تاريخ : شنبه 16 فروردين 1393 | 13:44 | نویسنده : sara
 تمامی آسیب پذیری های اصلاح شده در موتور مرورگر WebKit قرار دارند.



شركت اپل به روز رسانی های امنیتی را برای مرورگر سافاری بر روی سیستم عامل مكینتاش منتشر كرد. تمامی آسیب پذیری ها در موتور مرورگر WebKit قرار دارند.


این به روز رسانی ۲۷ آسیب پذیری را برطرف می نماید كه ۲۶ آسیب پذیری می تواند منجر به اجرای كد از راه دور شود.
یك آسیب پذیری نیز می تواند به برنامه ای كه كد دلخواه را اجرا می كند اجازه دهد تا با وجود حفاظت های sandbox، فایل های دلخواه را بخواند.

بسیاری از آسیب پذیری های مشابه با این آسیب پذیری ها در به روز رسانی چند هفته گذشته در iOS 7.1 برطرف شده است.


برچسب‌ها: انتشار اصلاحیه های امنیتی اپل برای سافاری,

تاريخ : شنبه 16 فروردين 1393 | 13:42 | نویسنده : sara

 گوگل برای دروغ آپریل سال 2004 گفته بود که سرویس Gmail را با 1000 گیگابایت حافظه مجازی رایگان عرضه می‌کند.

دروغ آوریل گوگل که اینترنت را متحول کرد



بر اساس یک فرهنگ قدیمی، ساکنان کشورهای مختلف در نخستین روز ماه آوریل یک دروغ بزرگ و باورنکردنی می‌گویند و پس از آن‌هم دروغ خود را برملا می‌کنند که این اتفاق در فرهنگ ما به "دروغ روز سیزدهم فروردین" شهرت یافته است و شرکت‌های بزرگ در سراسر جهان از این اتفاق استفاده می‌کنند تا امیال و اهداف دور از دسترس خود را بیان کنند.


 شرکت گوگل که برای سال‌های طولانی همچنان عنوان بزرگ‌ترین مرکز ارایه دهنده خدمات اینترنتی در جهان را از آن خود کرده است، با همین دروغ ساده توانست دنیای کاربران را متحول کند.

گوگل که در سال ۲۰۰۴ میلادی به حد کافی شهرت یافته بود، در روز اول آوریل این سال بیانیه‌ای حاوی دو خبر مهم منتشر کرد و در یکی از آنها توضیح داد که برای کار کردن روی کره ماه کارمند استخدام می‌کند.

اما در بخش دیگر این بیانیه گفته شد که غول اینترنتی جهان قصد دارد خدمات پست الکترونیکی رایگان در دراختیار کاربران بگذارد و به‌جای یک گیگابایت یا دو گیگابایت فضای اینترنتی، این سرویس را با ۱۰۰۰ گیگابایت حافظه مجازی به دست کاربران برساند.


گوگل در این خبر گفته بود که کاربران برای استفاده از خدمات پست الکترونیکی خود دیگر نیاز ندارند ایمیل‌های قدیمی را پاک کنند و هر اندازه که بخواهند‌، می‌توانند فضای مجازی در اختیار بگیرند؛ که البته در انتهای مطلب گفته شده بود: «این خبر دروغ اول آوریل است.»

اما طولی نکشید که این دروغ به حقیقت پیوست و سرانجام گوگل سرویس پست الکترونیکی Gmail را راه‌اندزی کرد و از همان ابتدا فضای بیش از سرویس‌های Hotmail و Yahoo را در اختیار کاربران ‌گذاشت.

"جورجز هریک"(Georges Harik) مدیر مرکز انکوباتور داخلی گوگل در این خصوص گفت: «زمانی که Gmail راه‌اندازی شد روزنامه‌نگاران از سراسر جهان با ما تماس می‌گرفتند تا دریابند که این شوخی چه زمان به پایان می‌رسد و گوگل تا چه زمان می‌خواهد به دروغ اول آوریل خود ادامه دهد. اما ما پاسخ دادیم که قرار نیست این سرویس غیرفعال شود و گوگل رسما پست الکترونیکی خود را راه‌اندازی کرده است.»


سرویس پست الکترونیکی Gmail دقیقا روز اول آوریل سال ۲۰۰۴ میلادی فعالیت خود را آغاز کرد و هم‌اکنون ۱۰ سال از زمان راه‌اندازی آن می‌گذرد و گوگل اعلام کرده است که این سرویس هم‌اکنون بیش از ۵۰۰ میلیون مشترک دارد.

سرویس Gmail به ۵۷ زبان مختلف خدمات خود را ارائه می‌دهد.
این سرویس ابتدا یک گیگابایت حافظه رایگان در اختیار هر کاربر قرار می‌داد اما هم‌اکنون کاربران می‌توانند تا ۱۵ گیگابایت به صورت رایگان از فضای این سرویس استفاده کنند و برپایه ابزار Google Drive نیز ۳۰ ترابایت حافظه مجازی را روی Gmail در اختیار بگیرند.
 


برچسب‌ها: دروغ آوریل گوگل که اینترنت را متحول کرد,

تاريخ : شنبه 16 فروردين 1393 | 13:39 | نویسنده : sara
 

 شرکت مایکروسافت نرم‌افزار کارردی One note را به صورت رایگان برای پلتفرم‌های متعدد بر روی شبکه اینترنت قرار داد.

مایکروسافت One note را به صورت رایگان عرضه کرد

شرکت مایکروسافت نرم‌افزار کارردی One note را به صورت رایگان برای پلتفرم‌های متعدد بر روی شبکه اینترنت قرار داد.



این نرم‌افزار به عنوان بخشی از بسته اصلی و کامل نرم‌افزار آفیس محسوب می‌شود و هم اکنون می‌توانید برای دانلود آن از بازارهای نرم‌افزاری دستگاه‌های همراه و هم‌چنین وب سایت اصلی one note اقدام نمایید.
این نرم‌افزار به صورت کاملا همخوان با سیستم‌های عامل موبایل و کامپیوتر عرضه خواهد شد و فایل دانلود آن بدون محدودیت در اختیار کاربران خواهد بود.


تنها نکته مهم این است که برای سیستم عامل ویندوز تنها دارندگان ویندوزهای ۸ و ۸.۱ قادر به دریافت فایل خواهند بود و نسخه‌های قدیمی‌تر ویندوز از این امکان بی‌بهره خواهند بود.

همچنین نسخه رایگان One Note در بازار نرم‌افزاری اپل برای دانلود و نصب بر روی سیستم های مجهز به iOS و مک قابل دسترسی می‌باشد.

برچسب‌ها: مایکروسافت One note را به صورت رایگان عرضه کرد,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 16:25 | نویسنده : sara

 

اصطلاحات RSS

وبلاگ ــ يك وبلاگ يا وب سايت عمومي است كه فرستاده هاي شخصي را نشان مي دهد و معمولاً آخرين مطلب از نظر زماني اولين مطلب از نظر مكاني در صفحه است. معمولاً اين فرستاده كه عموماً متن هستند بايگاني شده و قابل جستجو (بوسيله موتورهاي جستجو) هستند. اين فرستاده ها مي توانند از طرف يكشخص يا اشخاص زيادي باشند. وبلاگهاي جديد همراه با لينك ها و توصيف مختصري ارائه مي شوند كه اين توصيف ها بوسيله RSS در دسترس قرار مي گيرند.

كانالها (Channels) ــ اينها لينكهايي به زبان XML هستند كه به مقالات و وبلاگهاي جديد آدرس مي دهند. و بعضي وقتها با عنوان Feed ناميده مي شوند.

تغذيه(Feeds) ــ اينها فايلهايي به زبان XML هستند كه معمولاً شامل لينكهايي به مقالات و وبلاگها همراه با يك توصيف مختصر مي باشند. كه به اين لينك ها گاهي كانال (Channel) گفته مي شود.

Proxy Server ــ يك وسيله ارتباط با اينترنت غير مستقيم مي باشد. شما با يك كامپيوتر شخصي به يك سرور متصل مي شويد كه آن سرور هم بعداً به اينترنت متصل مي شود. بعضي وقتي اين عمل براي فيلتر كردن محتويات يا جدا كردن ويروسها قبل از اينكه يك شبكه داخلي را آلوده كنند استفاده مي شود. اگرشما از طريق يك پروكسي سرور به اينترنت متصل شده ايد بايد تغييراتي در تنظيمات RSS خوانندگانتان انجام دهيد.

RSS ــ اين اصطلاح از كلمات Realy Simple Syndication به معناي يك تجميع واقعاً ساده تشكيل شده است. RSS يك ابزار براساس زبان XML براي وبلاگها و سايتهاي اينترنتي است. RSS با محتويات جديدي مانند تاريخ، يك تيتر، يك لينك و يك توضيح مختصر مرتباً تهيه مي شود. يك خواننده RSS فقط توضيح مختصري را كه ناشر گذاشته شده مي خواند و با يك كليك به خبر، مقاله يا وبلاگي كه آدرس داده شده است مي رود.

XML ــ (Extensible Mark up Lanyuaye) يك زبان اينترنتي قابل بهينه سازي كه انواع مختلفي از اطلاعات را مي تواند توصيف كند به گونه اي كه برنامه هايي كه به اين زبان نوشته مي شوند مي توانند اطلاعات را اصلاح و تأييد كنند. هدف اوليه اين زبان به اشتراك گذاشتن زبان برنامه نويسي در اينترنت است.


برچسب‌ها: آشنايي با RSS,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 16:15 | نویسنده : sara

با تمرکز بر کرم خنک کاری

 

اسمبل کردن یک کامپیوتر مراحل مختلف دارد که از آن جمله نصب CPU یا پرسسور و فن خنک کاری آن است. این قسمت از کار باید با دقت بیشتری انجام شود و اگر شما برای اولین بار است که می خواهید کامپیوتری را اسمبل کنید باید بسیار دقت کنید چون CPU حساس ترین قطعه کامپیوتر شماست. و البته گرانترین چیپ آن هم هست. اگر فن خنک کاری را درست نصب نکنید یا کرم حرارتی را که در بازار به آن خمیر سیلکون می گویند به درستی آغشته نکنید از کارایی سیستم شما کاسته خواهد شد یا حتی ممکن است CPU کامپیوتر مشکل دارد شود و هزینه زیادی روی دست شما بگذارد.

اما نگران نباشد! اگر بدانید چه کاری انجام می دهید نصب یک CPU کار خیلی سختی نیست. و برای اینکه بدانید چگونه این کار را انجام دهید یک راهنمای سریع در اختیار شما قرار می دهیم کافیست ادامه مطلب را بخوانید. اگر اولین بار است که می خواهید یک کامپیوتر اسمبل کنید یا یک حرفه ای هستید فرقی نمی کند می توانید از این اطلاعات استفاده کنید.

 

کرم حرارتی یا همان خمیر سیلیکون چیست؟

خمیر سیلیکون ماده ای است که هادی حرارت است و کمک می کند منافذ میکروسکوپی بین دو سطح صاف مانند سطح CPU و هیت سینک کولر آن را پر کند و به این ترتیب به انتقال بهتر حرارت کمک می کند و CPU کامپیوتر شما بهتر خنک می شود. اما اگر از کرم حرارتی استفاده نشود هوایی که در این منافذ ریز وجود دارد می تواند مانند یک عایق حرارتی عمل کرده و دمای CPU هم بالا می رود در حالیکه شما از کولر خوبی هم استفاده کرده اید.

چندین نوع مختلف مواد حرارتی وجود دارد که شامل مواد پایه فلزی و سرامیک هستند که به صورت کرم و جامد و ورفه های مومی شکل هستند. بعضی از کولری های CPU خود با ورقه های مومی شکل ارائه می شوند ولی معمولا کولر ها بدون این ورقه ها ارائه می شوند و توصیه می شود حتما از کرم حرارتی استغاده کنید.

 

 

 

مرحله اول: CPU و کرم حرارتی را آماده کنید.

اگر CPU یا کولری دارید که قبلا استفاده شده است و روی آن مقداری کرم حرارتی از قبل باقی مانده است. هیچگاه فریب استفاده مجدد از آن را نخورید. چون کرم حرارتی به مرور خاصیت خود را از دست می دهد و یک اتصال حرارتی مناسب بین CPU و کولر وجود نخواهد داشت.

خوب پس قبل از هر کاری باید سطح خارجی CPU خود را تمیز کنید برای این کار شوینده های صنعتی وجود دارد اما شما می توانید از الکل سفید هم استفاده کنید. در استفاده از شوینده مخصوص یا الکل زیاده روی نکنید فقط یک یا دو قطره کافیست بگذارید 1-2 دقیقه الکل روی آن بماند. آنگاه آنرا با یک دستمال نرم بدون پرز تمیز کنید.  این کار را آنقدر تکرار کنید تا سطح CPU  و کولر آن به خوبی تمیز شود.

 

 

 

مرحله دوم: کرم حرارتی را آغشته کنید

اگر در اینترنت جستجو کنید راهکار های بسیاری درباره نحوه آغشته کردن CPU و کولر به کرم حرارتی خواهید دید. هر کدام هم روشی ارائه می دهند. بعضی ها می گویند یک کرم حرارتی را باید به شکل یک نقطه روی CPU بریزید بعضی ها می گویند یک خط راست بعضی ها هم می گویند به شکل X باشد. اما حقیقت این است که برای اینکه کرم حرارتی بهترین کارایی را داشته باشد باید لایه نازکی از آن روی سطح CPU کاملا پخش شود. در مورد اشکال مختلف آعشته کردن هم اگر به شکل نقطه باشد بهتر است چون به این ترتیب کرم حرارتی شما بهتر پخش می شود و شانس بیشتری برای رسیدن آن به چهار گوشه CPU وجود دارد.

 

اما روش مرحله به مرحله ای که ما توصیه می کنیم این است:

ابتدا CPU را روی سوکت مادربرد نصب کنید. سپس مقداری از کرم حرارتی را به شکل یک نقطه کمی کوچکتر از یک نخود روی CPU درست در مرکز آن قرار دهید کولر را برداشته آن را روی CPU  قرار دهید طوری که کرم حرارتی کاملا روی پخش شود. می توانید کمی کولر را روی CPU  حرکت دهید اینکار را به آرامی و در محدوده ای کوچک انجام دهید تا کرم به خوبی پخش شود.

در حالت عادی کار تمام است و به راحتی کولر را نصب کرده و آن را روی CPU قفل می کنید. اما اگر شک دارید که کرم حرارتی شما به خوبی روی سطح CPU و کولر قرار نگرفته است می توانید آنرا یک لحظه بردارید و نگاهی به آن بیندازید. اگر کرم زیادی به آن زده باشید می توانید کرم اضافی را از لبه ها پاک کنید و اگر کرم حرارتی کمتر از مقدار لازم است می توانید به سادگی آنرا پاک کنید و دوباره سعی کنید.

 

 

البته توجه داشته باشید که ما توصیه نمی کنیم اینکار را بیش از یک بار انجام دهید چون هر بار که کولر را بر می دارید خطر ایجاد حباب های هوا در کرم حرارتی بیشتر می شود که این حباب ها سبب می شوند انتقال حرارت کمتر شود. در ضمن بهتر است خیلی وسواس به خرج ندهید مگر اینکه سیستم خود را OverClock کرده باشید و خطر مشکل دار شدن CPU  وجود داشته باشد.

خوب کار تمام است موفق باشید!


برچسب‌ها: نصب صحیح CPU و افزودن کرم حرارتی,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 16:12 | نویسنده : sara

 

قبل از هر چيزي بايد بگويم كه site map يا نقشه سايت رويه كاويدن صفحات شما توسط گوگل را عوض نمي كندبلكه مكملي براي نحوه كاوش صفحات سنتي ارائه مي كند. در روش سنتي موتور روبوت موتور جستجو با دنبال كردن لينك ها صفحات را پيدا مي كند و با مقايسه آنها با بانك اطلاعاتي خود مي تواند يك بانك اطلاعاتي به روز و آماده داشته باشد. اين بدان معناست كه احتياجي نيست كه آدرس همه صفحات خود را در اين نقشه قرار دهد. روبوت كاونده گوگل هنوز هم همه لينك هاي موجود در صفحات شما را مي پيمايد. چه در نقشه سايت ذكر شده باشد و چه نشده باشد. ولي آنچه مسلم است بوسيله نقشه سايت شما آدرس صفحاتي را به گوگل معرفي مي كنيد كه راهنمايي براي روبوتهاي كاونده آن است.

با خواندن مراحل زير چگونگي عملكرد نقشه سايت گوگل اطلاعات بيشتري بدست مي آوريد.

1ــ وب مستر يا مدير سايت آدرس يك سري صفحات مفيد سايت خود را همراه با ويژگيهايي (مانند تاريخ آخرين تغييرات، الويت و دوره هاي زماني ايجاد تغييرات) به نقشه سايت اضافه مي كند. اين صفحه طبق پروتكل نقشه سايت كه توسط گوگل تعريف شده است بايد با فورمت XML ذخيره شود. نام اين فايل معمولاً sitemap.xml است كه در دايركتوري اصلي (root directory) قرار مي گيرد.

گوگل فايل متني يا txt. ساده را هم قبول مي كند، اما نقشه سايتي كه با فورمت XML ذخيره شده است در اولويت بالاتري قرار مي گيرد.

2ــ وب مستر يا مدير سايت آدرس اينترنتي نقشه سايت را به گوگل ارائه مي دهد. گوگل آن را براي ساختار صحيح بررسي مي كند و نتيجه را نمايش مي دهد. بعد از اينكه گوگل نقشه سايت را پذيرفت. گوگل طبق برنامه خود شروع به كندو كاو در آن مي كند. مدت كوتاهي بعد از اينكه مدير سايت نقشه سايت جديد را وارد سايت كرد روبوت هاي گوگل وارد وب سايت مي شوند و مطالب جديد و اصلاح شده را در ليست خود اضافه مي كنند.

3ــ بعد از ايجاد هر تغييري در سايت مدير سايت نقشه سايت خود را به روزرساني كرده و آدرس صفحاتي را كه در آنها تغييراتي ايجاد كرده در نقشه سايت خود اضافه مي كند. و آنرا دوباره به گوگل ارائه مي دهد.

به همين سادگي! حتي احتياج به دانش خاصي در مورد فورمت XML يا نرم افزارهاي مربوط به آن نداريد. يكبار كه نقشه سايت گوگل اجرا شد. ارائه مجدد آن به گوگل مي تواند به صورت اتومات انجام گيرد.

 


برچسب‌ها: آشنايي با google site map,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 16:8 | نویسنده : sara

يكي از اولين كارهايي كه براي راه انداختن يك وب سايت اينترنتي بايد انجام دهيد، انتخاب هاست است. دنياي وب هر روز در حال توسعه و دگرگوني است بنابراين گزينه هاي شما  مي تواند هر روز از روز قبل متنوع تر باشد. اما چه هاستي را انتخاب كنيم تا جوابگوي نياز ها و فعاليت هاي ما باشد؟

قابليت هاي بسياري در يك هاست وجود دارد شايد اگر نخواهيم اغراق كنيم صد ها قابليت و ابزار در يك هاست مي تواند وجود داشته باشد، كه ممكن است از بين همه آنها فقط 10 تاي آنها بدرد شما بخورد.

سيستم عاملي كه هاست وب سايت شما استفاده مي كند، ممكن است انعطاف پذيري شما را در جهت رشد محدود كند. بنابراين در اين مقاله از «ياد بگير دات كام» در نظر داريم اطلاعات بيشتري در اختيار شما قرار دهيم.

يك سيستم عامل يا پلت فرم مثلاً ويندوز NT يا DOS يك سري دستورات پايه هستند كه به كامپيوتر شما مي گويند چگونه يك برنامه را اجرا كند يا مثلاً فايلي را ذخيره كند. و كارهايي از اين قبيل كه خود بهتر مي دانيد. در گذشته بيشتر سرور هاي اينترنتي با يك سيستم عامل به نام Unix كار مي كردند. البته Unix هنوز هم به عنوان يك سيستم عامل رايج كه احتياج به مهارت هاي فني بالا براي مديريت آن لازم است شناخته مي شود. اما امروزه گزينه هاي شما براي انتخاب سيستم عامل بيشتر شده است. نسخه هاي تغيير يافته Unix  و ويندوز NT مانند:

Sun Microsystems , Solaris, BSD

از اين گونه اند.

نظر متخصصين در مورد اينكه كدام سيستم عامل بهتر كار مي كند، كاملاً متفاوت است. هر هر چند در اين مقاله سعي خواهيم كرد اطلاعات مختصري از هر سيستم عامل به شما بدهيم اما در پايان آنچه شما انتخاب مي كنيد، به شدت بستگي به بودجه و كاري كه مي خواهيد انجام دهيد دارد.

 

Linux

لينوكس ورژني از يونيكس است و بسيار قدرتمند كه چندين تابع را به خوبي اجرا مي كند. اين سيستم عامل براي برآورده كردن نيازهاي اينترنتي شما از قبيل خدمات ايميل، سرور اينترنتي و سرور فابل بسيار مناسب است. لينوكس از نظر قيمت بسيار مقرون به صرفه است و از سخت افزار استفاده بهينه مي كند. به همين دليل با اين سيستم عامل مي توان از تعداد بيشتري وب سايت به طور همزمان بر روي يك سرور ميزباني كرد. اين عامل  به پايين آوردن هزينه هاستينگ كمك زيادي مي كند. سرور هاي لينوكس با extension ها و برنامه هاي خاصي از مايكروسافت سازگار هستند كه از آن جمله MS SQL (يك نوع بانك اطلاعاتي) يا برنامه Front Page مايكروسافت (يك برنامه براي ساخت و ويرايش صفحات وب) را مي توان نام برد. مهندسان زيادي اين سيستم عامل را براي بخاطر انعطاف پذيري امنيت و كنترل هايي كه در اختيار كاربر قرار مي دهد. ترجيح مي دهند.

 

ويندوز NT يا 2000

ويندوز بخاطر نماي گرافيكي و سادگي كاركرد براي بيشتر گروه هاي كامپيوتري محبوبيت خاصي دارد. اين ويندوز به خوبي با برنامه هاي ديگر مايكروسافت سازگار است و برتري ديگر آن قابليت هاي تجاري آن است. به خصوص وجود ASP در اين سيستم كه به شما كمك مي كند صفحات ديناميك اينترنتي توليد كنيد و انها را با بانك اطلاعاتي پيوند دهيد. خوشبختي ديگر كه كاربران ويندوز دارند. قابليت استفاده از از نرم افزار هاي Office است.

 

Sun Solaris

اين سيستم عامل بالاترين سطح قدرت و امكانات را دارد. سرور هايي با اين سيستم عامل قدرتمند ترين سرور ها هستند. اين سيتم عامل بر اساس يك پلت فرم كامل بنا نهاده شده است. تعداد زيادي برنامه و امكانات و ابزار توسعه در اختيار شما قرار مي دهد. به دليل قابليت هاي زياد و پايداري اين سيستم عامل براي سرور هاي با ترافيك بالا مانند سرور هاي بانك اطلاعاتي سرور هاي تحت وب ترافيك بالا و مانند آن ايده آل است.

 

Cobalt RaQ

RaQ مخصوص سرور هايي طراحي شده است كه قرار است ميزبان چندين سايت به صورت مشترك باشند. سادگي مديريت سرور در اين سيستم باعث محبوبيت بالاي آن شده است. نكته مثبت ديگري كه در مورد اين سيستم عامل وجود دارد انعطاف پذيري بالاي سيستم مديريت آن است به طوري كه مي توانيد به راحتي مسئوليت را بين مديران شبكه تقسيم كنيد.

 

Free BSD

Free BSD ورژني از BSD است كه براي پروسسور هاي X86 طراحي شده است.   Free BSD  يك سيستم عامل كد باز (Open Source ) است و يك جايگزين خوب براي لينوكس محسوب مي شود. اين سيستم عامل به طور فوق العاده اي خوب پيكر بندي شده است. و از اين گذشته بسيار ارزان است. گذشته از اين امكانات بسياري به صورت مجاني در اختيار شما قرار مي دهد.

اما در پايان اين سؤال مطرح مي شود كه كدام سيتم عامل را بايد انتخاب كرد؟ همچنان كه وب سايت شما (چه از نظر حجم و چه از نظر امكانات و پيچيدگي) رشد مي كند. نياز هاي شما هم تغيير مي كند و ممكن است به فكر تغيير سيستم عامل وب سايت خود بيفتيد. بهترين راه اين است كه پيش دستي كنيد و هاستي را انتخاب كنيد كه داراي سرور هاي مختلف و سيستم عامل هاي متعدد باشد. همينطور افراد خبره اي در استخدام خود داشته باشند تا در صورت نياز به تغيير سرور بتوانند با كمترين مشكل اين كار را براي شما انجام دهند.


برچسب‌ها: بهترين سيستم عامل براي وب سايت شما,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 16:6 | نویسنده : sara

 

در اينترنت موضوع اين است كه اطلاعات چگونه از يك كامپيوتر به كامپيوتر ديگر انتقال مي يابد آيا تا بحال قكر كرده ايد كه از زمانيكه شما درخواست يك صفحه وب مي كنيد تا زمانيكه آن را روي صفحه كامپيوتر خود دريافت مي كنيد چه اتفاقي مي افتد؟ و چگونه اطلاعات از گوشه اي از جهان به گوشه اي ديگر انتقال مي يابند؟


آنچه اتفاق مي افتد  تا يك سري اطلاعات  (مثلاً يك صفحه وب ) در اينترنت انتقال داده شود در ذيل به صورت مرحله به مرحله بيان شده است:

  • اين اطلاعات در تعداد بسيار زيادي قطعه كه يك اندازه هستند شكسته مي شوند ( اين قطعات پاكت ها يا PACKETS  ناميده مي شوند.)

  • يك header  به هر PACKET اضافه مي شود كه توضيح مي دهد آن PACKET از كجا آمده است ، كجا بايد برود و در بين PACKET هاي رسيده چه موقعيتي دارد.

  • هر PACKET فرستاده مي شود از كامپيوتري به كامپيوتر ديگر تا به مقصد برسد هر كامپيوتر در طول مسير تصميم مي گيرد كه هر پاكت را در مسير بعدي به كدام كامپيوتر ارسال كند. اين مي تواند وابسته به چيزهايي باشد مانند اين كه كامپيوتر هايي كه PACKET ها را دريافت مي كنند به چه ميزان مشغول باشند اين گونه نيست كه همه PACKET ها يك مسير را بپيمايند.

  • در مقصد PACKET ها آزمايش مي شوند. اگر PACKET اي  از دست برود و يا خراب شود يك پيام فرستاده مي شود كه درخواست فرستادن دوباره آن PACKET را مي دهد تا همه پاكتها به صورت سالم و بدون عيب فرستاده شوند.

  • PACKET ها دوباره به شكل اصلي خود مونتاژ مي شوند.

هر كامپيوتري كه متصل شده است به اينترنت نرم افزاري دارد كه به آن TCP/IP گفته مي شود كه مسئول دريافت و ارسال و چك كردن PACKET ها است TCP/IP چسب اينترنت است

TCP/IP: ( Transmission Control Protocol/internet protocol )

 


برچسب‌ها: اينترنت چگونه كار مي كند؟,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 16:4 | نویسنده : sara

 

آدرس IP چيست؟

 

هر دستگاهي كه در اينترنت وجود دارد يا به آن متصل است يك شماره شناسايي منحصر به فرد دارد كه به آن آدرس IP يا شماره IP گفته مي شود. يك آدرس IP چيزي مثل اين است: 127. 55. 27. 216

 

تركيبي از 4.3 ميليارد آدرس IP

 

همانطور كه در بالا ذكر شد آدرسهاي IP براي قابل فهم بودن افراد معمولاً به صورت دسيمال (دهدهي) بيان مي شوند. كه با نقطه از يكديگر جدا شده اند. اما كامپيوتر ها با شكل باينري (دودويي) اعداد سروكار دارد و براي ارتباط با يكديگر آنرا در قالب صفر و يك بيان مي كنند مانند مثال زير:

 

11011000. 00011011. 00111101. 10001001

 

8تا              8تا             8تا             8تا

 

چهار عدد در يك آدرس IP اكت (به معناي هشتايي) ناميده مي شوند، چون هر عدد به تنهايي از 8 عدد باينري تشكيل شده است. با تركيب همه اعداد 32 عدد باينري خواهيم داشت. آدرس IP از اعداد 32 بيتي تشكيل شده است. كه هر كدام از 8 وضعيت مي تواند 0 يا 1 باشد. يعني براي هر هشتايي 2 به توان 8 تا، 256 عدد مخلتف را مي توان در نظر گرفت. پس هر عدد كه بين نقطه ها قرار مي گيرد مي تواند بين 0 ــ 255 باشد. با توجه به اين كه 4 عدد داريم كه با نقطه از هم جدا مي شوند مجموعاً 2 به توان 32 يا مجموعاً 4294967296 عدد منحصر به فرد خواهيم داشت.

 

در نتيجه در حدود 4.3 ميليارد عدد را مي توان براي آدرسهاي IP منحصر به فرد معين كرد البته با صرفنظر از تعدادي آدرس معين كه استفاده از آنها براي عموم محدود شده است. مثلاً آدرس IP به صورت 0. 0. 0. 0 براي شبكه default و آدرس 255. 255. 255. 255 براي broad cast رزرو شده اند.

 

تركيب اين اعداد فقط براي دادن يك شماره منحصر به فرد و شناسايي نيست بلكه براي ايجاد كلاسهايي است كه بتوان آنها را به يك شغل، دولت، منطقه خاص و غيره نسبت داد.

 

اعداد بين نقطه ها يا اكت ها (هشتايي) به دو قسمت تقسيم مي شوند. شبكه و هاست. اولين عدد بين نقطه ها مربوط به شبكه است. اين عدد براي شناسايي يك شبكه كه يك كامپيوتر به آن متصل است استفاده مي شود.

 

هاست (كه گاهي با نام Node شناخته مي شود) كامپيوتري كه واقعاً در شبكه وجود دارد مشخص مي كند. قسمت مربوط به هاست معمولاً آخرين عدد است. 5 كلاس IP به علاوه آدرسهاي خاص مشخص وجود دارد:

 

ــ default network: يا شبكه پيش فرض كه آدرس IP آن 0. 0. 0. 0 است.

 

ــ كلاس A: اين كلاس براي شبكه هاي خيلي بزرگ است. مانند يك كمپاني عظيم بين المللي كه داراي يك شبكه بزرگ است. آدرسهاي IP كه اعداد اول آنها (اولين اكت) از 1 تا 126 باشد قسمتي از اين شبكه هستند. سه عدد بعدي براي شناسايي Host به كار مي روند. اين بدان معناست كه 126 شبكه كلاس A وجود دارند كه هر كدام 16777214 هاست و مجموعاً 2 به توان 31 آدرس IP منحصر به فرد مي توان ساخت. اما نيمي از اين تعداد آدرس IP قابل دسترسي است. در شبكه هاي كلاس A اولين عدد باينري هميشه صفر است.

 

آدرس خود يا loopback: اين آدرس IP عبارتست از 127. 0. 0. 1 با اين آدرس IP يك كامپيوتر مي تواند پيغامي را براي خودش ارسال كند. اين آدرس معمولاً براي عيب يابي شبكه و تست كردن آن استفاده مي شود.

 


برچسب‌ها: آدرس IP چيست؟,

تاريخ : یک شنبه 10 فروردين 1393 | 16:3 | نویسنده : sara

در اين مقاله مي خواهم درباره پودكست ( Podcast ) و اينكه چرا اينقدر رواج پيدا كرده است توضيحاتي ارائه دهم. و از قابليت هاي آن صحبت كنم.

قبل از هر چيزي بايد بگويم اگر يك MP3 Player يا يك موبايل با قابليت پخش فايل هاي MP3  داريد و مي خواهيد به آخرين ترانه هاي روز يا مطالب مورد علاقه خود و با انتخاب خود گوش دهيد پودكست همان چيزي است كه لازم داريد.

خوب فرض كنيد كه از خواب بيدار شده ايد و متوجه مي شويد ترانه هاي جديد به طور خودكار آماده اجرا هستند و مي توانيد MP3 Player خود را برداريد و در حاليكه به ترانه هاي جديد گوش مي دهيد نرمش صحبگاهي را انجام مي دهيد يا در مسير محل كار رانندگي كنيد و از MP3 Player اتومبيل خود به مقاله كتاب يا ترانه مورد مورد علاقه تان گوش دهيد اين همان كاري است كه پودكست براي شما انجام مي دهد.

پودكست را هر كسي مي تواند با هزينه كمي راه اندازي كند يا به عبارت ديگر مي تواند يك راديو اينترنتي راه بيندازد و تنها چيزي كه لازم است يك كامپيوتر، يك ميكروفن و اينترنت است.

وقتي كه من اولين بار درباره پودكست شنيدم فكر كردم خوب اين هم يك راديو است و برتري خاصي ندارد. ولي وقتي بيشتر درباره آن تحقيق كردم و كمي در اينترنت جستجو كردم تعداد زيادي پودكست جديد پيدا كردم. و از اينهمه منابع اصيل، متنوع و جالب كه مي توانستي به آنها گوش فرا دهي و استفاده كني متعجب شده بودم. همينطور حركت بزرگ و جديدي را كه براي به اشتراك گذاري در اينترنت و در ميان ميليون ها موبايل و MP3 Player آغاز شده بود مي توانستم احساس كنم. در گذشته پودكست فقط در اختيار چند شركت محدود بود و طبيعتاً رقابت آنچناني هم وجود نداشت و معمولاً MP3 ها خسته كننده و تكراري بودند ولي امروزه با گسترش اين پديده آنچه را مي خواهيد گوش كنيد مي توانيد انتخاب كنيد. پودكستر ها (كساني كه پودكست را اجرا مي كنند) محدوديتي ندارند. هيچ قالب يا قانوني وجود ندارد. بنابراين تنوع و موضوعات از شمارش خارج شده اند پودكست در حقيقت فرار از راديو هاي پر حرف، از قبل برنامه ريزي شده، در اختيار گروه هاي خاص، خسته كننده و سازماني قديمي است. پودكست داراي هويت و تنوعي است كه راديو هاي سنتي از آن محرومند.

بعضي فكر مي كنند براي گوش دادن به پودكست بايد آيفون يا آيپد داشته باشند ولي حقيقت اينست كه براي اينكار بسياري از MP3 Player ها مناسب ترند.

خوب شايد فكر كنيد در اينترنت فايل هاي صوتي زيادي يافت مي شود اين كه چيزي نيست. اما آنچه كه پود كست را نسبت به همه برجسته مي كند اين است كه حتي وقتي در خواب هستيد فايل هاي شما به صورت خودكار روي كامپيوتر  ذخيره مي شوند. و فقط با فشار يك دكمه در MP3 Player  شما قابل اجرا و آماده گوش دادن است.

جالب است بدانيد اين فناوري از مغز ديويد وينر و آدام كوري تراوش كرده است. آدام مي خواست كه مردم بتوانند به سادگي محتواي صوتي توليد كنند و شنوندگان هم به راحتي آنها را دريافت كنند. و ديويد كسي بود كه اين فناوري را خلق كرد.

بد نيست بدانيد بيشتر پودكست ها رايگان هستند و نيازي نيست براي گوش دادن به برنامه مورد علاقه خود پولي پرداخت كنيد. بيشتر آنها حتي تبليغات بازرگاني ندارند. شما فقط پودكستي را كه درخواست كرده ايد دريافت مي كنيد و مانند ايميل هيچ اسپمي وجود ندارد. خوب اگر شما هم تا كنون اين پديده اينترنتي را آزمايش نكرده ايد بد نيست شروع به جستجو كنيد و پودكست مورد علاقه خود را پيدا كنيد.


برچسب‌ها: پود كست چيست؟,

صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 67 صفحه بعد