اعلام كرد هكرها برای راه اندازی این حمله از یك رخنه شناخته شده در وردپرس استفاده كردند.



-محققان امنیتی روز دوشنبه اعلام كردند با استفاده از یك فریب قدیمی، هكرها توانستند با استفاده از بیش از ۱۶۲۰۰۰ وب سایت معتبر وردپرس حملات انكار سرویس توزیع شده را علیه وب سایت های دیگر راه اندازی نمایند.

شركت امنیتی Sucuri اعلام كرد هكرها در این حمله از یك رخنه شناخته شده در وردپرس استفاده كردند.

مشخص نیست كه كدام سایت قربانی این حمله سایبری شده است اما شركت امنیتی Sucuri اعلام كرد كه احتمالا قربانی یك سایت وردپرس محبوب است كه برای چند ساعت از كار افتاده است.

مدیر فناوری Sucuriدر پستی نوشته است كه این رخداد یك حمله توزیع شده مبتنی بر HTTP است كه در هر ثانیه صدها درخواست را برای سرور ارسال می كند.

نكته قابل توجه آن است كه یك مهاجم توانسته است با استفاده از هزاران وب سایت محبوب وردپرس یك حمله انكار سرویس توزیع شده را راه اندازی نماید.


برچسب‌ها: راه اندازی حمله انكار سرویس توزیع شده از 162000 سایت وردپرس,

تاريخ : چهار شنبه 21 اسفند 1392 | 13:21 | نویسنده : sara

تقریبا میشه گفت دیگه خونه ای نیست که توش یه گوشی یا تبلت اندرویدی پیدا نشه ! خیلی از کسانی که برای اولین بار با یه گوشی اندرویدی یا تبلت اندرویدی کار می کنن شاید بلد نباشن که وای فای گوشی اندرویدی یا تبلت اندرویدی شونو فعال کنن .

در این پست می خوام روش فعال سازی اینترنت وای فای گوشی اندرویدی رو خدمت تون توضیح بدم . می دونم که اینجور چیزا خیلی پیش پا افتاده ست اما به هر حال خیلیا هنوزم با همین چیزای پیش پا افتاده مشکل دارن !

اصطلاحات مهم تکنولوژی وای فای WiFi

 . ببینید موقع  اتصال به یک شبکه وای فای شما باید چنتا مشخصه مربوط به شبکه وای فای مورد نظر تون رو بدونید !

■ Service Set Identifier یا همون SSID در واقع نام شبکه وای فای مورد نظرتونه .

■ Network Authentications یا روش اعتبار سنجی شبکه .

■ Encryption key PSK یا همون رمز وای فای :  این رمز در واقع رمز شبکه WiFi تونه و  باید حداقل ۸ کر کتر و احتمالا ترکیبی از اعداد و حروف باشه .

■ WPA Encryption یا روش کد کردن دیتا .

راه اندازی وای فای اندروید با استفاده از جستجوی اتوماتیک

این روش راه اندازی وای فای اندروید رو تقریبا همه بلدن اما به هر حال ممکنه بعضی ها بلد نباشن . در این روش فقط کافیه که نام شبکه وای فای مورد نظر تون رو از لیست جستجو انتخاب کنید و بعد رمز وای فای رو وارد کنید و تمام ! برای راه اندازی وای فای اندروید با استفاده از روش اتصال اتومات کافیه که نوار اعلانات یا همون notification bar رو با دست بکشید پایین . حالا چنتا آیکن می بینید که  وضعیت بلوتوث ، وضعیت viberation یا هشدار لرزشی ، GPS و وضعیت وای فای رو نمایش میدن . اگر رنگ آیکن وای فای طوسی ، سفید باشه یعنی وای فای خاموشه .

android-wifi-notification-barفعال کردن وای فای اندروید از نوار اعلانات اندروید notification bar

به قسمت تنظیمات گوشی تون برید و بعد گزینه تنظیمات بی سیم و شبکه ها Wireless and networks رو انتخاب کنید . در صفحه بعدی گزینه تنظیمات وای فای Wi-Fi settings رو انتخاب کنید .

Android_wifi_advancedتنظیمات وای فای اندروید

حالا در این صفحه روی گزینه وای فای کلیک کنید تا یه تیک سبز رنگ کنارش نمایش داده بشه . بعد از نمایش تیک سبز رنگ ، اندروید شروع می کنه به جستجوی شبکه های وای فای اطراف . از لیستی که باز شده گزینه مورد نظرتون رو انتخاب کنید . یعنی روی نام شبکه وای فای خودتون کلیک کنید . بعد از اینکه وای فای مورد نظر رو انتخاب کردین ، اندروید ازتون رمز شبکه وای فای مورد نظر رو می خواد . توجه داشته باشین که بهتره گزینه نمایش رمز show password رو تیک بزنید تا مطمئن باشید که رمز رو صحیح تایپ می کنید . بعد از وارد کردن رمز وای فای روی دکمه اتصال connect رو کلیک کنید . همین ! حالا از این به بعد اگر گوشی یا تبلت اندرویدی تون در محدوده ی این شبکه وای فای باشه دیگه فقط کافیه که وا فای تون رو فعال کنید تا اندروید به طور اتومات به این شبکه متصل شه . البته به شرطی که رمز وای فای عوض نشده باشه . اگر عوض شده باشه باید رمز جدید رو وارد کنید !

راه اندازی وای فای اندروید به صورت دستی manual

اگرچه فعال سازی وای فای اندروید با استفاده از روش اتصال اتومات خیلی راحت تره و بسیاری از کاربران مبتدی اینترنت از این روش استفاده می کنن اما به هر حال بنا به ۲ دلیل ممکنه که مجبور بشین تنظیمات وای فای رو خوتون به صورت دستی وارد کنید :

■ هنگامی که بخواید به یک شبکه وای فای مخفی متصل شید : یکی از روش های حفظ امنیت شبکه وای فای پنهان کردن نام شبکه وای فای هست . در این روش ، شبکه وای فای فعاله اما توسط هیچ دستگاهی نمایش داده نمیشه ! شما برای حفظ امنیت بیشتر شبکه وای فای تون می تونید شبکه وای فای رو مخفی کنید تا گوشی هایی که در اطراف تون هستن نام وای فای تون رو نمایش ندن .

■ بنا به دلایلی شبکه وای فای تون در لیست نتایج جستجوی شبکه های وای فای ، نمایش داده نشه . برای اتصال به یک شبکه وای فای با استفاده از تنظیمات دستی ابتدا به قسمت تنظیمات گوشی تون برید و بعد گزینه تنظیمات بی سیم و شبکه ها Wireless and networks رو انتخاب کنید . در صفحه بعدی گزینه تنظیمات وای فای Wi-Fi settings رو انتخاب کنید . حالا به انتهای لیست شبکه های وای فای برید . حالا روی گزینه  « اضافه نمودن شبکه وای فای Add Wi-Fi network » کلیک کنید . حالا باید اطلاعات شبکه وای فای مورد نظر تون رو وارد کنید . این گزینه های رو در ابتدای همین صفحه خدمت تون توضیح دادم . ابتدا SSID یا همون نام شبکه وای فای رو وارد کنید و بعد روی گزینه Security کلیک کنید و از لیست کشویی باز شده روش اعتبار سنجی شبکه رو انتخاب کنید . در آخر هم رمز شبکه وای فای تون رو وارد کنید روی دکمه اتصال connect کلیک کنید .

android-wifi-settings-add-wifiاضافه کردن یک شبکه وای فای جدید در اندروید

  راه اندازی وای فای اندروید کار بسیار ساده ایه .  اگر همه این مسائلی رو که عرض کردم درست انجام بدین باید بتونید بدون هیچ مشکلی از شبکه وای فای و اینترنت استفاده کنید . اگر از صحت ورود اطلاعات مربوط به شبکه وای فای اطمینان دارید و به شبکه وای فای وصل نشدین یا هنگام استفاده از اینترنت دچار مشکل شدین به احتمال زیاد مشکل از مودم یا access point تون باشه .


برچسب‌ها: روش فعال سازی وای فای در گوشی ها و تبلت های اندرویدی,

تاريخ : چهار شنبه 21 اسفند 1392 | 13:8 | نویسنده : sara

در دنیای مجازی امروز این موضوع به یک قانون تبدیل شده که سایت‌های مهم فرقی هم نمی‌کند مهم از چه نظر، خواه سایت شخصی باشد خواه سازمانی، هک می‌شوند.

hackبا رعایت چند نکته ساده می‌توانید یک قدم از هکرهای پیشرفته جلوتر باشید!

،‌ در دنیای مجازی امروز این موضوع به یک قانون تبدیل شده که سایت‌های مهم فرقی هم نمی‌کند مهم از چه نظر، خواه سایت شخصی باشد خواه سازمانی، هک می‌شوند.

آیا می‌شود از هک شدن یک سایت با این همه تکنیکی که همه روزه هنرمندهای کلاه‌سیاه می‌سازند، جلوگیری کرد؟ این امکان وجود دارد فقط باید روش‌ها و ضدروش‌ها را بشناسید.

یک اصل را هیچگاه فراموش نکنید: اول از همه برای سایت کلمه عبور قدرتمند بسازید؛ اگر از وردپرس استفاده می‌کنید همیشه بسته‌های به روزرسانی‌اش را دانلود کنید؛ حواستان به اعتبار پلاگین‌ها، کدهای شخص ثالث و تم‌ها باشد؛ پشتیبان‌گیری از سایت را هم هرگز فراموش نکنید

هکرها برای رسیدن به اهدافشان عمدتا به دنبال اطلاعات اساسی سایت شما هستند.

جمع‌آوری این نوع داده‌ها برای یک هکر از اهمیت زیادی برخوردار است. ممکن است هکر بخواهد با دستیابی به بلوک‌های آی‌پی (IP) و یا رکوردهای دی‌ان‌اس (DNS) چشم‌انداز بهتری نسبت به حمله‌اش به دست آورد. آرایش شبکه‌ای دی‌ان‌اس اطلاعات اضافه‌ای در مورد هاست و ساختار توپولوژی شبکه، به هکر می‌دهد.

برای مثال هکر با دسترسی به اطلاعات یک دامنه به شکل www.dns1.domain.com می‌تواند اطلاعات مربوط به dns2, dns3 و … را هم به دست آورد.

برخی از اطلاعات اساسی و آسیب‌پذیر یک سایت عبارتند از بلوک‌های شبکه آی‌پی، ساختار آدرس آی‌پی، آرایش دی‌ان‌اس و اطلاعات تماس قابل شناسایی از جمله نام‌های کاربری و آدرس‌های ایمیل

استفاده از دستور Whois

دستور شناخته‌شده و در عین حال آسیب‌رسان Whois یکی از ابزارهای اینترنتی هکرهاست که بسته به سرویسی که دستور را اجرا می‌کند اطلاعات زیادی در اختیار آن‌ها می‌گذارد.

افزون بر این اگر در دستور whois از اسم سرور بدین شکل استفاده کنیم، اطلاعات مهم‌تری دست‌گیرمان می‌شود:

whois @“nameserver”.com

در این پرس‌وجو با افزودن یک علامت @ به آدرس، تمامی ایمیل‌های مرتبط با این سایت یا سایت خاص برایمان لیست می‌شوند.

مدیر یک شبکه باید به منظور جلوگیری از این نوع جمع‌آوری اطلاعات که آسیب‌پذیری سایت یا سایت را به شدت افزایش می‌دهند، میزان اطلاعات در دسترس را به حداقل ممکن برساند. استفاده از نرم‌افزارهایی مثل Watch My Domains و Domain Name Analyzer که رابط کاربری سرراستی دارند می‌تواند مفید واقع شود.

با کاربست این نرم‌افزارها می‌توانید بر تعداد whoisهای گرفته شده از آدرس‌تان نظارت داشته باشید و در صورتی که از اندازه مشخصی فراتر رفتند جلویشان را بگیرید. برای جلوگیری از دستورات مکرر و همزمان whois به سایت‌هایی مثل whois.opensrs.net whois.bulkregiter.net یا whois.godaddy.com رجوع کنید و دامین خود را در آنجا ثبت کنید تا احتمال لو رفتن اطلاعات در حمله‌های whois را به حداقل برسانید.

گزارش‌گیری از پیشینه سایت

یکی از وب‌سایت‌هایی که اطلاعات مورد نیاز هکرها را به آن‌ها می‌دهد نت‌کرافت(Netcraft) است. آدرس سایت، بلوک آی‌پی و مالک دامنه نمایش داده‌ شده و اگر هکر روی گزینه site report کلیک کند اطلاعاتی مثل سیستم‌عاملی که سایت روی آن در حال اجراست، نوع سرور ( مثلا آپاچی) و موارد مهم دیگر را می‌بیند.

استفاده از وب سایت archive.org با وجود ماشینی به نام Wayback Machine که اسکرین‌شات‌های سایت‌ها را در طول زمان در خود ذخیره می‌کند، هم قابلیت‌های زیادی به یک هکر می‌دهد. در واقع هکر با ورود به این سایت و وارد کردن آدرس هدف می‌تواند به محتوای سایت در گذشته نگاهی بیندازد.

اینکار برای هکر چه فایده‌ای دارد؟ نکته اینجاست که بسیار پیش آمده هدف مدیر یک سایت یا سایت از حذف کردن محتوایی خاص، مسائل امنیتی آن بوده باشد. از این رو در این اسکرین‌شات‌ها اطلاعاتی یافت می‌شوند که به شدت کار هکر را ساده می‌کنند.

پیشگیری از دسترسی به پیشینه سایت

یکی از راه‌های جلوگیری از عملکرده خزنده‌های خودکار اینترنتی ساخت یک فایل robots.txt در مسیر ریشه سایت یا وبسایت است. مدیران وبسایت با ایجاد این نوع فایل‌ها از دسترسی به دایرکتوری‌ها و ثبت پیشینه تاریخی یک سایت جلوگیری می‌کنند. از این رو به سادگی گام‌های زیر را در هاست اجرا کنید:

۱- یک فایل متنی به نام robots.txt در بخش ریشه بسازید.

۲- دو سطر زیر را در فایل متنی تایپ کنید:

User-agent:*

Disallow: /

همیشه یادتان باشد که اولین چیزی که هکرها بدان نیاز دارند همین اطلاعات به نظر پیش‌وپاافتاده است و اگر در این امر موفق شوند راه نفوذ برایشان باز می‌شود. بنابراین در گام اول باید سعی کنید تا حد ممکن ردپاهای سایت را از بین ببرید، تا هکرها نتوانند حداقل از این مسیرهای غیرمستقیم به داده‌های بنیادی‌تان دسترسی پیدا کنند.

در واقع با اجرای توصیه‌های این نوشته حداقل کاری که کرده‌اید این است که هکر را تا حدی در جمع‌آوری اطلاعات به دردسر انداخته‌اید چرا که این روش‌های غیرمستقیم جواب نمی‌دهند و باید به سراغ روش‌های مستقیم برود.


برچسب‌ها: چگونه از هک سایت خود جلوگیری کنیم؟,

تاريخ : دو شنبه 19 اسفند 1392 | 13:23 | نویسنده : sara

در آستانه سال نو، رفت و آمد به بازار موبایل بیشتر شده است و تمام برندها با رشد فروش مواجه هستند.

فعالان بازار می‌گویند: در بین مشتری‌های امروز بازار موبایل، رغبت زیادی به مدل‌های Iphone 5s اپل، S4 Galaxy سامسونگ PadFone 2 ایسوس وجود دارد.

در ادامه نگاهی داریم به ۳ مدل پرفروش در بازار گوشی موبایل.

*Asus PadFone  ۲

 ASUS-Padfone-2_1این گوشی در دو ظرفیت ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی عرضه شده و دارای صفحه نمایش ضدخش ۴٫۷ اینچی و قابلیت نمایش ۱۶ میلیون رنگ است.

دوربین عکاسی و فیلمبرداری ۱۳ مگاپیکسلی این گوشی از قابلیت فیلمبرداری، زوم خودکار، فلش ال‌ای دی و تشخیص چهره برخوردار است و کیفیت دوربین ثانویه آن ۱٫۲ مگاپیکسل است.

این گوشی از سیستم عامل آندروید نسخه آیس کریم پشتیبانی می‌کند.

در سخت‌افزار این گوشی پردازنده چهار هسته‌ای ۱٫۵ گیگاهرتزی و پردازشگر گرافیکی Adreno 320 به کار رفته که برای بازی و کاربردهای گرافیکی مناسب است.

باتری این گوشی از نوع Li-Ion با توان ۲۱۴۰ میلی آمپری است که در حالت استندبای ۳۵۲ ساعت و در حالت مکالمه مداوم تا ۱۶ ساعت کار می‌کند.

* Samsung Galaxy S4

 Samsung Galaxy S4

در میان انواع گوشی‌های برند سامسونگ همچنان Galaxy S4 پیشتاز در فروش است.

 این مدل از یک پردازنده ۴ هسته‌ای Krait 300 با فرکانس ۱٫۹ گیگاهرتزی و پردازشگر گرافیکی Ardreno 320 بهره می‌برد و در ۳ حافظه، ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی تولید شده است.

 این گوشی دارای صفحه نمایش لمسی خازنی ۴٫۹۹ اینچی با قابلیت نمایش ۱۶ میلیون رنگ است.

 دوربین عکاسی و فیلمبرداری ۱۳ مگاپیکسلی این گوشی از قابلیت فوکوس اتوماتیک و فلاش برخوردار است. کیفیت دوربین جلو برای مکالمه تصویری نیز ۲ مگاپیکسل است.

باتری این گوشی از نوع ۲۶۰۰ میلی آمپر ساعت با امکان ۱۳ ساعت مکالمه ممتد است.

 این گوشی از سیستم عامل Android 4.2 Jelly Bean پشتیبانی می‌کند.

 پشتیبانی از جاوا، نمایش فایل‌های مایکروسافت آفیس و نمایش فایل های PDF از دیگر قابلیت‌های این گوشی است.

 • Apple Iphone 5s

 iphone-5sمدل محبوب اپل، دارای صفحه نمایش لمسی خازنی با دقت رتینا و اندازه ۴ اینچ است.

 این گوشی در سه اندازه حافظه داخلی ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایت تولید شده و از سیستم عامل Apple Ios 7  با قابلیت نمایش فایل‌های pdf بهره می‌برد.

 باتری این گوشی امکان حدود ۹ ساعت مکالمه را داراست.

 در این گوشی از چیپ A7 استفاده شده که دربرگیرنده نخستین پردازنده ۶۴ بیتی برای گوشی‌ها است.


برچسب‌ها: پرفروش‌‌ترین‌ گوشی‌های موبایل در بازار شب عید,

تاريخ : دو شنبه 19 اسفند 1392 | 13:19 | نویسنده : sara

الترابوک های ایسوس UX51/UX52 دارای وضوح صفحه اچ دی و پردازنده ایوی بریج هستند که به زودی الترابوک جدیدی به این مجموعه افزوده خواهد شد.

Asus ZenBook NX500

این محصول جدید Asus ZenBook NX500 نام دارد که دارای صفحه ۱۵ اینچی ، پردازنده اینتل هسول ، وضوح صفحه ۴K ، بدنه آلومینیومی و سیستم صوتی Bang & Olufsen است. سخت افزارهای این الترابوک نیز هماهنگ با بدنه آلومینیومی آن هستند. اسپیکرهای این الترابوک از جنس تیتانیوم و دارای فناوری سونیک مستر می باشند.

این الترابوک با بالاترین وضوح صفحه ممکنه عرضه می شود اما هنوز در مورد سخت افزار گرافیکی آن اطلاعاتی منتشر نشده است. در کنار ویژگی های سخت افزاری درجه یک، طراحی ظاهری این دستگاه نیز بسیار جذاب ، سبک و باریک است. این الترابوک در تاریخ ۸ آویل وارد بازار می شود.


برچسب‌ها: ZenBook NX500؛ الترابوک جدید ایسوس با وضوح ۴K,

تاريخ : دو شنبه 19 اسفند 1392 | 13:16 | نویسنده : sara

با توجه به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال، استفاده کاربران از فروشگاه های مجازی رو به رشد است لذا با توجه به اینکه کاربران در موقع خرید اینترنتی می بایست اطللاعات شخصی و بانکی خود را ثبت نمایند رعایت مواردی که در زیر به آن اشاره شده الزامی است.

 Online-purchases۱- از فروشگاه‌های معتبر دارای نماد اعتماد الکترونیک (صادر شده از سوی مرکز تجارت الکترونیک وزارت صنعت،‌ معدن و تجارت) خرید نمائید.

۲- در صورت امکان در موقع خرید از دوستان و آشنایان خود که دارای تجربه در این امر هستند استفاده نمایید.

۳- از فروشگاه هایی که کالاهای غیرمجاز و ممنوعه را تبلیغ و به فروش می رسانند خرید ننمایید .

۴- خریداری از فروشگاه هایی که توسط لینک های ایمیل به شما معرفی می گردد خودداری نمایید.

۵-در زمان خرید آنلاین شما به یک درگاه بانکی هدایت می شوید حتما قبل از وارد نمودن اطلاعات شخصی و کارت بانک خود موارد امنیتی صفحه بانک را بررسی نمایید .

در نهایت پلیس فتا از هموطنان درخواست می¬کند در صورت مواجه با موارد مشکوک آن را از طریق سایت پلیس فتا به آدرس Cyberpolice.irبخش تماس با ما و یا باایمیل semnan_fata@police.ir گزارش نمایند.


برچسب‌ها: 5روش برای اطمینان از خریدهای اینترنتی,

تاريخ : دو شنبه 19 اسفند 1392 | 13:14 | نویسنده : sara

حدود نه ماه از عرضه اولین مدل از مادربردهای سری Z87 گیگابایت گذشته است، اما این شرکت همچنان در حال ارائه محصولات جدید بر پایه این چیپ ست می باشد و روز به روز گستره این سری از مادربردهای خود را افزایش می دهد.

9149_big مادربردهای سری Z87 گیگابایت به چند گروه مختلف با کاربری های متفاوت دسته بندی می شوند که یکی از حرفه ای ترین و قدرتمندترین آنها سری G1.Killer است که مخصوص گیمینگ می باشد. یکی از جدیدترین مادربردهای عرضه شده توسط گیگابایت نیز در همین سری قرار می گیرد و G1 Sniper Z87 نامگذاری شده است.

این مادربرد شباهت های بسیار زیادی به مدل G1.Sniper 5 دارد و به نوعی برادر کوچکتر آن مدل به شمار می رود. از جمله ویژگی های مشابه این دو مادربرد می توان به قابلیت های صوتی پیشرفته در هر دو مدل اشاره کرد که در طراحی آن از پردازنده صوتی چهار هسته ای ساخت شرکت Creative استفاده شده و خروجی صدای فوق العاده با کیفیتی را ارائه می دهد. همچنین خروجی هدفون تقویت شده ۶۰۰ اهمی، سوئیچ تقویت صدای هدفون، چیپ های تقویت صدای قابل تعویض، لایه جدا کننده قطعات صوتی تعبیه شده روی مادربرد از دیگر بخش ها و استفاده از خازن های بسیار باکیفیت را می توان از دیگر ویژگی های صوتی این مادربرد دانست. این مادربرد از لحاظ اتصال شبکه نیز بسیار پیشرفته و حرفه ای می باشد.

اما G1.Sniper Z87 با G1.Sniper 5 چند اختلاف کوچک دارد که باعث کاهش قیمت آن شده و خرید این مدل را بسیار به صرفه می کند. از جمله مهمترین این اختلافات می توان به کاهش تعداد شکاف های PCI Express از ۴ به ۲، استفاده از ۸ فاز در مدار تغذیه به جای ۱۶ فاز و همچنین حذف شدن سیستم خنک کننده آبی از روی مادربرد اشاره کرد. اما با این حال همچنان مادربرد G1.Sniper Z87 یک انتخاب کم نظیر برای گیمرهای حرفه ای می باشد که از قدرتمندترین سخت افزارها استفاده می کنند و بالاترین کارایی را از سیستم خود انتظار دارند. این مادربرد در حال حاضر با سه سال گارانتی آواژنگ در بازارهای داخلی نیز موجود می باشد.


برچسب‌ها: محصول جدیدی از سری G1, Sniper گیگابایت معرفی شد,

تاريخ : دو شنبه 19 اسفند 1392 | 13:13 | نویسنده : sara

 

با فرا رسیدن ایام تعطیلات نوروز خیلی‌ها در تکاپوی انجام مقدمات سفر می‌باشند، اما هستند افرادی که به دلایل مختلف امسال قادر به مسافرت نخواهند بود. جالب است بدانید که  سرویس استریت ویو شرکت گوگل امکان مسافرت به هاوایی را بدون اینکه منزل خود را ترک کنید ایجاد کرده است.

hawaii-street-viewالبته در این مسافرت مجازی امکان لمس ماسه‌های ساحل و یا احساس نسیم دریا وجود ندارد. به لطف سرویس نقشه گوگل از امروز به بعد می‌توانید به اوهایو و یا سایر مناطق دیدنی هاوایی نظیر، پارک گردشگری، مناطق تاریخی و باستانی و سواحل زیبا سفر کنید.

پارسال گوگل برنامه نقشه‌برداری از هاوایی را شروع کرد، این نقشه‌برداری منحصر بفرد بوده و توسط یک دوربین به صورت نمای ۳۶۰ درجه‌ای از محیط گرفته شده است تا در هنگام مشاهده این تصاویر احساس حضور بیشتری در محل به بیننده منتقل شود.

تصویر برداری به شیوه‌ای که ذکر شد نیاز به زمان داشت و در آینده امکان بازدید مجازی از سایر مکان‌های دیدنی هاوایی نظیر ساحل هاپونا، The kilauea Iki Trail، Pu’u Loa Petroglyphs و نقاط دیدنی دیگر فراهم خواهد شد.


برچسب‌ها: با استریت ویو گوگل در نوروز، رایگان به هاوایی سفر کنید!,

تاريخ : دو شنبه 19 اسفند 1392 | 13:12 | نویسنده : sara

بر پایه نتایج تحقیقات‌ درباره کاربران بزرگترین شبکه اجتماعی مجازی جهان، ایرانیان پس از اعراب، بیشترین افشای اطلاعات خصوصی در این شبکه را ‌از آن خود کرده‌اند، حال آنکه آمریکایی‌ها کمترین میزان افشای اطلاعات شخصی در این شبکه اجتماعی را دارند.

Facebook

با نیم نگاهی به این رتبه ایرانیان و قیاس آن با جایگاه مردمان سرزمین زادگاه فیس‌بوک در افشای اطلاعات شخصی، درخواهیم یافت که ناآگاهی می‌تواند نقش بسزایی در رقم خوردن این آمار داشته باشد که خود برگرفته از عوامل متعدد دیگری مانند ‌تسلط نداشتن به زبان انگلیسی، نداشتن دانش درباره دنیای مجازی، ناآگاهی از سوءاستفاده‌هایی که شاید با درز اطلاعات رخ دهد و… باشد.

به عبارت بهتر، بیشتر ما‌ نمی‌دانیم که مطالب و تصاویری که در دنیای مجازی منتشر می‌کنیم، ممکن است گاه تا پایان عمر گریبانمان را رها نکند. نمی‌دانیم ‌اطلاعاتی که در یک سایت بارگذاری می‌کنیم، شاید به دست نا اهلان بیفتد، نمی‌دانیم که فیس‌بوک و اصولا هر سایت پر طرفدار دیگری ممکن است آنقدر قابل اعتماد نباشد که خود را کامل برایش افشا کنیم و… .

این در حالی است که تا پای درز اطلاعات و افشای اطلاعات شخصی کاربران به میان می‌آید، برخی سریع موضع گرفته و از این دید به ماجرا می‌نگرند که «مگر چه اشکالی دارد؟!» البته پاسخ به این پرسش هم سخت است و هم آسان؛ سخت است از این روی که عمق ناآگاهی افراد را نشان می‌دهد و برای همین، قانع کردن این دست افراد دشوار به نظر می‌رسد و ساده است به این دلیل که همین افراد در برخورد با افراد اجتماع گاه حتی دوست ندارند نام و نام خانوادگی خود را کامل بیان کنند، چراکه ارائه چنین اطلاعاتی را به بیگانگان به کل غیرضروری می‌دانند!

البته در دنیای مجازی و به ویژه در شبکه‌های اجتماعی ماجرا متفاوت است. از این روی که قرار است اطلاعاتی که ما بارگذاری می‌کنیم، مبنای یافتن دوستان و آشنایان قدیم و جدیدمان باشد و ما را به دنیایی از گذشته‌های دور ببرد و با حال و روز امروز همدیگر آشنایمان کند؛ البته برای برخی نیز قرار است نقش دنیای وبلاگ را داشته باشد که مخاطب یافتن در آن بسیار بسیار دشوارتر از یافتن چشم خوانا (به جای گوش شنوا) در دنیای مجازی است.

تا اینجای کار چه بسا ارائه اطلاعات ضروری هم به نظر می‌رسد؛ اما آیا نمی‌توان در این راه به اندک اطلاعات مورد نیاز برای یافتن دوستان بسنده کرد و کار را بعضا به انتشار تصاویر بسیار شخصی نکشاند؟ آیا ممکن نیست روزی از انتشار تصاویر و ذهنیات امروزمان پشیمان شویم و به این بیندیشیم که شاید دنیای اینترنت مثل فایل ورد کنترل+زد نداشته باشد؟

اکنون بیایید از دید دیگری به ماجرا نگاه کنیم. از نگاه مخالفان فیسبوک، که از قضا شمارشان در داخل و خارج کشور کم نیست، ولی سخن بیشترشان همسان به نظر می‌رسد و بیشتر آنان مدعی‌اند که امثال فیس‌بوک کارکردهای دو گانه دارند؛ آنانی که می‌گویند فیس‌بوک اطلاعات کاربرانش را برای تحلیل های خاص به کار گرفته و در اصلاح فنی، داده‌ها (دیتاها) را برای رسیدن به‌ آگاهی‌های خاص (Information، Intelligence) مورد استفاده قرار می‌دهد.

اگر از این زاویه به ماجرا بنگریم و در تفسیر اینکه این پروسه به چه کاری خواهد آمد، در‌نمانیم، چند حالت خواهد داشت: نخست اینکه با این سخن (منظور به‌کارگیری دیتا برای رسیدن به آگاهی یا اطلاعات خاص) مخالفیم، دوم آنکه تا اندازه‌ای با آن موافقیم و سوم اینکه کاملا موافقیم.

فارغ از دسته دوم و سوم که گویا به ارزشمندی اطلاعات آگاهند و پیرو آن، می‌دانند ‌عرضه رایگان آن، بهترین کمک به کسانی است که جویای دریافت آن هستند، برای توجیه دسته نخست‌ (‌مخالفان به‌کارگیری اطلاعات افراد برای رسیدن به اطلاعاتی خاص) می‌توان پرسش‌نامه‌هایی را به یاد آورد که در مطالعات میدانی، نقش بسزایی داشته و برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی، شیوه‌ای شناخته شده است.

با این یادآوری سخت نیست که کمی در درستی اشتراک اطلاعات شخصی‌مان بر بستر اینترنت تردید کرده و تلاش کنیم این تردید را با دیگران در میان بگذاریم. این شاید بهترین راه برای بهره جستن از مزایای شبکه‌های اجتماعی مانند فیس‌بوک برای علاقه‌مندان و بستن راه سو‌ءاستفاده از آنها باشد؛ راهی که چون به سایتی ختم می‌شود که عده‌ای معتقدند شیطانی‌ است، کمتر درباره آن سخن به میان آمد ه  و در نتیجه آسیب‌های آن به شکل رتبه    بالای ایرانیان در انتشار اطلاعات مرتبط با حریم خصوصی‌شان، نمودار می‌شود!


برچسب‌ها: رتبه دوم ایرانیان در افشای اطلاعات شخصی در فیس‌بوک,

تاريخ : دو شنبه 19 اسفند 1392 | 13:10 | نویسنده : sara

به تازگی باتری برای تلفن‌های همراه ارایه شده که شبیه کارت اعتباری است و ویژه گوشی‌های هوشمند ارایه شده است.

 

Battery باتری ارایه شده برای گوشی‌های هوشمند دارای قدرت ۱۳۰۰ میلی‌آمپری لیتیوم یونی است و امکان پنج ساعت مکالمه، ۴٫۵ ساعت مرورگری در وب یا ۹۸ ساعت در حال آماده‌باش را فراهم می‌کند.

این باتری از جنس آلومینیوم ساخته شده و ضخامت آن فقط ۴٫۷۷ میلی‌متر است و ۵۶٫۷ گرم وزن دارد.

بنابراین می‌توان آن را شبیه کارت‌های اعتباری داخل کیف پول جا داد و زمانی که نیاز است از آن برای شارژ گوشی هوشمند استفاده کرد.

این کارت در رنگ‌های سفید، مشکی،‌ نقره‌ای و آبی با قیمت ۴۰ دلار تا اواخر ماه آینده راهی بازار می‌شود.


برچسب‌ها: کارت‌ اعتباری برای شارژ باتری تلفن همراه ارایه شد,

تاريخ : دو شنبه 19 اسفند 1392 | 13:9 | نویسنده : sara

گزارشی که روز یکشنبه از کره منتشر شده است حاکی از این است که ال جی G3 ضد آب و ضد گرد و غبار خواهد بود

گزارشی که روز یکشنبه از کره منتشر شده است حاکی از این است که ال جی G3 ضد آب و ضد گرد و غبار خواهد بود. گویا این ضد آب و ضد گرد و غبار بودن در میان دیوایس های اندرویدی حد بالا تبدیل به یک بحث داغ شده که با سونی اکسپریا Z بر سر زبان ها افتاد و کم کم دیوایس های بیشتری از جمله گلکسی اس ۴ اکتیو که می تواند برای ۳۰ دقیقه در عمق حدودا یک متری آب دوام بیاورد به این ویژگی مجهز شدند.

LG G3مدل های دیگر مثل برخی از مدل های موتورولا دروید در برابر پاشیده شدن آب مقاوم هستند. گرچه خود شرکت سازنده به این موضوع اشاره نکرده اما در مراحل آزمایشی ثابت شده که دروید DNA تا حدودی در برابر آب مقاوم است. HTC Butterfly هم دارای تاییدیه IPX5 است که این یعنی این دیوایس در برابر پاشیدن آب از یک نازل مقاوم است.

حالا که گلکسی اس ۵ سامسونگ هم با تاییدیه IP67 عرضه شده دیگر ویژگی مقاومت در برابر آب و گرد و غبار بین دیوایس های اندرویدی به یک ویژگی رقابتی تبدیل شده است. با این حال در کنار دیوایس حد بالای اندرویدی مثل ال جی G3 و سامسونگ گلکسی اس ۵ که انتظار می رود در این زمینه رقابت داشته باشند، HTC One جدید ( ۲۰۱۴ ) احتمالا در برابر آب و گرد و غبار مقاومتی نخواهد داشت.

با تمام این توضیحات در نظر داشته باشید که این گزارش هنوز در حد یک شایعه است، گرچه منطقی به نظر می رسد. اما در نهایت این سوال بی پاسخ باقی می ماند که آیا کاربران و مصرف کنندگان هم به اندازه شرکت های سازنده به این موضوع اهمیت می دهند که دیوایس شان در برابر آب و گرد و غبار مقاوم باشد یا خیر؟


برچسب‌ها: ال جی G3 ضد آب و ضد گرد و غبار خواهد بود,

تاريخ : دو شنبه 19 اسفند 1392 | 13:5 | نویسنده : sara

طبق بررسی جدیدی که گارتنر انجام داده است، اندروید %۶۲ از سهم بازار سیستم عامل تبلت را از آن خود خواهد کرد. گارتنر پیش از این پیش بینی کرده بود که اپل تا سال ۲۰۱۵ بر بازار تکنولوژی جهان حکومت می کند.

android

چیزی که به سیستم عامل گوگل تاکنون کمک کرده نیز طیف گسترده ای از قابلیت های تبلت می باشد که عبارتند از: مقرون به صرفه تر بودن و صفحه نمایش کوچکتر تبلت های اندرویدی که به معنی فروش بیشتر آنهاست. احتمالاً خط تولید Nexus گوگل به بالاتر رفتن فروش آنها کمک می کند.

سهم بازار تبلت های سامسونگ با %۳۳۶ رشد، گسترش عجیبی پیدا کرد که به این خاطر است که %۱۹٫۱ از کل تبلت ها به فروش می رسد و همین قضیه آنها را به تولیدکننده شماره یک تبلت اندرویدی تبدیل کرده است.


برچسب‌ها: اندروید بهترین سیستم عامل برای تبلت ها معرفی شد,

تاريخ : دو شنبه 19 اسفند 1392 | 13:4 | نویسنده : sara

ME175KG که نسخه ارتقاء یافته تبلت و گوشی دوست داشتنی MEMO PAD HD7 و Fonepad 7 می باشد ضمن برخورداری از ویژگی های منحصر بفرد پیشین از قابلیت برقراری تماس با دو سیمکارت نیز بهره می برد.

ME175KG که نسخه ارتقاء یافته تبلت و گوشی دوست داشتنی MEMO PAD HD7 و Fonepad 7 می باشد ضمن برخورداری از ویژگی های منحصر بفرد پیشین از قابلیت برقراری تماس با دو سیمکارت نیز بهره می برد.

 نمایشگر IPS LCD با رزولوشن ۸۰۰ در ۱۲۸۰ پیکسل و زاویه دید گسترده ۱۷۸ درجه امکان تماشای ویدئوها را با کیفیت HD و حتی Full HD فراهم می کند.

ME175KG-white_07_22فناوری های منحصر بفرد Sonic Master و Audio Wizard ایسوس، صدایی شفاف، پرقدرت و بی عیب و نقص را تولید می کنند و دوربین ۵ مگاپیکسلی با کیفیت ضبط HD ، همه جا و همه چیز را بهتر به تصویر می کشد.

یک دوربین VGA نیز برای تماس‌های ویدئویی در قسمت جلوی تبلت قرار دارد. عمر طولانی باتری امکان ۳۶ ساعت مکالمه و ۱۲ ساعت استفاده مالتی مدیا را یه شما می دهد.ME175KG ایسوس به پردازنده قدرتمند چهار هسته ای با فرکانس پردازشی ۱٫۲ گیگاهرتز تجهیز شده است که در کنار آن یک پردازنده گرافیکی Adreno 305 قدرت اجرای اکثر بازی های با گرافیک سنگین را در سیستم عامل اندروید نسخه ۴٫۳ لوبیا ژله ای فراهم می کند و این مزیتی است که این گوشی را در مقایسه با رقبای هم رده خود در رتبه بالاتری قرار می دهد.

همچنین ایسوس یک درگاه حافظه خارجی با پشتیبانی از تا ۶۴ گیگا بایت در این دستگاه تعبیه کرده است. حافظه RAM آن یک گیگابایت است وعلاوه بر فضای ذخیره سازی این تبلت که ۸ گیگابایت است یک حافظه خارجی ۸ گیگابایتی به عنوان هدیه، در دسترس شما خواهد بود.

ME175KG-white_hand-(1)

این محصول تنها با گارانتی ویستا، با قیمت حدود ۹۰۰  هزار تومان و از نیمه دوم اسفند در تمامی پاساژها و فروشگاه های معتبر سراسرکشور قابل تهیه است.


برچسب‌ها: اعلام قیمت و زمان عرضه تبلت ME175KG ایسوس,

تاريخ : یک شنبه 18 اسفند 1392 | 13:51 | نویسنده : sara
 
 کلیدداران اینترنت جهان، هرسال در لس‌آنجلس، در اتاقی بدون پنجره و دور از دیدرس دیگران با بکدیگر دیدار می‌کنند!
کلید اینترنت جهان در دستان این هفت نفر است



شاید کمی سوررئال و تخیلی به نظر برسد٬ اما کلید مهم‌ترین دیتابیس اینترنت جهان در دستان هفت نفر است.
این هفت نفر با کنار هم قرار دادن کلیدهای هوشمند خود می‌توانند «شاه‌کلید» ورود به «هسته اصلی اینترنت» را بسازند.


هسته اصلی اینترنت در جهان توسط هفت کلید کنترل می‌شود؛ هفت کلید واقعی٬ به شکل کارت‌های هوشمند که در دستان هفت نفر است.
این هفت نفر هفت جایگزین هم دارند که در مواقع اضطراری وظایف آنها را انجام خواهند داد.

روزنامه گاردین به تازگی گزارشی منتشر کرده از مراسمی موسوم به «مراسم کلید» که تحت تدابیر شدید امنیتی در سازمان «آیکان»(سازمان جهانی تخصیص نام‌ها و اعداد) برگزار می‌شود؛ مراسمی برای تامین امنیت اینترنت در صورت بروز فجایع بزرگ در زمین.

آیکان که در آمریکا مستقر است٬ از مهم‌ترین نهادها در فرآیند حاکمیت اینترنت است و مسئولیت تخصیص آدرس‌های اینترنتی به همه وب‌سایت‌ها٬ سرورها و سیستم‌های کامپیوتری موجود در جهان را برعهده دارد. در واقع مدیریت سیستم تعیین دامنه‌ها (DNS) برعهده آیکان است.

تمام آدرس‌های اینترنتی در جهان(مثلا گوگل دات‌کام) به آدرس‌های آی‌پی مشخصی متصل‌اند و نام دامنه(گوگل دات‌کام) تنها پوششی برای تسهیل کاربری انسان‌ها است٬ چون به خاطر آوردن نام دامنه‌ها به مراتب راحت‌تر از مجموعه‌ای از چهار عدد است که با نقطه از هم جدا شده‌اند٬ مثلا ۶۴.۲۳۰.۱۶۰.۷۸ که یکی از آی‌پی‌های گوگل است.
به عبارت ساده٬ آیکان مسئولیت ترجمه این اعداد به نام‌ها را برعهده دارد.

اگر کسی به پایگاه عظیم داده‌های آیکان دست پیدا کند٬ می‌تواند کنترل اینترنت را در دست بگیرد٬ به این معنی که مثلا می‌تواند با دریافت درخواست کاربران از طریق مرورگرها٬ آنها را به هرجایی که می‌خواهد هدایت کند.

اینترنت و احتمال فاجعه‌ها
دیتابیس آیکان اگر مهم‌ترین دیتابیس موجود در جهان نباشد٬ بی‌تردید یکی از مهم‌ترین‌ها است. به همین خاطر٬ در صورتی که فاجعه‌ای عظیم در زمین رخ دهد ممکن است نیاز به ری‌ست کردن یا بازسازی این دیتابیس وجود داشته باشد.

برای افزایش امنیت٬ آیکان کلید ورود به این دیتابیس‌ها را در اختیار هفت نفر قرار داده تا بتوانند در مواقع ضروری اقدامات لازم را انجام دهند؛ هفت متخصص امنیت اینترنت از کشورهای گوناگون جهان.

هفت نفر دیگر هم به‌عنوان «کلیدداران جایگزین» یا «بک‌آپ» انتخاب شده‌اند تا در صورتی که اتفاقی برای هفت نفر اول رخ داد٬ آنها بتوانند وظایف تعریف‌شده را به انجام برسانند. در مجموع ۱۴ نفر کلید ورود به پایگاه عظیم داده‌های آیکان را در اختیار دارند.

این کلیدهای فلزی می‌توانند باکس‌هایی که در نقاط گوناگون در جهان پنهان نگاه داشته شده‌اند را باز کنند. درون این جعبه‌ها کلیدهای دیگری به شکل کارت‌های هوشمند قرار دارد.

اگر این هفت کلید هوشمند موجود در باکس‌های گوناگون را هم‌زمان در اختیار داشته باشید آن‌گاه «شاه‌کلید» اینترنت جهان را در دست خواهید داشت. شاه‌کلید در واقع یک کد کامپیوتری است؛ نوعی پسورد که می‌تواند امکان دسترسی به دیتابیس آیکان را فراهم کند.

چهار دیدار سالانه کلیدداران
از سال ۲۰۱۰ این هفت نفر هر سال چهار بار با یکدیگر دیدار می‌کنند تا با حضور در «مراسم کلید» یک «شاه‌کلید» جدید بسازند؛ یعنی در واقع پسورد برای ورود نهایی را تغییر دهند. این مراسم در لس‌آنجلس برگزار می‌شود؛ در اتاقی بی‌پنجره و دور از دیدرس دیگران در جنوب کالیفرنیا.

خبرنگار گاردین می‌گوید ورود به این مراسم فوق‌محرمانه مستلزم عبور از چندین گیت امنیتی بسیار پیچیده است؛ پر از درهای بسته‌ای که با کدهای مخصوص و اثر انگشت و اسکن چشم باز می‌شوند.
مکانیسم امنیتی برای ورود به این مجموعه در حد مکانیسم امنیتی اتاق فرمان موشک‌های حامل کلاهک‌های هسته‌ای است.

در نهایت با عبور از این گیت‌ها به اتاقی می‌رسند که هیچ ارتباط الکترونیکی از آن خارج یا به آن وارد نمی‌شود و به همین خاطر امکان نفوذ الکترونیک به آن هم وجود ندارد.
ماجرا کمی شبیه به صحنه‌هایی است که در فیلم‌های علمی‌تخیلی دیده‌ایم٬ اما واقعیت دارد

کنترل اینترنت و سازمان ملل
آیا آن‌طور که در برخی شایعات عنوان شده٬ این هفت نفر می‌توانند اینترنت را در جهان غیرفعال کنند؟ آیا در صورتی که هکرها بتوانند به این سیستم نفوذ و کارکرد آن را مختل کنند٬ آنها می‌توانند سیستم را دوباره به حالت اول برگردانند؟
پاسخ به این سوال‌ها مثبت است. این هفت نفر کنترل کامل هسته اینترنت را در اختیار دارند.

به گزارش دویچه وله، با این حال٬ پس از افشاگری‌های تکان‌دهنده ادوارد اسنودن درباره جاسوسی‌های گسترده آژانس امنیت ملی آمریکا٬ حالا بسیاری از کشورهای جهان خواستار تحول اساسی فرآیند حاکمیت اینترنت در جهان‌اند.

اتحادیه اروپا به تازگی از آمریکا خواسته که «جدول زمانی روشنی برای جهانی‌سازی آیکان» ارائه کند؛ حالا محول کردن وظایف آیکان و انتقال مسوولیت راهبری اینترنت به نهادهای زیرمجموعه سازمان ملل٬ کف مطالبات اتحادیه اروپا و بسیاری از کشورهای دیگر است.
 


برچسب‌ها: کلید اینترنت جهان در دستان این هفت نفر است,

تاريخ : یک شنبه 18 اسفند 1392 | 13:41 | نویسنده : sara
 

 
سازمان FBI تا پایان سال جاری میلادی ابزاری روانه بازار می‌کند که به صورت خودکار هرگونه ویروس و بدافزار سایبری را تشخیص می‌دهد.
FBI سیستم تشخیص بدافزارهای سایبری عرضه می‌کند



مدیر "اداره فدرال تحقیقات و پیگیری‌های آمریکا"(FBI) اعلام کرد که این آژانس دولتی اواخر سال جاری میلادی ابزاری را با هدف اعلام هشدار به کاربران سازمانی و خانگی در مورد انتشار ویروس و بدافزارهای سایبری عرضه می‌کند.


"جیمز کومی"(James Comey) مدیر سازمان FBI در کنفرانس امنیتی RSA که در سانفرانسیسکو برگزار شده بود توضیح داد به کمک کارشناسان و متخصصان خود در حال تکمیل ابزاری است که به کاربران خانگی و سازمانی امکان می‌دهد به صورت لحظه‌ای گزارش‌های مربوط به شناسایی تهدیدهای امنیتی را دریافت کنند.

این سیستم همچنین نمونه‌های جدید شناسایی شده از بدافزارها را ارایه می‌دهد و با ارسال گزارش مربوط به آن‌ها، جلوی بروز حملات سایبری را می‌گیرد.

مدیر سازمان FBI اعلام کرد که این مرکز برای مدت‌های طولانی تلاش در ساخت یک ابزار تعاملی برای تشخیص ویروس‌ها و بدافزارها داشته و هم‌اکنون با سرمایه‌گذاری‌های فراوان موفق به ساخت آن شده است.

سازمان FBI در سیستم داخلی خود ابزاری را با نام "سیستم دودویی تحلیل خصوصیات و ذخیره‌سازی اطلاعات" استفاده می‌کند که قادر است به صورت خودکار بروز هرگونه بدافزار و تهدید سایبری را تشخیص دهد که البته این ابزار را فقط کارشناسان مرکز تحقیقات و بررسی جرایم سایبری مورد استفاده قرار می‌دهند.

کومی در سخنرانی خود توضیح نداد که ابزار جدید آنها به چه صورت فعالیت می‌کند، اما اعلام کرد که هدف اصلی آن مربوط به شناسایی ویروس‌هایی می‌شود که شبیه به DNA و اثر انگشت گسترش میابند و این اتفاق به آنها کمک می‌کند تا به راحتی مجرمان رایانه‌ای را شناسایی کنند.

"جیمز کومی" همچنین توضیح داد که این ابزار اواخر سال جاری به دست کاربران می‌رسد و سازمان FBI از این طریق قصد دارد تعامل خود را با سازمان‌ها و کاربران خانگی افزایش دهد و مشکلات امنیتی آنها را پایین بیاورد.


برچسب‌ها: FBI سیستم تشخیص بدافزارهای سایبری عرضه می‌کند,

تاريخ : یک شنبه 18 اسفند 1392 | 13:37 | نویسنده : sara
ورود اپل به خودروهای نیمه هوشمند



 شرکت اپل بزودی با همکاری شرکت‌های بزرگ خودروسازی برای عرضه سیستم ناوبری داخلی خودرو مجهز به سیستم عامل iOS اقدام خواهد نمود.

 گفته می‌شود که این پروژه با همکاری شرکت‌های بزرگ خودروسازی انجام خواهد شد و شامل یک پنل مرکزی مجهز به صفحه نمایش لمسی است که به امکانات این سیستم عامل مجهز بوده و همچنین به سامانه‌های اینترنتی اپل متصل می‌گردد و می‌تواند به صورت کامل با تلفن‌های همراه آیفون و تبلت‌های آیپد همساز شده و در خدمت راننده قرار بگیرد.

این سیستم برای نمونه به راننده اجازه می‌دهد که به کمک سیستم موسیقی آنلاین اپل بدون نیاز به ضبط در خودروی خود به موسیقی مورد علاقه گوش دهد.

شرکای اپل در این پروژه، مرسدس بنز، ولوو و فراری خواهند بود. اما نام‌هایی مانند جگوار، شورلت، نیسان و... نیز به این پروژه لینک شده‌اند.

باید تا هفته آینده منتظر ماند تا رونمایی قطعی از این پروژه نشان دهد که چه شرکت‌هایی به صورت کامل در آن دخیل خواهند بود.


برچسب‌ها: ورود اپل به خودروهای نیمه هوشمند,

تاريخ : یک شنبه 18 اسفند 1392 | 13:28 | نویسنده : sara
 

 استفاده کارمندان از نرم‌افزارهای غیرضروری و شخصی در محیط کار تبدیل به معضلی جدی شده است.

بررسی‏‌های شرکت عرضه‏‌کننده خدمات یکپارچه‌‏سازی نرم‌‏افزار‌ها نشان می‌‏دهد افزایش حجم نرم‌‏افزارهای غیرضروری و بلااستفاده در محیط کار به یکی از معضلات جدی پیش روی واحدهای آی تی سازمان‏‌ها و شرکت‏‌ها تبدیل شده است.


 شرکت کاپ‏جمینی (Capgemini) که خدمات یکپارچه‌‏سازی نرم‏‌افزاری عرضه می‌‏کند در مطالعه‌‏ای دریافته است که واحدهای آی تی سازمان‏‌ها با حجم فزاینده‏‌ای از نرم‏‌افزار‌ها دست و پنجه نرم می‌‏کنند که چندان متناسب با نیاز آن‌ها نیست.

در این مطالعه که به صورت یک نظرسنجی در میان کسب و کار‌ها انجام شده است، ۴۸ درصد از یک هزار و ۱۱۶ مدیر ارشد آی تی گفته‌‏اند که نرم‌‏افزارهایی که شرکت‏‎های متبوع آن‌ها در اختیار دارند بیش از چیزی است که برای انجام عملیات کسب و کار لازم است. این شرکت در نظرسنجی قبلی خود این رقم را ۳۷ درصد اعلام کرده بود.

بر اساس این مطالعه، فقط ۳۷ درصد از پاسخگویان گفته‌‏اند اکثریت نرم‏‌افزارهایی را که در اختیار دارند، ضروری و لازم است. اما حدود ۷۰ درصد از آن‌ها گفته‌‏اند حداقل ۲۰ درصد از نرم‌‏افزارهای مورد استفاده آن‌ها زائد و غیرضروری است.
در این مطالعه پاسخگویانی از ۱۶ کشور جهان شرکت کرده‌‏اند که ۷۳ درصد از آن‌ها از کشورهای اروپایی و آمریکا و بقیه نیز از کشورهای دارای اقتصادهای نوظهوری مثل هند و چین هستند.

۹۲ درصد از پاسخگویانی که در کشورهای هند، برزیل و چین فعالیت می‌‏کنند گفته‌‏اند بخش‌‏های مختلف شرکت متبوع آن‌ها درک رضایت‏‌بخشی از نرم‏‌افزارهای مورد استفاده در کسب و کار خود دارند. این رقم اما در کشورهایی مثل فنلاند و نروژ بین ۶۴ درصد تا ۶۹ درصد اعلام شده است.

با این همه، یافته‏‌های این مطالعه نشان می‌‏دهد اکثر مدیران عامل در سراسر جهان به دنبال افزایش سرمایه‌‏گذاری‏‌های خود در بخش نرم‏‌افزارهای جدید هستند.

۵۹ درصد از مدیران عامل شرکت‏‌کننده در این مطالعه گفته‌‏اند قصد دارند سرمایه‏‌گذاری در این حوزه را افزایش دهند. این رقم در بازار اقتصادهای نوظهور ۸۵ درصد است.


برچسب‌ها: افزایش حجم نرم‏‌افزارهای غیرضروری در محیط کار ,

تاريخ : یک شنبه 18 اسفند 1392 | 13:21 | نویسنده : sara
مایکروسافت این ماه DirectX ۱۲ را عرضه می‌کند
 

 
مایکروسافت این ماه DirectX ۱۲ را عرضه می‌کند


توسعه‌دهندگان بازی‌های رایانه‌ای پس از مدت‌ها انتظار سرانجام نسل آتی فناوری DirectX مایکروسافت را اواخر ماه جاری میلادی در اختیار می‌گیرند.

 این فناوری جدید با نام DirectX ۱۲ شناخته می‌شود و در اصل یک رابط برنامه‌نویسی مخصوص بازی‌های رایانه‌ای است که گفته می‌شود شرکت مایکروسافت در تاریخ ۲۰ مارس در «کنفرانس توسعه‌دهنده بازی» از آن رونمایی می‌کند.

این اطلاعات در صفحه رسمی مایکروسافت در یکی از شبکه‌های اجتماعی منتشر شده است. مایکروسافت در تصاویر عرضه شده لوگوی شرکت‌های AMD، اینتل، Nvidia و Qualcomm را نیز به نمایش گذاشته است و گفته می‌شود که این مراکز در زمینه یاد شده با مایکروسافت همکاری کرده‌اند و از این فناوری جدید پشتیبانی می‌کنند.

به گفته مراکز خبری، «آنوجا گوزالیا» (Anuj Gosalia) یکی از مدیران توسعه مرکز Windows Graphics در شرکت مایکروسافت فناوری DirectX ۱۲ را در کنفرانس یاد شده معرفی می‌کند.

نسخه قبلی این رابط گرافیکی که امکان اجرای انیمیشن‌های سه‌بعدی و دیگر افکت‌های چندرسانه‌ای در بازی‌های رایانه‌ای را فراهم می‌کرد، در سال ۲۰۰۹ میلادی همزمان با ورود سیستم‌عامل ویندوز ۷ عرضه شد.

توسعه‌دهندگان بازی‌های رایانه‌ای از فناوری DirectX استفاده می‌کنند تا محصولات آن‌ها بتواند با سیستم‌های سخت‌افزاری در رایانه‌های شخصی سازگاری یابد.

برچسب‌ها: مایکروسافت این ماه DirectX ۱۲ را عرضه می‌کند,

تاريخ : چهار شنبه 14 اسفند 1392 | 14:50 | نویسنده : sara
هر چند هر دو برای برقراری ارتباط بین یک تگ و خواننده ، از انرژی امواج رادیویی استفاده می‌کنند ، روش تأمین انرژی تگ در آن‌ها متفاوت است.
مقایسه‌های تگ‌های Active- RFID و passive


تگ‌های RFID فعال و غیرفعال (منفعل) اساساً دو تکنولوژی متفاوت هستند که اغلب در قیاس با هم به کار می‌روند.

هر چند هر دو برای برقراری ارتباط بین یک تگ و خواننده ، از انرژی امواج رادیویی استفاده می‌کنند ، روش تأمین انرژی تگ در آن‌ها متفاوت است.
 تگ‌های RFID فعال از یک منبع انرژی درونی (باتری) که در درون تگ قرار دارد برای انرژی مصرفی تگ‌ها و مدارات مرتبط با آن‌ها بهره می‌برند.

در حالی که RFID منفعل برای تأمین انرژی تگ‌ها ، بر انرژی RF منتقل شده از خواننده به Tag متکی است.

RFID های منفعل نیاز به سیگنال ارسالی قوی‌تری از reader دارند و توان سیگنال برگشتی از تگ در سطوح بسیار پایینی است.


RFIDهای Active اجازه می‌دهند تا سیگنال‌های بسیار ضعیفی توسط تگ دریافت شود (چرا که خواانده به سیگنال بازگشتی از تگ نیازی ندارد) و تگ‌ها نیز می‌توانند سیگنال‌های سطح بالا و قوی را به ریدرها بازگردانند.

علاوه‌براین ،تگ‌های RFID فعال –چه تحت میدان ریدرها باشند یا نه- به طور مداوم تقویت می‌شوند.

تگ‌های فعال می‌توانند به عنوان یک آغازگر ارتباط با ریدرها و یا تگ‌های دیگر در شرایط خاص باشند.

تگ‌های فعال همچنین می‌توانند حاوی سنسورهای خارجی برای بررسی دما ، رطوبت ، حرکت و شرایط دیگر باشند.

برچسب‌ها: مقایسه‌های تگ‌های Active- RFID و passive,

تاريخ : چهار شنبه 14 اسفند 1392 | 14:32 | نویسنده : sara
 
 
 
 مصوبه جدید سازمان تنظیم مقررات، قدم مثبتی بود که در جهت دسترسی بهتر کاربران به اینترنت برداشته شد.
 

یک کارشناس درباره مصوبه اخیر سازمان تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی که برای کاهش ۲۰ درصدی قیمت پهنای باند اینترنت برای کاربران نهایی از طریق برخی از شرکت‌ها ارایه شد معتقد است: بالاخره در جهت آسان‌تر شدن دسترسی مردم به محتوای اینترنت قدم مثبتی بود که برداشته شد.

 اردشیر منتصری با بیان اینکه این موضوع که شرکت‌های لایه دسترسی بتوانند با قیمت پایین‌تری سرویس را به مردم ارائه کنند بسیار مفید خواهد بود به این موضوع اشاره کرد که باید تمرکز را برروی موضوعات دیگری قرار داد.

وی در ادامه افزود: بحث مهم‌تری که در حال حاضر باید روی آن تمرکز کرد، محتواهایی است که از خارج کشور به داخل راه پیدا کرده است. برای مثال شرکتی در داخل ایران درحال تولید محتواست و این محتوا در سرورهای خارجی نگهداری می‌شود.
شرکت‌های داخلی برای اینکه بتوانند این محتوا را دریافت کنند و در اختیار مردم بگذارند، باید هزینه اینترنت را به شرکت ارتباطات زیرساخت پرداخت کنند. به علاوه باید سرویس‌های ارزش افزوده پا بگیرد که اهمیت آن برای همه مشخص است.

این عضو سازمان نظام صنفی رایانه استان تهران در ادامه توسعه زیرساخت‌ها را الزامی دانست و مطرح کرد: باید شرکت ارتباطات زیرساخت به سمتی پیش رود که تفاوتی را بین محتوای داخل و خارج ایجاد کند. شرکت زیرساختی که در ایران واقع شده تنها شرکت ارتباطات زیرساخت دنیا نیست و وقتی آن را با سایر کشورها مقایسه می‌کنیم، به ضعف‌های آن پی خواهیم برد.

به گفته او شرکت‌های که در لایه اپراتوری فعالیت دارند محتوایی که در محل آن‌ها هاست شده را با قیمت بسیار ناچیزی در اختیار اپراتورهای لایه دسترسی قرار می‌دهند.
در این زمینه خدمات مناسبی در کشور عرضه نمی‌شود و زیرساخت هم از این موضوع طفره می‌رود. ما نیز در این زمینه باید به شرکت ارتباطات زیرساخت کمک کنیم تا اصلاحات را اعمال کنند.

منتصری در ادامه افزود: پاسخ شرکت زیرساخت در مورد این موضوع به ما این بود که در زمینه محتواهای داخلی چند ماهی است که داریم رایگان ارائه خدمت می‌کنیم درحالی که من و تمامی دوستانی که در جمع حاضر بودند شاهدیم که اینگونه نیست.

او درمورد اینکه چرا باید شرکت ارتباطات زیرساخت به عنوان یک مجموعه جدا عمل کند پاسخ داد: مطمئنا اگر پهنای باند خصوصی شود و در کنار آن نظارت دولت نیز روی پهنای باند باشد، وضعیت بهبود زیادی را تجربه می‌کند.
معمولا هر وقت دولت خود خواسته موضوعی را اجرایی کند به مشکلات فراوان دچار شده اما هنگامی که کار را به دست خصوصی سپرده و نظارت روی آن اعمال کرده نتیجه بهتری را گرفته است.

برچسب‌ها: یک قدم مثبت برای دسترسی مردم به اینترنت ,

تاريخ : چهار شنبه 14 اسفند 1392 | 14:24 | نویسنده : sara
 همیشه شایعاتی در مورد افراد مشهور وجود دارد، حالا تور کنید این مرد معروف، بیل گیتس با ثروت افسانه‌ای باشد!
 
5 افسانه بزرگ در مورد «بیل گیتس»




شرکت مایکروسافت چندی پیش یکی از بزرگترین تصمیمات تاریخ فعالیتهایش را اتخاذ کرد تا سومین مدیرعامل خود را برگزیند و دور تازه ای از فعالیتهایش را آغاز کند.


در این تصمیم «ساتیا نادلا» جایگزین «استیو بالمر» شد و همچنین «بیل گیتس» به عنوان بنیانگذار و مدیرعامل اسبق مایکروسافت نیز از سمت رئیس هیأت مدیره این شرکت با قدمت۳۹ ساله کنار گذاشته شد تا «جان تامسون» جایگزین او شود.

اگر چه این اتفاق باعث شد نقش «بیل گیتس» در دنیای فناوری کم رنگ تر شود، اما بسیاری از کارشناسان بر این باورند که این مرد ۵۸ ساله هنوز هم محبوبترین فرد در صنعت جهانی فناوری ارتباطات و اطلاعات محسوب میشود.


گیتس که این روزها عنوان «بنیانگذار تحول در دنیای فناوری» را در اختیار دارد، به واسطه ثروت افسانه‌ای خود همواره مورد توجه قرار گرفته است. شهرت این مرد به واسطه موقعیت خود در دنیای فناوری و ثروت رو بهرشد آن باعث شده است افسانه های مختلفی در مورد وی مطرح شود.


در این میان کارشناسان ۵ افسانه بزرگ و باورنکردنی در مورد «بیل گیتس» را توضیح داده اند.

۱- ارزش هر ثانیه از زندگی «بیل گیتس» بیشتر از ۱۰۰۰ دلار
بر اساس آخرین بررسیها اعلام شد که مجموع سرمایه گیتس تا نوامبر سال ۲۰۱۳ میلادی ۷۶ میلیارد دلار بوده است.
به همین خاطر بزرگترین داستانها و افسانه ها به این بخش از زندگی او مربوط میشود.
در بخشی از این داستانها گفته میشود که اگر «بیل گیتس» در خیابان مشغول راه رفتن باشد به صورت تصادفی ۱۰۰۰ دلار از دست او به زمین بیفتد، این اتفاق برای او اهمیتی ندارد چرا که هر ثانیه از زندگی وی بیشتر از این رقم ارزش دارد.


۲- پرداخت پول از جانب «بیل گیتس» به ازای ارسال ایمیل
بر اساس برخی شایعات گفته میشود که اگر یک پست الکترونیکی ویژه به صورت زنجیره ای ارسال شود، فرستندگان میتوانند از طرف «بیل گیتس» پول دریافت کنند.
در این ایمیل زنجیره ای گفته شده است که مایکروسافت و AOL در حال ادغام شدن با یکدیگر هستند که این همکاری وسیع تأثیرات قابل ملاحظه ای بر کاربران جهانی می گذارد.

بر این اساس یک پست الکترونیکی آزمایشی برای بررسی تأثیرات حاصل از ادغام این دو شرکت ارسال شده است که اگر کاربران آن را به یکدیگر بفرستند، پول دریافت می کنند.این طور که گفته شده است، مایکروسافت به ازای هر ایمیلی که بفرستید صدها دلار پول می پردازد و بسیاری از منابع تأیید کرده اند که این اتفاق صحت دارد. بر این اساس اگر ایمیل یاد شده را به تعداد زیادی از دوستان خود بفرستید، یک شبه میلیاردر میشوید.

اما در حقیقت ماجرای این ایمیل و دریافت پول به ازای ارسال آن از اساس شایعه بوده و صحت نداشته است. اما با این حال هنوز هم تعداد زیادی از کاربران جهانی هستند که امید دارند با ارسال این پست الکترونیکی پولدار شوند.


۳- پیش بینی حافظه رایانه های مورد نیاز
هنوز هم بسیاری از کارشناسان و کاربران وجود دارند که به استناد صحبت «بیل گیتس» در اوایل دهه ۱۹۸۰ اظهار میکنند که برای هر کاربر حافظه ۶۴۰ کیلوبایتی کافی است و کاربر به حافظه بیش از این میزان نیازی ندارد.

اما باید توجه داشت که گیتس هرگز چنین چیزی نگفته است چون وی که بزرگترین و صاحب نامترین فرد در دنیای فناوری محسوب میشود، با چنین صحبتی میتواند کل اعتبار خود را از دست بدهد.

این روزها شایعه یاد شده در بیشتر مراکز خبری دیده میشود و همین مسأله باعث شده است تا در نهایت گیتس به طور صریح در این زمینه صحبت کند. او چندی پیش در یک مصاحبه تلویزیونی گفت: «من در اوایل فعالیت خود در دنیای فناوری کارهای نادرست زیادی کردم و نظرات اشتباهی دادم، اما در طول این سالهای طولانی هرگز در مورد حجم مورد نیاز حافظه برای کاربران نظری ندادم». این روزها به واسطه دسترسی همگان به اینترنت، به راحتی میتوان این ادعا را ثابت کرد. با این تفاسیر، پس از اظهار گیتس کارشناسان در سایتهای اطلاعاتی مشغول جست وجو شدند تا مشخص شود که بنیانگذار شرکت مایکروسافت چنین نظری را داده است یا خیر.

نتایج حاصل از این بررسی نشان داد که «بیل گیتس» در صحبتها و سخنرانیهای خود هرگز در این زمینه اظهار نظر نکرده است و از همان ابتدا بارها تأکید کرده که سیستمهای رایانه ای با سرعت فراوان در حال پیشرفت هستند و هر روز مدلهای جدید رایانه با توان و قدرت بالاتر وارد بازار میشود.

۴- سرقت فناوری گرافیکی اپل
شرکت اپل در سال ۱۹۸۸ یک پرونده قضایی علیه مایکروسافت ترتیب داد و در آن ادعا کرد که سیستم عامل ویندوز بخشی از رابط کاربری گرافیکی(GUI) که در سیستم عامل Macintosh مورد استفاده قرار میگیرد را به طور غیرقانونی در اختیار گرفته است.

طی دادگاهی که بر همین اساس تشکیل شد، شرکت اپل نام بیش از ۲۰۰ رابط گرافیگی را ارائه کرد که در سیستم عامل ویندوز مایکروسافت مورد استفاده قرار گرفته بود. از جمله این بخشها فناوری تغییر اندازه پنجره ها، فناوری روی هم قرار گرفتن پنجره های مختلف، نوار ابزارهای عنوان بندی شده و... بود که بر اساس قانون کپی رایت گفته میشود تمام این بخشها شکل و شمایل ویندوز را شبیه Mac کرده است.

بزرگی هر دو شرکتی که در دادگاه مقابل همدیگر قرار گرفتند باعث شد تا بررسی این پرونده به صورت بسیار دقیق انجام شود و سرانجام پس از۵ سال دادگاه رأی نهایی خود را اعلام کرد و مشخص شد که مایکروسافت هیچ تخلفی در این زمینه انجام نداده است.

اپل در پرونده قضایی خود ادعا کرده بود که گیتس در سیستم عامل ویندوز ۱.۰ از این قابلیتها بهره برده است. اما گروه توسعه دهنده مایکروسافت در آن زمان رابط کاربری گرافیکی را تنها در زیرمجموعه های سیستم عامل ویندوز به کار میگرفتند و تمامی فناوریهای ارائه شده از سوی آنها، ابداع خودشان بود.

با بالا گرفتن ادعاهای اپل و به جریان افتادن مجدد این پرونده قضایی، بعدها هرگز از رابط کاربری گرافیکی در نسخه های جدید سیستم عامل ویندوز استفاده نشد.

وکلای اپل پس از این جریان ادعا کردند که پرونده قضایی یاد شده باعث شد تا مایکروسافت استفاده از این فناوری را کنار بگذارد و در مقابل، شرکت مایکروسافت همیشه این مسأله را تکذیب کرد.

این دعوای حقوقی بین دو شرکت ادامه یافت و سرانجام گیتس در یک مصاحبه با هفته نامه InfoWorld اعلام کرد: «ما به طور کاملاً صریح اعلام میکنیم تکنیکهای مربوط به رابط کاربری گرافیکی و ایده های مربوط به آن در حیطه قوانین کپی رایت قرار نمیگیرند و نمیتوان آنها را انحصاری کرد».

در سال ۱۹۹۳ قاضی «واوگنواکر» در نهمین دادگاه زنجیره ای تجدید نظر ، طرف مایکروسافت را گرفت و تمام ادعاهای اپل را رد کرد. با این وجود، برخلاف نظریه های قانونی و اسناد معتبر، همچنان شایعاتی وجود دارد که گفته میشود گیتس این فناوری را از شرکت اپل سرقت کرده است.


۵- «بیل گیتس» و قوانینی که لازم نیست کودکان یاد بگیرند
گیتس در طول سالهای گذشته جلسه های فراوانی برگزار کرد و به دفعات در اماکن عمومی ظاهر شد تا درباره نحوه فعالیتهای خود صحبت کند و در بسیاری از موارد برای دانش آموزان و دانشجویان سخنرانی کرد.

اما در یک افسانه همه گیر گفته میشود که «بیل گیتس» چند سال قبل در یک دبیرستان حاضر شد و در یک صحبت دوستانه، به فهرستی از قوانین و وظایف اشاره کرد که کودکان نباید آنها را در مدرسه یاد بگیرند. این فهرست که در اینترنت منتشر شده است، نشان میدهد که گیتس در صحبتهای خود گفته است: «زندگی عادلانه نیست، باید به آن عادت کرد».

او همچنین در بخش دیگر اظهار داشته است: «برگرداندن همبرگر در حال سرخ شدن کاری نیست که در شأن شما باشد. اجداد شما برای این کار عبارت دیگری را استفاده میکردند و معتقد بودند که برگرداندن همبرگر یک فرصت تازه محسوب میشود.» بدیهی است که گیتس در طول صحبتها و سخنرانیهای بیشمار خود برخی رهنمودها و راهکارها را هم در اختیار کودکان و نوجوانان گذاشته باشد.

با این وجود، او چندی پیش اظهار داشت که «هرگز چنین لیستی ارائه نکرده و در مقابل دانش آموزان آن را بازگو نکرده است تا مطلع شوند که از چه قوانینی باید سرپیچی کنند».

بررسیها نشان داد که «چارلز سایکس یک معلم امریکایی که کتابهایی از جمله «پائین نگه داشتن حافظه کودکان» و «۵۰ قانونی که کودکان نباید در مدرسه یاد بگیرند»، این فهرست را برای دانش آموزان ارائه کرده است.

اگر این فهرست را به دقت مطالعه کنیم، به درستی درخواهیم یافت که این صحبتها هرگز از جانب گیتس اعلام نشده است و به همین خاطر باید گفت که این افسانه هم صحت ندارد.


برچسب‌ها: 5 افسانه بزرگ در مورد «بیل گیتس»,

تاريخ : چهار شنبه 14 اسفند 1392 | 14:22 | نویسنده : sara
 
 
ایسر تصمیم دارد مجموعه‏‌ای از این محصولات را که «ابرهای خودتان را بسازید» (Build Your Own Cloud) نام دارد، بر روی ابزارهای رایانه‌‏ای خود عرضه کند.
ایسر جای پای خود را در دنیای پردازش ابری محکم می‌‏کند



شرکت ایسر (Acer) اعلام کرده است برای بازیابی موقعیت خود در بازار رایانه‏‌های شخصی قصد دارد بر حوزه خدمات و نرم‌‏افزارهای پردازش ابری تمرکز کند.


 شرکت ایسر از تصمیم خود برای عرضه محصولات مبتنی بر پردازش ابری در نوت‏بوک‏‌ها، تبلت‏‌ها و گوشی‏‌های هوشمند خود خبر داده است.

این شرکت تصمیم گرفته است مجموعه‏‌ای از این محصولات را که «ابرهای خودتان را بسازید» (Build Your Own Cloud) نام دارد، بر روی ابزارهای رایانه‌‏ای خود عرضه کند.

هنوز جزئیات بیشتری درباره این تصمیم منتشر نشده است، اما یکی از سخنگویان ایسر گفته است این شرکت قصد دارد اپلیکیشن‏‌های تحت پردازش ابری موجود خود را نیز ارتقا دهد.

این تصمیم اگرچه به تازگی علنی شده است، اما چندان جدید نیست. ایسر دو سال پیش، شرکت آمریکایی iGware را که نرم‌‏افزارهای مورد نیاز پلت‏فرم پردازش ابری این شرکت تایوانی را تولید می‌‏کرد، خریداری کرده بود.

افزایش اقبال کاربران به خدمات پردازش ابری و استفاده از خدماتی مثل دراپ باکس از جمله مهم‌ترین دلایلی است که شرکت‏‌های عرضه‏‌کننده محصولات رایانه‌‏ای را به سمت سرمایه‏‌گذاری در حوزه فناوری پردازش ابری سوق داده است.

برخی رقبای ایسر، مثل لنوو و ایسوس نیز از جمله عرضه‌‏کنندگان محصولات رایانه‏‌ای هستند که تمرکز خود را بر خدمات پردازش ابری افزایش داده‏‌اند.

گزارش‏‌ها حکایت از آن دارد که بیشترین ضرر و زیان بازار رایانه‏‌های شخصی در این اواخر متوجه شرکت ایسر بوده است.
تمرکز این شرکت بر نوت‏بوک‏‌های مصرفی و شخصی یکی از مهم‌ترین دلایل این ضرر و زیان اعلام شده است.


برچسب‌ها: ایسر جای پای خود را در دنیای پردازش ابری محکم می‌‏کند,

تاريخ : چهار شنبه 14 اسفند 1392 | 14:0 | نویسنده : sara

 
 حالا که دیگر اپل از Snow Leopard پشتیبانی نمی‌کند، کاربران این سیستم عامل در مقابل حملات بدافزاری، بی‌دفاع مانده‌اند!
سیستم‌عامل Snow Leopard اپل بی‌سروصدا بازنشسته شد



در حالی که مابقی دنیای فناوری نگران بازنشسته شدن سیستم‌عامل ویندوز XP در شرکت مایکروسافت هستند، باید توجه داشت که علاقمندان به Mac هم این روز‌ها مشکل مشابهی را پیش‌روی خود می‌بینند.


با این وجود، برخلاف ویندوز XP که از آن می‌توان به عنوان کهن‌سال‌ترین سیستم‌عامل رایانه‌ای مایکروسافت یاد کرد، شرکت اپل تصمیم گرفته است تنها پس از چهار و نیم سال به فعالیت Snow Leopard پایان دهد و آن را بازنشسته کند.

سیستم‌عام Snow Leopard که در سال ۲۰۰۹ میلادی برای نخستین بار معرفی شد، برای کاربران رایانه‌ای اپل یک نقطه عطف محسوب می‌شد.
این محصول آخرین نسخه از سری سیستم‌های عامل Mac OS X اپل محسوب می‌شد که از پردازنده‌های PowerPC پشتیبانی می‌کند.

شرکت اپل بر اساس قرارداد سال ۲۰۰۶ پردازنده‌های اینتل را مورد استفاده قرار می‌داد و Snow Leopard هم آخرین نسخه از سیستم‌عامل Mac بود که این پردازنده‌ها را تحت پوشش قرار می‌داد.

این محصول همچنین آخرین نسخه از سری سیستم‌های عامل Max OS X اپل مبتنی بر فناوری ۳۲ بیتی بود.

باید گفت که با این اتفاق نه تنها سیستم‌عامل Snow Leopard به حیات خود پایان داده است، بلکه بسیاری از دستگاه‌ها و رایانه‌های اپل هم به آخر عمر خود رسیده‌اند.

زیرا نسخه‌های جدید سیستم‌عامل Mac OS X با قابلیت پشتیبانی از دستگاه‌های قدیمی ساخته نشده‌اند و به صورت خودکار هر کاربری که از رایانه‌های مبتنی بر پردازنده PowerPC Mac استفاده می‌کنند را در مقابل آسیب‌پذیری‌ها بی‌دفاع می‌گذارند.

آمار و ارقام منتشر شده توسط مرکز خبری ComputerWorld نشان می‌دهد که ۱۹ درصد کاربران رایانه‌ای اپل از نسخه Snow Leopard سیستم‌عامل Mac OS X استفاده می‌کند.

بر خلاف مایکروسافت، شرکت اپل هیچ خبر رسمی مبنی بر پایان طرح پشتیبانی از سیستم‌عامل رایانه‌ای خود را منتشر نکرده است و بدون هرگونه اتفاق رسانه‌ای به پشتیبانی از ابزارهای اصلی این سیستم‌عامل پایان داده و همچنین، پشتیبانی امنیتی از آن را هم کنار گذاشته است.

البته برای کاربرانی که رایانه ۶۴ بیتی Mac مبتنی بر پردازنده اینتل دارند یک خبر خوب وجود دارد. اینکه آن‌ها می‌توانند از آخرین نسخه سیستم‌عامل رایانه‌ای اپل موسوم به Mac OS X Mavericks به عنوان یک ابزار به‌روزرسان رایگان استفاده کنند.

برای آن‌هایی که از دستگاه‌های قدیمی‌تر هم استفاده می‌کنند، احتمالا زمان آن رسیده است که سراغ حساب بانکی خود بروند و برای خرید یک رایانه شخصی جدید تصمیم‌گیری کنند.

برچسب‌ها: سیستم‌عامل Snow Leopard اپل بی‌سروصدا بازنشسته شد,

تاريخ : چهار شنبه 14 اسفند 1392 | 13:48 | نویسنده : sara
 
 
 
شرکت مایکروسافت به کاربرانی که از جستجوگر بینگ این شرکت استفاده می‌‏کنند ۱۰۰ گیگابایت فضای پردازش ابری رایگان جایزه می‌‏دهد.
مایکروسافت به کاربران بینگ پاداش می‌‏دهد




شرکت مایکروسافت برنامه تشویقی ویژه‌‏ای را تدارک دیده است که در آن به کابران موتور جستجوگر بینگ خود فضای پردازش ابری رایگان هدیه می‌‏دهد.

این برنامه بدین شکل است که هرگاه کاربران از بینگ استفاده می‌‏کنند، مایکروسافت امتیازاتی را برای آن‌ها ثبت می‌‏کند و در ازای هر ۱۰۰ امتیازی که در طول یک سال کسب شده باشد ۱۰۰ گیگابایت فضای پردازش ابری رایگان به آن‌ها می‌‏دهد.

مایکروسافت این فضای رایگان را از پایگاه پردازش ابری وان درایو (OneDrive) خود که قبلاً اسکای درایو نامیده می‌‏شد، به کاربران می‌‏دهد.
مایکروسافت پیش از این اعلام کرده بودند که فضاهای رایگان استفاده نشده پس از یک سال از بین خواهد رفت.

شرکت مایکروسافت در حال حاضر به کاربران پایگاه وان درایو خود ۷ گیگابایت فضای مجانی می‌‏دهد.
این شرکت همچنین در طرح جدیدی اعلام کرده است اگر کاربران این پایگاه قابلیت «ذخیره فایل‏‌های پشتیبان از دوربین» گوشی‌‏های ویندوز فون، اندروید یا آی او اس خود را در این پایگاه فعال کنند، خواهند توانست ۳ گیگابایت دیگر نیز به عنوان پاداش دریافت کنند.

کاربران همچنین می‌‏توانند به ازای ترغیب هر یک از دوستان خود به استفاده از این پایگاه ۵۰۰ مگابایت دیگر فضای مجانی دریافت کنند. کاربران از این طریق نیز حداکثر می‌‏توانند ۵ گیگابایت فضای مجانی دریافت کنند.


برچسب‌ها: مایکروسافت به کاربران بینگ پاداش می‌‏دهد,

 
 


 
 مادربوردهای سری X۷۹ کمپانی MSI دارای قطعات استاندارد Military Class III اند که پایداری و طول عمر بالای محصول را در استفاده از این پردازنده‌های پرمصرف ۱۳۰ واتی تضمین می‌کند.



کمپانی MSI، برند مطرح تولیدکننده قطعات کامپیوتری جهان، به طور رسمی بایوس‌های جدیدی را برای مادربوردهای مبتنی بر چیپست X۷۹ کمپانی اینتل عرضه کرده است که باعث می‌شود این مادربوردها بتوانند از پردازنده‌های جدید ۲۲ نانومتری کمپانی اینتل با فناوری ساخت ۲۲ نانومتری با معماری Ivy Bridge-E پشتیبانی نمایند.

 پردازنده‌های جدید Ivy Bridge Extreme اخیراً توسط کمپانی اینتل معرفی شده‌اند و با استفاده از سوکت LGA۲۰۱۱ از حافظه‌های DDR۳ تا فرکانس ۱۸۶۶MHz را در حالت چهار کاناله پشتیبانی می‌کنند.
پرچمدار این پردازنده‌ها Core i۷ ۴۹۶۰X است که دارای ۶ هسته و ۱۲ رشته پردازشی بوده و فرکانس پایه آن ۳۶۰۰MHz و فرکانس حالت Turbo آن ۴۰۰۰MHz می‌باشد.
این پردازنده حافظه کش سطح سوم ۱۵ مگابایتی دارد. 

مادربوردهای سری X۷۹ کمپانی MSI دارای قطعات استاندارد Military Class III اند که پایداری و طول عمر بالای محصول را در استفاده از این پردازنده‌های پرمصرف ۱۳۰ واتی تضمین می‌کند.
مدار تغذیه DrMOSII به کار رفته در این مادربوردها دارای مکانیسم محافظت دربرابر دمای بالاست که می‌تواند در مواقع لزوم از آسیب به پردازنده‌های گران‌قیمت این پلتفورم جلوگیری کند.
پرچمدار این مادربوردها – Big Bang XPower II – دارای مدار تغذیه قدرتمند ۲۲ فازی برای پردازنده بوده و از ۴Way SLI و CrossFire X نیز پشتیبانی می‌کند. 

برای پشتیبانی از این پردازنده‌ها کافیست بایوس مادربورد خود را از طریق وب‌سایت کمپانی MSI به یکی از نسخه‌های زیر یا بالاتر ارتقا دهید: 


برچسب‌ها: پشتیبانی مادربوردهای X79 کمپانی MSI از پردازنده‌‎های جدید اینتل,

شرکت مایکروسافت قصد دارد آفیس ۳۶۵ خود را با فناوری‌های جدیدی مثل یادگیری ماشینی یکپارچه کند.
مایکروسافت آفیس ۳۶۵ را با فناوری یادگیری ماشینی یکپارچه می‌‏کند

شرکت مایکروسافت قصد دارد راهکارهای تحت پردازش ابری آفیس ۳۶۵ را با فناوری‏‌هایی مثل اوسلو (Oslo) و آفیس گراف (Graph) یکپارچه کند.


آفیس گراف در واقع راهکاری برای یادگیری ماشینی است که محتوا‌ها، تعاملات کاربران و فعالیت‏‌های آن‌ها را مورد تجزیه و تحلیل قرار می‌‏دهد و زمینه را برای دسترسی کاربران به محتواهای مورد نیاز خود فراهم می‌‏کند.

این فناوری از لحاظ مفهومی به نوعی شکل تکامل‌یافته‌تر گراف‏‌های کسب و کار در شبکه اجتماعی یامر است.


شرکت مایکروسافت همچنین در حال طراحی چند اَپ ویژه است که استفاده از فناوری گراف را سهولت می‌‏بخشند. یکی از این اپ‏‌ها «اُسلو» نام دارد. اسلو در واقع برگرفته از طرح آفیس اسلوی مایکروسافت است.

این غول نرم‌‏افزاری در طراحی این نسخه از آفیس از فناوری‌‏های شرکت فست سرچ‌ اند ترنسفر (Fast Search & Transfer) استفاده می‌‏کند که در سال ۲۰۰۸ آن را به قیمت ۵. ۱ میلیارد دلار خرید.

اپلیکیشن اسلو می‌‏تواند محتوا‌ها را در نماهای مختلف نمایش دهد. مثلاً در یکی از این نما‌ها اطلاعات در قالب مجموعه‌‏ای از کارت‏‌ها به نمایش گذاشته می‌‏شود و در هر کدام از آن‌ها اطلاعاتی مثل اطلاعات مربوط به یک قرار ملاقات یا جلسات جاری به ثبت رسیده است.

بر اساس این گزارش، اسلو از نیمه دوم سال جاری میلادی در دسترس کاربران آفیس ۳۶۵ قرار خواهد گرفت. مایکروسافت قصد دارد نسخه‏‌های مختلفی از نماهای اسلو را برای سیستم‏‌های عامل ویندوز ۸، ویندوز فون، آی او اس و اندروید طراحی کند.


برچسب‌ها: مایکروسافت آفیس ۳۶۵ را با فناوری یادگیری ماشینی یکپارچه می‌‏کند,

تاريخ : سه شنبه 13 اسفند 1392 | 15:43 | نویسنده : sara
 

 
 ساتیا نادلا، مدیر عامل جدید مایکروسافت در این شرکت دست به خانه‌تکانی، عزل و جابه‌جایی مدیران کلیدی زد.
خانه تکانی نادلا در مایکروسافت


ساتیا نادلا که در هفته‌های اخیر به عنوان مدیر عامل جدید مایکروسافت برگزیده شد، تغییر و تحولی اساسی را در میان میران اجرایی مایکروسافت آغاز کرده است.


بر اساس آخرین تغییرات در مایکروسافت دو مدیر اجرایی شرکت را ترک خواهند کرد و نایب رئیس اجرایی این شرکت حالا دیگر استراتژیست ارشد آن شده است.

معاون اجرایی بخش تبلیغ و توسعه تجارت مایکروسافت، تونی بیتز که از زمان تصاحب اسکایپ توسط غول ردموندی وارد این کمپانی شده بود، کنار گذاشته شده است.

وی یکی از نامزدهای سمت مدیرعاملی در مایکروسافت بود و شنیده‌ها از ردموند حاکی از آن هستند که وی محبوبیت بالایی در بین کارمندان و سایر مدیران داشته است.

ریکود بیتز به محض انتشار این خبر با چندین پیشنهاد کاری برای سمت مدیرعاملی از چندین شرکت معتبر دریافت کرده است.

به عنوان مثال کمپانی GoPro که در زمینه دوربین‌های پوشیدنی فعال است با وی تماس برقرار کرده و پیشنهاد مدیرعاملی را به وی داده است.

نفر دومی که نادلا عزل کرد، تمی رلر، معاون بخش بازاریابی مایکروسافت است. در بیش از یک دهه فعالیتی که وی در مایکروسافت داشته هم معاون ارشد بازاریابی و هم معاون ارشد مالی واحد ویندوز مایکروسافت بوده است.

رلر در سال ۲۰۰۱ همزمان با تصاحب نرم‌افزار Great Plains توسط مایکروسافت به ردموند آمد. وی از سال ۱۹۸۴ که از دانشگاه فارغ‌التحصیل شده بود در Great Plains مشغول به کار بوده است.

مارک پن که پیش از این یکی از معاونان اجرایی بود، سمت جدیدی را کسب نکرد و به سمت استراتژیست ارشدترفیع یافت.

سوابق پن بیشتر به دنیای سیاست مرتبط است. وی برای بیل کلینتون و تونی بلر کار کرده است. در مایکروسافت وی مسئول بخش تبلیغات بوده و می‌توان گفت که دلیل اصلی موضع خشن مایکروسافت در مقابل گوگل در تبلیغات متعدد این کمپانی، مارک پن بوده است.

معاون بخش استراتژی پیشرفته، اریک رادر جایگزین بیتز شده و سمت رلر نیز به کریس کاپوسلا اعطا شده است.


برچسب‌ها: خانه تکانی نادلا در مایکروسافت,

تاريخ : سه شنبه 13 اسفند 1392 | 15:36 | نویسنده : sara
پرفروش‌‌ترین‌ گوشی‌های موبایل در آستانه سال نو
  موبایل‌بازان ایرانی این‌روزها اقبال بیشتری به خرید Iphone 5s نشان می‌دهند.


در آستانه سال نو، رفت و آمد به بازار موبایل بیشتر شده است و تمام برندها با رشد فروش مواجه هستند.


فعالان بازار می‌گویند: در بین مشتری‌های امروز بازار موبایل، رغبت زیادی به مدل‌های Iphone ۵s اپل، S4 Galaxy سامسونگ PadFone 2 ایسوس وجود دارد.

در ادامه نگاهی داریم به ۳ مدل پرفروش در بازار گوشی موبایل.

*Asus PadFone 2
این گوشی در دو ظرفیت ۱۶ و ۳۲ گیگابایتی عرضه شده و دارای صفحه نمایش ضدخش ۴.۷ اینچی و قابلیت نمایش ۱۶ میلیون رنگ است.

دوربین عکاسی و فیلمبرداری ۱۳ مگاپیکسلی این گوشی از قابلیت فیلمبرداری، زوم خودکار، فلش ال‌ای دی و تشخیص چهره برخوردار است و کیفیت دوربین ثانویه آن ۱.۲ مگاپیکسل است.

این گوشی از سیستم عامل آندروید نسخه آیس کریم پشتیبانی می‌کند.

در سخت‌افزار این گوشی پردازنده چهار هسته‌ای ۱.۵ گیگاهرتزی و پردازشگر گرافیکی Adreno ۳۲۰ به کار رفته که برای بازی و کاربردهای گرافیکی مناسب است.

باتری این گوشی از نوع Li-Ion با توان ۲۱۴۰ میلی آمپری است که در حالت استندبای ۳۵۲ ساعت و در حالت مکالمه مداوم تا ۱۶ ساعت کار می‌کند.

 Samsung Galaxy S4
در میان انواع گوشی‌های برند سامسونگ همچنان Galaxy S۴ پیشتاز در فروش است.

این مدل از یک پردازنده ۴ هسته‌ای Krait ۳۰۰ با فرکانس ۱.۹ گیگاهرتزی و پردازشگر گرافیکی Ardreno ۳۲۰ بهره می‌برد و در ۳ حافظه، ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایتی تولید شده است.

این گوشی دارای صفحه نمایش لمسی خازنی ۴.۹۹ اینچی با قابلیت نمایش ۱۶ میلیون رنگ است.

دوربین عکاسی و فیلمبرداری ۱۳ مگاپیکسلی این گوشی از قابلیت فوکوس اتوماتیک و فلاش برخوردار است. کیفیت دوربین جلو برای مکالمه تصویری نیز ۲ مگاپیکسل است.

باتری این گوشی از نوع ۲۶۰۰ میلی آمپر ساعت با امکان ۱۳ ساعت مکالمه ممتد است.

این گوشی از سیستم عامل Android ۴.۲ Jelly Bean پشتیبانی می‌کند.

پشتیبانی از جاوا، نمایش فایل‌های مایکروسافت آفیس و نمایش فایل های PDF از دیگر قابلیت‌های این گوشی است.

• Apple Iphone 5s
مدل محبوب اپل، دارای صفحه نمایش لمسی خازنی با دقت رتینا و اندازه ۴ اینچ است.

این گوشی در سه اندازه حافظه داخلی ۱۶، ۳۲ و ۶۴ گیگابایت تولید شده و از سیستم عامل Apple Ios ۷ با قابلیت نمایش فایل‌های pdf بهره می‌برد.

باتری این گوشی امکان حدود ۹ ساعت مکالمه را داراست.

در این گوشی از چیپ A۷ استفاده شده که دربرگیرنده نخستین پردازنده ۶۴ بیتی برای گوشی‌ها است.

برچسب‌ها: پرفروش‌‌ترین‌ گوشی‌های موبایل در آستانه سال نو,

تاريخ : سه شنبه 13 اسفند 1392 | 14:38 | نویسنده : sara
 
 
 سایت خبری راشاتودی توسط هکرها هک شد و واژه نازی به جای برخی کلمات در این تارنما قرار گرفت.
راشاتودی هک شد


 یکی از مهم ترین خبرگزاری های روسیه و وابسته به دولت این کشور توسط هکرها مورد تهاجم قرار گرفت و هک شد.
در این سایت به جای برخی واژه های مرتبط با روسیه واژه نازی قرار گرفته است.


در برخی از تیترهای اخبار این سایت واژه‌های "روسی" و "اوکراینی" با واژه نازی جابجا شدند، به گونه ای که به جای واژه ارتش روسیه واژه ارتش نازی و یا به جای واژه شهروندان اوکراینی از واژه شهروندان نازی استفاده شده است.

بازگردانی سایت به حالت عادی در حدود یک ساعت به طول انجامید و در حال حاضر این پایگاه به حالت عادی در آمده است.


برچسب‌ها: راشاتودی هک شد,

تاريخ : سه شنبه 13 اسفند 1392 | 14:35 | نویسنده : sara
 
 
 

سیدضیا هاشمی: دانشگاه باید فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی همچون فیسبوک را به رسمیت بشناسد.



معاون فرهنگی اجتماعی وزارت علوم با تاکید بر جلوگیری کردن از امنیتی شدن دانشگاه‌ها، گفت: معتقد نیستیم که اکنون دانشگاه‌ها در فضای امنیتی‌ هستند و تاکید داریم تا فضای دانشگاه امنیتی نشود.


 سید ضیاء هاشمی در اجلاس معاونین فرهنگی دانشگاه‌های سراسر کشور با تاکید بر اینکه دانشگاه بدون حراست نمی‌تواند اداره شود و به کمک آنها نیازمندیم، افزود: این امر به این معنا نیست که مدیریت را به دست آنها بسپاریم تا در زمینه مسائل فرهنگی احساس مسوولیت کنند، چرا که امنیتی شدن دانشگاه پیامدهای ناگواری همچون ناامنی و بروز فجایع اخلاقی را در بر خواهد داشت.

کار فرهنگی به معنای تبلیغات و نصب پلاکارد نیست
وی خطاب به معاونین فرهنگی دانشگاه‌ها، گفت: معاونین فرهنگی بایستی به مفهوم فرهنگ توجه ویژه‌ای داشته باشند و کار فرهنگی به معنای تبلیغات و نصب پلاکارد نیست.

این در حالیست که گاهی تکرار و برخورد شعارگونه در برابر آرمان‌ها نگرش افراد را منفی می‌کند و باید در این زمینه حفظ تعادل را مورد توجه قرار داد. بنابراین چنانچه در بخش‌های دیگر جامعه فعالیت‌های فرهنگی رنگ و بوی تظاهر دارند از دانشگاه توقع می‌رود هدفش را فراموش نکند و به نهادسازی رفتارها و اصلاح نگرش‌ها بپردازد.

معاونت فرهنگی دیده‌بان دانشگاه است
وی آغاز تغییر در هر جامعه‌ای را از دانشگاه دانست و افزود: معاونین فرهنگی باید در جریان تحولات و تغییرات فرهنگی جهان باشند، چرا که اولین کانون تغییرات در هر جامعه‌ای دانشگاه است و حال که در عصر تغییر و تحولات جهانی هستیم دانشگاه باید به خوبی رصد کننده این تغییرات باشد.

هاشمی معاونت فرهنگی را دیده‌بان دانشگاه نامید و عنوان کرد: معاونت فرهنگی همچون یک دیده بان باید بالاتر از سطح سایرین قرار بگیرد و انتظار می‌رود معاونین فرهنگی افرادی متخصص باشند و مرتب و مستمر نسبت به ارتقای دانش و فرهنگ خود اهتمام ورزند.

معاون فرهنگی وزارت علوم با اشاره به اینکه هر تغییری در جهان متوجه کشور ما هم خواهد شد، اظهار کرد: امروزه در دهکده جهانی زندگی می‌کنیم و هر تغییری در جهان در زندگی ما نیز موثر است و دانشجویان بیش از آنکه در دانشگاه باشند در فضای جهانی و مجازی حضور دارند. بنابراین مسوولین فرهنگی باید نسبت به این گونه مسائل شناخت کافی داشته باشند و اگر شناخت عمیق ایجاد نشود در مدیریت فرهنگی دچار تاخر می‌شویم و تاخر فرهنگی آسیب‌های بزرگ و کوچکی به همراه خواهد داشت.

جوانان جامعه شاید همه به رنگ ما نباشند اما همه مطلوب ما هستند
وی فعالیت فرهنگی را محدود به دانشگاه ندانست و افزود: معاونت فرهنگی باید متولی برنامه ریزی و سیاست گذاری در امور دانشگاه باشد و دانشگاه یک نهاد فرهنگی است. دانشگاه در کلیت خود در فرهنگ تاثیرگذار است و این امر به این معناست که معاونت فرهنگی در تمام حوزه‌های دانشگاه مسوولیت دارد.

هاشمی با تاکید بر پیوند دادن دانشگاه به نیازهای جامعه گفت: معاونت فرهنگی باید متناسب با نیازهای جامعه، دانشگاه را به تمام بخشهای دیگر پیوند زند و یکی از دغدغه‌های مهم تقویت هویت دینی و ملی است. ما در یک جامعه دینی زندگی می‌کنیم و اگر دانشجوی ما پس از خروج از دانشگاه عرق ملی و دینی نداشته باشد این به این معناست که عملکرد ما قابل قبول نبوده در این راه روشهای مختلفی همچون مشارکت، برگزاری اردوهای راهیان و ایرانگردی موثر است.

هاشمی با اشاره به تاکید وزیرعلوم و رییس جمهوری در ایجاد فضای نشاط و امید در دانشگاه گفت: دانشجو برای آنکه نشاط داشته باشد باید نسبت به آینده امیدوار باشد و نشاط به معنای هیجان کاذب نیست؛ بلکه به معنای امید، جلب انگیزه و مسوولیت پذیری است. یک جامعه پویا مدام نسبت به جامعه خود احساس مسوولیت می‌کند و در این میان دانشجو باید احساس کند که نقش موثری در این زمینه دارد و حرفش شنیده می‌شود.

هاشمی با بیان اینکه جوانان جامعه شاید همه به رنگ ما نباشند اما همه مطلوب ما هستند، اظهار کرد: پس پذیرش این تنوع ضرورت دارد و دانشگاه باید پیگیر و شنونده نقدهای آنها باشد. این مسئله فقط در تعامل با دانشجو نیست؛ بلکه باید در برنامه ریزی و سیاست‌های کلان دانشگاه دیده شود. دانشجو باید احساس کند که می‌تواند در خدمت دانشگاه باشد.

نباید مسائل سیاسی را مقدم بر مسائل فرهنگی بدانیم
معاون وزیر علوم با اشاره به اینکه استبداد در رای هلاکت در پیش خواهد داشت گفت: در حوزه فرهنگ استبداد و خودرایی‌ در ابتدا هلاکت را در پی خواهد داشت و پس از آن صدمه‌های جبران ناپذیری به فرهنگ جامعه وارد می‌شود.

مسئولین فرهنگی در دانشگاه‌ها با بهره گیری از افراد خبره و تشکیل شوراهای مشورتی در معاونت‌های فرهنگی باید کار را پیش ببرند.

وی سیاست زدگی در مسیر فرهنگ را مهلک خواند و افزود: باید جایگاه فرهنگ و شان آن را به خوبی بشناسیم و نباید مسائل سیاسی را مقدم بر مسائل فرهنگی بدانیم. فرهنگ مبدا حوزه‌های دیگر جامعه است و نباید تحت الشعاع سیاست و اقتصاد قرار بگیرد. معاون فرهنگی نباید با ایجاد تقابل میان فرهنگ و سیاست، خود و دانشگاه را سیاست زده کند.

معاون فرهنگی وزارت علوم با تاکید بر اینکه کار فرهنگی بازخوردی بلند مدت دارد اظهار کرد: در این حوزه باید نگرش بلند مدت داشت. نگرش و رفتار افراد به سرعت تغییر نمی‌کند و نباید در حوزه مدیریت فرهنگی توقع بازخورد سریع داشته باشیم.

وی تنوع فرهنگی در جامعه را یک سرمایه تلقی کرد و افزود: تنوع فرهنگی در دانشگاه شکوفا می‌شود و نباید مسئولین از آن بهراسند بلکه با به رسمیت شناختن آن تهدیدها را به فرصت تبدیل کنند همچنین نباید با نگاه منفی میان فرهنگ‌های مختلف تقابل ایجاد کنند .

دانشگاه باید فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی همچون فیسبوک را به رسمیت بشناسد
وی یکی از مهمترین محل‌های تلاقی فرهنگ‌ها را فضای مجازی دانست و افزود: دانشگاه باید خود فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی همچون فیس بوک را به رسمیت بشناسد چرا که این ابزارها فرصت‌ها و راهکارهای خوبی را برای رساندن صدای ما به جهان فراهم کردند.

عده‌ای می‌گویند برای حضور در فیسبوک چه راه حلی داریم مگر بحرانی وجود دارد که به دنبال راه حل می‌گردید. این مسئله مثل این است که بگوییم زندگی در شهر نسبت به روستا مخاطره آفرین است. درست است که شهر آسیب پذیرتر است اما امکانات بیشتری دارد. در نگاه به حوزه فضای مجازی نباید به عنوان یک معضل به آن نگاه کرد.

وی افزود: فضای مجازی بخشی از زندگی شده است که باید برای آن برنامه د اشته باشیم . عدم حضور در این حوزه به معنای باز کردن راه برای دیگران است.

۶۰درصد دانشجویان از وی‌چت و وایبر استفاده می‌کنند
معاون فرهنگی وزارت علوم با اشاره به تحقیق دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، اظهار کرد: طبق تحقیقات ۶۰ درصد دانشجویان ما از ابزارهای ارتباطی همچون وی چت و وایبر استفاده می‌کنند و ما باید آنها را مخاطب خود قرار دهیم و نباید با درگیر شدن در دعواهای خود این ۶۰ درصد را فراموش کنیم.

مخفی کردن آسیب‌های اجتماعی کمکی نمی‌کند
هاشمی با بیان اینکه باید به سمتی حرکت کنیم که افراد با دیدن نیروهای امنیتی و حراست احساس آرامش کنند، اظهار کرد: دانشگاه بدون حضور حراست و نیروی امنیتی اداره نمی‌شود بلکه برخی مسائل پشت پرده وجود دارد که برای مدیریت و شناخت آن به آنها نیازمندیم.

زمانی افراد احساس آرامش می‌ کنند که نگاه فرهنگی درستی ایجاد کنیم. دانشگاه به حراست نیازمند است اما نباید مدیریت را به دست آنها بسپاریم. آنها در زمینه مسائل فرهنگی نباید احساس مسئولیت کنند و خط مشی به ما نشان دهند.

وی پیامدهای امنیتی شدن دانشگاه را ناامنی و بروز فجایع اخلاقی عنوان کرد و افزود: محیط دانشگاه یک محیط فرهنگی است و مخفی کردن آسیب‌ها به حل آنها کمکی نمی‌کند. البته لازم نیست آنها را فریاد بکشیم اما باید نسبت به آنها احساس مسئولیت داشته باشیم.

مدیریت آسیب‌های اجتماعی از وظایف معاونت فرهنگی است و اولین مرکزی که مشکلات را رصد می‌کند این معاونت می‌باشد.

معاون فرهنگی وزارت علوم با بیان اینکه رفتارهای غلط چه مشفقانه و چه غیرمشفقانه عوارض بر جای می‌گذارد گفت: باید از رفتارهای غلط در دانشگاه جلوگیری کنیم و از بخشهای دیگر برای اداره دانشگاه کمک بگیریم.

برگزاری کرسی‌ آزاد اندیشی تکنیک نیست، راهبرد است
وی با تاکید بر برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی و بسط تفکر انتقادی مبتنی بر عقلانیت گفت: برخی افراد غیر متخصص گمان می‌کنند زمانی که صحبت از عقلانیت می‌شود به آنها توهین می‌کنیم این در حالی است که ممکن است آدمهای عاقل نیز رفتارهای خلاف عقلانیت انجام دهند. برگزاری کرسی‌ آزاد اندیشی یک تکنیک نیست بلکه یک راهبرد است.

تاکید چندین باره مقام معظم رهبری بر برگزاری کرسی‌های آزاد اندیشی حاکی از این است که دانشگاهیان متوجه منظور ایشان نشده‌اند. کرسی آزاداندیشی باعث ایجاد رشد فکری،‌ ایجاد فضای آزاد در دانشگاه و رشد و گسترش علوم انسانی می‌شود و لازمه این مسئله حرکت در بستر منطقی، آرام و آزاد است.

هاشمی با بیان اینکه باید بستری ایجاد شود تا تمام عقاید بتوانند نظرات خود را بیان کنند اظهار کرد: در محیط دانشگاه هر تفکری در چهارچوب قانون حق ابراز عقیده دارد و این مخاطب است که خود انتخاب می‌کند. این مسئله مستلزم همکاری دانشگاه است و هیچ نهادی حق دخالت در این زمینه را ندارد. هرچند که در خیلی از کارها حق دخالت نداریم اما دخالت می‌کنیم. دانشجو و استاد باید احساس کنند که با ابراز عقیده دچار مخاطره نمی‌شود.

معاون فرهنگی وزیر علوم با تاکید بر اینکه در فعالیت‌های فرهنگی باید نگاه جهانی داشته باشیم گفت: معاونت فرهگی باید وارد فضاهای بین المللی شود و تعامل این معاونت با معاونت امور بین المللی باید توسعه پیدا کند از همین روست که توجه به فضای مجازی نیز مورد تاکید است.

وی همچنین در تعامل معاونت فرهنگی با دفتر نمایندگی مقام معظم رهبری تاکید کرد و افزود: همکاری با نهاد می‌تواند بسیار مثمر ثمر باشد.

در حوزه فرهنگی انحصار گرایی و تک صدایی باید به پایان برسد
هاشمی با تاکید بر اینکه مسئولین فرهنگی دانشگاه باید سعه صدر داشته باشند، گفت: تشکل‌های فعال و تشکل‌هایی که بناست بر فرایند قانونی در آینده ایجاد شوند باید در فضایی آرام و آزاد فعالیت کنند.
آزاد بودن تشکل‌ها یک امر طبیعی است اما باید در چارچوب قانون باشد. اگر قانون مشکلی دارد باید معاونین فرهنگی از مسیرهای تغییر قانون این مسئله را پیگیری کنند اما تا زمانی که قانون پابرجاست باید به آن عمل کنند.

وی با تاکید بر اینکه در حوزه فرهنگی انحصار گرایی و تک صدایی باید به پایان برسد گفت: در این زمینه نباید انحصارگرایانه عمل کنیم و تریبون‌ها را برای دیگران فعال کنیم. معاونت فرهنگی محدود به دانشجویان نیست و اساتید و کارمندان نیز باید فعالیت داشته باشند.

وی افزود: باید از موازی کاری اجتناب کنیم و معاونت فرهنگی با دوری از تصدی گری به امر مدیریت بپردازد و برخی از امور را به دست تشکل‌ها بسپارد.

معاون فرهنگی وزارت علوم در پایان با تاکید بر اینکه معاونین فرهنگی نمایندگان دولت تدبیرو امید هستند، اظهار کرد: معاونین فرهنگی باید در حمایت از سیاست‌های دولت گام بردارند و اگر فردی موافق این مسئله نیست می‌تواند کنار بکشد.


برچسب‌ها: دانشگاه فیسبوک را به رسمیت بشناسد,

تاريخ : سه شنبه 13 اسفند 1392 | 14:34 | نویسنده : sara
 
 
 
ایمل‌های یک‌بار مصرف، یعنی دیگر از هجوم اسپم‌ها ایمیل‌های بی‌ربط در امان خواهید بود!
از ایمیل یکبار مصرف چه می‌دانید؟!



چک کردن ایمیل با توجه به حجم بالای پیام‌های بی‌موردی که برای کاربران ارسال می‌شود گاهی موجب می‌شود که پس از مدتی فرد عطای استفاده از ای‌میل را به لقایش بخشیده و برای فرار از حجم بالای ایمیل‌های بی‌ربط و با ربط آدرسی جدید ایجاد کند اما برای جلوگیری از این اتفاق می‌توان از ایمیل‌های یک بار مصرف استفاده کرد.


 ممکن است روزانه بارها آدرس ای‌میل شما پرسیده شود. در بانک، فرم ادارات مختلف، هنگام خرید برخی اقلام، ثبت نظر در برخی سایتها و وبلاگها و ده‌ها جای دیگر. در بسیاری موارد پس از مدتی شما با حجمی انبوه از ایمیل‌های دست و پاگیر و تبلیغی مواجه می‌شوید.

اگر شما مایل هستید آدرس اصلی خود را در اختیار هر سایت و شرکتی قرار ندهید، استفاده از ایمیل‌هایی یکبار مصرف راه‌حلی مناسب محسوب می‌شود.

فرض کنید می‌خواهید در سایتی ثبت نام کنید تا نرم‌افزار یک کتاب را برای شما ای‌میل کند، یا این‌که می‌خواهید دیدگاه خود را در مطلبی از وبلاگی که خوانده‌اید بازگو کنید اما به اجبار از شما خواسته می‌شود که آدرس ای‌میل خود را وارد کنید.

با گشت و گذاری کوتاه در دنیای مجازی می توانید با لیستی از ای‌میل‌های یکبار مصرف که قابلیتهای مختلفی دارند آشنا شوید. این نوع ایمیل‌ها تا چندین ساعت، روز و یا حتی چند سال می‌توانند اعتبار داشته باشند و ای‌میل‌های دریافتی را به صورت خودکار به ایمیل اصلی شما ارسال کنند.

البته ناگفته نماند که این قابلیت آخر در تمام ای‌میل‌های یک بار مصرف وجود ندارد. حتی برخی از این ای‌میل‌ها قابلیتی دارند که شما بتوانید پاسخ آن‌ها را از طریق ای‌میل اصلی خود و بدون افشای آدرس ای‌میل اصلی ارسال کنید.

بنا بر اعلام سایت‌های اینترنتی، برخی از سرویس‌های رایگان ایمیل یکبار مصرف عبارتند از:

http:www.mailnator.com
http://www.mytrashmail.com
http://www.mailexpire.com
http://www.temporaryinbox.com
http://www.maileater.com
http://www.jetable.org/en/index
http://www.guerrillamail.com
http://10minutemail.com
http://www.dontreg.com
http://www.tempomail.fr
http://www.tempemail.net
http://www.pookmail.com
http://www.Funpatugh.com
http://www.kasmail.com
http://greensloth.com
http://www.mytempemail.com
http://mailcatch.com

برخی دیگر از ایمیل‌های یکبار مصرفی که می توان آنها را مورد استفاده قرار داد عبارتند از:

Dispostable ، Mintemail، Filzmail، Guerrillamail،‌10Minutes، MailEater، Trashmail، MailCatch،‌ MyTrashMail ،Jetable،‌Spambox، Spam.la،‌Tempemail،‌SpamFree۲۴ و WhySpam.Me

که در این میان Jetable، و SpamMotel و MyTempEmail و MailCatch قابلیت forward کردن خودکار ای‌میل‌های دریافتی به ای‌میل اصلی شما و نیز ارسال پاسخ به آنها از طریق ای‌میل اصلی خود شما (بدون لو رفتن آن) را نیز دارند.

اما برای استفاده از هر یک از این ای‌میل‌ها لازم است برخی نکات را مورد توجه قرار دهید. به عنوان مثال در سرویسی مانند

10MinuteMailهمان طور که از نام آن برمی‌آید پس از ورود به سایت به شما به یک حساب ایمیل وارد می‌شوید که فقط ۱۰ دقیقه وجود خواهد داشت و در همین زمان می‌توانید در سایت یا سرویسی که می‌خواهید، عضو شوید و اطلاعات ارسالی آن را دریافت کنید. اگر ۱۰ دقیقه برای شما کافی نیست، برروی Give me ۱۰ more minutes! کلیک کنید تا ۱۰ دقیقه دیگر بر عمر ایمیل شما افزوده شود.

البته امکان ارسال نامه با این سرویس وجود ندارد که خب خیلی هم مورد نیاز نیست. یا برای استفاده از ایمیلی مانند Mailinator

شما می‌توانید از هر آدرس ایملیی به شکل yourname@mailinator.com استفاده کنید و از آدرس yourname.mailinator.com به آن دسترسی داشته باشید.

نیازی به عضویت هم نیست و محدودیتی هم از نظر زمانی برای ای‌میلها وجود ندارد. البته بهتر است که این نکته را هم مد نظر داشته باشید که هر آدرس ایمیلی در این سرویس برای همه قابل استفاده است و همه می‌توانند نامه‌های ارسالی در آن را ببینند و در واقع از نظر امنیتی خیلی توصیه نمی‌شود؛ اما اگر آنچنان کارتان از نظر امنیتی مهم نیست، گزینه بسیار خوبی است.

اگر بنا به هر دلیلی نتوانستید که از طریق yourname@mailinator.com در جایی ثبت نام کنید ، از Yourname@safetymail.info استفاده کنید که آدرس دیگری برای همین سایت است.

اما بنا بر اعلام پایگاه‌های اینترنتی گزینه دیگری که در میان لیست ای‌میل‌های یک بار مصرف وجود دارد و شاید از دیدن اسم آن کمی تعجب کنید جی میل است که یکی از بهترین گزینه‌ها هم محسوب می شود.

یکی از محاسن جیمیل این است که اگر یک ایمیل در آن داشته باشید مانند آن است که مثل این است که چندین جیمیل داشته باشید.فرض کنید آدرس ایمیل شما باشد: sepehr۲۰@gmail.com در این صورت اگر کسی به sepehr.۲۰@gmail.com یا s.e.p.e.h.r.۲۰@gmail.com یا sep...ehr۲۰۰@gmail.com یا نمونه‌های مشابه نامه‌ای ارسال کند، آن نامه به همان sepehr۲۰@gmail.com ارسال می‌شود.

درواقع شما با گذاشتن نقطه میان حروف نام ایمیل‌تان ، آدرسهای ایمیل جدیدی به وجود می‌آورید که البته نامه‌های ارسال به آنها همگی به آدرس اصلی ایمیل شما ارسال خواهند شد.

نکته دیگر آنکه ممکن است برخی سایتها اجازه استفاده از ای‌میل‌های متفرقه مانند Mailinator و 10MinuteMail را ندهند اما برای استفاده از جیمیل محدودیتی وجود نخواهد داشت و بدین ترتیب شما قادر به استفاده از امکانات مختلف این سرویس خواهید بود.


برچسب‌ها: از ایمیل یکبار مصرف چه می‌دانید؟!,

تاريخ : سه شنبه 13 اسفند 1392 | 14:31 | نویسنده : sara
 
 

 
 ناتوانی شرکت‌های بزرگ در زمینه راهبری و اعتماد به اطلاعات، از دلایل این بحران به شمار می‌آیند.
بحران اطلاعاتی در کمین بر‌ترین شرکت‏‌های جهان


شرکت گارتنر پیش‏ بینی کرده است حدود یک سوم شرکت‌هایی که نام‏شان وارد فهرست صد شرکت بر‌تر فورچون شده است تا سال ۲۰۱۷ با یک بحران اطلاعاتی مواجه خواهند شد.


ظهور فناوری داده‌های کلان، ارتباطات مبتنی بر شبکه‌های اجتماعی و فناوری‌های همراه و افزایش حجم اطلاعات، سازمان‏‌ها و شرکت‏‌ها را واداشته بیش از پیش بر مقوله اطلاعات کسب و کار تمرکز کنند.

تحلیل‏گران این شرکت پیش ‏بینی کرده‌اند تا سال ۲۰۱۷ حدود ۳۳ درصد از شرکت‌هایی که نامشان وارد فهرست صد شرکت بر‌تر جهان شده است به نوعی دچار یک بحران اطلاعاتی خواهند شد.

ناتوانی این شرکت‏‌ها در زمینه ارزش ‏افزایی، راهبری و اعتماد به اطلاعات و داده‌های کسب و کار از دلایل این بحران احتمالی اعلام شده است.

گارتنر در این گزارش تاکید کرده است مدیران کسب و کار‌ها باید به جای اینکه توجه خود را صرف نگهداری اطلاعات کنند، بر مدیریت اطلاعات تمرکز کنند.

تحلیل‏گران گارتنر گفته‌اند در اقتصاد دیجیتال، اطلاعات تبدیل به یک دارایی رقابتی شده است که می‌‏توان مجموعه ‏ای از مزایای کسب و کار را از آن‌ها استخراج کرد.

گارتنر در این گزارش بر ضرورت کسب مهارت مدیریت اطلاعات کسب و کار (EIM) تاکید کرده است. برخورداری از این مهارت به کسب و کارهای و سازمان‏‌ها امکان می‌‏دهد اطلاعات را مدیریت کنند، به اشتراک بگذارند و مورد بازاستفاده قرار دهند.

تحلیل‏گران اما هشدار داده‌اند که این مهارت به خودی خود کمک چندانی به سازمان‏‌ها نمی‌‏کند. مدیران آی تی باید به گونه ‏ای ابتکارات و راهکارهای EIM را طراحی کنند که بتوانند این اطلاعات را به ارزش‌های تجاری تبدیل کنند و از این ارزش‏‌ها نیز در راستای اهداف کسب و کار خود استفاده کنند.

بر اساس این گزارش، در حال حاضر حدود سه چهارم از ابتکارات مربوط به مدیریت اطلاعات کسب و کار که در سازمان‌های مختلف مورد استفاده قرار می‌‏گیرد، چندان به هم مرتبط نیستند و این روند باعث می‌‏شود این ابتکارات در ‌‌نهایت نتیجه ‏ای در بر نداشته باشد.

برچسب‌ها: بحران اطلاعاتی در کمین بر‌ترین شرکت‏‌های جهان,

تاريخ : سه شنبه 13 اسفند 1392 | 14:7 | نویسنده : sara

دبیر شورایعالی فضای مجازی از تغییر محسوس در استفاده کاربران ایرانی از شبکه اینترنت با اجرایی شدن شبکه ملی اطلاعات از سال آینده خبر داد و تاکید کرد: در شبکه ملی اطلاعات برای کاربران، محدودیت سرعت دسترسی وجود ندارد.

HIgh-Speed-Internet-1

 محمدحسن انتظاری  در مورد برنامه های سیاستگذاری شورایعالی فضای مجازی در حوزه اینترنت اظهار داشت: تمرکز اصلی ما در حوزه اینترنت، بر روی شبکه ملی اطلاعات است و امیدواریم با راه اندازی این شبکه، کاربران ایرانی شاهد تغییر محسوسی در سرعت دسترسی به سایتهای اینترنتی باشند.

برنامه های عملیاتی شبکه ملی تا هفته آینده ارائه می شود

وی با اشاره به تاخیر ۲ ساله در راه اندازی پروژه شبکه ملی اطلاعات ادامه داد: خوشبختانه هم اکنون کلیات این شبکه در شورایعالی فضای مجازی به تصویب رسیده و ابلاغ شده است که در این راستا قرار است برنامه های عملیاتی شدن این پروژه ظرف هفته آینده از سوی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ارائه شود.

انتظاری با تاکید براینکه برنامه های عملیاتی شدن شبکه ملی اطلاعات مربوط به کاربران خانگی و دستگاهی خواهد بود افزود: در سال ۹۳ با راه اندازی شبکه ملی اطلاعات، ترافیک داخل کشور در داخل جریان پیدا می کند و شبکه ای یکپارچه اجرایی می شود که تاثیرش در سرعت کاربران به وضوح قابل مشاهده است.

دسترسی به سایتهای داخلی با سرعت نامحدود

دبیر شورایعالی فضای مجازی با بیان اینکه در شبکه ملی اطلاعات سرعت بالا، دسترسی امن و پایدار به اینترنت دیده شده است تصریح کرد: در شبکه ملی محدودیت سرعت دسترسی برای کاربران وجود ندارد و کاربران می توانند با سرعت بسیار بالا به سایتهای داخلی و ترافیک داخلی دسترسی داشته باشند. اما ممکن است در تجهیزات محدودیتهایی وجود داشته باشد که نیاز به ایجاد زیرساختهای مناسب است.

رئیس مرکز ملی فضای مجازی با بیان اینکه با آماده شدن زیرساخت شبکه ملی اطلاعات، کاربران می توانند سرویس اینترانت داخلی را بسته به نوع سرویس از شرکتهای ارائه کننده خدمات دریافت کنند به مهر گفت: براساس برنامه های صورت گرفته بخش عمده ای از این شبکه در سال ۹۳ قابل دسترسی خواهد بود.

سرویس های جدید بر بستر اینترنت ملی بزودی اعلام می شود

وی تمرکز اصلی شورایعالی فضای مجازی را ایجاد شبکه ملی اطلاعات و ارائه محتوای بر روی آن برشمرد و خاطرنشان کرد: زیرساخت شبکه ملی اطلاعات در اختیار وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات است که انواع و اقسام سرویس های ارتباطی بر این بستر قابل ارائه خواهد بود اما شرکتهای متقاضی ارائه، باید از مرکز ملی فضای مجازی مجوز ارائه سرویس دریافت کنند.

مهندس انتظاری با تاکید براینکه هم اکنون کمیته های فرعی شورایعالی فضای مجازی در حال پرداختن به سرویس های مرتبط با شبکه ملی اطلاعات است تصریح کرد: این سرویس ها و خدمات تا قبل از پایان سال جاری در شورایعالی فضای مجازی تصویب شده و به تائید اعضا می رسد و پس از آن اطلاع رسانی رسمی در مورد آنها صورت می گیرد.

آخرین جلسه شورایعالی فضای مجازی در سال ۹۲ برگزار می شود

دبیر شورایعالی فضای مجازی در مورد برگزاری آخرین جلسه شورایعالی فضای مجازی در سال ۹۲ نیز گفت: برای برگزاری این جلسه قبل از پایان سال، درخواست خود را به دفتر رئیس جمهور ارائه داده ایم و پیش بینی می شود ظرف ۲ هفته آینده جلسه شورایعالی فضای مجازی با حضور رئیس جمهور تشکیل شود که در این جلسه موضوع خدمات مدنظر بر روی شبکه ملی اطلاعات عنوان خواهد شد.


برچسب‌ها: تغییر محسوس در استفاده کاربران از اینترنت از سال آینده,

تاريخ : سه شنبه 13 اسفند 1392 | 14:3 | نویسنده : sara

بیل گیتس بنیانگذار و مدیرعامل سابق شرکت مایکروسافت که به انجام فعالیت‌های بشردوستانه شهره است در آخرین لیست منتشر شده از سوی نشریه فوربس باز هم به عنوان ثروتمندترین فرد جهان معرفی شد.

Bill Gatesدر لیست منتشر شده از میلیاردرهای جهان در نشریه فوربس، ثروت بیل گیتس ۷۶ میلیارد دلار عنوان شده و اعلام شده که سهام وی در شرکت مایکروسافت باعث شده تا وی بتواند کارلوس اسلیم ثروتمند مکزیکی را از رده اول پائین بکشد که چهار سال به طور متوالی در اختیار او بود.

فوربس در بیست سال گذشته تاکنون نام بیل گیتس را ۱۵ بار به عنوان ثروتمندترین فرد جهان به ثبت رسانده و عنوان کرده که سهام بیل گیتس در مایکروسافت اکنون تنها یک سوم کل ثروت او را تشکیل می‌دهد و به زودی استیو بالمر تعداد سهم بیشتری نسبت به بیل گیتس از مایکروسافت خواهد داشت. سهام مایکروسافت در سال ذشته افزایش چشمگیری در وال‌استریت داشت و چندین میلیارد دیگر به ثروت بیل گیتس و ارزش سهام او اضافه کرد.

بیل گیتس با وجود کناره‌گیری از مدیرعاملی مایکروسافت این روزها بیشتر وقت خود را در این شرکت می‌گذراند و به عنوان مشاور فناوری به ساتیا نادل مدیرعامل جدید مایکروسافت مشاوره می‌دهد.

در میان اهالی دنیای فناوری مارک زاکربرگ مدیرعامل فیس‌بوک با توجه به افزایش دو برابری سهام فیس‌بوک در وال‌استریت ارزش دارایی او را به ۲۸٫۵ میلیارد دلار رسانده تا با فاصله معناداری نسبت به سرگئی برین و لری پیج از گوگل و جف بزوس از امازون قرار گیرد.

نکته جالب اینکه با تشکر از خرید میلیاردی واتس‌اپ توسط فیس‌بوک، Jan Koum و Brian Acton بنیانگذاران واتس‌اپ به لیست میلیاردرهای فوربس پیوسته‌اند!


برچسب‌ها: بیل گیتس، باز هم به عنوان ثروتمندترین فرد جهان معرفی شد,

صفحه قبل 1 ... 4 5 6 7 8 ... 41 صفحه بعد